The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nagyon köszi a kimerítõ válaszokat, két nap óta elsõ hogy válaszolnak normálisan a kérdéseimre. megint sokmindenre rájöttem(ezeken kívül is)
a 10-es kérdésre esetleg tudjátok (megnézitek az .ini-tekben) a választ?
Most lesznek a választások, lehet dönteni milyen legyen az ország... 😛P
(tökmindegy sztem). 😊
ON
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
3 napig kerestem lockpicket, mire aztán megkérdeztem a fórumon, amire jött válasz kb fél nap múlva. Azóta ha más kérdezi, arra tudok válaszolni - még térképet is adok ;] És hidd el, ha egyszer e késõi órán valaki tudni fogja a kérdésre a választ, meg fogod kapni azt. De félõ, hogy napi 1000 kommentszám miatt a topik hamar elnyeli a kérdésedet, ezért kérdezz rá még párszor nyugodtan, majd ha megvan a válasz, akkor küldj egy msg-t ZsZso-nak, hoyg rakja be a FAQba, és küldj egyet nekem is, hogy én is rakjam fel a HQ készülõ mit hol mennyiért rovatába.
Paranoia rulz ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Why so serious?
Arra meg ne várj, hogy mindenki ideírja hogy nem tudja.
Én lootoltam, boltban nemtom van-e sosem kerestem. Ha meg itt nem tudnak segíteni, olvass utána másmerre is.
[merlinw.org]
bár én barbár vagyok ,szal nehézkes lesz a fegyvertelen kill😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az istenség csak akkor hajlandó átadni a Daedra tárgyat, ha elõtte teljesítünk neki egy apró küldetést: Azura öt követõje egykoron egy vámpír csapdájába esett, minek köszönhetõen maguk is vérszívókká – és egyben gonoszakká – váltak. A mi feladatunk az lesz, hogy felkutassuk a vámpírrá vált követõk búvóhelyét (Gutted Mine – délnyugatra van Azura oltárától, fenn egy hegy tetején) és halál eszközével szabadítsuk fel lelküket a hitvány, élõholt mivolttól. A bányában csakugyan megtaláljuk az öt delikvens, elég húzós csaták lesznek, igyekezzünk egyszerre csak egy vámpír figyelmét magunkra vonni. A hátsó járatokat egy kõajtó zárja el, ezt egy közeli helyen függeszkedõ kapcsoló megrántásával tudjuk feltárni.
Ha sikerrel járunk Azura átadja jutalmunkat egy Daedra lelkét foglyul tartalmazó soul gem-et, az Azura Star-t, melyet vigyünk el Martinnak.
Next PC upgrade: 2022
www.gamekapocs.hu
aztán meg a gettófészek csak azt hajtogatják hogy ellettt mondva a cucc,...de mindegyik eszonyya
2-nemtudom mérget lehet-e de lemet fejleszteni varzzsal
3-FRAPS progi 😄 vagy a gameben konzolba beirod tdt
4-ellehet valami grass akármi aszem
6- 84.25-ös nálam jól teljesit semmi gond vele
7- HDR (High Dynamic Range model) vakító effekt és a réseken beszûrõdõ fények is valósághûen jelennek meg.
8- használj küldö progit pl FRAPS vagy Quick Screen Capture
9- gondolom mint más gameben ember mögé osonsz és elkapod hátulról.
Why so serious?
2 - Lehet
3 - fraps nevû programmal
4 - grass distance minimumra, és akkor csak felszín textura utal a fûre
5 - fade opciók, item és a másik nevére nem emlexem, talán object (option menu)
6 - nálam 6600gtvel 84.21es van, és a világon semmi problémám nem volt még eddig.
7 - FÉnyviszonyokat realisztikusan kezelõ akármi (eljárás?), mint amikor a sötét szobából kimégy a napra, aztán jól elgázol a villamos, mert nem láttad hogy jön, lévén hogy nem láttál semmit, kell a szemednek egy kis idõ hogy a pupilláid beállítsák a kedvezõ konfigot számodra. De lehet hogy nem.
8 - az ini modszer bugos, használj fraps-t, úgyis kell az fps miatt, ha olyan szép sárgát akarsz. ha elég a játék fps mutatója is, akkor konzol (0 gomb) és tdt (FAQban a többi opció)
9 - megfogni kisebb dolgokat és odébbpakolni. Pl ledobsz egy kardot, megfogod a grab gombbal, nekivágod a csapda zsinegjének, és azzal akitválod. NPC házaiban ne használd, lopsának minõsül és jön a yard...
Why so serious?
1-van e benne kétkezes fegyverhasználat
2-lehet e mérget kenni a fegyverekre
3-hogyan lehet a belinkelt képeken láthatóan a bal felsõ sarokba nagy sárga számokkal kiiratni a frameratét
4-el lehet e tüntetni a füvet a talajról, illetve az .iniben melyik beállítási értékek vonatkoznak rá
5-a dungeonokban nagyon jól megy, mégis csak közelrõl válnak láthatóvá a talajon lévõ kõ és szikladarabok, igen zavaró jelenség. hogyan lehet beállítani hogy messzebbrõl is látszódjanak
6-melyik vidkari drivert érdemes hozzá feltenni az nvidiára vonatkoztatva :
NGO Nvidia optimized driver v1.8425
omega 1.6693
vagy sima 84.25-ös gyárit
7-mi az a HDR
8-a screenshotokat a faq-ban leírt módosítással sem készíti el. tipp (bAllowScreenShot=0 -> bAllowScreenShot=1)
9-mire jó a grab, nem tudtam még használni
(10-iPreloadSizeLimit=1073741824 ezt melyik sor után kell beszúrni,mert véletlenül kitöröltem és most nincs meg)
van benne néhány sarkallatos kérdés is, ami mehetne nyugodtam a faq-ba is. elõre is köszi
kep
Vmi Green Emperor Way-hez kellett mennem, s ide vezetett a zöld nyilacsak a térképen...
Beszélj a hivõkkel elvileg megtudod mit kell neki vinni és az oltárra tenni!
Ott allok pont mellette, sarga nyil helyen keresd
tom ott egy kapu obliba fent,mennyek be?
Why so serious?
mikell neki????
segítsetek plííííízzzzz
Why so serious?