249
SFP:1 alapokon
  • neuro
    Ezt az új kubai hadjáratot próbáltad már?
    http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=145;t=001131;p=0
  • f2d
    4 db 20 mm-es gépágyú, ez elég ütős lehetett.
  • Seaweed
    F3H/F-3 Demon

• f2d
    Azért egy-kettőt feldobhatnál ide, nem egy gyakori típus. Én azt se tudtam, hogy van ilyen.
  • f2d
    A Phantomra hasonlít a farokrész kialakítása és az alsószárny is. Úgylátom, hogy vadász célokra szánták anno.
  • Seaweed
    vagy megse....alig van neten kepanyag a tipusrol..es szinte egy se nagyfelbontasu! (8-900 pixelnel nagyobbat nem is talaltam!)...ehh
  • Seaweed
    Csinalok mingyart hozza uj hangar es load kepernyoket mert ami benne van az nekem nem tetszik ;))
  • Seaweed
    ime:

• Seaweed
    de mingyart csinalok...
  • f2d
    A nevéből rá jöettem volna. Esetleg egy-két olyan képet nem dobnál föl a gépről ahol többminden látszik (felül, alul, hátul, stb).
  • Seaweed
    tulajdonkeppen az Phantom osenek tekintheto...
  • f2d
    Olyan mintha F-4-es orra lenne.
  • Seaweed
    megint egy illusztris gep:
  • DJ Skyline
    videó
    30MB
    1:40
  • DJ Skyline
    elvoltam!:D
    most csak képek,majd csinálok videót is!:D

• DJ Skyline
    rendben!:)
  • DJ Skyline
    valahogy bekéne üzemelni az anyahajót amit leszedtem de nem értem hogyan!

ezt írja:
    1
    Copy all the files from the objects folder to the Strike Fighters\Objects Folder
    Alternate method is to copy the entire CV59 folder created by the rar unzipper and then copying the CV59_data.ini file into the Objects folder

eddig stimmel bemásoltam a cv59 mappát az objects mappába és a CV59_data.ini-t is oda

2
    Open the Objects/GroundObjectData.ini file
    Attach to the end of the file the contents of GroundObjectData.txt (or the following lines)

na ez az amit nem találok a GroundObjectData.ini-t

ezek vannak...

plíz aki tudja mit hogy az segítsen...thx!
  • 42nd Intruder
    Legközelebb lehetne nappali képeket? :D
  • DJ Skyline
    néhány kép!:)

megy a csapat

kollégának nem jött össze

ezzel mentem én!:)

8an akartunk leszállni (én valahol elöl)

aztán 4-nek sikerült,mert valamelyik barom nekem jött hátulról és a többi kettő is!

• DJ Skyline
    hiányolom a mission buildert mint az IL-2ben!:(
    van valami mission builder de ott nem adhatom meg a gépek számát,célpontot,kifutóról vagy hordozóról szálljak fel,stb...akkor a rádióból hiányolom a leszállási engedéjt mint az IL-2-ből,de viszont tetszik a status check!:)
  • Seaweed
    Lobby-n nagyon ritkan van fent 1-2 alak..de amgy nem.
  • DJ Skyline
    szokott valaki multizni?
  • f2d
    Nem azé.
    A Thirdwire folyamatosan több repszimet is fejleszt és bővíti a profilját. Ez azért fura, mert mindenki temeti a műfajt, Ők pedig lehetőséget látnak benne. Valyon nyereséges a cég?
  • Seaweed
    jo hogy lattam..nem vagyok vak
  • f2d
    A combatace-n írna a Thirdwire új szimjéről 1. vh-s. Láttad?
  • Seaweed
    nem
  • f2d
    A repmodell és a fegyverek fizikája valamelyest meglettek csinálva?
  • f2d
    Király!
  • Seaweed
    most lottem ezeket a kepeket neked:

• Seaweed
    combatace
  • f2d
    A column5-on nagyon szépek a Floggerek, de belsejük nagyon béna. (Nagyon tetszik a Mig-15UTI)
    A Mig-21 cockpit-ot hol találtad?
  • Seaweed
    Letoltod oket vagy column5.us-rol vagy combatace.com-rol...es megnezed..
  • f2d
    Kérdés hegyek:
    1. A #4-es hozzászólásban belinkelt cockpitot hogyan lehet előcsalni?
    2. Esetleg külön kell letölteni?
    3. A column5-on rengeteg szép repülő van, ezeközül melyiknek dolgozták ki a pilótafülke műszereit az eredeti alapján?
    4. Esetleg van-e olyan Flogger aminek a cockpit-ját igényesen megcsinálták, és hol??
    5. A játékban szereplő "ellenséges" gápeket hogyan tudom repülni?

Ui: vigyázz, ha válaszolsz, akkor még kérdezek.
  • Seaweed
    Olyan nem nagyon van...Flakon 4hez kepest arcade..
    De egyre tobbnek csinaljak meg a muszerfalat..megha nem is pont ugy mukodik ahogy az igazi (pl egyszerusitett befogas stb...)...de marha jo pl F-14A-val vagy F/A-18A-val ezer eves csorgokigyokkal dogfightolni pl Eszakvietnami Mig-21PFM ellen :))) Van egy feelingje...
    Az uj patchben meg eleg sokat valtoztattak a lokatormodokon (persze az alap gepekre ertendo), es most mar nem egyen lokatorkep van.
  • Bucser
    Akkor szerintem ez lesz majd:) Már csak valami jó avionikus Mod kéne hozzá amikor lehet baszkurálgatnmi minden bizgentyűcskét rajta:)) Az az igazi:)
  • Seaweed
    SFP1 szinten van (jah azt lehet kapni itthon..lentebb linkeltem is)...tehat nem egy ordongos avionika, se nem egy ordongos repmodell...de egeszen jol el lehet vele szorakozni... (Amugy ha nem tetszik ez meg az...van szinten mindenre editor mar..es addig allitgatod mig szerinted jo nem lesz :)) (akarmelyik gepet...akar a hajtomuvek toloerejetol minden parameteren...akar az atesesi sebessegig...szal jol meg van oldva)
  • Seaweed
    hat leghamarabb torrent...
  • Bucser
    Avonikája jó már?? és lehet használni a radart meg mindent vagy butított???

MEg flight modell került már bele?? meg fizika??
  • Bucser
    Anno nem volt hozzá türelmem de kezdessz meggyőzni megint....

Honnan tudo beszerezni mert pénzm sajna most nincs:( elment condorra és még FC-t is venni akarok, meg lakásfelújítás előtt vagyok meg asszonynak is kell ajándék 3. fordulóra....... Szóval kéne valahonnan:D)
  • Seaweed
    Jah amugy rakhattam volna nyugodtam SFP1 topicba is, mert a tomcad Addon gep az ingyen van es jo mindket progira! Szal ha ezt nem tudod megszerezni akkor SFP1 akar boltban 2K csak..

nah meg par sztarfoto :D