The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nah , meglestem melyik küldetés ez , már nem nagyon emlékeztem rá a líder megkér hogy keresd meg x-et , az egyik mage azt mondja egy kis csínyért cserébe segít megkeresni , el kell lopnod a líder fiókjából a könyvét és visszavinni a mage-nek aki kérte , ezután visszaváltoztatja az "eltünt" társát aki mindvégig ott volt mellette

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fritz Von...
Nm. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Köszönöm! 😊 Végülis logikus.<#idiota> Amúgy elolvastam meg mászkáltam néztem a recepteket. Elmentem vissza az invisibility küldihez beszéltem a láthatatlan varázslóval és elkeseredésemben neki is estem. 😊 Persze nem sok sikerrel. Csak utána jöttem ide. Thx!

MerlinW
Ne stresszelj már itt, Fred épp most nyalta ki a feneked, ill én is megmondtam hogy mi a pálya. Ha nem tudjuk a választ nem írunk, ha tudjuk írunk. Ha nem vesszük észre az óránkénti 100 kommentes forgalomban a hozzászólásod, nem írunk, ha igen, és tudjuk a választ, akkor írunk. De ha nem tudjuk nem írunk. Értem?😊

[merlinw.org]

Kandurex
Figyuzzá rám. Marha egyszerû, ugyanazt a kérdést, ne rakd fel, csak kb. minden 200 - 300 komment után. Nállam bevált. Vagy csak linkelj a kérdésre. De ne ismételgesd. Olyan ez, mint a mikor odamész egy halál idegen társasághoz és folyton azt kérded, 20 másodpercenként, hogy miért piros a mennyezeti lámpa...na jó kissé sarkított, de kb. a lényeg ez. nyugizzá, pihenjé, próbákozzá, egyszer ugyis jön valaki, vagy valami ami megoldja, vagy válaszol.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

+grebbernek

nagyon köszi a kimerítõ válaszokat, két nap óta elsõ hogy válaszolnak normálisan a kérdéseimre. megint sokmindenre rájöttem(ezeken kívül is)

a 10-es kérdésre esetleg tudjátok (megnézitek az .ini-tekben) a választ?

Ok! Thx és elnézést a paranoiám miatt. 😊 Csak azt hittem ez ilyen alap feladat... Sory!

Csak miértet akarom tudni. Mondjátok azt, hogy csak haveroknak ismerõsöknek fáradtok vagy, hogy nem tettszik a nevem. Tudomásul veszem és lelépek. De azt nem díjazom ha semmibe vesznek..

Fritz Von...
OFF

Most lesznek a választások, lehet dönteni milyen legyen az ország... 😛P
(tökmindegy sztem). 😊

ON

PiszkosFred
Ha tudok, válaszolok neked is. De sajnos az a helyzet, hogy csak pár napja játszok, és fingom sincs az apró részletekrõl. És igen, nekem is kellene rakás spell. De addig járom a boltokat, amíg nem találok. És nem azért nem válaszok én személy szerint amire te gondoltál, hanem azért, mert nem vagyok a szükséges információk birtokában, és annak semmi értelme, hogy naponta 200szor leírjam, hogy bocs, de nem tudom...

3 napig kerestem lockpicket, mire aztán megkérdeztem a fórumon, amire jött válasz kb fél nap múlva. Azóta ha más kérdezi, arra tudok válaszolni - még térképet is adok ;] És hidd el, ha egyszer e késõi órán valaki tudni fogja a kérdésre a választ, meg fogod kapni azt. De félõ, hogy napi 1000 kommentszám miatt a topik hamar elnyeli a kérdésedet, ezért kérdezz rá még párszor nyugodtan, majd ha megvan a válasz, akkor küldj egy msg-t ZsZso-nak, hoyg rakja be a FAQba, és küldj egyet nekem is, hogy én is rakjam fel a HQ készülõ mit hol mennyiért rovatába.

Paranoia rulz ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fritz Von...
Olvasd el figyelmesen a quest logot. Nem kell semmiféle lötty, hanem a haverjának kell egy szívességet megtenni, és õ fogja láthatóvá tenni.

Ok lehet savazni, de biztos vagyok benne, hogy többen is tudják merthát ugye a mages guildbe belépéshez kell a küldi. Azt közbe már több embernek is válaszoltatok. Elárulja rólam pld. azt, hogyha én tudnám akkor azonnal segítenék plusz az én hozzáállásom nem olyan mint azoké akik egy ilyen egyszerû kérdésre nem válaszolnak. Persze tudom, hogy ez nem egy szeretetszolgálat. De eddig semmilyen segítséget nem kértem és nem is fogok mert korrektül viszem a játékot és már csomó feladatot megcsináltam. Ez nem megy. Azért annyit megérdemelnék, hogy ha mást nem annyit benyögtök, hogy x.

MerlinW
Semmi semmi csak hülyültem😊

[merlinw.org]

BEAST
ezüst vagy bármilyen mágikus fegyver sebzi õket

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerezz ezüst fegyvert az is sebzi.

Why so serious?

grebber
Legalább probálok segíteni!

Next PC upgrade: 2022

BEAST
pff ... ha nem tudom a választ szerintem logikus hogy nem válaszolok , de az már sokat elárul rólad hogy egy játékban elakadsz , nem kapsz választ és máris a mi hibánk hogy nem tetszik valami az országunkkal 😄DD

MerlinW
Szó sincs róla, csak egyrészt ez nem cset, másrészt, valszeg nem tudjuk.
Arra meg ne várj, hogy mindenki ideírja hogy nem tudja.

Én lootoltam, boltban nemtom van-e sosem kerestem. Ha meg itt nem tudnak segíteni, olvass utána másmerre is.

[merlinw.org]

köszönöm szépen😊
bár én barbár vagyok ,szal nehézkes lesz a fegyvertelen kill😄
MerlinW
Fred válaszai nyertek, Grebber köszönjük, majd értesítünk..😊

[merlinw.org]

Ja már értem, itt ilyen world of warcraftos hiper super rpg fanoknak válaszolnak csak? Akkor bocs. Imádom ezt a magyar mentalitást. <#eljen>Ezért tart itt ez az ország ahol...

grebber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az istennõ csak akkor szól hozzánk, ha elõtte feláldozunk neki egy Glow Dust-ot. Ezt a fényes port egy Will-o-the-wisp-bõl tudjuk kinyerni, méghozzá úgy hogy ezt a közelben repkedõ kis lidércet megöljük (közönséges fegyver nem sebzi, de pl. egy tûzlabda már igen), és az utána maradó világító port magunkhoz vesszünk, amit pontban reggeli 6 órakor feláldozunk Azurának.

Az istenség csak akkor hajlandó átadni a Daedra tárgyat, ha elõtte teljesítünk neki egy apró küldetést: Azura öt követõje egykoron egy vámpír csapdájába esett, minek köszönhetõen maguk is vérszívókká – és egyben gonoszakká – váltak. A mi feladatunk az lesz, hogy felkutassuk a vámpírrá vált követõk búvóhelyét (Gutted Mine – délnyugatra van Azura oltárától, fenn egy hegy tetején) és halál eszközével szabadítsuk fel lelküket a hitvány, élõholt mivolttól. A bányában csakugyan megtaláljuk az öt delikvens, elég húzós csaták lesznek, igyekezzünk egyszerre csak egy vámpír figyelmét magunkra vonni. A hátsó járatokat egy kõajtó zárja el, ezt egy közeli helyen függeszkedõ kapcsoló megrántásával tudjuk feltárni.

Ha sikerrel járunk Azura átadja jutalmunkat egy Daedra lelkét foglyul tartalmazó soul gem-et, az Azura Star-t, melyet vigyünk el Martinnak.

Elkészült a fõküldetések végigjátszása, feltehetõleg hamarosan kint lesz az Oblivionhq-n!

www.gamekapocs.hu

ja megtörtént ,de csak annyi ,hogy hajnalba mennyek vissza,akkor meg a szobor szopat hogy nincs offferemben a properti...
aztán meg a gettófészek csak azt hajtogatják hogy ellettt mondva a cucc,...de mindegyik eszonyya
grebber
1- van kétkezes fegyver
2-nemtudom mérget lehet-e de lemet fejleszteni varzzsal
3-FRAPS progi 😄 vagy a gameben konzolba beirod tdt
4-ellehet valami grass akármi aszem
6- 84.25-ös nálam jól teljesit semmi gond vele
7- HDR (High Dynamic Range model) vakító effekt és a réseken beszûrõdõ fények is valósághûen jelennek meg.
8- használj küldö progit pl FRAPS vagy Quick Screen Capture
9- gondolom mint más gameben ember mögé osonsz és elkapod hátulról.

Kicsit pénzeled õket fogadjunk elmondják. Legalábbis nekem elmondták.

Why so serious?

PiszkosFred
1 - kétkezes van, két egykezes (dual wield) nincs.
2 - Lehet
3 - fraps nevû programmal
4 - grass distance minimumra, és akkor csak felszín textura utal a fûre
5 - fade opciók, item és a másik nevére nem emlexem, talán object (option menu)
6 - nálam 6600gtvel 84.21es van, és a világon semmi problémám nem volt még eddig.
7 - FÉnyviszonyokat realisztikusan kezelõ akármi (eljárás?), mint amikor a sötét szobából kimégy a napra, aztán jól elgázol a villamos, mert nem láttad hogy jön, lévén hogy nem láttál semmit, kell a szemednek egy kis idõ hogy a pupilláid beállítsák a kedvezõ konfigot számodra. De lehet hogy nem.
8 - az ini modszer bugos, használj fraps-t, úgyis kell az fps miatt, ha olyan szép sárgát akarsz. ha elég a játék fps mutatója is, akkor konzol (0 gomb) és tdt (FAQban a többi opció)
9 - megfogni kisebb dolgokat és odébbpakolni. Pl ledobsz egy kardot, megfogod a grab gombbal, nekivágod a csapda zsinegjének, és azzal akitválod. NPC házaiban ne használd, lopsának minõsül és jön a yard...

gyáá ,nemmonnyák el😞
Itt csak a kampisoknak segítenek? Gondolom össze kell kotyvasztani a receptet ami az asztalon van de feleslegesen nincs kedvem futkározni. Lécci legalább csak annyit, hogy aztat kell csinálni?

Megkérdezed a hívõket elmondják mi kell.

Why so serious?

áá mikell azura szobrának?? ez a fõküldim,nemtok másfelé haladni 😞
lenne néhány kérdésem , legyen vki olyan segítõkész hogy válaszol rá és ne feleslegesen mondjon olyanokat hogy pl : faq

1-van e benne kétkezes fegyverhasználat
2-lehet e mérget kenni a fegyverekre
3-hogyan lehet a belinkelt képeken láthatóan a bal felsõ sarokba nagy sárga számokkal kiiratni a frameratét
4-el lehet e tüntetni a füvet a talajról, illetve az .iniben melyik beállítási értékek vonatkoznak rá
5-a dungeonokban nagyon jól megy, mégis csak közelrõl válnak láthatóvá a talajon lévõ kõ és szikladarabok, igen zavaró jelenség. hogyan lehet beállítani hogy messzebbrõl is látszódjanak
6-melyik vidkari drivert érdemes hozzá feltenni az nvidiára vonatkoztatva :
NGO Nvidia optimized driver v1.8425
omega 1.6693
vagy sima 84.25-ös gyárit
7-mi az a HDR
8-a screenshotokat a faq-ban leírt módosítással sem készíti el. tipp (bAllowScreenShot=0 -> bAllowScreenShot=1)
9-mire jó a grab, nem tudtam még használni

(10-iPreloadSizeLimit=1073741824 ezt melyik sor után kell beszúrni,mert véletlenül kitöröltem és most nincs meg)

van benne néhány sarkallatos kérdés is, ami mehetne nyugodtam a faq-ba is. elõre is köszi

grebber
Várjál délig!!!!

Rage47
Hi! Emlékezik vki ilyen helyre? Mit kell csinálni?
kep
Vmi Green Emperor Way-hez kellett mennem, s ide vezetett a zöld nyilacsak a térképen...
grebber
Van ezen a részen egy szobor egy kapu és egy nagy kõ rajta zöldes jelekkel ahhoz ha odamész rádad valami raklap szar felszerelést azt addig nem veheted le amig el nem mulik én errõl beszéltem a szobornak még nem áldoztam.
Beszélj a hivõkkel elvileg megtudod mit kell neki vinni és az oltárra tenni!

MerlinW
Hát nem egy SW Galaxies, de offline-ként bõven elég, sõt😊

[merlinw.org]

PiszkosFred
Itt lopja a napot a Shady Dealer srác, nála van 30 db. Meg van nála pár érdekes potion, és egykét illegális ezmegaz ;]

Ott allok pont mellette, sarga nyil helyen keresd

Hülyeséget kérdeztem vagy bonyolult? Legalább erre válaszoljatok pls.

eztmost nem vágom,nekem oda kellett meni a szoborhoz ,és vagy vmit áldozni neki... és akkor állitolag mutat vmit
tom ott egy kapu obliba fent,mennyek be?
grebber
Ez ott van valahol az egyik fõküldi közelében ahol volt egy kapu is mert nekem adot egy szar nyilat és kész!

grebber
Én már megtaláltam a határt kiirja a game hogy nem lehet továbbmenni.

Hátrányai nem lesznek, csak végig kell mészárolni a vidéket, lehetõleg halkan és csendben. Én szerettem nekik dolgozni.

Why so serious?

Bocs ha spoiler volt. Véletlen.. help.😊

Lunki88
Az arénában megkeresett egy Dark Brotherhoodos emberke, és azt mondta ha kinyírok valami Rufiot akkor bevesznek közéjük. Ha belépek közéjük annak milyen elõnyei/hátrányai lesznek?
Azura Shrine: you dont have the proper ...ami neki kell vagymi
mikell neki????
segítsetek plííííízzzzz
Ja haverom meg ma jelentette ki, hogy kicsi a bejárható terület a játékban. Bár szerintem csak gutaütést kapott a nagy melegtõl és nem tudja mit beszél. 😊

Why so serious?

Na igen azt megcsináltam egybõl, de az egyszeri cucc. Lehet félrefordítom végülis a mages guildes küldihez kéne valami amikor j'skar láthatatlan és azt a feladatot kapom, hogy szüntessem meg. Kicsit kezd idegesíteni. 😊 Nagyon hálás lennék ha megmondanátok mit kell csinálni.

grebber
Kaptál a elején egy embertõl romokban ha csináltad azt a küldit!

Valaki pls segítsen merre lehet venni láthatatlanság megszüntetõ italt vagy scrollt?

MerlinW
Mégjobb mikor probálgattam a modokat, volt egy bigjump mod is. Ugráltam fel a hegyekre, gondoltam megnézem mi a pálya Morrowindben😊 Addig ugráltam neki a falnak míg beleugrottam és kilépett a játék... de nem írta ki hogy tegyem be a Morro lemezt😄

[merlinw.org]