249
SFP:1 alapokon
-
cenci2 #169 Köszi,de közben én is megtaláltam és letöltöttem .Elkészült a Mig21 Cápeti Béta verzió . -
neuro #168 http://forum.combatace.com/index.php?download=1919 -
cenci2 #167 Honnan lehet letőlteni a Mig-21PF,PFM kabinokat? -
#166 Mig-21 F/PF/PFM
-
neuro #165 Jó lett. Ha átküldöd kitehetem a letöltések közé az oldalunkra: bop
ide tudod küldeni: neuro(kukac)agria(pont)hu -
cenci2 #164 A galériába be tudtam tenni a fotókat a cenci2 néven fut. -
cenci2 #163 Bocsi ,de ezek a rohadt képek nem akarak felkerülni .Vizsgálom a problémát . -
cenci2 #162 A képek . -
neuro #161 volt jaja.. a bilikék-sárga-zöld kammós MiG-21 az új és a régi felségjelzésekkel -
#160 Neked is volt anno valami ilyen cumod nem? ;)) -
neuro #159 mutass képet :) -
cenci2 #158 Sziasztok!
El készítettem a Magyar mig 21 Bis festését ,egyenlőre csak próba verzió ,ha valakit érdekel elküldöm . -
#157 nem ide jött
-
#156 Nah akkor nem tud senki szerezni 1.1et? -
#155 ez az keményen -
#154 Hé!
Nem tudom! eees HÉ! nem erdekel!
-
#153 Hé!!!
Nekem ilyet csinál hogy kb. 3dik start után egyfolytába 80%nál windows hiba...
mit tegyeeek? -
#152 Köszike, nemvettem észre... -
#151 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1028302234 -
#150 Neuro! Köszi a tippet a Bop -on... Megvettem az újságot... -
#149 http://www.column5.us/sfchart.htm -
#148 Ebben lehet Tomcattel repülni??? El sem hiszem. Ááá! -
#147 Köszönöm mindenkinek... -
#146 bop-on van cikk rola... -
neuro #145 Viszont kapható a Strike Fighters: Project 1, ami szinte ugyan ez a játék, csak nem zöld hanem sárgás talaj felett repülsz :) -
#144 Ez egy közepes színvonalú repülőgép szimulátor (viszonyítva a Lockon-hoz és a Falcon4AA-hoz). A nevéből következik, hogy a vietnami háború időszakát dolgozza fel. Pozitívuma, hogy alapból sok repülhető típus szerepel benne, ráadásul olyanok, amilyenekről eddig nem nagyon készült szimulátor (sajnos csak az amerikai oldalról). Nagyon könnyen modolható, emiatt rengeteg jó minőségű mód jelent meg hozzá. A Lockontól grafikájában, repülésimodeljében gyengébb, a Falcon4AA-t az avionikában és a hadjáratokban mulja alull legfőképp.
Mielőtt valakit megsértenék, hangsúlyozom, hogy ez az én szerény véleményem
A játékot nem tudod itthon megvásárolni.
A www.column5.us valamint a www.combatace.com oldolakon találsz hozzá nyalánkságokat. -
#143 Hali! Ezt a játékot nem ismerem. Röviden valaki nemtudná összegezni, hogy milyen? Azonkívül, hogy szim, meg hogy repülőket szimulál. Megéri -e megvenni, hibái, erényei. THX. -
#142 -
#141 Ok. Meggyőzél, amúgyis lusta vagyok én az ilyenekhez. -
#140 Hat nalam nagyon egyedi(HOTAS)..radasul ugye en szinkronizalom (egy progival) az SFP1 configom is....szal engem nem erdekel egyaltalan.
De kezdoket erdkeelhet...bar ez nem a legbonyolultabb szimek koze tartozik meg bill barancsok szamaban sem. -
#139 Így nézne ki:
html és rtf formátumba készítettem el. Lehet, hogy megmagyrítom. Szerinted valakit érdekel, vagy ne sz@rakodjak vele? -
#138 -
#137 A rest kétszer fárad. Ez nagy igazság. Először szét kellene néznem, utána hozzá fogni valamihez. -
#136 de sima csak billrol nincsen.....(bar lehet fan oldalakon mar mas keszitett...meg kell nezni) -
#135 Igen. -
#134 Van a /manual/ konyvtar egy dok, abban benne van az alap.. -
#133 Mire gondolsz?! Manual szerure?! -
#132 A WoV-hoz létezik valamiféle billentyűzet kiosztás?
(Én csináltam egyet az alap kiosztáshoz.) -
#131 -
#130 Nem meg