249
SFP:1 alapokon
  • Bucser
    ja te meg egy akkora faszjóska vagy hogy kapásból azt csekkolod hogyan megy neki a gép a földnek... ahelyett, hogy körbenéznél az optionbs menübe te faszláma.
  • neuro
    lehet csak be kellett volna kapcsolni a sérülésmodellezést nem?
  • Antioxidans
    Ez,egy ARCADE fos,letőltöttem és rögtön uninstall lett belőle... Csinálok egy zuhanó repülést,teljes gázzal,zuhanok márcsak pár centi a főld,leérek és nem robban fel a gép,hanem visszapattan a főldről,egy kalap fos játék... Komolyan,a régi Falcon-nevű játék ami dos-ra készűlt az élethűbb volt,legalább lezuhant a gép,nem 1500Km/h-órával visszapattan a főldről......
  • Seaweed
    Nem a Nuclear Flacon is "vakvilagba" inditos azaz a gep markerjevel kell kb becelozni az ellenseges bombazo kotelek kozepet...
    (Illetve egyes forrasok szerint "radar homing" azaz lokatoros..)
  • Seaweed
    Genie csak uggy be kell loni pl egy nagy kotelek elleneges bombazo koze. Irtozatosan kicsi a hatotavja..azaz az inditas utani atomrobbanas kozti ido! Tehat nagy sebbeseggenl azonnal "hatra arc" vagy megsulsz te is...agy nem szabad mach1 felett inditani (legalabbis az SFP1 alapu gamekban..hogy ez valosagban hogy volt...passz) Nuclear falcon meg asszem IR azaz infrafejes..de mingyart utananezek....
  • SuperCharger
    Sziasztok! Tudja valaki, hogy kell hasznalni a Genie-t, meg a Nuclear Falcon-t? Csak kijelölt célra lehet lőni vele? Van valami minimum indítási távolsága?
    Köszi!
  • Seaweed
    hehe

• DJ Skyline
    ok,thx megpróbálom!
  • neuro
    fel kell tenni a legújabb directx-et (9.0c április)
    szerintem az lesz a baj
  • DJ Skyline
    üdv
    gondoltam röpködök egyet,találtam egy új peccst' ,leszedtem/feltettem,minden ok,indítanám a missönt',és elém tol egy hibát,hogy nem talál 1 .dll filet! íme...másnál is volt/van ez a hiba,vagy csak nálam?:\
  • Seaweed
  • Bucser
    na megröndöltem:D Seaweed jössz 3K forinttal

Na csak vicc vót:) hónap veszek fel pénzt és majd átvöszöm:)
  • Seaweed
  • Bucser
    Feltettem a modolt tájat WOV-hoz (übergyönyörű lettDevoux itt is qrva jó munkát végzett csakúgy mint a skineknél) és kezdtem egy hadjáratot... Oldalanként 18 gép volt a levegőben... Szegény gépem majdnem megfeküdt mikor mindenki felkerült:) az FPS visszaesett 3-4/secre:) de a feeling ott van:) Így egész más.. anno túl hamar vontam le következtetést:)
  • Seaweed
    Fel a fene :)
  • Bucser
    lesz SFP : 1 ne félj csak most eladtam a lakást és elmegy minden pénzem számlakiegyenlítésekre:)
  • Seaweed
    Amugy meg szerezd be az SFP1-et mert keszult a BoP pakk ami lehet hogy 2-3 Gigas lesz osszecsomagolva is...es az uber lesz..minden jo benne lesz, es ki lesz probalva szal nem nagyon lesz meglepetes...itt meg lehet rola ertekezni.(perpill most is azt csinalom..)
  • Seaweed
    Tornado fos! Ponttatlan 3D modell otvar kabin..szar az egesz...

Hang: Hajtomuhangot lehet modositani kell alapban "JetEngine" (ez a legelviselhetobb hosszutavon).

Avionika (bizonyos melyesegekig) nincs es nem is volt..es szvsz nem is lesz...ez nem az a szim.
  • Bucser
    Azt tudom Na felpakoltam effect pack 3-at:) röpködtem egy picit az új ranage felett (majd holnap csekkolom vietnamot és lehet leszedem majd az israeli packot is) Valahogy vagyom a sivatagra.. ez a zöld moszat nem az én világom:D

Felraktam tornadot azt is kiproszalom majd meg majd valami sound buheralas is kell majd mert nagyon 2 síkú a hajtóműzaj (azaz van AB vagy nincs és kész:D)

Egyébként tetszik most így első blikkre:) Nagyjából végigpróbálgattam az F 14-en a radarmode-okat kicsit elnagyolt a drága:) De aranyos szórakozni poén:) Kár hogy nagrobbanás nincs benne:( (840 csomoval 150 méteren cirkáltam a range torony körül:D)

Bár lehet azért mert a flapset take off állásba tettem?? Hmm na mindegy.. pedig a szim jelleg hardon volt teve... Vajon miért nem szakadt ki?
  • Seaweed
    Most mirol beszelsz?! A weapon packrol beszeltunkl...azt meg mindkettore ugyanugy kell "feltenni"/hasznalni.
  • Seaweed
    Pl az uj nuklearis fegyverek! Nemelyik olyat robban hogy 10 kilometterol is szetkapja molekulakra gepet ha nem iszkolsz gyorsan el
    (Persze ott mar efektet is kellelett birizgalni mert "termeszetesen" ott sestimmelt semmi...nem volt vizualis:)) szethulott a masina de nem latszott a gomba felho, a lokes hullam es a nagy fenyjelenseg ;)))
  • Bucser
    nékm csak WOV adatott meg:) melyik jobb?? nem tökmindegy mit hasznalunk?
  • Seaweed
    Az ezev elejei weapon packot es a hozza kiadott 3 updatet felrakhatod nyugodtan...soot nagyon sok uj es erdekes fegyver van bennuk! A marciusi gubancos kicsit..de konnyu kifesulni
    (nekem mar 1100db felett van a fegyverfajta/tök/egyeb az SFP1-ben)
  • Bucser
    Ja azt olvastam, hogy az összes fgyver együtt hasznalaatbol jon a problemak 90%-a:) Ugyhogy nem babralom inkabb cserélgetem azt a 3 filet minden erahoz:) (ugyis a modern meg a vietnam erdekel csak:)
  • Seaweed
    Eleg bonyolult..a legutolso nekem nem mukodik program inditas utan kilep..ugyhogy en mind a 4-bol csinaltam egyet...ugy hogy "manualisan" atneztem mi a valtozas es mitol akad ki es csak a valtozasokat csereltem le.
    (de ha nem a legujabbat rakod fel hanem elotte levot azzal ilyen baj nincs..max lesz olyan fegyver ami nem lesz benne..de kezzel barmikor belerakhato)
  • Bucser
    Köszönöm:)
  • Bucser
    Weapons packból elég a legutolsó vagy kell mind a 4?
  • Seaweed
    Tessek:

http://www.column5.us/aircraft/SFP1_F-14a_TOMCAT_V1.1-Light.exe
  • Bucser
    kösszencs feltettem:) most keresek egy F14.et:) (régóta akarództam repülni újra olyannal:)
  • Seaweed
    Ujrarajzolt WoV map

+1 update
  • Seaweed
    Le lehet tolteni onnan mindent csak ki kell torolni a hivatkozasok elejerol a weblap altall hasznalt reszt, es csak a vegen levo kozvetlen hivatkozast beirni es mar toltheted is. (Valami gond van a weblap motorjaval)
  • Seaweed
    Huzza megvenni bazze
  • Bucser
    Ezt most úgy mondtad mintha nem ismernél jóideje
  • Seaweed
    Vedd meg..mondtam..tan sajnalsz erte ketezer forintot?!
  • Bucser
    SFP1-em még mindig nincs^^
  • Seaweed
    Tulnyomo resze fentvan a Combatace-en is.
  • Seaweed
    Vegulis ugyanugy mint SFP1-be berakhatod ide is az osszes custom terraint...de minek? Arra ott az SFP1.
  • Bucser
    Ahh fő porblémám... Column5.us-ről nem tudok semmit letölteni csak a skineket...
  • Bucser
    Seaweed WOV-hoz van terrain pack? mert undorító ez az alapzöld:)
  • cenci2
    A Mig21 Cápeti fotók a cenci2 galériában található .