The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
több class-t is játszok, de hiába mentenék úja nem jelenik meg aload listába késõbb, sõt, ha rámentek egy régire az is eltûnik...
tud erröl valaki valamit?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Volt szó arról hogy kicsit egyhangúak a dungeon-ok..hát most voltam kettõben ami nagyon tetszett <#eljen>#eljen>
- Memorial Cave (semmi cifra, csak jó a hangulat...meg pár vámpír abajgatja a fõhõst)
- Nagastani...ez nagyon bejött hangulatban, wow így egyszerûen, mikor odamentem az egyik mérget párologtató cucchoz, és körbe felszaladtak a falak....pffff, mint ugrálóegér pattogtam össze vissza féldémon létemre <#idiota>#idiota>, utána megnyugodtam, erre FLUPP kialudt a fáklya...na ott a teremben egy darabig laza pisiszag maradt..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Aztán majd érted is felmentõ sereget kell küldeni... <#idiota>#idiota>
Én még mikor a Morrowindet pedzegettem (igazából sosem álltam neki komolyan), akkor olvastam high-elf, attronach csillagjegyû varázslókról hasonlókat, meg kedvet is csináltatok hozzá, szal este elindultam egy ilyennel. Kemény lvl 2-ig jutottam, pure mage skillekkel, de rájöttem, hogyan is lehet tápolni nagyon... 😊
Majd, ha beválik, elárulom... 😉
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
http://www.panoramio.com/user/518310
EGY SZÁL PENDELYBEN, LAZA CSUKLÓMOZDULATTAL FELEMELT KÉZZEL KÖZELÍT AZ ARCHMÁGUS! FUSSON KI MERRE LÁT! 😄DD"
<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Éljenek az igazi mágusok! Halál az alkesz mágus-imitátorokra! <#hehe>#hehe>
Why so serious?
ahoz képest h a tolvajok nem igazán harcosok elég sokat kell harcolni a thief küldikben
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Vinsanity is back!!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Árpádvezér
sira' <#zavart1>#zavart1>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ime
a világban szétszórva , kb össze vissza és majdnem mindenhol találhatsz ilyen növényeket , ajánlom hogy vízközeli helyekkel kezd és minden küldetés alatt néz szét a szobákban
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ebben a küldiben mit kell csinálni? Mert nekem nincs ilyen Nirnroot-om.
Elõre is köszi a segítséget!
Árpád
Árpádvezér
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hol találom az oldalon a végigjáccás azt a részét amikor toborozni kell minden városból....
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Amúgy a grafika beállítás nagyjából ennyi a játékban: bloom effekt ki/be, hdr ki/be, és a tárgyak kirajzolásának távolságát lehet még állítani, nameg a felbontást. És 800*600-ban akár 3x! annyi fps lehet mint pl 1024-ben (ezt én is tepasztaltam.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
hol tom megtalálni az elmentéseket?? el akarom menteni õket format elõtt... ?! plz help 😛
Avanti Crociati!
http://thenamelessphoto.com/
1,4 GHz
256MB RAM
Nvidia GeForce FX 5200
elfutna a játék bármilyen lebutított grafikával is élvezhetõen vagy nem kéne megpróbálkozni? 😊
elõre is köszönöm
Avanti Crociati!
most épp egy érdekes bugba futottam bele: ahogy menekülök a quest utána a csatornákon keresztül, egyszer csak vaksötét lett minden: tudok mozogni, inventoryban turkálni stb, de a környezet egyszínû fekete... most visszatöltöm, hátha elmúlik.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"