The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Én 2*es szorzókat kapok többnyire, néha 3ast, és eddig még nem volt sok bajom. Max nyújt egy kis kihívást így Overhaul nélkül is.
Apropó: Overhault felrakom új karaktert kell indítanom hogy érvényesüljön a mod, vagy amúgy is mûkszik?

Bocsesz,de a faq-ban nem találtam rá wálaszt és ma kezdtem a játékot.Szówal:wan térkép a játékban?Mármint gombbal elõhozwa?
Mindez csak azért zavar, mert 37 óra játék után bárhova megyek be, nem tudok harcolni ellenük, mert egybõl legyaknak😞
Csak a 33-33-33 staff-ommal tudok ellenük fellépni😞
Kis helyen szinte lehetetlen karddal szétütni köztük...
CS@
Ez meg a te magán véleményed, úgyhogy ez sem számít 😊
A fontos tulajdonság relatív, kinek mi fontos.

Igen, az kevés. Sok helyen ezt írják.
Lejjebb is irtam, hogy akkor az ellenfelek jobban fejlõdnek😞
Ezért próbálnék kicsit jobban fejlõdni, márha eddig nem is sikerült...
grebber
Én nem szoktam figyelni mim hogyan fejlödik a környezetemben azt csinálom amit az adott helyzet kiván feleslegesen nem töröm magam a + értékekért!
Jó vagyok igy is.

Next PC upgrade: 2022

Lynx_TWL
a magán véleményt itt most nem számít😊
ha csak kettõt lépsz egy fontos tuljadonságból, az igenis kevés.

๏̯͡๏﴿

CS@
Szerintem nem gáz, mert az én véleményem nem egyezik ezzel a legalább +3as dologgal.

uhh... az gáz nem? oblivionhq.hu-n azt írták, hogy ha nem lépek 3 tulajdonságból +3-at, akkor az ellenfelek jobban fejlõdnek.

Ezek szerint ha +5-t akarok, akkor egyik szintlépésnél inkább arra tápolok (int) minor skillbõl, majd köv. szintnél inkább a másikra tápolok (willpower)

Azert mondom, hogy minor skill, mert nekem az intell. tulajdonsághoz tartozó skillek mind minor skillek😞
CS@
Major vagy minor tökmindegy egy szint mindegyikbõl 0.5 ös szorzót ér.
A kérdésedre a válasz: 10 szer.

A program lefelé kerekít, tehát a te példád esetén(5Conj+5Rest) a WILL és az INT esetén is 2es szorzó jár.

Gondoltam erre, de hányszor kell szintet lépni egy minor skillel ahhoz, hogy +5 -öt érjek el?

Pl. lépek conjuration-ból 5 szintet és restoration-ból 5 szintet és utána a fõ tulajdonságokkal levelt lépek, akkor az intell. és a willpower-nél lesz +5, +5?
(Conjuration = intell.-t növeli, Restoration = Willpower-t, ha jól emlékszem)
Lobsterman
Hát tápolj egy másik tulajdonsághoz tartozó minor skillt is. logikusan...

Sziasztok!

Olvasgattam a fórumot, de a rengeteg hozzászólás miatt nem találom a kérdésemre a választ. Az, hogy végigolvassak 21305 hozzászólást az elképzelhetetlen számomra😊

Szóval a kérdésem az lenne, hogy szeretnék szintlépéskor hozzáadni int.-hoz +5 -öt. Erre már rájöttem, hogy a hozzá tartozó minor skilleket kell a növelni (alchemy, conjuration, mysticism). Növeltem ezek közül az alchemy-t és a mysticism-et, majd mindezek után növeltem a fõ tulajdonságaimat úgy, hogy szintet lépjek. Örültem is, mert az intelligence-nél ott szerepelt a +5!

Kérdés: hogy tudok úgy tápolni, hogy ne csak az egyikknél legyen +5, hanem legalább még egy tulajdonságnál legyen?

(oblivionhq.hu-n olvastam a tápolás mûvészetét, de nekem abból nem jön le, hogy kellene csinálni)

Amúgy most level 16on vagyok és az intell. 57-en van és kevésnek találom a magicka-mat. Willpower 80 körül, strength 60 körül.

A karakterem: Nightblade, tehát harcos és varázsló egyben.
Nem akarok semmit se maxra gyûrni inkább szeretném megõrizni a harcos/mágus mi voltomat csak picit több magicka-val.

Elõre is köszi a helpet!
PiszkosFred
Igazán nincs mit, én kösz hogy beküldted.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

arpad vezer
A daemon.exe-t is kilõheted asszem, ha nincs bemuntolva semmi szvsz.

Árpádvezér

PiszkosFred
Más moddal is összeakadhat. De le van írva a patchnotes-ban, hogy csak óvatosan telepítse mindenki.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nem tom érdekel-e avalakit de azért szólok,hogy szerény észrevételem szerint az új patch nem kompatibilis a color map moddal
mondjuk ez legyen a legnagyobb probléma a sok bugfixért cserébe😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Gunner
Jajj, csak nehogy még a végén meghalj, me sajnálni foglak! 😄

Használd te is Overhaul mod-ot, én is azzal kezdtem most újra, meglátjuk igy mire megyek 😛 Enyém is 20as egyébként, nekem is már túl könnyûek voltak nmy-k, umbra kardot nem szereztem, me minek daedrázzak én mostan azért, de egy 26ot sebzõ kardocskám van, valami swords of blizzards lehet 😛 ha feltöltöm akko kemény fagy sebzéssel szolgál

és fejjel menni a 20 nmy-nek akko is alap taktikám marad, mégha felis raktam ezt a naon nehezítõ mod-ot 😛u

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

ati2002
De, hazudtam, használom az Umbrát, de csak akkor, ha már csak kb 5%-a van az ellen életerejének, a végsõ csapással az Umbrával elnyelem a lelkét szépen.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
Yeah, fent vagyok a HQ-n. Még van mit fejlõdni, de alakulok azé' <#wink>

Thx Fred!

Annyit hozzátennék, hogy ezen a szinten, ahol vagyok, a harcok már túlontúl könnyüek, direkt hagyom magam sebzõdni, és direkt kisebb sebzésü pengéket használok. De azt hiszem beszerzek egy jó kis buzogányt, azzal lassabban lehet aprítani, a Blunt-omnak meg úgyis fejlõdnie kell. Pedig az Umbrát nem is használom, az olyan mintha cheatelnék...<#vigyor2>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

wesker24
Na itt van az én karakterem az Imperial-lal játszom a fõ képzettségek közül a blokkolást meg a nehéz páncélzatot kivéve mindegyik Journeyman szinten van (50-62) A Block apprentice szinten van (35) mig a heavy armor expert szinten van (75). A minor skillek közül az Alteration (27) szinten van a Restoration (25) szinten van a Light Armor (38)szinten van a többi pedig még novice szinten van.
50-es Fame 2 Infame, 8 Oblivion kaput zártam be eddig !!! Az arénás küldetés kész van már Minotauruszok ellen harcolok !!!!

Lenne egy kérdésem ? lehet hülye kérdés !!

A dremora és a daedra ugyanaz ??? vagy mindkettõ különbözik egymástól ??
Ugyanis még az elején csak daedra sziveket találtam oblivion-ban most meg 15. szinten elejtik a dremora szörnyek a kardot is meg a pajzsot is !! ezeket a cuccokkat hányas szinttõl kezdve lehet használni ??

1: Ezeket meg kell csinálni ahhoz, hogy bemehess a mágus egyetemre. Ott mindenféle hasznos dolgok vannak, úgy tudsz saját varázslatokat csinálni, fegyvereket, ruhákat, páncélokat mindenféle hasznos varázslattal bûvölni. Meg csak akkor kapod meg a Mágus Céh küldisorozatát.

2: ezek jelzik, hogy hova kell menned, ha meg akarsz csinálni egy küldit. F4-nél kiválaszhatod valamelyiket aktív küldinek és a map marker alapján odatalálsz annak helyszínéhez. Ez lehet barlang, vagy egy ház, benne egy személlyel, akivel beszélni kell. De lehet nyilt térség is (oltár, szabadban bóklászó személy). Amikor egy küldi adott részét megcsinálod, akkor kapod a quest update-ét, és már a következõ helyszínre, személyhez mutat majd a marker.

3: igen. A "rumors" ugyanis a pletyókat jelenti. Tehát ilyenkor a hírekre kérdezel rá, nagyjából úgy, hogy: "Mizújs, mizújs?"
Gunner
4 szó
Use Your Fucking Brain

IGGGGEN! :-D

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

1. szótár
2. szótár
3. szótár

1. A belépéshez szükséges küldetés
2. Adott küldetés célpontja
3. Pletyka

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hmuda
1: megcsinálni.
2: térképen a helyszineket jelölõ ikonok. Ha adnak akkor az a helyszín fontos a küldetéshez.
3: Szóbeszédek. Az adott város pletykáinak egyikét darálja el.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kisfigi
Lenne megint pár kérdésem...
1.:-Vannak azok azok a küldetések a mágusok céhében hogy RECOMMANDATIN szóval azok mik és mit kell velük csinálni?
2.:-Szoktak nekem adni Map Markereket azok mik?
3.:-AZ ÖSZZES embernér lehet kérdezni azt hogy RUMORS az micsoda?

Destiny. The design is clearly ancient.

Gunner
rundll32.exe-t miért lõtted ki?

Gunner
felét se tudom mit csinál... 😄

Gunner
Nekem 51 megy egyfolytában, nemt'om mibajotok 😄

dronkZero
Mondjuk az explorert csak akkor lõdd le, ha nagyon kell... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ennyi folyamattal is még mûködik a számítógép...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Gunner
Gyónni meg úgy lehet csak, ha famy-d nagyobb mint az infamyd.
lehet kapni kotyvasztóknál restore intelligence-willpower stb potiont ha pénzt áldoznál a dologra

Kissztani
köszike<#integet2>

Gunner
Következõ kérdésedre gyorsan válaszolnék, minden városban találni egy magasabb, általában gótikus stílusban épített, díszített ablakokkal ellátott épületet hegyes csúcsokkal, na az a templom!

Gunner
templom, ú bázeg 😄<#banplz>

Kissztani
akkor majd megkeresem😊

Kissztani
És azt hol lehet???

sztem mennj el gyónni...nekem bejött!

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Thx!

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Kissztani
Sziasztok!

Egy kérdés miért van az hogy a megnõvelt képességeim - ba mennek. pl az inteligenciám 61 és csak 41 tudok használni valami átok varázslat van rajta. Le lehet azt valahol szedetni. Ha valaki tudja írja le
Köszi[#integet2

grebber
FAQ ba oblivion HQ elég korrektül le van irva minden!

Next PC upgrade: 2022

ott a bannerben az oblivion hq, annál részletesebb nincs
CS@
Áll az alku (2es táska nyílj ki😊. Nincs harag <#wave> !

Kérnék szépen egy linket ahol picit bõvebb leírást kapok a játékról és rendes képeket belõle,meg letöltéseket meg kiegészítõket meg ilyesmi...

na jó ebbe ne mennjünk bele😊)))Az ember követ el hibát és az az okos aki tanul belõle😊))
persze ezzel csak vígasztalom magam hogy nehogy sírva fakadjak......hüpp-hüpp 😞(((
Ha-ha jól van egyezzünk meg annyiban hogy én is lol te is lol és õ is lol!
Na ez hogy teccik áll az alku v. örök harag és durci....

CS@
Öcsém, ha ezeken már túl voksz és mégsem tudod, hogy lehet saját varázslatokat csinálni, akkor nem inkább te vagy a LOL? 😊))

tibor16
Miscarcand - eddig nekem ez a küldi tetszett a legjobban. Ölég talán annyi, hogy láthatatlanságban meglõttem 1 várakozó csontit, mire az egész bagázs bõsz csataordítással átrohant a szintén rám várakozó goblinokhoz és jól elpüfölte õket. Ezzel is tehermentesítve engem... 😊)) legközelebb az ellenre demoralizáló spellt küldök, kíváncsi vagyok akkor mi lesz?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

THX és dobjatok már vmit ahol meg lehet nézni rendesen a fegyvereket meg az armorokat hogy milyenek vannak game-ben mer a gyári oldal egy rakás szar....