The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
๏̯͡๏﴿
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Why so serious?
holnap énis keresek cuccokat, remélem hétvégén már tolhatjuk a gépünkön 😉 mégha trükközve is
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Elakadtam a Mage Guild kuldetesekben. Egy Dagail nevezetu holgyemenynek emlekezetkiesese van es hangokat hall, sajnos pont o kene ajanlolevelet irjon a arcane universitybe. Ezen segitene ha megkapnam es odaadnam neki a Maduin's amulettet. Az amulettet meg is szeresztem veres harcok utan es odavittem neki de o ezt nem erzekeli tovabra is ugy csinal mintha nem lenne nalam az amulett.
Valaki tudja mi erre a megoldas?
Kosz.
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vámpír volt a faterja, nem egy nemesember, emiatt meg akart halni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Itt még nem enchantoltam sosem, egy ideig még úgy nézz ki, hogy nem is fogok mert be nem állok ezért senkihez. A fórumot követem az elejétõl fogva és a HQn is elolvastam a dolgokat ezzel kapcsolatban.
Lenne egy konkrét kérdésem: Megoldható itt az ami a Morroban?
Tehát tudok valami olyan tárgyat készíteni(PL.: gyûrû, amu, vagy akármi) ami mondjuk egy constans bound sword lenne?
THX!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azért még1x megpróbálom: Szóval nemtudja valaki hogy a boltokban qrva drágán kapható fasza mágikus cuccokat hogy lehet éjjel ellopni? MErt hiába nézek végig mindent nemtalálom õket.Igaz volt 2 láda amit nemtudtam kinyitni...
Valaki?
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Gef4200 nagyon jó kártya volt, de csak volt, a srác pedig 25-30fps-t írt a játékra, a képeket elnézve pedig a látótávolság kitolva, és a részleteség is egész jó.
Sztem ez egyszerûen tévedés, vagy rosszabb.
a képek a #14208-ban vannak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Why so serious?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amúgy most vittem végig az arena-s harcokat. Az utolsó harc a bazinagy orc-al, már kõkemény 30 másodpercig tartott, a rohadt csíter ellökõs varázslatai miatt 😊 pedig a többi 1vs1-ben sikerült 10 másodpercen belül gyõznöm.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
szal reménykedek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Recommended:
* 3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 1 GB System RAM
* ATI X800 series, Nvidia GeForce 6800 series, or higher video card
Minimum System Requirements:
* Windows XP
* 512MB System RAM
* 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 128MB Direct3D compatible video card
* and DirectX 9.0 compatible driver;
* 8x DVD-ROM drive
* 4.6 GB free hard disk space
* DirectX 9.0c (included)
* DirectX 8.1 compatible sound card
* Keyboard, Mouse
Supported Video Card Chipsets:
* ATI X1800 series
* ATI X1300 series
* ATI X850 series
* ATI x800 series
* ATI x700 series
* ATI x600 series
* ATI Radeon 9800 series
* ATI Radeon 9700 series
* ATI Radeon 9600 series
* ATI Radeon 9500 series
* ATI Radeon 9000 series
* NVIDIA Geforce 7800 series
* NVIDIA GeForce 6800 series
* NVIDIA GeForce FX series
nemtom mért nem megy..:lll
(úgytom az én karim annyival jobb a Gef4-tõl hogy támogatja a pixel shadert..mind1)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."