The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt itt szó arról, hogy a megterheltség is befolyásolja a sebességet, erre is jó az Alchemy, mester alkímistaként olyan feather piát tudok gyártani, ami 12 percig hat, és kb. 200-al növeli a teherbírást.
ha írsz egy privit, e-mailcímmel, elküldöm neked este amire szükséged lesz, hogy tudj játszani, instrukciókkal
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt nézd meg hogy mennyi cucc van nálad, ha több mint az 50% a max kapacitásodnak akkor már érezhetõen lassulsz.
Persze egy dungeon legmélyérõl kirohangálni minden egyes ellenféllel elég monotonná teszi a játékot <#idiota>#idiota>
Ha sebességet akarsz akkor a Speed atributum, az athletics szkill ÉÉÉS az számít hogy mennyi cucc van nálad, nagyon le tud lassítani ha tele vagy nehéz cuccokkal.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tehát ez csak akkor igaz, ha a speed is, agility is magas.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Szóval a levelling probléma kapcsán: szvsz az erõegyensúly van nagyon elrontva. Egy fullra fejlesztett, sneakbõl támadó, fürge bérgyilkos, magas Alchemy skillel messze-messze erõsebb, mint egy fullra fejlesztett izomagyú harcos, vagy akár egy fullra fejlesztett mage. A legfurcsább az, hogy néhány apró design-változtatással ezt simán meg lehetett volna oldani. Harcosnál pl a duel wielding (mondjuk master blade/blunt képességnél), mágusnál pl párhuzamos summon (két lény egyszerre, ameddig a mana bírja), ezekkel kiegyenlíthetõ lenne az egyensúly.
Mellesleg a sneakes, lõdözõs karakterrel a játék minden szakasza ultrakönnyûvé válik, ha nem nyúlsz a difficulty-hez, és nem ragaszkodsz az RPG-tradíciókhoz. A barátnõmmel közösen indítottunk nemrég egy ilyen karaktert (õ mászkál, dumál, én harcolok), és abban a dungeonben, ahol a mágusommal vért izzadtam, az új karakterrel lényegében percek alatt, játszi könnydséggel nyírtam ki mindenkit.
Részben ez a helyzet a lények szintlépésével kapcsolatban is. Rosszul van kiegyensúlyozva. A Morrowind tapasztalataiból okulva belenyúltak, változtattak, és egy rossz balance-ból (szvsz) csináltak egy még rosszabbat.
A Bethesda fejlesztõk vs SG fórumozók kérdéskörhöz csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy elõbbiek értelemszerûen egy csomó olyan dologhoz értenek, amihez egy átlagos fórumozó nem (pl jobb programozók, grafikusok, zeneszerzõk, stb, mivel ezeket éveken át tanulják, gyakorolják, stb.). Ugyanakkor a designer-i döntések elsõsorban kreativitást igényelnek (a technika adta keretek közé szorítva), márpedig a kreativitás velünk született képesség, nem (nagyon) fejleszthetõ, ergo bárki lehet olyan kreatív, mint egy Bethesdás designer.
Tegyük fel pl, hogy én kitalálok egy közelharcban használható teleport spellt: odalépek az ellenhez, ráverek, aztán már nyomom is a teleport hotkey-t, és a mágusom máris 10 méterrel arrébb teleportál, az ellenfél meg csapkodja a levegõt. Nyomom rá a tûzlasztit, észrevesz, fut felém, de én ismét eltûnök az orra elõl, stb, stb. Ha én a Bethesdának dolgoznék, akkor lehet, hogy ez most benne lenne a játékban (Bár lehet, hogy jól felborítaná ez is a fent említett egyensúlyt...). Egyszerû fórumozóként viszont max modot csinálhatnék (ha kicsit is értenék a modkészítéshez, programozáshoz). Ettõl még lehetek ugyanolyan kreatív, mint õk.
Bocs, kicsit hosszú lett.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mindenesetre, mielõtt azt mondod, hogy nincs, próbáld ki....
Valahogy nekem ez a támadás az (elõre+PW) kombinációra lenne logikus, de úgy nem csinálja meg, csak ha hátra-(elõre+PW). Nemtommiért....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
De, ha bent van a fickó, akkor a game nem enged be. Te egyébként hogy csináltad meg?
Árpádvezér