The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Túl sok cucc van nálad! Dobj el párat, s mehetsz tovább!
eprex
hey pls help! mit jelent az h you are over-encumbered?

fokusz
és hol vannak az istállok?😊

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

BEAST
jó oldal és igazad is lenne ha az itt kérdezgetõk legalább fele venné a fáradtságot hogy utánanézzen a dolgoknak , van faq , van magyar oldal az infokért , de egyszerûbb ide beírni egy tõmondtatot ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Van egy oldal, ahol rengeteg információ van, olyan dolgokról, amit itt naponta ezerszer megkérdeztek már. Igaz, angol oldal, de az info nagy résza annak is érthetõ, aki nem tud angolul. Különösen az Oblivion Help rész nagyon hasznos.

Chorrol.com

Érdemes lenne a FAQ-ba is berakni.

PiszkosFred
Hát, nem a mostani rendszerrel gondoltam. Ha lenne ilyen feature, biztos ki lenne dolgozva ez a fajta játékmód és "AI", akár a védekezés, akár a szaporodás mikéntje. Talán modderek megoldják, vámpírok népszerûek, és adja magát az ötlet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kandurex
Akkor valamit kihagyhattam bent :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jazzy
Azzal semmi dolgod nincs, be kell menni kiirtani mindenkit, es talalni fogsz valamit, utana updatelodik a quest
BEAST
istállóknál 😄 ... istenem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

fokusz
hol lehet lovat venni??

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

ati2002
Mindenáron rám akarta erõltetni a program a vámpírságot. Szintlépés elött álltam, már csak aludni kellett volna, de akárhol feküdtem le, mindig megharapott egy vámpír alvás közben, de én nem hagytam, minden lefekvés elött . Végül elmentem W.P.-ba, imádkoztam egyet a templomban, és utána hagyott aludni, horpasztottam is 24 órát. Olyan jól esett, mintha tényleg aludtam volna. 😊))

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

jazzy
Garlic -ot merre talaltatok / vettetek? 6 db kene a Vampiric Curehoz de csak 1-et tudtam venni eddig tobbet nem talalok sehol.
Akinek ATI kártyája van (bármilyen) az rakja fel a most megjelent Omega Driver-t, mert ezzel nálam 15-20%-os gyorsulás tapasztalható.
omegadrivers

u.i.: Elõtte persze használja mindenkia Driver Cleaner nevû progit.
ZsZso
<#idiota> jó duma 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Egy idõ után nem lenne olyan jó. Hiszen akkor elõbb-utóbb minden npc vámpírrá válna, az meg nem biztos, hogy nyerõ lenne. 😊

Why so serious?

Kandurex
Nappal kihaltak lennének az utcák, éjjel meg menne a dzsámbori 😄

#13017?

PiszkosFred
Sajnos nem. Pedig jó móka lenne 😄 Talán lesz rá mod, én legalábbis nagyon élvezném ;]

Lunki88
Most vámpír lettem,ez azt jelenti ha megharapok valakit akkor õ is 3nap múlva vámpír lesz?
sztem a mentéssel lehet a probléma, mivel az összes többi mentésem mûxik! de ha szeretnék játszani, akkor most 2 nappal ezelõtti mentésemet kell elõvegyem! ez így nagyon nem tetszik.

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

CS@
Ha be van kapcsolva a cellaváltásnál való mentés akkor próbáld meg kikapcsolni.

csak még elég ujjj vagyok a gémben és tapasztalnom kell

kössz

deep
Újabban ajtónyitásoknál totál kifagy az egész gép.Ilyen volt valakinek?😄
Kandurex
Milyen segítõkészek vagyunk ma <#vigyor0>

Kandurex
vente, fent a banner alatt a FAQ piroslik, kattints rá és olvasgass...

Tatyla
faq?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PiszkosFred
Túl vagy terhelve. Dobáld le az olcsó, és súlyos cuccokat. (ára a pénz ikon alatt, súlya a "marádtoll/feather szimbólum" alatt)

mit jelent ez "you are over ecoumbered" ?
ilyenkor nemtudok mozogni

Kandurex

én is erre gondoltam elõször, de nekem a legújabb nvidia driver van fennt! kipróbáltam azzal az oblivion specifikus driverrel is, de azzal sem mûködött! most meg gondoltam újratelepítem, hátha az megoldja a problémát, fel is rakta, de a telepítõ ablakot nem zárja be. most itt van ez a fekete ablak, viszont semmit sem csinál. bezárni természetesen nem lehet! istenem! ilyenkor úgy imádom az xp-t!

istenostora03
de melyik honlapról?

PiszkosFred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
netrõl

PiszkosFred
Nekem akkor volt ilyen, amikor a régi vkártya drivert használtam. Eleinte jó volt, aztán volt egy vidék, ahol olyan effekt vagy textrura vagy nemtudommi volt, ami miatt jöttek a gondok. Felraktam az új forcewaret, és azóta hopp, gond egy szál sem...

istenostora03
Honnan lehet letölteni a játékot????

hi! tudnátok segíteni? bementem az arénába, és lefagyott a játék, aztán visszatöltöttem a mentésemet, amit már az arénában készítettem. viszont a játék nem mûködött, a kép elkezdett villogni, és semmit sem lehetett látni. viszont ha új játékot kezdek, akkor minden mûködik! mi lehet a probléma?

Kandurex
Itt mit kell csinálni?

2534 Új üzenet, na ja 1 hét Oblivion, semmi más <#vigyor3>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

PiszkosFred
Thx mester ;]

DonnieBrasco
<#wink><#wave> Köszi!

DB

A ti kung-futok nem erős!

CS@
Utólag is boldog szülinapot neketek!

CS@
Mivel már elég sok szó esett itt a házakról egy kicsit bõvebben is:
Anvil -t emlékezetbõl írtam a többi csak fordítás.
Forrás: Jenni..

Anvil:
Napnyugta után menj a Count's Arms –ba és keresd Velwyn Benirus –t, beszélj vele és fizesd ki neki az 5000 aranyat. Menj a házba és feküdj le aludni az emeleti szobában, mígnem arra riadsz, hogy megtámadtak, végezz a szellemekkel(normál fegyverek nem sebzik õket!) majd menj az alsó szintre és vedd fel az összetört edény mellõl a papírt és a kezet. Ezután menj vissza a Count's Arms –ba és beszélj a kocsmárossal akitõl megtudod, hogy Velwyn elment a fõvárosba. Szedd össze magad és indulj utána, IC -ben az egyik kocsmában megtalálod, beszélj vele és faggasd ki mindenrõl. Végül közli, hogy segít megtisztítani a házat majd elindul vissza Anvil –be, tégy te is így. Amikor visszaértél a városba keresd meg õt ismét a Count's Arms –ba és ha úgy érzed készen állsz akkor ezt közöld vele. Ekkor elindul a házba, kövesd õt és ha beértek a házban akkor igyekezz minél gyorsabban lejutni a pincébe, ahol vizsgáld meg a falra festett jelet. Most lesz szükség Velwyn segítségére mert ezt csak õ tudja kinyitni, miután végzett és az átjáró megnyílt õ elindul vissza a Count's Arms –ba. Menj át az átjárón és vizsgáld meg az altár -t majd a rajta fekvõ testet is és add vissza a kezet amit az edényben találtál. Ekkor nagy örömködés közepette feltámad ez a nem túl kedves kreatúra, tégy róla, hogy az öröme ne tartson sokáig. Még utoljára látogasd meg Velwyn –t a Count's Arms –ba és mesélj el neki mindent, ezzel a küldetés véget ért a ház pedig ismét régi pompájában tündököl. További bútorokat ebbe a házba nem lehet venni.

Bravil:
Vidd fel legalább 50 –ig a viszonyodat Regulus Terentius –al és akkor megveheted tõle 4,000 aranyért. Bútorokat a Fair Deal –ban Nilawen –tõl vásárolhatsz.

Bruma:
Vidd fel legalább 60 –ig a viszonyodat Narina Carvain –al és akkor megveheted tõle 10,000 aranyért. Bútorokat a Novaroma –ban Suurootan –tõl vásárolhatsz.

Cheydinhal:
Vidd fel legalább 60 –ig a viszonyodat Andel Indarys –al és akkor megveheted tõle 15,000 aranyért. Bútorokat a Borba's Goods and Stores –ban Borba gra-Uzgash –tõl vásárolhatsz.

Chorrol:
Vidd fel a hírnevedet legalább 13 -ig a viszonyodat Arriana Valga –al pedig legalább 70 –ig és akkor megveheted tõle 20,000 aranyért. Bútorokat a Northern Goods and Trade –ban Seed-Neeus –tõl vásárolhatsz.

Imperial City, Waterfront District:
Az Imperial City Market District –ben található Office of Imperial Commerce -ben veheted meg Vinicia Melissaeia –tól 2,000 aranyért(egy egész kevés jó viszony szükséges hozzá). Bútorokat a Three Brothers –ben Sergius Verus –tõl vásárolhatsz.

Leyawiin:
Vidd fel legalább 60 –ig a viszonyodat Marius Caro –val és akkor megveheted tõle 7,000 aranyért. Bútorokat a Best Goods and Guarantees –ban Gundalas –tól vásárolhatsz.

Skingrad:
Beszélj Hal-Liurz -al aztán Shum gro-Yarug –al akivel vidd is fel a viszonyodat legalább 70 –ig. Ha a hírneved legalább 15 akkor megveheted tõle 25,000 aranyért.
Ha megvetted akkor menj a Colovian Traders –be és beszélj Eyja –val a bútorozásról. Ezután 150aranyért õ amolyan bejárónõ szerûség lesz?
Ha elég magas az akrobatikád akkor a legfelsõ emeleten a lépcsõ feletti része felugorva találsz egy papírt ami egy rejtett kincsrõl szól. Menj az alagsorba és keress egy oszlopot amirõl 4garlic lóg ha az oszlop felsõ részét megvizsgálod egy homokórát látsz ezt megérintve megkapod a jutalmad.
Bútorokat a Colovian Traders –ben Gunder –tõl vásárolhatsz.

DonnieBrasco
Köszi! Bocs tegnap nem voltam 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

BlackShadow
oh banyek.. ez nemteccik én nem akarok mágus lenni.. fingom nincs a varázslásról 😊 reméltem h van vmi npc aki jópénzé megcsinálja 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
a FAQ ot direkt átnéztem elötte 😛 kösz!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Fejes021
bocs nem a faqban hanem itt

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
a faqban nagyon jól (nem lehet 😄 )de le van írva

http://www.panoramio.com/user/518310

Hi!
Gondoltam meglátogatom az arénát. A csóka mondja,h vegyem fel az ott használatos páncélzatot. Ezután hisztizik,h ami nálam van azt azért tegyem már le...na én leraktam magamtól azt is ill. újabb hiszti után már mindent, amit tudtam mert egy kardot, amit a bérgyilkos guild-nál kaptam és egy jegyzetet, ami Anwill naplója néven fut és elloptam miután véget ért a quest, azokat nem tudom eldobni/lerakni. Kiírja,h aktív quest tárgyakat nem lehet eldobni...csakhogy ezeket már megcsináltam mégis megmaradtak a tárgylistámon. Más járt már így? Mert szerintem ezért nem engednek be az Arénába... 😞
BlackShadow
az a noobish kérdésem lenne, hogy hol/hogy lehet enchantolni?

Ha csak a fõküldiket csinálod, akkor nagyon rövid, de ott il lesz vámpírgyilkolás.
Ha nemtetszik, akkor alvás elõt gyógyítsd ki magad addig ugyanis egyszerû fertõzés. Alvás után már nem lehet, csak egy külön questtel kigyógyulni. Szerintem nagyon is jó dolog a vámpírság😊

Imperial Cityben a legolcsobb az ingatlan. Egy szakadt kis halaszkunyho, 2.000 gold ha jol remlik. A legdragabb amit lattam pedig Skingrad 25.000 -ert.

Soul gem -eket szerezhetsz ingyen ha belepsz a mage guildbe, hevernek itttott szanaszet. + boltban is elofordulnak.

Ha iszol vert nem fog sebezni a nap.