The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én odamegyek és szétverem, ha viszont nem tudom beszorítani, akkor eléggé kaszálok, szal szó sincs tudatos fejtalálatokról,...most én is mondhatnám hogy ha odaverek a karjára akkor azzal gyengébben üssön..na persze.
Ha be tudom szorítani akkor szétütöm amúgy egyszerû módra, ha pedig nem és sokan vannak akkor a sebességem kihasználva keresek vmi stratégiailag jobb helyet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Together we'll fly someday...
Ez egy komplex mod lenne, ami hatalmasat dobna a játékmeneten.
[merlinw.org]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
meg lehet oldani
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Remélem lesz valami mod ami legalább a fejlövést engedi, mondjuk a másik része hogy közelharcban karddal viszont tényleg baromi könnyû összehozni egy fejest csak fejmagasságban kell kaszálni, ha lesz mod csak íjra akkor tutira használni fogom 😊
Evil Island-ben sem mindig fejre lõttem
[merlinw.org]
meg volt még egy játék még régen (nem starwars) ahol lehetett lézerkardod is, és amikor rácsaptam az õrre, leesett a karja
ilyen játék miért nincs?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Arra kell figyelni hogy a majorok között legyen legalább egy harci szkill amit használsz is és szintlépésnél a castodra jellemzõ tulajdonságokat növeld és ne találomra pakolgasd a pontokat pl mágusnál erõre ne pakolj mert nem kell neki mint ahogy harcosnak meg intelligencia nem kell
Pl, egy levágott végtagu monszter másik kezével felvenné a kardját a földrõl és ismét neked esne😊
[merlinw.org]
Még is mellkason, vagy vállba lövöm és csak 10% ban fejbe, meert akármilyen hihetetlen az ellen MOZOG, drága készítõk!
+ egy bambuló npc-t aki oda sem figyel azt 10 perc egyszemmelnézés után hadd lõjem már fejbe...
Nem veled van bajom, de sztem ez is fullfasság

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Ezért nem szeretem az íjakat. Pedig jó kis fegyver, csak a rendszerüket tolják el folyamatosan...
Ha valakit szemen lövök, és a komonyája hátulján kifigyel a hegye az HALJON már meg legalább egyszer könyörgöm...
pl.:
Hétvégén DnD-t játszottam (asztali)
elf mágus/harcos dualkaszt
szal... fogom az íjat kifeszítem a lvl 13 harcosra, dobom 20 kritikus lehet... az is! Dodom a sebzést: 1. szóval bement neki 3 kritikusba. A többiek ezen röhögtek még ma is. De sztem nem annyira vicces 😞
OFF vége
Van a tessourcen egy 1:10es timemod ITT, azzal picit megnõnek a napok. De hogy milyen hatással van az AIra, nemtudom.
Egyedül enchanttal lehet segíteni raja valamikcsét.
Hozzátenném még mindíg ironbow-val rohangálok...
A másik rejtély, hogy az íjat vagy a vesszõket esetleg mindkettõt kell/lehet enchantolni?
LOL. 😄DD Ezen most itt röhögtem egyet. <#zavart1>#zavart1>
gamertag: kenobita
Ha vámpíridõszakban alszol, megharapnak álmodban, mindegy, hogy éjjel, nappal, otthon, guildházban, fogadóban....
Szóval ilyenkor várni kell, és minden nap megpróbálni aludni (mentés után)
Egyébiránt hétvégén volt egy kis Oblivionozás, és a következõk történtek:
41.szintû lettem, innentõl kezdve beesett pár új ellenfél: Xivilai (vagy mia rák), spider daedra .... lényegében ezek nem ellenfelek.
Na, viszont a Goblin warlordot fél évig kell csépelnem..... ráadásul semmi treasure nincs nála.
Ezek után azért tényleg erõsen vicces, hogy a két legnehezebb ellenfél a medve, meg a goblin, bakker.
....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
elmentem segíteni két idiótának megvédeni a földjüket, hát az a kavarodást
még jó, hogy nem ismerem mondjuk a sárkányigát
(télleg ilyen játék nincs?)
mágus elõtt értelmes ember nem ugrál, szal nagy volt a kavarodás, egyik megfeküdt
és akkor hála helyett nekiálltak velem obégatni, aapja is fia is
más játékban simán levágtam volna õket ezért
Tegyük fel, hogy daedra íjam és nyílaim vannak az íj sebzése 15, a vesszõé 15.
ezekszerint fullos támadás esetén 30 dmg megy be az ellennek criticalba meg 90.
DE mi van akkor ha csak a vesszõ dmg-a számít és a nyilat csak megijesztették egy amúgy jelentéktelen fiktív értékkel ami tul. képp egyenlõ a 0-val.
ki hogy vette észre a nyíl és az íj sebzése hozzáadódik? Az erõ számít valamit?