The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen
Hali!

Mi a véleményetek az NPC static level modról?
Esetleg tapasztalatok?

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

grebber
Ha a föküldiket csinálom mindenképpen vámpir leszek??
Mert ha alszok kiirja a vámpiros cuccokat 😞

Next PC upgrade: 2022

PiszkosFred
Én teljesen mellõzöm, ha tehetem. Ha pedig nem, akkor hand2hand ;] Egyetlen egy kis bicskám van, egy nagyon olcsó és pehelykönnyû, benne egy soultrappal, amellyel a végén szúrkálom õket, ha nem lenne már mana a soultrap varázslatra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én az elején kardoztam a mágia mellett , de a végén 109-es destruktionnal (89+20 vámpirizmus) nem használtam, csak a blokkolást meg a destruktion spelleket.
Medium fokozaton a legdúrvább ellennek is max 2 jeges érintés elég volt(igaz a mannám is 0-ra ment, de arra való a magas WP és a potionok)
Szerintem felesleges a fegyver a játék végére mágussal.

Mászkálj dungeonokben vagy vegyél. Nekem volt olyan dungeon ahol 3-at is találtam. Nekem most pont öt van, hogyha egyszer véletlenül vámpírrá válnék akkor ne kelljen keresgélni.

Why so serious?

Hehe ez jó 😊)

Sztetek Mage-nek melyik fegyvert az ideális fejleszteni? Vagy teljesen mellõzzem a közelharcot?

Sziasztok! Lenne egykét láma kérdésem, amikhez hasonlókat már biztosan láttatok sokat, de azért felteszem. 😊
12-es szintû vagyok és bejutottam az Arcane Universitybe, kaptam egy jó kis botot, amivel csak az a baj, hogy alig lehet vele párat lõni, máris kifogy és a visszatöltése nagyon borsos. Kérdésem tehát az hogy lehet e máshogyan utántölteni a staffokat, vagy hogy késõbb (ha pl végigviszem az egyetem küldetéseit) olcsóbb lesz e, esetleg ingyen csinálják?
A másik kérdés meg pedig az itt már többet emlegetett ház-vásárlás ügy. Nem tudjátok hol van a legolcsóbb? Az anvilit már láttam, de perpill nekem most 5ezrem sincsen, mondjuk ha eladnék pár cuccot, akkor talán lenne.
Egyébként szerintem hatalmas a game, kár hogy ilyen addiktív, teljesen magába szippantott. Az eddigi legérdekesebb küldetés talán az volt, amiben egy csávó álmába csöppentem bele.
Ja tényleg, még valami, vámpír lettem, ami poénos, de valahogy nem tetszik hogy napon komolyan sebzõdök, mivel a legtöbb küldetésben nappal kell keresgélni az npcket és utazni sem lehet ha sebzõdök. Megkerestem már a boszorkányt, de csak 1 nagy soul gemem van, nem tudtok valami egyszerû módszert vagy helyet, ahol lehet szerezni még 4et?
A válaszokat elõre is köszönöm, blessing of Akatosh upon Ye!
Lobsterman
Kicsit hasonló a szitu: Bent vagyok a setét testvériségben egy ideje, csinálgattam a küldijeiket, eltettem láb alól egy pár csókát, gondoltam megcsinálom a thiefs guildbe belépõ küldit is. Beszélek a fickóval hogy mi a helyzet, erre közli nem szabad ölni akció közben. Asszondja "Nem mi vagyunk a sötét testvériség" Na mondom: Ja, te lehet hogy nem... 😊

Tegnap engem is felkértek /mondjuk én nem vagyok vámpír/. Lesznek még poénok abban a küldetésben.

Why so serious?

dronkZero
Tengnap éjjel volt egy vicces szitum. Már jó régóta bentvolt a küldik közt az Eréyes Vér Rendje küldi, gondoltam ICben járok, megnézem már, mi az. Bemegyek a házba, csóka bazinagy kétkezes üvegkarddal, az elf meg lehív a pincéjébe. Lent próbálok beszélni a gyíkarccal, azt mondja, majd miután beszéltem az elffel. Az elf meg belekezd a mondókájába. Õk hárman vámpírvadászok (ajjaj, és hárman vannak...mind itt áll körülöttem), de nem sikerült vámpírok nyomára akadniuk. Egészen mostanáig. (na, itt kemény harc lesz. készítem a láthatatlanságot, meg a healing potionokat.) Jó lenne, ha segítenék elkapni nekik ezt a csókát. (baaaaaazzzeeee, ezek ilyen hülyék? 😛 😊))) )
Mások szóba sem állnak velem az utcán, annyira vámpír vagyok, ezek meg engem kérnek fel vámpírvadászatra? 😊)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

CS@
1. Igen a tied szerintem is az volt...na jó az enyém is😊
2. Pont a ritka kivételek miatt nem lehet párhuzamot vonni. Ráadásul még elég friss a játék, ez a Morronál is így volt kezdetben aztán szépen jött még több csít mod meg még több nem csít mod míg végül mindkettõbõl rengeteg lett.

Solid Snake
FemaleNudePatch: Itt ni 😊))))
dronkZero
De van.
Drag and drop jelleggel megfogod a tárgyat, nyomva tartod rajta a bal gombot, ráhúzod a karakteredre (nem engeded el a gombot), akkor kilép a tárgymenübõl, és elõtted fog lebegni a tárgy, tudsz vele forogni, amíg fel nem engeded a bal gombot.
Én eleinte így dobáltam el a tárgyaimat. Csak kissé bugos, és hiába engedem el a gombot, nem ejti le a karakterem a tárgyat.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ok. 😉 Amúgy az elsõ dolog amit megvettem az 2500-as paci Chorrolban, szóval tényleg nincs baj. Thx!

Lobsterman
Nekem is bent van az acrobatics a major skillek közt, de nem a gyors fejlõdés miatt. Csak akkor ugrálok ha szükség van rá, de egy tolvajnak illik eljutni olyan helyekre ahova egy nehézpáncélos lovag nem tud felvetõdni 😊

PiszkosFred
Karakterlap, varázslat szekció, legszélen jobb oldali fül, ott mutatja az éppen aktuális hatásokat, a faji bonuszoktól kezdve a fertõzésekig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

grebber
LÁL mondom alszok egyet a Tiber Septim küldi alatt a katakombákba mert szintet léptem erre vámpire támadás áldozata lettem.Töltöm is vissza a régi mentést.

b-type
így van 😊
és sztem ne legyél.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Ezért írtam hogy nem kell ezekkel foglalkozni, csak akkor indítsál új karaktert ha tényleg ehez van kedved, a jelenlegivel is teljesen f@szán elvagy a világban.
Ha lovagolsz pl. akkor már nem annyira veszélyes, trainer-l húzhatod is magad..nagyon sok más megoldás van.
Ez akkor veszlyes ha kalandozó módjára járod a terepet alacsonyabb szinteken, sokat mászkálsz (állandó futással), barangolsz.
Nyugodtan viheted tovább, simán tudod ellensúlyozni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hali!
Az éppen aktuális jó/rossz hatásokat lehet látni valahol. PL. ha megfertõztek, vagy mérgeztek vagy valamelyik attributumom leesett. Nyilván ezeket látni, ha megnézem külön a skilleket meg a tulajdonságokat, de engem az érdekelne, hogy össze van e szedve ez valahol.

A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...

De ha ezt teszem akkor meg vérpistike vagyok mi? 😊)

grebber
Bazzeg mennyi köcsög szellem van Tiber Septim páncélja küldestésben.
És nagyon gyorsan törnek a fegyverek 😞

Ehh.. Végülis még annyira nem haladtam elõre. Pont amiatt mert mindig kisérletezgettem mivel lenne legjobb nyomulni. Morrowindet nyelvtudás híján annakidején abbahagytam. Na hát ez az amit nem tudhattam. Köszi a segítséget! Lehet kezdek egy újat és berakok akkor az atheletic helyett valami intellektes skillt.

Amúgy a kinézete sem utolsó, majd utánanézek hogyan lehet képet és berakom mert szerintem az arcát borzasztóan eltaláltam. 😊 Ilyen hátrazselézett ugyanolyan piros haja van mint amilyen a szeme. Plusz nagyon szigorú arc. 😊

b-type
Az a gond vele hogy ha be van kapcsolva az állandó futás, akkor major-ban szintlépést generál, és így akkor is elbukod a szorzót ha nem kifejezetten erre gyúrod a karaktert (vérpistikének)

Igazad lehet, érdekes. Jól kitalálták. 😊

b-type
így van.
Igazából én esésnek nevezném ami az acrobatics-t fejleszti, mert attól nõ nagyon (meg persze a restoration is <#idiota>)
viszont ha eleinte elõvi az ember a fontosabb tulajdonságokra a szintlépést, akkor késõbb már nem lesz mire megkapja a speed 5×

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Amúgy teljesen igazad van, fejlõdik a karim mint a szél.

Hehe, akkor nem is olyan hülyeség az az athletics. 😊

Hali!

Ugrással te aztán nem fogod fejleszteni az athletics-et. Arra a futkosás és úszás van. Az acrobatics fejlõdik ugrálástól.
Amúgy Athletics és Acrobatics skilleket azok rakjanak Major skillenek, akik hamar akarnak magas szintre jutni. Elég folyton futkosni, úszkálni, meg ugrálni és mennek fel szépen ezek a skillek, meg általuk majd a szintek is. Bár nem biztos, hogy ez jó lesz a késõbbiekben (már a korán jött magasabb szint).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Végülis azt azért csináltam, hogy ellensúlyozzam a heavy armort.

Thx. Most, hogy mondod tényleg mert ugye azt sima ugrálással lehet fejleszteni. De tényleg nem keseredek el ezen mert amúgy meg nagyon sokoldalú.

b-type
igen, de nem mindegy hogy hogyan...pl. most varázslót indítottam erre kiváncsi leszek..alapszinten nem nehéz maxolni, de minnél elõrébb vagy, annál inkább figyelni kell, és elveszi a kalandozás örömét.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ehh hogy csinalsz 3 5oset?
csak minor skilleket hasznalsz?

May the force serve you well!

b-type
Sztem jó, az Athletics mehetett volna sztem minor-ba,
DE te tudod milyen karakterrel szeretnél játszani, nem szabad hogy befolyásoljon az eredményessége.
Ezzel a karaktereddel pedig jókat lehet játszani. <#eljen>

Magyarul éppen errõl beszélgettünk. 😊

Olvass vissza 16 hozzászólást. 😊

12942? Télleg érdekel a véleményetek. 😊

van valami olyan, leginkább magyar oldal /esetleg angol/, ahol részletesen leírják, hogy mit is látok a karakterlapon? segítsetek léci! már játszok a játékkal egy ideje, de nemnagyon értem, h mit mivel lehet fejleszteni, és hogy ha esetleg fejlõdött valamelyik képességem, akkor annak hol látom hasznát. elõre is köszi

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

KÖSZI!!!! <#awink> <#eplus2>

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Jah, sajnos ez ezekszerint megmaradt. 😞 Még annyi ezzel kapcsolatban hogyha kiírja, hogy fejlõdtél akkor ha nekiálsz tréningelni vagy tovább varázsolsz az növeli még a szorzót?

b-type
bõség zavara 😊))))
Az a legrosszabb mikor elbukom az egyiket (én sem tanítattom magam), és van 2 5× a harmadikat meg lebukom 3× , mert feljött egy másik..

cenobite
A "z" billentyûvel tudod húzogatni, mozgatni pl az asztalon.

gamertag: kenobita

BEAST
100 fölé amúgy sem fejlesztheted õket , szóval csak idõ kérdése

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bocs, azt sajna nem tudom.

Hát az igaz, hogy úgy szórakoztatóbb, de én minél erõsebb karit szeretnék, mert ilyen beteges vagyok. 3x2 pedig mindenképp kevesebbnek tûnik mint mondjuk 2x5 plusz 2. Neagyisten 3x5. Amúgy mi a max?

Azt tudom hogy lehet eldobni, de ilyenkor csak kiveti magából a karakter... Morrowindben lehetett igazgatni is, ebben nem?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Erre még lécci. 😊