The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apropó: Overhault felrakom új karaktert kell indítanom hogy érvényesüljön a mod, vagy amúgy is mûkszik?
Csak a 33-33-33 staff-ommal tudok ellenük fellépni😞
Kis helyen szinte lehetetlen karddal szétütni köztük...
A fontos tulajdonság relatív, kinek mi fontos.
Lejjebb is irtam, hogy akkor az ellenfelek jobban fejlõdnek😞
Ezért próbálnék kicsit jobban fejlõdni, márha eddig nem is sikerült...
Jó vagyok igy is.
Next PC upgrade: 2022
ha csak kettõt lépsz egy fontos tuljadonságból, az igenis kevés.
๏̯͡๏﴿
Ezek szerint ha +5-t akarok, akkor egyik szintlépésnél inkább arra tápolok (int) minor skillbõl, majd köv. szintnél inkább a másikra tápolok (willpower)
Azert mondom, hogy minor skill, mert nekem az intell. tulajdonsághoz tartozó skillek mind minor skillek😞
A kérdésedre a válasz: 10 szer.
A program lefelé kerekít, tehát a te példád esetén(5Conj+5Rest) a WILL és az INT esetén is 2es szorzó jár.
Pl. lépek conjuration-ból 5 szintet és restoration-ból 5 szintet és utána a fõ tulajdonságokkal levelt lépek, akkor az intell. és a willpower-nél lesz +5, +5?
(Conjuration = intell.-t növeli, Restoration = Willpower-t, ha jól emlékszem)
Olvasgattam a fórumot, de a rengeteg hozzászólás miatt nem találom a kérdésemre a választ. Az, hogy végigolvassak 21305 hozzászólást az elképzelhetetlen számomra😊
Szóval a kérdésem az lenne, hogy szeretnék szintlépéskor hozzáadni int.-hoz +5 -öt. Erre már rájöttem, hogy a hozzá tartozó minor skilleket kell a növelni (alchemy, conjuration, mysticism). Növeltem ezek közül az alchemy-t és a mysticism-et, majd mindezek után növeltem a fõ tulajdonságaimat úgy, hogy szintet lépjek. Örültem is, mert az intelligence-nél ott szerepelt a +5!
Kérdés: hogy tudok úgy tápolni, hogy ne csak az egyikknél legyen +5, hanem legalább még egy tulajdonságnál legyen?
(oblivionhq.hu-n olvastam a tápolás mûvészetét, de nekem abból nem jön le, hogy kellene csinálni)
Amúgy most level 16on vagyok és az intell. 57-en van és kevésnek találom a magicka-mat. Willpower 80 körül, strength 60 körül.
A karakterem: Nightblade, tehát harcos és varázsló egyben.
Nem akarok semmit se maxra gyûrni inkább szeretném megõrizni a harcos/mágus mi voltomat csak picit több magicka-val.
Elõre is köszi a helpet!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mondjuk ez legyen a legnagyobb probléma a sok bugfixért cserébe😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Használd te is Overhaul mod-ot, én is azzal kezdtem most újra, meglátjuk igy mire megyek 😛 Enyém is 20as egyébként, nekem is már túl könnyûek voltak nmy-k, umbra kardot nem szereztem, me minek daedrázzak én mostan azért, de egy 26ot sebzõ kardocskám van, valami swords of blizzards lehet 😛 ha feltöltöm akko kemény fagy sebzéssel szolgál
és fejjel menni a 20 nmy-nek akko is alap taktikám marad, mégha felis raktam ezt a naon nehezítõ mod-ot 😛u
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Thx Fred!
Annyit hozzátennék, hogy ezen a szinten, ahol vagyok, a harcok már túlontúl könnyüek, direkt hagyom magam sebzõdni, és direkt kisebb sebzésü pengéket használok. De azt hiszem beszerzek egy jó kis buzogányt, azzal lassabban lehet aprítani, a Blunt-omnak meg úgyis fejlõdnie kell. Pedig az Umbrát nem is használom, az olyan mintha cheatelnék...<#vigyor2>#vigyor2>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
50-es Fame 2 Infame, 8 Oblivion kaput zártam be eddig !!! Az arénás küldetés kész van már Minotauruszok ellen harcolok !!!!
Lenne egy kérdésem ? lehet hülye kérdés !!
A dremora és a daedra ugyanaz ??? vagy mindkettõ különbözik egymástól ??
Ugyanis még az elején csak daedra sziveket találtam oblivion-ban most meg 15. szinten elejtik a dremora szörnyek a kardot is meg a pajzsot is !! ezeket a cuccokkat hányas szinttõl kezdve lehet használni ??
2: ezek jelzik, hogy hova kell menned, ha meg akarsz csinálni egy küldit. F4-nél kiválaszhatod valamelyiket aktív küldinek és a map marker alapján odatalálsz annak helyszínéhez. Ez lehet barlang, vagy egy ház, benne egy személlyel, akivel beszélni kell. De lehet nyilt térség is (oltár, szabadban bóklászó személy). Amikor egy küldi adott részét megcsinálod, akkor kapod a quest update-ét, és már a következõ helyszínre, személyhez mutat majd a marker.
3: igen. A "rumors" ugyanis a pletyókat jelenti. Tehát ilyenkor a hírekre kérdezel rá, nagyjából úgy, hogy: "Mizújs, mizújs?"
Use Your Fucking Brain
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
2. szótár
3. szótár
2. Adott küldetés célpontja
3. Pletyka
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
2: térképen a helyszineket jelölõ ikonok. Ha adnak akkor az a helyszín fontos a küldetéshez.
3: Szóbeszédek. Az adott város pletykáinak egyikét darálja el.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
1.:-Vannak azok azok a küldetések a mágusok céhében hogy RECOMMANDATIN szóval azok mik és mit kell velük csinálni?
2.:-Szoktak nekem adni Map Markereket azok mik?
3.:-AZ ÖSZZES embernér lehet kérdezni azt hogy RUMORS az micsoda?
Destiny. The design is clearly ancient.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
lehet kapni kotyvasztóknál restore intelligence-willpower stb potiont ha pénzt áldoznál a dologra
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Egy kérdés miért van az hogy a megnõvelt képességeim - ba mennek. pl az inteligenciám 61 és csak 41 tudok használni valami átok varázslat van rajta. Le lehet azt valahol szedetni. Ha valaki tudja írja le
Köszi[#integet2
persze ezzel csak vígasztalom magam hogy nehogy sírva fakadjak......hüpp-hüpp 😞(((
Ha-ha jól van egyezzünk meg annyiban hogy én is lol te is lol és õ is lol!
Na ez hogy teccik áll az alku v. örök harag és durci....
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...