The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kéne egy ksi segítség: elkaptam egy olyan kórt, ami meggátolja a manaregenerálódást. Potionökbõl vissza tudom tölteni a manámat, de magától nem jön vissza.
Már voltam a "Kilencek Templomában" is, de nem használt.
Soul Trap és Dispel scroll létezik? Ha igen akkor hol lehet venni?

Why so serious?

Megathx! 😊

Lacee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

egyik oldalról (az av molag... kezdetû táblától) tûz-alapú spellt lõj rá (pl flare), az av mafre... tábla felõl jég-alapút (snowball etc), a "loria" oldaláról varázserõt elszívó varázslat kell (severe magicka pl), és az utolsó, "sila" oldalról magickát javító spell.

mindegyiket megtalálod a ládában, a hapsi mellett.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kill3r22
Gyerekek! Angyon ottvan a game most értem a végére a föszálnak...
Hát grafikai beállitás 30-40 FPS ide oda a végén mikor mindenkiböl sok volt akadt mint állat de nagyon ugyhogy ez van...hiába a tuning meg minden egy kicsit komolyabb eksön van aztán a gép meghalt......leszarja a 1,5 GB ramot 2800+os procit eg a 6600 GT-t....a végén jácchatatlanul akadozott 1-5 Fps de ha a földfelé néztem egyböl jó volt nem értem..na mindegy fojtatom a gamét mert atom abnagyon...😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

b-type
Én nem 'rinyáltam', elmondtam a véleményem, ezt nem kell lesajnálni. 😊
Nincs problémám, nem kell a tankló, de valóban nem örülök hogy itt is uaz fog lejátszódni (bár ne így lenne).
Ha vki nem akarja ingyen adni, örömbõl, akkor nem fogom 'lewarezolni' máshonnan, és ha elterjed akkor fájni fog hogy nem tudok megint kedvem szerinti 20-30 moddot használni az Oblivion-hoz, mert az már átlépi azt a határt amit erre szánok anyagilag.
Arról nem beszélve hogy vkinek próba képpen ki kell fizetnie hogy elmondhassa hogy érdemes-e megvenni...kicsit zavaros ám.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tudom már volt párszor, használtam a keresõt de annak az egy embernek nem lett válaszolva aki normálisan beírta a küldi címét szal keresõt lõhetem.
Vahtacen's secret
Már vagy félórája sütögetem arra a nyamvadt oszlopra a különbözõ varázslataimat de csak nem akarja az igazat. Valaki könyörüljön meg rajtam pls. 😊

edios
Hát nem is az a lényeg, hanem h két héttel a játék megjelenése után rögtön hivatalos pluginek jönnek.. Ha arra törekedtek volna, hogy minél több jó dolgot belerakjanak a játékba, már most is lehetne "tuningolni" a lovakat, de nem, ez kemény üzletpolitika, vakítani a népet, hogy húú mégtöbb jó dolog jön az Oblivionhoz...

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

PTW
persze 1.99-es árral

edios
Ez valóban elég fura lépés a játékfejlesztõk részérõl.
Én is csalódtam Bethesdában.
Nyilván irigylik WoW-ot aztán õk is dagasztani akarják a tárcájukat..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

de nem ertem miert ez a siras, mar 2 hettel megjelenes elott lehetett tudni hogy lesznek hivatalos pluginek, amiket penzert leszedhetsz hozza. ezek nem letfontossaguak tehat ha kell veszed, ha nem akkor nem.
bugok meg imo nincsenek olyanok amik miatt azonnal patchet kene kiadni, ezt sem ertem erre miert megy a rinya.

b-type
Jaj, éppen pár hete merült fel az hogy pénzért kínálnak moddokat pár autószimhez (már egy égtexturáért is pénzt kérnek), és pont a Morro'-t hoztam fel jó példának 😞
én magam egyfelõl kicsit sokallom az 500ft-ot, a morro'-hoz 20-30 moddot használtam, és ha ez a lócucc egy folyamatot indít el akkor az nem lesz jó, másfelõl ha a Morro' letöltéseket nézem, akkor sztem lehetne lejjebb vinni.
Másfelõl term. megértem hogy a ráfordított idejét meg akarja fizetettni...csak vhogy olyan csalódás hogy hát itt sincs másképpen mint máshol. 😞
Szivesen veszek meg játékot és kiegészítõt, de moddért nem biztos (esetleges összeakadások miatt)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kandurex
igen

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gondolom azert sirsz, mert az alapjatekot is megvetted eredetiben ugye?

Kandurex
Egy ital, az egy ital 😊 Helyette vegyél lópáncélt, meg mágus lakosztály 500 pénzért. <#zavart2>

nyomd meg az egyik numerikus gombot es tartsd nyomva, ha lehet akkor ne olyat amin potion van bindelve😉

TIBI
Kérlek, ne lúzerezzetek le az alábbi kérdés miatt, biztos más is járt már így: szóval, hogyan lehet elõhívni a hot-key listát(pontosabban kört) anélkül, hogy valamelyik funkciót feleslegesen használnám?Van, hogy elfelejtem, mit melyik számbillentyûre raktam, ill. van, hogy módosítani szeretnék.Ha ilyenkor mondjuk véletlenül megnyomom az egészségital gombját, fölöslegesen elpazarlok egy italt.<#help>

^^

Kandurex
Egy alapvetõen felháborító piaci magatartás ellen emeltem hangot, a magam kis polgári hangján.

Lynx_TWL
áh oké😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
Gamma Ray? Kiváló. Minden tiszteletem a tiéd ;] Ha az öreged is szereti esetleg, fogadjatok örökbe 😄 (elõbb cska vicceltem a tisztelet/jelszóval, remélem nem értetted félre)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PTW
azthiszem hoyg kicsit elragadtad magad, de mondjuk leszarom, mert nem hiszek ócska fórumokon történõ személytelen vitákban DE, mondjuk szerintem 500 forintot megérdemel egy embernek az a munkája amivel ezt létrehozta. az hoyg téged ez ennyire felháborít meg ugyanannyira szubjektív dolog, minthog yszerintem megéri a pénzt pláne ha azt nézzük hoyg nem kötelezõ és em lételeme a játéknak. patch lesz és nem fog pénzbe kerülni ameddig meg az nincs addig töltsd le a számtalan javító modot.

PiszkosFred
Hehe. Érdekes dolog ez. Biztos hogy a peccs rovására megy a dolog? Egy nyavajás brigád dolgozik ott, akik vagy peccselnek, vagy modolnak. Milyen peccs egyébként? Még kell idõ hogy mindent felfedezzenek a népek, és minden bugot jelezzenek. Aztán majd lesz peccs. De lehet hogy nem lesz, mert a pluginok jönnek folyamatosan, aztán nem lesz idõ peccsre. A francba, ezt a kitolást.

Én vagyok a hülye, azért, mert megveszem a modot? Ami persze 500ft, egy évig fog a gyerek éhezni miatta, de megveszem, a kölyök meg majd eszik duplán az óvodában. Na mindegy, veled nem érdemes a mai napon vitatkozni, egész nap ma még csak ezen voltál felháborodva, esélyt sem adva semminek, csak szidtad a Bethesdát. Pár nap múlva talán lenyugszol, és akkor újra lehet ez ügyben, talán, beszélgetni. De ha nem, sem gond.

Nem kötelezõ megvenni ezt a modot. Én sem fogom megvenni a lópáncélt. Nem azért mert nem tehetem meg (dolgozok, megfizetnek, lenne 500ftom rá, ha más nem, jelzálogot veszek fel a lakásra), hanem mert nem érdekel. Nem is veszem meg. A másik, a házikó már érdekel. Ha tetszenek a screenek, és az egész, akkor megveszem. Ennyi. 500ftért nem fogok várni és lesni a torrenteket, meg a f*sztudja milyen többszáz forintos smswarez marhaságokatt...

Hülye vagyok, ez van (és boldog). De ellentétben veled, ez engem nem zavar ;] (utólagosasan is elnézésedet kérem, próbáltam sok írásjelet használni szolidaritásom jeléül, de nem találtam, hova illett volna)

ohh my god 😄 haverom kedvenc 1ütese a Gamma Ray 😄
1ébként hol rendszergazdA ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hát én most 39-es vagyok úgyhogy szerintem nem. 😊

Why so serious?

Hrisskar
Inkább a tisztelet. Apámnál a tisztelet és a becsület sokat számit és ,ha ezeketbetartom akkor sokkal több esélyem lesz nála egyes szivességek teljesítésénél vagy a rám vonatkozó döntései kedvezõbbek. Pl. megkértem,hogy töltsön le Gamma Ray-t(Heavy Metal) és egy nap után ott volt az összes a gépemen.😊

Lynx_TWL
és a max szint 30?😊

Sanyix
Na hát modot pénzért adni bunkóság sztem :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kandurex
Valóban? Akkor mondom, hogy a közeljövõben számos ilyen kis "csecsebecsét" vásárolhatsz! Csak 500 ft...csak,...de gondolom az magas ívbõl nem érdekel, hogy patch készítése ami a játék VALÓDI hibáit javítaná, BUG, telejesítmény stb. stb. nem készül, vagy ha készülni fog, akkor majd olyan játékosoknak mint neked, mert az is csak 500 - többezer? Ft lesz...

ISTENEM! Az emberek ennyire el lettek hülyítve??? Valami hihetetlenül feldühit ez a téma. Olyan vastag pofa kell ehhez, hogy még ilyet nem látott a játéktörténelem...

Sanyix
Elindulni elindul, ha állítgatsz kicsit a játékban, talán még élvezhetõ sebességgel is fog futni 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Igen. De vannak cuccok amik emelik ezeket, úgyhogy lehet 100 fölé is menni.

Why so serious?

PiszkosFred
Hát a páncél engem nem érdekel, de az a torony amit elõrevetítenek, az igen. Az megér 2 dolcsit, fõleg ha lesz benne próbababa ;]

Lynx_TWL
STR, INT, AGI stb tulajdonságoknak, mennyi a max értéke? 100?

PiszkosFred
Most akkor a tisztelet vagy a jelszo tart vissza? ;]

hmm 😄 rendszergazda ? xD akkor viszont tényleg 😄
nekünk van egy gép azt kész 😄 (na jó 2 de az nem számít)

Hrisskar
Nálunk minden gép jelszóval van védve. Egyébként én tisztelem annyira apámat, hogy nem nyulkálok az õ gépéhez(fölleg egy rendszergazdáéhoz).

PTW
szerintem 500 forintot megér, de úgyis ki fog jöni "ingyenes verzióban" is 8))

akkor nem indul 😄 de a szomszéd szoába én bessetenkednék😛)
nekem 2.4 celeron fx5600 512 DDR és akard mint állat

Mit kaphatok, ha kinyírom ezt a nirnrootos gyökeret??? Most meg 30-at akar. Jóemberek, ha valaki azt mondja neketek, hogy nirnroot, az nyugodtan öljétek meg. Nem is tudjátok mekkora szivességet tesztek ezzel az univerzumnak!!!
Hrisskar
Geforce FX 5500 és a proci sajnos celenron(( mezzeg egy szobával arrébb van egy P4 Intel Pentium 3GHz, 1Gb RAM és 256 Mb VRAM, csak ahhoz nem enged hozzá az apám))

Kandurex
Ezért komolyan pénzt akarsz áldozni? <#wow2>

... két nap múlva fogadjuk, hogy egy modder "csak azért" is alapon csinál egy ingyenest.

Ez a leggusztustalanabb hozzáállás, felejtõs Beteshda, több software TÕLETEK nem lesz eredetibe.

Hát ez az. Hogy nincs. Kerestem 3 mages guildben, imperial city minden boltjában, plusz még bravilban és cheydinhalban.

Why so serious?

PTW
egyébként kijött a Lópáncél mod, akinek van dombornyomott kártyája már szedheti is...

nekem csak electron van... <#rinya>

Hmuda
Vegyél egy scrollt (bár nincs benne tapasztalatom).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ez már túlzás. Így olyan lett mint a manapság olyan piszok módon divatos bugyirózsaszín meg hupilila nebulákkal csipkézett ûrszimkörnyezet. Az eredeti szvsz sokkal hangulatosabb a maga szolid valójában.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sanyix
Talán ha leírnád milyen videokártyád van, nem csak a vram méretét, tudnánk is mondani valamit.

Alternatív módszer a black soul gem szerzésére nincsen? Mert az egyik daedric shrine-nak az kell de a spellhez amit az altarnál kéne használni 25 mysticism kell nekem meg van 5.

Why so serious?

Kandurex
Ja várj, akkor az egy másik küldi, csak a jegy ugyanoda szól.

Várd a fény, ha meg van, fogj egy grand soul gemet, rakd be az altarba, majd süss rá egy dispel varázsaltot, aztán várj türelemmel.

CS@
Ár teljesítmény arányban szerintem a legjobb kéró, igaz a renoválás egy kis munkádba kerül, de nekem ez is tetszett, utána pedig egész frankón fog kinézni. A banner -re klikkelve a tippek&trükkök/HasznosTanácsok/Ingatlanok listája –ban megtalálod a menetét, de élvezetesebb ha magadtól csinálod.

Zsolo007
Erre készült egy mod is 😊

Egyébként grat. 😊

PTW
nem tudom más is így érezte esetleg de nekem valahoyg a csillagos ég a játékban nem elég varázslatos, olyan semmitmondó volt ezért készítettem egy újat:

ilyen volt:

ilyen lett: