The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Az a szerencséd hogy nincs online egyetlen moderátor sem. De ami késik nem múlik, viszlát és kösz a halakat! ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kandurex
Na ne... <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jagi
alapból én is adjad neki amíg mozog párti vagyok, csak gondoltam kipróbálom és szomorúan szembesültem a ténnyel, hogy nem túl hatásos, csak sneakbõl az meg ugye nem egy elf vadász reszortja... ritkán használom többnyire csak vadakra.

Ja, a #16797-ben van egy link, ami a rapidshare-re mutat, de onnan nem tudok letölteni. Azonkívûl?

alul ott a kereso,megtalalod
eleg egyfajta fortify statot megtanulni utana a spellmaker altaron csinalahatsz a tobbi fajta statra is spellt.

Jagi
Jogos...
DE, itt csak Bow van. Hosszú, számszer, összetett nincs is. ez a másik ami szúrja a szemem, nembeszélve a kézi(alkarra csatolható íjacsáról (thiefnek tökéletes lenne...)
Ezért kérdeztem lejjebb, hogy az erõ számít-e.
Legyen töltési ideje de üssön át "mindent" 😊

b-type
A mágus az oké 😊
De komolyan egy mágus az sava-borsa egy fantasy játéknak, annak ellenére csípem hogy komolyan meggyülhet velük a baj.
Az íjjászokat sosem szerettem, pl. mikor Indiana Jones lelõte a hadonászó arabot vmelyik filmjében és mindenki röhögött a moziban én akkor pl. kegyetlenül berágtam.😊
nekem spec minden ellenféllel kontaktom van (hülyén kifejezve), mindent kapok amit csak tudnak...tank a lelkem, de õ az a kaszt aki egy az egybe veri le az ellent.
Nem szeretem ha lesbõl lelõnek. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dehogynem (mondjuk egy multiban megnézném hogy mire jutsz az íjásszal egy mágus ellen <#hehe>) de a VALÓDI életben azért nem volt olyan könnyû egy mozgó embert fejbelõni 50 méterrõl mint itt a játékban.

cenobite
Nekem is van egy dwarwen bow-m, de csak akkor használom, ha távolabb van az ellen. Belelövök egyet (esetleg kettõt), aztán adjad neki a buzogánnyal! Mondjuk ork barbár vagyok, úgyhogy lehet, hogy az íjat teljesen számûzöm a fegyverpalettámról.

gamertag: kenobita

BEAST
"azoknak való, akik bénák a hadonászásban" ... eh grat 😄😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mike
én spec szeretenm az ijat
azoknak való, akik bénák a hadonászásban
Gothicban is inkább ha tehettem felmásztam vmi lehetetlen helyre és onnan lõdöztem

egyébként meg ha egy mágus lõdözhet tûzlabdával, akkor mi a különbség?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hello!

Magyar kézikönyvet honna lehetne letölteni?

Kandurex
Fortify willpower van nála, nekem meg intelligencia kõne 😞

Lázadtok a rendszer ellen? 😊 Szerintem jól van megoldva az íjjászos szabály. Hisz magas képességgel már van esély kiütni az ellenfelet. Illetve legmagasabb képességgel (100) paralízis jár.

Hétvégén a kellemes pillanatok közé sorolom azt, mikor lefegyvereztem az ellenfelemet. Baromi jól meg van csinálva, csak erõütést kell mérni a fegyvert tartó kézre. Persze utána mindig felvette a fegyvert az ellenfél, de ezalatt volt idõ még egy csapásra.

Kellemes emlékeim közt van az is, mikor egy Spriggan-al futottam össze, csak épp volt vele egy medve is akit valószínûleg õ idézhetett, mert mikor meghalt eme állat, akkor eltülnt utána. A kellemes az volt ebben, hogy azt hittem itt kampec lesz, de medve feküdt elõszõr, utána gazdája 😊

Az újratöltõdõs dungeon rendszer is bejött számomra. Épp azt figyeltem, hogy nem vagyok rest elmenni ugyanoda akár háromszor is. Persze jobb cuccok, több pénz vár rám és erõsebb ellenfelek.

Bruma-ban van egy fogadó, ahol khmmm... szóval a lopot árukat is el lehet adni és igencsak nagy társasági élet szokott lenni esténként. A lényeg, hogy ennek a fogadónak van két lezárt része és én az egyiket feltörtem. Reggel egy õr, egy ork és a tulaj társaságában töltöttem napom egy asztalnál, mikor is mérgesen kiront a szobából egy alkímista, és ecseteli, hogy ki volt az a rohadék aki feltörte a szobája ajtaját. 😊

Na de az sem volt semmi, mikor Bruma grófnõjének pár értékes ezüsttárgyát loptam el és mivel hajnali 5-6 közt járt az idõ, már igencsak rizikós volt az ott tartózkodásom és lassan lopakodva hagytam volna el a szobát, mikor a korán kelõk épp az ajtónál kezdtek el dumcsizni 😊 Azt hittem kiszúrnak, de mázlimra távoztak, nekem viszont a Sneak skillem felment egyet. Aztán mikor biztonságos helyre értem (azaz ahol bárki sétállhat), már elégedetten mosolyogtam az õrõkre, még beszélgettem is velük, közben magamban nevettem, hogy ha tudnátok mi van a tatyómban, tuti nem lennétek ilyen barátságosak 😊
BEAST
miért most nem tarol? <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CS@
Nekem ez a megoldás kicsit sem tetszik.

Kandurex
Megnézem.

CS@
Skingradi templomban a Tumindil nevû HighElfnél is próbáltad?
Ha igen akkor jelezd és nézek mást.

b-type
Én spec. utálom a távolról sebzõket, de még a való életben is. 😊
Ha a játékban kötve lenne, akkor még ok, de általában nicnsenek...mert oké íjjászkodjon, de egy bazi íjjat ne feszítsen meg mikor annyi ereje van mint egy nyúlnak.
és ha már itt felmerültek a nagy íjjak, akkor annak legyen töltési sebessége is,..mert ugye senki nem kképzeli hogy egy bazi íjjal, ami átüti a páncélomat, azzal uugy fog lõvöldözni mint azzal ami alapból számolva van a játékban...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Így van, és ezt most is megkapjuk a kritikalokkal.
Persze nem halnak bele de úgy már tényleg túl könnyû lenne mert egy sneak+marksman simán tarolna, mindenképpen kéne egy mod ami a testrészeket különválasztva kezeli

Mike
pontosan 😊

Mike
naja, ha látták vagy szembõl lõttek
de egy hátulról jött orvlövéssel szemben esélytelen voltál

LegionarR
Egyébként a kardnak se annyira realisztikus sztem 😊 Bár itt se elég nyilván egy találat...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Jagi
ÁTMENT AZ EMBEREN! 😄DDD

Jagi
nem rossz ötlet...

Jagi
Nem arra gomdoltam, hogy tömegpuszító legyen, csak realisztikusabb sebzése + az szinte összes játékban el van b*szva.
ezért voltak durvák az íjászok a várfalon, mikor ostrom volt a gyalogosokat simán tizedelték...

Mike
nézd meg az angol hosszúijakat
persze ez ellen is lehet védekezni megfelelõ védõ aurákkal
persze harcosnak nem, de mondjuk náluk lehetne olyan, hogy automatikusan elhajol elõle, ha már veterán

Lobsterman
Persze. És szorzókat sem kellett volna beletenni, mert mindenki tápol, és nem kell mágikus fegyver sem, mert úgyis mindenki azt fog használni, és tök fölösleges akkor a sima cucc...
Nevetséges indok...

Ha jó szögben jött a lövés vagy egy egész szakasz lövöldözöt 1vs.1-ben ha a pajzsot ferdén tartották már nem ért semmit.

Me0w
k*rva*nyad

Together we'll fly someday...

Szia egy hét múlva <#wave>

Aha oké, csak az elején lövöldöztem íjjal 😊

Mike
talán mert egy varázsló irányítja õket?

Mike
mondjuk én szeretnék egy sárkányiga szintü varázslatot is, ami után általános körözést adnak ki rám 😊)

TÉK 😛

Apus
Hehe jó kérdés😊 Dehát a fejjel ellátott változatba is beleköthetnénk, mivel az is halott, éshát hogyan láthatja hol vagyunk? Ez olyan örök kérdés marad nálam, mint a Diabloban a csontvázak hol tartják a pénzüket?<#idiota>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

deep
Ha túl erõs lenne az íj, bárkit gond nélkül kinyírhatnál vele, mert ugye nem kell közel menni. Valahogy gyengíteni kell sajnos.
LegionarR
Hiányzik a feje, ezért a tiedet akarja 😊

Better Criticals meg Sniper perkek 9-es Luck-al, ilyenkor már minden célzott lövés (dobás) brutális 😊

Mike
egy jó számszerijj nem 7-8 hanem sokkal messzebbrõl is átütötte a vértet

Jagi
ezen még most is röhögök...

edios
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
A fejetlen zombi miért fut felém? Mit akar csinálni?
Honnan tudja hogy hol vagyok? Hogyan tud egyáltalán bármit is csinálni?
Ja és miért erõsebb 10x mint a fejes zombi?
<#nezze>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Me0w
Neha szivom a fogam msotanaban az NPC mod miatt, legutobb egy ruinban Faded Wraithok voltak, kettesevel. Azert kellett kitarto Dremora tarsam segitsege 😊

LegionarR
Hát pl. a jég atronach, flame, stone, csak hogy párat említsek 😊, lepattan a nyíl leesik a földre, bár sebzi egy kicsit az áldozatot...

Mike
igen? az durva
iszonyat erõs lehettél 😊)

Akkor a játék átmenne instagib-be, pár másodpercig tartanának csak a harcok...

Mondjuk nekem tetszene 😊

Me0w
Jah, szerintem sirnal mint a malac amit vagasra visznek ha 1-2 teged ert talalt utan lefekudne a karaktered, mert ugye "Az embert mellkason vagy fejbelövik nyíllal az már nem szökellve rohan feléd a lépcsõn 2 kezes kardot lóbálva az egyik kezében". Egyebkent en sorcival jatszom most masodszorra, es egy-egy sikeres talalt utan csunyan elesik a szerencsetlen karakterem 😊

Jagi
...ha szemen lövöd akkor van esélyed. ezért vagyok elffel és gyúrok a marksmannra, de ilyen feltételek mellett...
de ez egyébként így is van. Ha az íjász nem elég ügyes simán belehal egy ilyen tank támadásába...
+ azért távolsági fegyver mert nem közelharcra való! 😄DDDD
Ezt jól megmondtam

A summonos lényekrõl mindig lepattan mert azok eltûnnek amikor lejár a spell és nem hagynak inventoryt amibõl vissza lehetne szerezni a vesszõket, más lénynél még nem láttam olyat hogy lepattant volna