The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benn az egyetem területén (a kerítésen belül) két épületben vannak csicsás kis állványok. Olyasmik, mint a zenészek kottatartói. No az egyik ilyen helyen varázslatokat lehet kreálni ha rátenyerelsz az állványra, míg a másik helyen varázstárgyakat készíthetsz. Ez utóbbi tök felesleges, mert az életben nem fogsz olyan tárgyakat készíteni, mint amiket találhatsz, szóval az enchant mehet a kukába.
Meg amúgy is csak egyetlen hatást tudsz belefoglalni egy nem fegyver jellegû tárgyba. Fegyverekbe mehet több hatás is, legfeljebb majd eggy töltetetes lesz a cucc.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ezeken már túl vok...
arra vtam kiváncsi hogy saját varázslatokat hogy lehet csinálni???
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
A korábbi játékokkal ellentétben, ezúttal az Echant nem skill, hanem már "csak" egy szolgáltatás. Olyan szolgáltatás, amelyet csak a Mágus Céh tagjai használhatnak, vagyis kimondhatjuk: enchantolni csak a Mágus Cég tagok képesek, senki más. Természetesen továbbra is tele van a világ mágikus (enchantolt) tárggyal, amelyeket találhatunk/lophatunk, de ha saját magunk akarjuk kialakítani a képességeit a kardunknak, bizony kopogtatni kell a Mágusok ajtaján.
És még ez csak a kezdet. Mágus Céhbe be lehet lépni bármikor, örömmel várnak minden kalandort. Ám az enchant mûhely az Arcane Egyetemen (Arcane University) található, és hogy oda bejussunk, tennünk is kell érte. Mindenféle kezdõ Céh szolga nem léphet ám csak úgy be a kiváltságosok iskolájába.
Szóval, elõször is lépjünk be a Céhbe. Ezt megtehetjük minden nagyobb városban, kivéve a Császári Fõvárost (Imperial City). Ha beléptünk a Céhbe, akkor fogunk szembesülni azzal a ténnyel, hogy az Egyetemre csak ajánlólevéllel (Recommendation) lehet bejutni. Ez biztosítja a Mágusoknak azt, hogy nem kerül be selejt az utcáról. Az ajánlólevélbõl több kell, minden városi Mágus Céhbõl kell egy-egy ilyen aláírt papír, méghozzá személyesen a Céh vezetõjétõl. Hogy szerezzük ezt meg? Hát bizony nem árt, ha megoldunk nekik pár küldetést, hogy lássák, méltóak vagyunk a bizalmukra.
Miután ezeket a kisebb szívességeket és feladatok elvégeztük, minden városi vezetõ szemében sokra hivatott mágussá váltunk, akkor irány vissza a fõváros, és keressük meg Ramnius Polus-t, aki bebocsájtást enged nekünk az Egyetemre, ha a képességeink is megütik a kívánt színvonalat (követelmény, hogy a hat mágia iskola tanai között is otthonosan mozogjuk, legalább egy picit értsünk hozzá)
Na most hogy bejutottunk, szépen mászkáljuk fel s alá addig, amíg meg nem találjuk az felruházás oltárét (Altar of Enchantment), ahol saját kezûleg fogjuk elkészíteni a tárgyainkat. Ha ezt megtaláltuk, akkor az Enchantolás elsõ szakaszát teljesítettük."
Oblivion HQ
Next PC upgrade: 2022
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Together we'll fly someday...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://www.kettlebelledzes.hu/
Tudom, Chorollban vannak az idézõs varázslatok, de ott nem találtam.Pedig egyszer láttam valakinél magas szintû idézéseket.Mivel most értem el a 100-as Conjuration-t, ezért szeretném megvenni (megtanulni) a Storm Atronach-ot.
Nem rosszak ezek az idézések, csak ki kell tapasztalni, melyik milyen ellenfél ellen való.Az Arenaban is nagy hasznukat vettem, fõleg mikor hárman támadtak rám.A karim most 18-as Breton Battlemage.Kifejezetten a varázslatra,alchemy-re, és idézésre gyúrtam, de közelharcban sem vagyok rossz.Eddig csak akkor fingattak meg majdnem, amikor hatan vagy többen támadtak egyszerre.Az idézéssel csak az a baj, hogy némelyik lény rettentõen rövid ideig marad meg.Ez a Spider Daedra a maga 20 másodpercével igencsak nevetséges.Eltelik vagy tíz, mire elkezd harcolni...
A többi viszont jó.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Benne lesz ez vagy 200-250 órába.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Végre rájöttem pár nap után hogy biztos azért akad az oblivion mert a háttérben 40 körül van a folyamatok száma:S Bár leállitom a virusirtokat + net kapcsolat is off, de akkor is szar. Már csak arra kéne rájönnöm hogy melyiket kell leállitanom a folyamatok közül. vki tudja irja már meg. elöre si kösz
így nekem is ment: vagy nem láttak vagy aludtak mikor loptam😊
egyszer a várõrség szállásán ténykedtem (csak néhány alma és kenyér, sajttal), mikor felkiáltott mögöttem valaki, hogy "Állj, tolvaj!". mikor nem akartam vele menni a börtönbe, akkor meg riadót fújt és hirtelen vagy 8 õr termett körülöttem és kaszaboltak le kb 10 mp alatt... tanulságos volt mindenesetre😊
The Matrix has you...
média MAGA a szemét
on
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
E miatt már ortt elé vihetõ a tévé. Más kérdés, hogy ez egy játék esetében hamar elintézõdik egy legyintéssel, és nincs értelme.
Ha a két fazon olvassa a fórumot - remélem hogy nem - akkor innen üzenem nekik, hogy ritka nagy barmok, és csókoltatom a családjukat! Érezzék magukat mázlistának, hogy a fõnökeik még nem jöttek rá, hogy a nekik adott fizetés pénzkidobás. És ha rájönnek majd, és utcára kerülnek, remélem hogy egy híd alatt találják magukat, és akkor majd gyógyíthatják magukat patkányhússal... ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
volt pl. tomb raider legend bemutató is, ott is azon röhögtem, hogy "a harcrendszer alig változott". hát azért egy kicsit több...viszont azzal bénázott, hogy fejest tudjon larával ugrani egy szikláról. lol.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én betelefonálnék nekik ezért...szánalmasok.Gondolom olyan 576 szint lehet, csak folyékonyan, tévébõl...fingjuk sincs az egészrõl.
Why so serious?
Csak a szobájából loptam de az meg nevetésegesen egyszerû persze csak alvás közben 😄
The Matrix has you...
volt counter strike bemutatójuk is, azt inkább átkapcsoltam mert már az elején akkora baromságokat hordtak össze hogy az nemigaz <#wow3>#wow3>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ne akadj ki rájuk. Számukra a TPS és az autós játékok az isteni csoda. :-)
Én azon dobtam el az agyam, mikor a patkányhusit mint gyógyító kaját emlegették. Viszi rá a srác a kurzort a husira, az meg írja ki hogy mit csinálna ha megeszi... Olvasni azt nem nagyon tudtak.
De valóban volt pár extra marhaság amit lazán megoldhattak volna ha elolvassák a gépkönyvet ami ott volt mellettük. Ilyen például a panasz, hogy mindig be kell menni az inventoryba a fegyverváltáshoz, hogy nem vált mindig azonnal fegyvert a manuskájuk (éppen ütik mint a vasat és a progi még ki is írja, hogy ilyenkor nincs váltás), nem hárít a karakter csak tûri az ütéseket... Azért engem is felháborított a hozzá nem értés, de nincs mit tenni.
Az értékelésükkel én sem értettem egyet. Hogy nehezen kezelhetõ a progi? Na neee. Hogy rossz a játszhatósága és nem éri meg újra végigvinni mert túl hoszú? A zenét egyenesen gyengének és ócskának titulálták. Áhh... felháborító. :-)
De a kezdés sem volt rossz. Javaslatuk: ne csinálj semmit csak ülj le és várd meg az õrséget. Ezzel maradj ki egy hangulatos beolvasásból amit a kedves cellaszomszéd rád zúdít.
azok ketten a fixtv szégyene! de egyébként sem tartom túl sokra az ott dolgozókat. tisztelet a kivételnek (itt elsõsorban az operatõrökre és a háttérben dolgozókra gondolok😊 )
egy jó arc volt ott, egy dagadt srác, nevére már nem emlékszem. neki legalább volt stílusa és annyira nem volt nagy az arca...
On:
The Matrix has you...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én még az egyel elõbbi változattal játszok, így nem tudom milyen esp file-okat tesz be ez a mostani. Az elõzõben volt egy lite változatú esp is és egy full. A full belenyúl még a karakterkreálásba is, változtatva a bonuszok értékén és a csillagjegyek nyújtotta elõnyökön. A lite változat ehhez a részhez nem nyúlt, így ha ez volt aktiválva, akkor nem volt semmi akadás vagy kifagyás a régebbi mentések lejátszásánál. Ha a full változatot akarod játszani, akkor viszont indíts új játékot és élvezd ki teljesen az egészet.
A legjobb mikor a valamék megjegyezte, hogy manapság a mai konfigokon már azért a 800x600-as felbontás lassan elvárható (AKÁR, de durva, nem)! Közben meg kiírták az Obli alá, hogy "Platform: PC típus: FPS" Áááááááááááááááááááááááá!
Legjobb, hogy az értékelésük szerint a dolog nem újrajátszható, gyorsan meg lehet unni, nincs benne változatosság. Az egyik szerint meg nem is szereti ezt a stílust (akkor minek beszél róla)?!!
Kijelentették, hogy a felszerelési tárgyakat magáról felrakja a karira a gép, igaz nem mindig (MIVAN?, semmi ilyesmi nincs a gammában), de még sorolhatnám a számtalan baromságot amit összehordtak.
Szóval FINGJUK sem volt a játékról és ezeket a nyomikat ezért fizetik! LOÁL!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Köszi, feltétlen kiprobálom.
Úgy tudom új karatert kell kezdenem vele. A régi mentések kifagynak, vagy mi lesz velük?
Ott kiválogathatod, hogy mit szeretnél módosítani a játékon és azokat felrakni.
Endarire's Mod Archive
Már egyszer beírtam ide, hogy jobb lenne ezt betenni a mostani MOD lista helyére (fentre), mert az ottani nem igazán frissül. <#nemtudom>#nemtudom>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
De még mennyire. Szerintem az egyik legjobb és legösszetettebb mod. Itt nem fogsz glass armorban rohangáló banditákba botlani 15. szinten, sem egyéb drága cuccokat hurcolászó ellenfelekbe. Viszont magasabb szinten is találsz még bõven a játék kezdetérõl ismerõs ellenfeleket, nem csak a masszív és brutális magas szintû dögök fognak dominálni. :-)