The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már voltam a "Kilencek Templomában" is, de nem használt.
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyik oldalról (az av molag... kezdetû táblától) tûz-alapú spellt lõj rá (pl flare), az av mafre... tábla felõl jég-alapút (snowball etc), a "loria" oldaláról varázserõt elszívó varázslat kell (severe magicka pl), és az utolsó, "sila" oldalról magickát javító spell.
mindegyiket megtalálod a ládában, a hapsi mellett.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hát grafikai beállitás 30-40 FPS ide oda a végén mikor mindenkiböl sok volt akadt mint állat de nagyon ugyhogy ez van...hiába a tuning meg minden egy kicsit komolyabb eksön van aztán a gép meghalt......leszarja a 1,5 GB ramot 2800+os procit eg a 6600 GT-t....a végén jácchatatlanul akadozott 1-5 Fps de ha a földfelé néztem egyböl jó volt nem értem..na mindegy fojtatom a gamét mert atom abnagyon...😊
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Nincs problémám, nem kell a tankló, de valóban nem örülök hogy itt is uaz fog lejátszódni (bár ne így lenne).
Ha vki nem akarja ingyen adni, örömbõl, akkor nem fogom 'lewarezolni' máshonnan, és ha elterjed akkor fájni fog hogy nem tudok megint kedvem szerinti 20-30 moddot használni az Oblivion-hoz, mert az már átlépi azt a határt amit erre szánok anyagilag.
Arról nem beszélve hogy vkinek próba képpen ki kell fizetnie hogy elmondhassa hogy érdemes-e megvenni...kicsit zavaros ám.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Már vagy félórája sütögetem arra a nyamvadt oszlopra a különbözõ varázslataimat de csak nem akarja az igazat. Valaki könyörüljön meg rajtam pls. 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Én is csalódtam Bethesdában.
Nyilván irigylik WoW-ot aztán õk is dagasztani akarják a tárcájukat..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
bugok meg imo nincsenek olyanok amik miatt azonnal patchet kene kiadni, ezt sem ertem erre miert megy a rinya.
én magam egyfelõl kicsit sokallom az 500ft-ot, a morro'-hoz 20-30 moddot használtam, és ha ez a lócucc egy folyamatot indít el akkor az nem lesz jó, másfelõl ha a Morro' letöltéseket nézem, akkor sztem lehetne lejjebb vinni.
Másfelõl term. megértem hogy a ráfordított idejét meg akarja fizetettni...csak vhogy olyan csalódás hogy hát itt sincs másképpen mint máshol. 😞
Szivesen veszek meg játékot és kiegészítõt, de moddért nem biztos (esetleges összeakadások miatt)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
^^
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én vagyok a hülye, azért, mert megveszem a modot? Ami persze 500ft, egy évig fog a gyerek éhezni miatta, de megveszem, a kölyök meg majd eszik duplán az óvodában. Na mindegy, veled nem érdemes a mai napon vitatkozni, egész nap ma még csak ezen voltál felháborodva, esélyt sem adva semminek, csak szidtad a Bethesdát. Pár nap múlva talán lenyugszol, és akkor újra lehet ez ügyben, talán, beszélgetni. De ha nem, sem gond.
Nem kötelezõ megvenni ezt a modot. Én sem fogom megvenni a lópáncélt. Nem azért mert nem tehetem meg (dolgozok, megfizetnek, lenne 500ftom rá, ha más nem, jelzálogot veszek fel a lakásra), hanem mert nem érdekel. Nem is veszem meg. A másik, a házikó már érdekel. Ha tetszenek a screenek, és az egész, akkor megveszem. Ennyi. 500ftért nem fogok várni és lesni a torrenteket, meg a f*sztudja milyen többszáz forintos smswarez marhaságokatt...
Hülye vagyok, ez van (és boldog). De ellentétben veled, ez engem nem zavar ;] (utólagosasan is elnézésedet kérem, próbáltam sok írásjelet használni szolidaritásom jeléül, de nem találtam, hova illett volna)
1ébként hol rendszergazdA ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Why so serious?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ISTENEM! Az emberek ennyire el lettek hülyítve??? Valami hihetetlenül feldühit ez a téma. Olyan vastag pofa kell ehhez, hogy még ilyet nem látott a játéktörténelem...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Why so serious?
๏̯͡๏﴿
nekünk van egy gép azt kész 😄 (na jó 2 de az nem számít)
nekem 2.4 celeron fx5600 512 DDR és akard mint állat
... két nap múlva fogadjuk, hogy egy modder "csak azért" is alapon csinál egy ingyenest.
Ez a leggusztustalanabb hozzáállás, felejtõs Beteshda, több software TÕLETEK nem lesz eredetibe.
Why so serious?
nekem csak electron van... <#rinya>#rinya>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Why so serious?
Várd a fény, ha meg van, fogj egy grand soul gemet, rakd be az altarba, majd süss rá egy dispel varázsaltot, aztán várj türelemmel.