The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
már gondoltam arra is hogy azért kezdem unni a barlang meg sír kirámolást mert detect life + light + chameleon + sneak ... és kb semmi sem lephet meg , néha rossz érzés belátni az egész barlangot 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
kérdésem az lenne, hogy nálam van valami zûr, vagy télleg nem engedi a mentések számár 24 fõlé?
több class-t is játszok, de hiába mentenék úja nem jelenik meg aload listába késõbb, sõt, ha rámentek egy régire az is eltûnik...
tud erröl valaki valamit?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

b-type
remélem nem spoiler, nincs köze történethez, egyszerû dungeon story:

Volt szó arról hogy kicsit egyhangúak a dungeon-ok..hát most voltam kettõben ami nagyon tetszett <#eljen>
- Memorial Cave (semmi cifra, csak jó a hangulat...meg pár vámpír abajgatja a fõhõst)
- Nagastani...ez nagyon bejött hangulatban, wow így egyszerûen, mikor odamentem az egyik mérget párologtató cucchoz, és körbe felszaladtak a falak....pffff, mint ugrálóegér pattogtam össze vissza féldémon létemre <#idiota>, utána megnyugodtam, erre FLUPP kialudt a fáklya...na ott a teremben egy darabig laza pisiszag maradt..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mivel véletlenül megloptam thoronirt, csak akkor vesznek vissza a mágus guildba ha viszek 20 dragons tongue, és 20 red akármi virágot...találkozott ilyen kereskedelmi mennyiséggel vki, vhol?..köszi
Pretorian
Vaz, a fõsztori nem volt valami hosszú. Viszont nagy rajság, hogy ennyi frakció-illetve önálló kveszt van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

ERykk
Megkaptam a vámpírságot, ugye akármilyen templomban lehet imátkozni?annál a piros izénél kell?Mert megtettem, de ahogy kilépek a templomból, egybõl veszik az életem.Mit tegyek?PLZ help

Ez a "Majd, ha beválik elárulom" egészen jól hangzik utolsó mondatként, nem?

Aztán majd érted is felmentõ sereget kell küldeni... <#idiota>
dronkZero
Attronach:
Én még mikor a Morrowindet pedzegettem (igazából sosem álltam neki komolyan), akkor olvastam high-elf, attronach csillagjegyû varázslókról hasonlókat, meg kedvet is csináltatok hozzá, szal este elindultam egy ilyennel. Kemény lvl 2-ig jutottam, pure mage skillekkel, de rájöttem, hogyan is lehet tápolni nagyon... 😊
Majd, ha beválik, elárulom... 😉

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Fejes021
ez azé durva kijelentés hogy 15 FPS-sel élvezhetõ. Inkább a "csak fanatikusoknak" szintet éri el. Nem beszélve arról hogy ha megjelenik néhány ellenfél, vagy NPC, vagy netalántán lemerészkecc a pokolba akkor már nem sok marad abból a 15 fpsbõl...

http://www.panoramio.com/user/518310

Hát ez... ez... Ez GYÖNYÖRÛ!!! <#worship>

"Nem gáz az alkímia, de az gáz ha tárgyaktól függesz. Azt elvehetik, elfogyhat, bezárhatnak ÉS ilyenkor marad a jó öreg nagybetûs MÁGIA. Csak te és a nyers varázserõ! Innen szép nyerni!!!

EGY SZÁL PENDELYBEN, LAZA CSUKLÓMOZDULATTAL FELEMELT KÉZZEL KÖZELÍT AZ ARCHMÁGUS! FUSSON KI MERRE LÁT! 😄DD"

<#nyes><#eljen>

Éljenek az igazi mágusok! Halál az alkesz mágus-imitátorokra! <#hehe>

Black soul gemet merre lehet szerezni? A shrine of vaermina küldetéshez kéne. Ja és lehetõleg ne olyan módszerrel ahol varázsolni kéne mert ahhoz nem ért a karakterem.

Why so serious?

BlackShadow
hát nemigaz.. állandóan vámpírokkal hoz össze a sors.. nem gyõzök imádkozni 😄
ahoz képest h a tolvajok nem igazán harcosok elég sokat kell harcolni a thief küldikben

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

arpad vezer
Köszi.

Árpádvezér

Sanyix
Hát a igen a p4 celeronokban már csak gigahertz van, teljesítmény kevésbé 😊 , és az fx sorozat is elég selejtes, az 512 mega ram sem sok, de sztem így is jobban kéne mennie (nézd meg nem fogja vissza semmi a gép teljesítményét). Bár nemtudom nálad mi az akadás, mert ha 15 fps-el megy, szvsz ennél a játéknál élvezhetõ.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

I.C.ram
Az a "megye" ahol játszódik a játék. Tehát a bejárható terep az mind mind Cyrodill 😊
ha a mage guild-os küldetésben elvesztettem az álom amulettet hogy lehet másikat szerezni ?????
Voltan
Kezd már elegem lenni az állandó fagyogatásból. Már minden elképzelhetõ módon és helyen lefagyott, megpróbáltam minden ésszerû dolgot, driverekkel variáltam, XP-t ujraraktam, elég, tököm tele van ezzel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

és én a hejjedben a mage guild-okban keresném ott többszõr árulnak
átlagosan 350 aranyba kerülnek
Vinsanity15
Mert olyan graf ban szeretném élvezni mint a far cry vagy HL2

Vinsanity is back!!

arpad vezer
OK. Köszi.
Amúgy ez a Cyrodiil mi?

Árpádvezér

Vinsanity15
hi.valaki megtudná adni azokat a változtatásokat az .INI ben hogy a game jobban fusson?meg mondták hogy van rá valamilyen mod is.gépem Amd 64 3500+ 1gb ram,gforce asus 6600 gt.elõre is THX

Vinsanity is back!!

PiszkosFred
Kezdésnél a börtön ajtajában már van egy, a parton. Keress, zöld növény, általában egyedül van, kövek mellett/takarásában. Tele van vele a játéktér, ráérsz ezzel a kveszttel, ha meglesz a 10, majd visszajössz hozzá. Persze elõbb azért menj el hozzá, ha találsz egyet, hogy megvizsgálja, örüljön hogy végre hasznát tudja majd venni az õsi recepteknek. Aztán már csak gyûjtögetned kell...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

arpad vezer
De akkor majd keresek és elviszem nekik.
Köszi a segítséget!

Árpádvezér

arpad vezer
Beszéltem velük, és azt mondják, hogy csak akkor mondanak valamit róla, ha megmutatom, hogy mirõl van szó.

Árpádvezér

b-type
😊))))
sira' <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

deep
Talán keress😄
Vízpartokat ajánlom, elleszel vele egy ideig😄DD
arpad vezer
Bocs hogy ilyen hülye vagyok:
Milyen szobákban?

Árpádvezér

Csinaltam par jo kepet.
Ime
BEAST
jah , de elöbb beszélj egy alchemist npc-vel és megadjak a következõ részt , hogy szerezz többet belõle 😄
a világban szétszórva , kb össze vissza és majdnem mindenhol találhatsz ilyen növényeket , ajánlom hogy vízközeli helyekkel kezd és minden küldetés alatt néz szét a szobákban

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a többid mi ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

arpad vezer
Sziasztok!

Ebben a küldiben mit kell csinálni? Mert nekem nincs ilyen Nirnroot-om.

Elõre is köszi a segítséget!

Árpád

Árpádvezér

2.4 es celeron 512 DDR ram FX 5600 és akad úgy is hogy minden minimum

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lunki88
Egy grand soul gem átlagosan kb. hány aranyba kerül? Ja és Imperial Cityben pontosan merre vannak ilyen boltok?
kill3r22
hi Fred segits nekem kicsit
Hol találom az oldalon a végigjáccás azt a részét amikor toborozni kell minden városból....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Sanyix
Haverom 1,2-es celeronon nyomja, 768 mega sd-rammal, 800x600-on, és egész jól megy(szaggat néha, de nem vészes), tükrõzõdõ vizestül(ez az effekt szinte semmit nem lassítja a játékot), bár mondjuk radeon 9600pro-val, ami azért kicsit erõsebb mint az fx5200 😊
Amúgy a grafika beállítás nagyjából ennyi a játékban: bloom effekt ki/be, hdr ki/be, és a tárgyak kirajzolásának távolságát lehet még állítani, nameg a felbontást. És 800*600-ban akár 3x! annyi fps lehet mint pl 1024-ben (ezt én is tepasztaltam.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

PiszkosFred
640x480, totál lebutítva talán... Élvezhetõ? Hát semmiképpen. De elindulni elindul...

hi
hol tom megtalálni az elmentéseket?? el akarom menteni õket format elõtt... ?! plz help 😛

Fyrex
igen így véltem énis csak vmi ilyen játékra vágyok mostanság dehát reménytelennek tûnik 😊

Avanti Crociati!

PiszkosFred
Nekem sehol, de mint írtam, eddig nekem semmi problémám nem volt sem hanggal, sem grafikával, sem fagyással, mentett állással, stb. Egyedül a memória sokall be 3-4 óra játék után, ha széltében hosszában vágtázok a vidéken, ekkor egy fél perces restart után folytatom a dolgokat. Ez legyen a legnagyobb bajom ;]

vagy hogy lehet kérni másikat ??
és akkor hogy lehet visszaszerezni az amulettet ha véletlen eladtam ??????
nemsok esélyt látok 😞

http://thenamelessphoto.com/

Fyrex
hali all!

1,4 GHz
256MB RAM
Nvidia GeForce FX 5200

elfutna a játék bármilyen lebutított grafikával is élvezhetõen vagy nem kéne megpróbálkozni? 😊

elõre is köszönöm

Avanti Crociati!

Lacee
köszi, végülis sikerült, egyszerûen odaugrottam a kívánt helyre, mivel a két rács az istennek se volt hajlandó eltûnni 😄

most épp egy érdekes bugba futottam bele: ahogy menekülök a quest utána a csatornákon keresztül, egyszer csak vaksötét lett minden: tudok mozogni, inventoryban turkálni stb, de a környezet egyszínû fekete... most visszatöltöm, hátha elmúlik.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

k8bal
hogyan csináltátok meg?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

reménytelen
Neked hol volt az a fájl? Mert nekem nincs sehol...
lenyomtad 320x240-be? 😄

PiszkosFred
Nemtudom, de a FAQba azért került, mert másoknak megoldotta a hang problémáit. Nálam eddig kifogástalanul mûködött a játék, ezért én is csak azokat a tippeket mondhatom, amelyeket másoktól hallottam, nem saját tapasztalatból...