The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
k, thx

๏̯͡๏﴿

Hmuda
Pedig csak hajcsizni kell benne és utána megcsinálni a küldit. Nagyon hangulatos lak lesz belõle, de nem lehet új bútorokat venni bele.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lynx_TWL
Azt a házat fel lehet tuningolni? Én addig jutottam el, hogy megvettem, láttam milyen undorító és van egy bezárt portál az aljában, aztán inkább visszatölöttem, és hagytam a fenébe, mert a hideg rázott ki tõle😊

๏̯͡๏﴿

Timbo
Nekem most továbbra is a nagy fehérség:S de addig is megnézem még párszor a játék menüjét meg az introt... 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Az az amd mennyivel jobb mint a 2,8-as P4? Mert nekem ez a procim, a másik kettõ ugyanaz mint neki és bizony elég gyengén fut.

Why so serious?

tigeroo
persze, nyugi, no para menni fog!😊 800x600, MED beállításokkal...:lll
And 1
hi elolvastam a faq-t még mielõtt valaki leugatna hogy mekkora 1 láma vok nem vok az na de mégis 1 kérdés 😄.gépem : geforce fx 5700e,amd sempron 2600 és 1 giga ram úgyhogy olyan közepes gépem van. ezen a gépen meg lehet azt óltani hogy ne akadozzon ?

tigeroo
de raktatok be egy hsz-t hogy directX 8.1-es videókarikon is futhat a játék...:lllllllllll aki berakta /kipróübálta, szal megvan neki a link ossze meg velem 😞<#help>
tigeroo
ha találsz valamit akkor PÜ-t küldj😊

holnap énis keresek cuccokat, remélem hétvégén már tolhatjuk a gépünkön 😉 mégha trükközve is
Hmuda
Aludni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mit kell csinálni Anvil városba ahol meg vettem 5000 aranyért a házat, hogy kell rendet rakni vagy mit kell a házba csinálni???
Hali!
Elakadtam a Mage Guild kuldetesekben. Egy Dagail nevezetu holgyemenynek emlekezetkiesese van es hangokat hall, sajnos pont o kene ajanlolevelet irjon a arcane universitybe. Ezen segitene ha megkapnam es odaadnam neki a Maduin's amulettet. Az amulettet meg is szeresztem veres harcok utan es odavittem neki de o ezt nem erzekeli tovabra is ugy csinal mintha nem lenne nalam az amulett.
Valaki tudja mi erre a megoldas?
Kosz.

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

Timbo
sajnos sztem sehogy:S nekem a videó kártyám nem elég neked meg a procid 😞

Hrisskar
Szerintetek, hogyan lehetne kisebb teljesítményû gépen futtani (Ez esetben: P3 1,4 GHz, 512 Mb RAM, 128 MB VRAM, optimalizált Win Xp) a játékot?

Lacee
de a quest marker az oltárt jelöli, és azt mondja hogy várjak valamilyen fényre... ezek szerint menjek be a barlangba helyette?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
és az kizáró ok? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

vámpír volt a faterja, nem egy nemesember, emiatt meg akart halni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

CS@
Üdv!
Itt még nem enchantoltam sosem, egy ideig még úgy nézz ki, hogy nem is fogok mert be nem állok ezért senkihez. A fórumot követem az elejétõl fogva és a HQn is elolvastam a dolgokat ezzel kapcsolatban.
Lenne egy konkrét kérdésem: Megoldható itt az ami a Morroban?
Tehát tudok valami olyan tárgyat készíteni(PL.: gyûrû, amu, vagy akármi) ami mondjuk egy constans bound sword lenne?
THX!

Sanyix
Milyen vámpír? Az ork vót 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kandurex
Semmit. Menj vissza a barlangba, ott hagytál egy iratot az egyik ellenfélnél, vagy nálad van csak még nem olvastad el.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Solid Snake
#13096 kb.
Solid Snake
Anti spoiler <#idiota>
Lacee
sikerült elakadni a meg guild egyik elsõ questjében is: egy oltárnál ácsorgok, de nm tudom mit kéne csinálni.

erx13
spoiler

nekem az utolso meccs jo ha tartott pár másodpercig a csávoka állt és könyörgött hogy öljem meg mert szégyenli hogy egy vámpir fia

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Nekem is ugyanez a problémám(gforce 4200 a vk),fehér képernyõm.Hiába telepítettem fel a F.A.Q.-ban javasolt progit.

Fred!

Egyelõre nemsikerült megtalálni a postot,a boltokban levõ tápos tárgyakat illetõen.

Azért még1x megpróbálom: Szóval nemtudja valaki hogy a boltokban qrva drágán kapható fasza mágikus cuccokat hogy lehet éjjel ellopni? MErt hiába nézek végig mindent nemtalálom õket.Igaz volt 2 láda amit nemtudtam kinyitni...
Valaki?

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Timbo
Én se nagyon akarom elhinni :S de azért most keresgélek neten! hátha😞 de ha vki tud vmit akkor szóljon nyugodt szívvel!!

b-type
Most ez hülyén fog hangzani, de én azt egyszerûen nem hittem/hiszem el.
Gef4200 nagyon jó kártya volt, de csak volt, a srác pedig 25-30fps-t írt a játékra, a képeket elnézve pedig a látótávolság kitolva, és a részleteség is egész jó.
Sztem ez egyszerûen tévedés, vagy rosszabb.
a képek a #14208-ban vannak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sanyix
Már radeon8xxx szériától és geforce3 tól támogatva van a pixel shader... bár e két kártya még csak ps1.1 vagy 1.0-át tud, de pl geforce4 Ti ps1.4-et is tud.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ERykk
Megtettem de még ezután is haldoklok...

Olvasd el a faq-ot. Le van írva.

Why so serious?

McFrost
geforce-ot nem tom , nekem ati 9200-m volt és nem tutta

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sanyix
Hát nem durva, teljesen élvezhetõ amúgy belsõ tereken a több 😊 a 15 fps a nagy nyílt terepekre vonatkozik, sok fával fûvel.

Amúgy most vittem végig az arena-s harcokat. Az utolsó harc a bazinagy orc-al, már kõkemény 30 másodpercig tartott, a rohadt csíter ellökõs varázslatai miatt 😊 pedig a többi 1vs1-ben sikerült 10 másodpercen belül gyõznöm.

PiszkosFred
És ez még csak a kezdet... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Timbo
tudom , hogy nem támogatja . de az egyik srác 1 oldallal elõrébb azt állította , hogy gef 4 ti 4200-vel csinálta azokat a képeket amiket belinkelt!!
szal reménykedek!

hivatalos fórumon rengeteg ezzel foglalkozó topicot láttam <#fejvakaras>

McFrost
nem támogatja

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

tigeroo
ha tudtok elméleti megoldásokat a bajomra (fehér képernyõ) akkor kipróbálnám, és megfogalmaznám a F.A.Q.-ba ha mûködne!
ERykk
#14303 <#help><#help>

tigeroo
Recommended:

* 3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 1 GB System RAM
* ATI X800 series, Nvidia GeForce 6800 series, or higher video card

Minimum System Requirements:

* Windows XP
* 512MB System RAM
* 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 128MB Direct3D compatible video card
* and DirectX 9.0 compatible driver;
* 8x DVD-ROM drive
* 4.6 GB free hard disk space
* DirectX 9.0c (included)
* DirectX 8.1 compatible sound card
* Keyboard, Mouse

Supported Video Card Chipsets:

* ATI X1800 series
* ATI X1300 series
* ATI X850 series
* ATI x800 series
* ATI x700 series
* ATI x600 series
* ATI Radeon 9800 series
* ATI Radeon 9700 series
* ATI Radeon 9600 series
* ATI Radeon 9500 series
* ATI Radeon 9000 series
* NVIDIA Geforce 7800 series
* NVIDIA GeForce 6800 series
* NVIDIA GeForce FX series

nemtom mért nem megy..:lll
hmm...

tigeroo
volt egy oldal, ahol le volt írja hogy buheráljuk meg a játékot DirectX 8.1-es karikra
tigeroo
nekem is ez a baj, ATi Radeon 9000....
(úgytom az én karim annyival jobb a Gef4-tõl hogy támogatja a pixel shadert..mind1)
Timbo
Nekem így néz ki alapból a játék!! (gef 4 ti 4200)

Jockey
kitöröltem szinte az összes mentett állást és most ugy állok, hogy látszik 5 mentésem és hiába mentenék ujat nem teszi be a listába, mi aszar lehet ez?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

tigeroo
ez mitõl van?

BEAST
nem szeretem elveszik a robbanásokban gyönyörködés élménye 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Timbo
Hi! Gef 4 el , hogy indítottad el??? mert nekem is elindul csak nagy fehérség vár a börtön helyén!!!!!!!!!!!!

Lobsterman
De egyébként én is pont ezt csinálom és nem unom 30 óra után

Lobsterman
minek az a light? infrakék látás rulz 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;