The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
DE, itt csak Bow van. Hosszú, számszer, összetett nincs is. ez a másik ami szúrja a szemem, nembeszélve a kézi(alkarra csatolható íjacsáról (thiefnek tökéletes lenne...)
Ezért kérdeztem lejjebb, hogy az erõ számít-e.
Legyen töltési ideje de üssön át "mindent" 😊
De komolyan egy mágus az sava-borsa egy fantasy játéknak, annak ellenére csípem hogy komolyan meggyülhet velük a baj.
Az íjjászokat sosem szerettem, pl. mikor Indiana Jones lelõte a hadonászó arabot vmelyik filmjében és mindenki röhögött a moziban én akkor pl. kegyetlenül berágtam.😊
nekem spec minden ellenféllel kontaktom van (hülyén kifejezve), mindent kapok amit csak tudnak...tank a lelkem, de õ az a kaszt aki egy az egybe veri le az ellent.
Nem szeretem ha lesbõl lelõnek. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
gamertag: kenobita
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
azoknak való, akik bénák a hadonászásban
Gothicban is inkább ha tehettem felmásztam vmi lehetetlen helyre és onnan lõdöztem
egyébként meg ha egy mágus lõdözhet tûzlabdával, akkor mi a különbség?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Magyar kézikönyvet honna lehetne letölteni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hétvégén a kellemes pillanatok közé sorolom azt, mikor lefegyvereztem az ellenfelemet. Baromi jól meg van csinálva, csak erõütést kell mérni a fegyvert tartó kézre. Persze utána mindig felvette a fegyvert az ellenfél, de ezalatt volt idõ még egy csapásra.
Kellemes emlékeim közt van az is, mikor egy Spriggan-al futottam össze, csak épp volt vele egy medve is akit valószínûleg õ idézhetett, mert mikor meghalt eme állat, akkor eltülnt utána. A kellemes az volt ebben, hogy azt hittem itt kampec lesz, de medve feküdt elõszõr, utána gazdája 😊
Az újratöltõdõs dungeon rendszer is bejött számomra. Épp azt figyeltem, hogy nem vagyok rest elmenni ugyanoda akár háromszor is. Persze jobb cuccok, több pénz vár rám és erõsebb ellenfelek.
Bruma-ban van egy fogadó, ahol khmmm... szóval a lopot árukat is el lehet adni és igencsak nagy társasági élet szokott lenni esténként. A lényeg, hogy ennek a fogadónak van két lezárt része és én az egyiket feltörtem. Reggel egy õr, egy ork és a tulaj társaságában töltöttem napom egy asztalnál, mikor is mérgesen kiront a szobából egy alkímista, és ecseteli, hogy ki volt az a rohadék aki feltörte a szobája ajtaját. 😊
Na de az sem volt semmi, mikor Bruma grófnõjének pár értékes ezüsttárgyát loptam el és mivel hajnali 5-6 közt járt az idõ, már igencsak rizikós volt az ott tartózkodásom és lassan lopakodva hagytam volna el a szobát, mikor a korán kelõk épp az ajtónál kezdtek el dumcsizni 😊 Azt hittem kiszúrnak, de mázlimra távoztak, nekem viszont a Sneak skillem felment egyet. Aztán mikor biztonságos helyre értem (azaz ahol bárki sétállhat), már elégedetten mosolyogtam az õrõkre, még beszélgettem is velük, közben magamban nevettem, hogy ha tudnátok mi van a tatyómban, tuti nem lennétek ilyen barátságosak 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha igen akkor jelezd és nézek mást.
Ha a játékban kötve lenne, akkor még ok, de általában nicnsenek...mert oké íjjászkodjon, de egy bazi íjjat ne feszítsen meg mikor annyi ereje van mint egy nyúlnak.
és ha már itt felmerültek a nagy íjjak, akkor annak legyen töltési sebessége is,..mert ugye senki nem kképzeli hogy egy bazi íjjal, ami átüti a páncélomat, azzal uugy fog lõvöldözni mint azzal ami alapból számolva van a játékban...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Persze nem halnak bele de úgy már tényleg túl könnyû lenne mert egy sneak+marksman simán tarolna, mindenképpen kéne egy mod ami a testrészeket különválasztva kezeli
de egy hátulról jött orvlövéssel szemben esélytelen voltál
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
ezért voltak durvák az íjászok a várfalon, mikor ostrom volt a gyalogosokat simán tizedelték...
persze ez ellen is lehet védekezni megfelelõ védõ aurákkal
persze harcosnak nem, de mondjuk náluk lehetne olyan, hogy automatikusan elhajol elõle, ha már veterán
Nevetséges indok...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Lenne pár kérdésem:
A fejetlen zombi miért fut felém? Mit akar csinálni?
Honnan tudja hogy hol vagyok? Hogyan tud egyáltalán bármit is csinálni?
Ja és miért erõsebb 10x mint a fejes zombi?
<#nezze>#nezze>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Together we'll fly someday...
Mondjuk nekem tetszene 😊
Together we'll fly someday...
de ez egyébként így is van. Ha az íjász nem elég ügyes simán belehal egy ilyen tank támadásába...
+ azért távolsági fegyver mert nem közelharcra való! 😄DDDD
Ezt jól megmondtam