The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kép
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Why so serious?
Pedig a Neverending Storyban olyan barátságos volt 😄
Amúgy meg üzenem azoknak akik szerint túl nehéz a játék a glass cuccos banditák miatt, hogy próbáljanak meg 6 fps-nél eltalálni íjjal egy ide-oda cikázó will-o-the-wispet. Na az nehéz. 😊
Why so serious?
IC marketben is lehet venni 2-3at, ill a Rood river mentén levõ dungeonok mélyén is van 1-1 db
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
http://thenamelessphoto.com/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ha valaki elakad, akkor ott keresse, ne itt kérdezze meg 20x. szerintem.
MadWolf#11626
elkezditek pöckölni a nyelveket (mindegy a sorrend) és megfigyelitek hogy mikor esik vissza leghamarabb, ha ez megvan akkor mégegyszer pöcköljétek fel és lehet beakasztani...én a hard zárakat is ki tudtam így nyitni pedig 19-es securitym van!
Next PC upgrade: 2022
Próbababa nagyon hiányzik viszont. Annyira megszoktam már az HlaOadi házikódat, azzal a két sor bábuval+raktárral az alsó szinten. Nemtudom miért hagyták ki a fejlesztõk, illetve remélem hogy csak az olcsó kalyibához nincs ilyen bábu, és a komolyabb házakhoz lesz ;]
4 napja játszok, lev5 sorci vagyok, és a világon nem jártam még sehol sem, csak pár rom, meg ICben loptam a napot. Most akarom majd belépni a mágusokhoz, de akárhányszor elindulok hozzájuk valamelyik vidéki városba, mindig +10 kilós túlsúllyal, állig megpakolva érkezek vissza a fõváros kereskedõihez, mert kiszúrtam egy romot és ha már kiszúrtam, beköszöntem, és ha már beköszöntem... Szóval nem haladok, ezek a mocsok dungeonok midnig ott teremnek az orrom elõtt, és nem hagynak békén. 😄 (Caius bátyánk kollegájához is úgy mentem el, hogy este, fáklyanélkül, minimális látótávolásggal optionsban, hogy ne "térítsen" el/le semmi az útról, mert sosem lesz gebém...)
Volna egy hatalmas kérdésem! Vagyis, hol tudok venni zár nyitó kulcsokat, mert elfogyott az összes és hát kéne! Elõre is köszönöm a gyors válaszadást! THX!
a grab mire jó? nem tudtam használni
bAllowScreenShot=0 -> bAllowScreenShot=1 faq szerint átírtam, de nem teszi be a screenshotokat a játék könyvtárába. miért lehetséges ez?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyaz hogy nincs is oltár 2 ha aktiválod olyan szar fegyvert meg páncélt ad rád hogy az nevetséges.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nincs meg hazam, de volt egy rakas cuccom. Igy kenytelen voltam a Fighters Guild egyik agyanal levo ladikoba lepakolni mindenfelet (q targyat is), ott amugy is mindent hasznalhatsz.
Erre visszamegytek vmiert par nap mulva, es tok ures a lada ... !!!!
Morrowindben ilyen nem volt, minden ottmaradt ahova raktam.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ahogy neztem a modok tobbsege ilyen es hasonlo.
azt se kötelezõ elolvasni 😛PPPP
De amit a játék elején szemeteltem el az udvaron az ott van...ez egy iszonyat xar dolog.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Amúgy szerintem jobb ha vki egy moddal megoldja magának ahelyett, hogy hagyná a francba a játékot emiatt.
Mellesleg a csít is úgy öli a játékélményt mint a spoiler.
OblivionTESCS –t elindítani.
File/Data –ban Oblivion.exe elé pipát berakni OK –ra klikkelni.
Object Window -ban Items -re klikkelni azon belül pedig a Weapon –t választani.
Az Object Window jobb oldalán most megjelenik a játékban található összes fegyver amik a fejlécen található dolgok szerint bármilyen sorrendbe rakhatóak(név,súly,sebzésST😎.
A weapon -on belül találhatóak további menük amikkel még tovább csoportosíthatjuk a fegyvereket fajtájuk szerint(Ebony,GlassST😎.
gamertag: kenobita
(WARNING THIS IS A CHEAT) Cure Vampirism - This is for people who have become a vampire and do not wish to do the whole "Cure For Vampirism" quest. Be sure to install the one you need. Included are two files: One (curevampirepotion.esp) for people who have become a Vampire and have not started the Cure Vampirism Quest that just gives you a cure vampirism potion. The other (curevampirequest.esp) is for people who have already started the Cure For Vampirism quest. It gives you the majority of the quest ingredients (Soulgems, NightShade, Garlic, Bloodroot), but you still have to get the Argonian Blood and the Vampire Dust on your own (You can cure yourself and still finish the quest or just never finish it if you don't want to). You need to look around in Jensine's "Good As New'" shop in Imperial City Market District. Go after hours and be careful! There is a little surprise waiting there for you!!!
Aszondja cheat, de szerintem egy kis idõ múlva úgyis lesz majd olyan mod is, ami teljesen kizárja, hogy megfertõzzön egy vámpír/vámpírrá válj. Én ezt azért még nem nevezném csítnek ... fõleg, ha nagyon tele lenne a tököm az egésszel 😊
Amúgy Ti merre loot -oltok? Vagy valami fincsi loot helyet mondjon már valaki,... jártam 2 - 3 dungeonban, de többnyire csak a belefektetett árat hozta vissza (javítás, gem soul költségek, potion ect.)