The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Nem lehet egyébként, hogy ez inkább olyan, mint (ma volt róla szó, nem én tapasztaltam) az asztalokon/polcokon/boltokban a 4(?) naponkénti "regen all"?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

arpad vezer
Majd keresek egy helyet, és oda szórok mindent. <#idiota>
Vagy Te mit csináltál a felesleggel az elején?

Árpádvezér

arpad vezer
Ok. Köszi. 😊

Árpádvezér

Hmuda
Amúgy igen. :-) Amiket idegen containerekbe raksz (ergó akár egy hordóba is), az egy idõ után szépen mások ki fogják venni. Viszont amiket csak úgy elszórsz a földön, az megmarad.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dronkZero
Neeeeeem, úgy látom nem vágtad le, hogy ez igazából a szõrös mellkas fícsör! 😊 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

deadroth-okat hol lehet talkálni 10-es szintû vagyok de csak elõhívni tudom õket,még eggyel sem találkoztam
arpad vezer
Amúgy tudod a választ?

Árpádvezér

arpad vezer
Most kezdtem a játékot, és van 200 aranyam...

Árpádvezér

Hmuda
Nehogymár sajnálj 2000 aranyat az IC beli viskóra. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
1. konzol (0)
2. ShowRaceMenu parancs
3. öröm és bódottá'

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

arpad vezer
Hi!

Kérdezném, hogyha pl Imperial City egyik fõterén kiválasztok magamnak egy hordót vagy egy ládát, akkor azt én tudom használni a fölösleges cuccaim tárolására? (hogy ne az inventoryban legyenek)
Az ilyen módon tárolt cuccok nem vesznek el?
A másik: Egy barátomnál játszottam, eldobtam egy sisakot az utcán, majd nálam bemásolva a mentést a sisak ugyanúgy ott volt, ahol eldobtam. A játék tehát megõrzi a tárgyak helyét? (kapcsolódik az elõzõ kérdéshez)

A válaszokat köszönöm.

Árpád

Árpádvezér

egy kérdés. utólag lehet a karter kinézetét baszkurálni? vagy reménytelen. level 19 vagyok és már nem akarok új karit csinálni 😞

http://thenamelessphoto.com/

Lynx_TWL
pénzt kapsz + tapasztalatot

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
Megvetted, onnantól ez már tényleg csak biztonsági másolat, nincs ezzel gond ;]

Hmuda
Jah, az lesz. Bár utálok hivatalos supportot kérni úgy, hogy a játék másolt (az eredeti CE példányom még mindig kint van Amerikában és nyárig haza se hozzák >.< ).

TIBI
Néha nekem is ugyanezt a hibaüzenetet írja ki, de még egyszer sem volt rossz egyetlen kimentésem sem.<#nemtudom>

^^

postold valahova hivatalos forumra mint bug, es talan utananeznek a megfelelo szervek😊

Mor3llo
Szijasztok!
A minap a kezeim közé kaparintottam eme gyöngyszemet, és azóta alig bírok Nélküle élni 😄 igaz ugyan, a grafikát nem tudtam a legjobbra állítani, de vhogy sikerült belõni 1 olyan beállítást, h aránylag legyen szép, és azért ne akadjon olyan nagyon!Sajna azért 1-2 harcjelenetnél kicsit be-behúz, de nagyon nem vészes.
Most jutottam el az Arénába, feltornáztam magam a legmagasabb fokozatra, és az az Ysabel felajánla azt, h harcolhatok állatokkal, meg lényekkel.Szentetek érdemes megcsinálni?Kapok a végén vmi egetrengetõ dolgot?Mert ha nem, akkor hagyom a francba!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hmuda
Nagyjából átlapoztam a fajokat ezekkel a beállításoknál és mindegyik bõrszinéhez erõsen bekeveri a kék színt.

És hol írja? Én mindenhol Agilityt láttam csak Marksmannál.

TIBI
A FAQ-ban olvashatod, hogy ezüst fegyverrel is megütheted õket, ilyet pedig pl. a Fighter Guild-ben találsz, ill. néhány kovácsnál is vehetsz.

^^

Fura mert néha nekem is úgy tûnik hogy pont egy fejesnél csökken jobban az életük de minden fórumon esküdöznek a készítõk hogy az armor átlag számít csak, ha csak egy csizma van rajtad akkor annak a védelmét számolja fejlövésnél.

Persze lehet hogy az engine-ben valahol ott van a kód elrejtve és majd lesz egy plugin vagy kieg ami bekapcsolja a hedsátot <#reménykedik>

Hmuda
Hogy jön ide az, hogy "fehér testû, fekete arcú"? Ott van elrontva, hogy egyáltalán hozzányúl a bõrszínhez. A szakáll az szakáll és nem pedig szakáll+bõrszín.

Meg hát senki nem kéri itt szerintem minden szõrszál lemodellezését. Tökéletesen elég lett volna, ha úgy oldják meg mint a hajakat: síma modell hajszerû textúrával.

PiszkosFred
oho, a kedvenc sofogu baratom 😄 Koszonom, megy fel ez is este a tobbi koze az albumba ;]

minden fajnal ilyen? vagy esetleg ez valami faji bug lenne?😊

PiszkosFrednek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerk: ugyanaz a monszta van a két képen csak közben spurizni is kellett a lelkem elõl ,mert õ ugyan nem pózolt egy fotó miatt 😄

http://thenamelessphoto.com/

hiba
ezt alairom de az is fura lenne ha feher testu fekete arcu urge lenne ,
de hogy modellezett arc szorszalak legyenek azt tulzasnak tartom az mar amit irtam 😊

Hmuda
Nem, ez kérlek alapvetõ funkció elkúrása. Nem kellene arra alapozni az arcszõrzetet, hogy majd úgyis mindenki megfeledkezik róla. Úgy kellene megcsinálni, hogy ha a szakállamat állítgatom, akkor az ne változtassa már meg az egész karakter bõrszínét.

arpad vezer
Köszi!

Árpádvezér

hiba
ez szõrszálhasogatás

jazzy
Teljesen kiakadtam, vettem 1 lovat, jott 1 izommedve es leutotte, vettem meg 1 lovat, azt is leutotte, a fene egye meg a medveket ;]
PiszkosFred
Hát az már legyen a konzolosok baja ;] (#gonosz) PCsek meg majd megkapják usermade modként. Hamarosan úgyis jönnek a hair és face modok, aztán lesz benne ez is. Modellezve már nem biztos, de texturában talán lesz. Hogy lehet majd ezt megoldani? Nemtudom, a generálás miatt eléggé neccesnek tûnik, de majd meglátjuk.

najah viszotn a celeron leeht keves lesz.

Hmuda
Tudom, de engem az zavar piszok módon, hogy ha már modellezni lusták voltak, akkor legalább a textúra szinten oldják már meg rendesen. Lefogadom, hogy majd az arcszõrzet is jön letölthetõ modban, hogy ilyen alapvetõ dologért pénzt húzzanak le az embertõl...

Mellesleg: a lópáncélnak még mindig se híre, se hamva...

McFrost
<#papakacsint>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Voltan
Az ATI 9600 Pro-val nincsen nagy gond. Nálam elég jól futogat vele.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ERykk
Az egy dolog, hogy daedra emg mittomén karddal lehet szellemet ölni, de hol találhatok/szerezhetek ilyet?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyúld le az ásót a fal mellõl!

Amúgy cyrodillic brandyt lehet valahol venni vagy csak találni lehet?

Why so serious?

arpad vezer
A Thoromir-os küldetésben, Imperial Cityben, mikor megöltem Agarmirt, azután mit kell csinálni? Mert a térkép nem jelez semmit, Thoromir se mond semmit és a csaj sem, akinél elvállaltam a küldit.
Légyszi segtísetek!
Köszönöm.

Árpád

Árpádvezér

McFrost
komoly?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BEAST
hmm , lehet igazad van 😊 csak olyan jó volt abban a tudatban élni hogy így megy 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Pedig elvileg nincs különbség, hogy fejet találsz e vagy lábújjat. (van erre valami kifejezés, hitbox vagymi - hülye vagyok ehhez;] - szal nincs ilyen technika, elvileg, csak a testet kell eltalálnod.)

De én lennék a legboldogabb ha lenne ilyen különbség pofon és pofon között ;]

PiszkosFred
De ez csak textura. Ettõl még sajnos nincs modellezett szakáll. Nem mondták sosem a srácok hogy nincs szakáll, csak hogy nincs modellezve ez az "arcrész".

BEAST
😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ne 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ha futni kell valaki elol akkor fegyvert mindig rakjatok el, jelentosen megnoveli a mozgasi sebesseget, illetve a fegyver kezben tartasa lassitja le igazabol😛

Kandurex
Már megtaláltam, azért thx 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Na kérem, ennyit a játék karaktergenerálójának a szakállhoz való viszonyáról. Az alábbi képeken semmi mást nem állítottam, csak a szakáll tónusát.

1: semmit nem változtattam.
2: csak a bajusz, kecskeszakáll és a körszakáll értékeit maxoltam ki.
3: még a pofaszakáll csúszkáját is maximumra állítottam.
4: az arcszõrzet sötét/világos csúszkáját kitoltam a legsötétebbre.

Ezek után ki akar még szakállas lenni?

McFrost
akkor IC 2ghz-512ram-ati 9600 proval nem is érdemes nekikezdeni?

Lobsterman
na grebber azért ne túlozzunk. azért lehet játszani vele. bár a csúnya része tényleg igaz 😄