Wings Over Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f2d
A column5-on nagyon szépek a Floggerek, de belsejük nagyon béna. (Nagyon tetszik a Mig-15UTI)
A Mig-21 cockpit-ot hol találtad?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
Letoltod oket vagy column5.us-rol vagy combatace.com-rol...es megnezed..
f2d
Kérdés hegyek:
1. A #4-es hozzászólásban belinkelt cockpitot hogyan lehet elõcsalni?
2. Esetleg külön kell letölteni?
3. A column5-on rengeteg szép repülõ van, ezeközül melyiknek dolgozták ki a pilótafülke mûszereit az eredeti alapján?
4. Esetleg van-e olyan Flogger aminek a cockpit-ját igényesen megcsinálták, és hol??
5. A játékban szereplõ "ellenséges" gápeket hogyan tudom repülni?

Ui: vigyázz, ha válaszolsz, akkor még kérdezek.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
Olyan nem nagyon van...Flakon 4hez kepest arcade..
De egyre tobbnek csinaljak meg a muszerfalat..megha nem is pont ugy mukodik ahogy az igazi (pl egyszerusitett befogas stb...)...de marha jo pl F-14A-val vagy F/A-18A-val ezer eves csorgokigyokkal dogfightolni pl Eszakvietnami Mig-21PFM ellen 😊)) Van egy feelingje...
Az uj patchben meg eleg sokat valtoztattak a lokatormodokon (persze az alap gepekre ertendo), es most mar nem egyen lokatorkep van.
Bucser
Akkor szerintem ez lesz majd😊 Már csak valami jó avionikus Mod kéne hozzá amikor lehet baszkurálgatnmi minden bizgentyûcskét rajta😊) Az az igazi😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
SFP1 szinten van (jah azt lehet kapni itthon..lentebb linkeltem is)...tehat nem egy ordongos avionika, se nem egy ordongos repmodell...de egeszen jol el lehet vele szorakozni... (Amugy ha nem tetszik ez meg az...van szinten mindenre editor mar..es addig allitgatod mig szerinted jo nem lesz 😊) (akarmelyik gepet...akar a hajtomuvek toloerejetol minden parameteren...akar az atesesi sebessegig...szal jol meg van oldva)
Seaweed
hat leghamarabb torrent...
Bucser
Avonikája jó már?? és lehet használni a radart meg mindent vagy butított???

MEg flight modell került már bele?? meg fizika??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Anno nem volt hozzá türelmem de kezdessz meggyõzni megint....

Honnan tudo beszerezni mert pénzm sajna most nincs😞 elment condorra és még FC-t is venni akarok, meg lakásfelújítás elõtt vagyok meg asszonynak is kell ajándék 3. fordulóra....... Szóval kéne valahonnan😄)

Seaweed
Jah amugy rakhattam volna nyugodtam SFP1 topicba is, mert a tomcad Addon gep az ingyen van es jo mindket progira! Szal ha ezt nem tudod megszerezni akkor SFP1 akar boltban 2K csak..

nah meg par sztarfoto 😄

DJ Skyline
<#sir><#sir><#eljen><#eljen><#worship><#worship>

á és Dzsolli is van!<#eljen>

mostmár kell ez a játék!😊))

Seaweed
Tomcat divatbemutato <#smile>

Seaweed
en jokat szogtam repkedni vele...
pl most maniam hogy osregi csorgokigyokat tesztelek 😊) (ramjot mert epitek egy makettet amin AIM-9J lesz 😊)
Bucser
ez gyönyörû... bazzeg lehet vissza kéne tennem meg letöltenem megint....

Seaweed

Seaweed
igen
Felmegy ez nem boltira is ? 😊
Seaweed
Uj patch! nezz el a Bop-ra!
Seaweed
vagy a www.combatace.com -rol
Seaweed
Vagy BOP-rol 😄
google...

egyébként www.column5.us

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Honnan lehet modokat letolteni a jatekhoz?
Gundark
Khmm, mintha ilyen lenne a falkonban.

Kijött a WoV patch2.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hát, akármilyen is a repülésmodell, azért ezt az élményt egyetlen más szimulátor
sem tartalmazza:

Ikonokat hol lehet bekapcsolni a játékban?

Jaja. Képzelem, micsoda káosz lehetett akkoriban egy-egy célpont felett. Bár mindannyian hallottunk az öbölháborúban F-15ösök által leszedett két amcsi(vagy ENSZ?) helikopterrõl, úgyhogy amerikai barátaink néha még az IFF dacára is tudnak nagyot alkotni. (Ha jól emléxem, a helikoptereken nem volt bekapcsolva az IFF)

Seaweed
#46 3. kepen epp pasztazo uzemodban van....
szal azert fel lehet vele terkepezni a celokat..de NINCS IFF tehat siman lelohetsz BVR egy sajat gepet is..ami nem ritka olyankor ha NVA celpontot tobb kotelek akar 30-40 geppel tamad!
Seaweed
Phantomban van
Csorgokigyo meg egyszeru...bar igazan eredmenyes max L/M verzioval leszel!...Tobbi nagyvasra jo csak...
Beallsz moge..csorgeted kigyot..aztan ha erosodik a hang elengeded..es remenykedsz hogy eltalalja en nem ugy repul tova mint egy darab ko..
Bucser
van lokátor?? hol?😄

Seaweed
Inne najanlok cuccokat..meg a linkekbol az oldalon:
http://www.column5.us/
Seaweed
Hat teny hogy ikont nem art kapcsolni ebben a jatekban..mert a lokator nem egy felderito ezkoz...
Seaweed
Hat passz olyan regen nyomtam...
GCW-n nincs crack akkor ne patchelj.
Na igen, de az a crack az alapverzióra való. 1.1 es cracket (amivel a felpeccselt játékot lehet feltörtni) meg nem találtam.

Bucser
általában ez a megoldás😊 felteszed játékot patcheled és csak utána töröd fel...

A pathel az a gond, hogy az alap cracket játékra nem megy fel. Próbáljam az eredeti exe re rárakni a patchet, majd utána crackelni? Neked hogyan ment?

Seaweed
El kell mennem..kesobb reagalok.
Igen csak a fõ gond annyi, hogy egyszerûen nem látom az ellenséget. Eddig egyetlen egy MiG-21est sikerült lelõnöm, azt is egy F-100D gépágyújával. Nagy nehezen egyszer egyszer talál célt a fantom radarja, befogom, lockolom, megjelenik két kör a radaron, de amint elengedem a Sparrow-t, 2-300 méter után felrobban. Sidewinderrel még befogni se tudtam az ellent. Egyszer sem jött a Lock-onból már jól ismert befogást jelzõ hang.

Az addonokat merre találom? A BOP-on volt F-111, de már nem elérhetõ.
A repülési modellrõl annyit: Igen, én is nagyokat néztem, hogy hiába van kint a flaps, csak nem akar magától felemelkedni a gép a kifutóról megfelelõ sebességnél, mint a Lock onban. Igen, én is tarok tõle, hogy ezekután nehéz lessz visszaülni a Frogfoot botkormánya mögé. :-)

Seaweed
Patchet felrakni? hat kb mint masik patcheket... telepited 😊))

Nahfelra trefaval..igen..en is hosszu honapikig toltam mikor megjott...de nagyon vigyazz! mert fullra mas..konnyu hozzaszokni ehhez az "eppencsak" repmodellhez...es utana Lock On meg IL2 irto fura lesz 😊)

De nagyon jokat lehet vele elszorakozni! (Sok-sok adodn gep...mint azt anno lathattad hioreztem is oket bopra...F-14-is nagyon jol meg van csinalva..muszerfallal..avionikaval!!!)

Sparrow-t meg a nem nehez hazsnalni...ha jol emlekszem 2 bill kombo..es befog es lo.. ennyi 😊

Megszereztem én is a játékot. Bár picit fura volt a Lock on után, de semmi komoly. A gépek szépek, a légvédelem sokszor szebben van kidolgozva, mint a Lock onban! A talaj valóban nem túl szép, de a célnak megfelel. Amíg a reptér és a lebombázandó célpontok megvannak, addig nincs gond. :-) Vagy két órámba került,mire az irányítást sikerült Lock-Onossá varázsolni, de nagyjából sikerült.

Kár hogy kicsit szegényes a manual hozzá. Még mindig nem jöttem rá a félaktív lokátoros önirányítású levegõ-levegõ rakéták indítási módszerére.

Amúgy tudja valaki, hogy lehet a patchet felrakni rá? Mondanám, hogy nem bolti verzóm van, dehát a progiból nincs is bolti verzió....

Seaweed
Hat pont mint sima repterre...ebben nincs elektronikai ravazates..megkeresed a repulogep hordozot es leszallsz ra.. persze nyiss fekezo horgot mert anelkul nehez megallni 😉))
Sziasztok! Nekem az volna a gondom, hogy nem tudom hogyan kell( lehet) anyahajóra leszállni nem is találom a küldetést sem a navigációs pontok a tenger fölött vannak de a hajó sehol én csak alapban instaláltam a Wov-t esetleg kell kiegészítés akkor írjátok le hogyan is kell!
Köszi!
Seaweed
Probald mar ki plz ugy is hogy a Joy-od lehuzod a geprol!
Bucser
Bármilyen géptípus és Open Game a Lobbyn A patch fennt van. meg az F-14-es kieg is. egy 1,5 Ghz es PIV-em van 512 rammal. és RAdeon 9500Pro kártyával. A Driver a 2.5.58-as Omega

Seaweed
Pontosabban mi a gond?
Milyen tipus milyen jatekmod stb...mit lehet meg pontosabban elmondani szerinted a dologrol? 😄
Bucser
Hogy érted, hogy pontosan?? Elvileg úgy kell feltenni, hogy a játék gyökerébe. Vagy nem?

Seaweed
Pontosan?
Bucser
Hát feltettem a patchet és azóta csinálja....

Seaweed
Kilehet kapcsolni ikonokat csak akkor minden mas tulajdonsag is hard lesz...
Ilyen problema meg anno SFP1-el volt patchek nelkul.....

(Nekem telljesen "jol" (mar ami ebben annak szamit) viselkedik meg mach2-n is....)

Jut eszembe havalaki osszefutna neten, vagy netan rajonne hogy hogy lehet a kiirasban metrikus rendszert kiiratni az ne kimeljen!!
Bucser
Ez igaz. engem ami zavar a ki nem kapcsolható ikonok.. a másik pedig, hogy néha elég értelmetlenül viselkednek a gépek... pl a a mig 21 nagy sebességnél fogja magát és elkezd pörögni mint a veszett egér holott egyenesen repülnék vele....(azt gondolnám, hogy pont nagysebességen vannak jó tulajdonságai é alacsony sebességen meg béka feneke) A Másik a netkód.. hát ez valéami förtelem.. a LAggal még nincs baj.. de hogy 3 percenként lépjen ki a játék az kicsit idegesít és az is, hogy ha vaélaki belép engem kidob😊