Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
az is lehet, de én már láttam/hallottam ilyen elkerekedett szemekkel csak úgy "Mi?"-t kérdezni is...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VinylToy
Amit magyarban gyakran használnak úgy hogy mi! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kata
What? - itt inkább a "mi van?" kif. angolban sokszor rövidített változata

[/cserf][/fülünyúl]

VinylToy
A randi közepén, úgyis megjelennek a tûzoltók, mentõk, rendõrök 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

precision
közben leesett már nekem is

Bazinga!

Dzsini
nem viszi, arra próbálja õket rávenni, hogy amíg õ távol van, addig ne bontsák le otthon a lakást...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
ja félreértettem, otthon hagyja õket és viselkedjenek addig? 😊

Bazinga!

precision
<#vigyor4>
Ubult is viszi? Az munka 😊

Bazinga!

Dzsini

-Indulok a randimra, ti ketten viselkedni fogtok rendben?
...
-Mi?
.A te világodban milyen színû az ég Jon Arbuckle?

Fantos
de lehet mégegyszer (Már MEGINT itt van az a fickó akinek farka van)

herczeg
ez má mind megvolt<#idiota>

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Már csak az kéne, hogy kiderüljön, Liz is balfék.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

LSL
<#vigyor3>Tök jó. folt a zsákját.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

VinylToy
Nagyon tetszik, és én drukkolok 😄

Aranyos. Ebbõl most rengeteg helyzet lessz. Ugye Jon-t mindig lerázták/elzavarták/lekoptatták. Most azt kell megszoknia hogy ha beszél egy lánnyal az másnap nem költözik el az anktartiszra. 😊
precision
én nem drukkolok annak h rosszul sikerüljön...csakhát valószínûsíthetõ hogy el fogja szúrni :|

Bazinga!

Dzsini
mindenki drukkolt neki, hogy végre egyszer összejöjjön jól egy randi, most meg, hogy van egy barátnõje mindenki azon drukkol, hogy rosszul menjen megint a dolga... pfff

precision
hát igen, egy újabb sikerélmény már tul jó lenne a mi Jonunknak, biztos hozni fogja a formáját 😊

Bazinga!

Fantos
vagy elsõ sorba vesz jegyet vagy megijed a horrorfilmen vagy az inge alá bújtatja Garfield-ot a hibák száma sok

precision
😊)

Bazinga!

Lehet, hogy elfogja rontani<#crazya>

Gus92
<#vigyor2>

CattiBrie
hihi

[/spam]&#8482;

RelakS
^_^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini

-Szia Liz, Jon vagyok. Van kedved eljönni a moziba péntek este?
-Igen?
-...csak ilyen egyszerûen?
.Ez még egy kis megszokást igényel

Fantos
ezt a ajzflim effektet sose bírtam amikor megbújnak a tû mögött is

belebújt Ubul a lámpába

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Fantos
és nem vette észre Ubult

VinylToy
úgy, hogy ott volt még Ubul is 😄

CattiBrie
micsoda???

Garfield elfért a mögé a lámpa mögé???

[/spam]&#8482;

ez LoooOOoooL

precision

Bazinga!

X)

hehe 😄D

xD

Dzsini

-Az, hogy van barátnõd, mindent megváltoztat Garfield.
-Más a dolgok íze, más a dolgok szaga...
-Gyakrabban kell majd zoknit cserélnem
.Fõleg a dolgok szaga...

CattiBrie
jajjajjjajjaajj az az orr! 😊)

[/spam]&#8482;

Munch

gnar killer

1. *csatt* *csatt*
2. - Igen?
3. - Vakard meg az orrom

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

prezi
esetleg a képsorokat ?! Kiváncsi lettem 😄D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fantos
kövér nõ:mért nem kapunk már kaját?!
Jhon:mert elöbb le kell ülni
Garfield:hülye szabályok!
eztet be tudná tenni valaki?

PrasCo
Jah, az Garfieldnak igen szimpatikus is volt. 😄
xD volt más is xD

Hmuda
Volt még egy brutálisan kövér nõje is.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Magilára gondolsz akit a farkasok neveltek?

járt már mással is 😊

A fenséges pillant amikor lesik a tantusz. John 25-év után végre jár valakivel. Ki tudja újabb 25 év múlva már el is veszi...
CattiBrie
mindig is tudtam, hogy király vagyok angolból 😄

[/spam]&#8482;

Munch