Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
..és lassan féltékeny is lesz 😊)

[/spam]™

precision
😊))

Bazinga!

LooOOooL

Garfield megsértõdöt =)

robotnyk
xDDD
Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

precision
😄DDD

Bazinga!

Dzsini

-Nagyon jól éreztem magam a moziban Lizzel

-Egész elfelejtettem milyen a pattogatott kukorica íze macskaszõr nélkül
.Ne szokj hozzá

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LSL
Igen, õ onnan linkel. De én pl nem láttam még ezt, szal kössz Munch

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Mr_no_NaMe
Ez a tegnapi metróban volt nem? 😄
bertino
ez lol 😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

precision
<#hehe>

Bazinga!

Munch

sok pénzbe lesz ez 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LSL
<#vigyor2>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

ez jó
elesz gárfild magában😊

😛

B0B0
A kis motsok! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

modellmaker

-Kettõt kérek.
-Hogy tudtad Garfieldot rávenni hogy otthon maradjon, Jon?

-Kicsit le volt törve miatta, de rá kell jönnie hogy, nekünk egymással kell lenünk, kettesben.

-Ha pepperonisat kér, nyomja meg az egyes gombot.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

LSL
Rózsaszín fenevad 😄DD

Kicsikiraly

-Hogy vagy? - Soha jobban!
-Szép napot!
-Nem hagy nyugdni a gondolat, hogy valamit tennem kéne

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dzsini
szerintem jól közelíti a "hol élsz te?" hangulatot a fordítás is... bár biztosan van rá jobb magyar változat

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
A végén amit Garfield mond, biztosan szó szerint kell fordítani? Csak ezért nem akartam berakni...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
az is lehet, de én már láttam/hallottam ilyen elkerekedett szemekkel csak úgy "Mi?"-t kérdezni is...

VinylToy
Amit magyarban gyakran használnak úgy hogy mi! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kata
What? - itt inkább a "mi van?" kif. angolban sokszor rövidített változata

[/cserf][/fülünyúl]

VinylToy
A randi közepén, úgyis megjelennek a tûzoltók, mentõk, rendõrök 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

precision
közben leesett már nekem is

Bazinga!

Dzsini
nem viszi, arra próbálja õket rávenni, hogy amíg õ távol van, addig ne bontsák le otthon a lakást...

precision
ja félreértettem, otthon hagyja õket és viselkedjenek addig? 😊

Bazinga!

precision
<#vigyor4>
Ubult is viszi? Az munka 😊

Bazinga!

Dzsini

-Indulok a randimra, ti ketten viselkedni fogtok rendben?
...
-Mi?
.A te világodban milyen színû az ég Jon Arbuckle?

Fantos
de lehet mégegyszer (Már MEGINT itt van az a fickó akinek farka van)

herczeg
ez má mind megvolt<#idiota>

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Már csak az kéne, hogy kiderüljön, Liz is balfék.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

LSL
<#vigyor3>Tök jó. folt a zsákját.

VinylToy
Nagyon tetszik, és én drukkolok 😄

Aranyos. Ebbõl most rengeteg helyzet lessz. Ugye Jon-t mindig lerázták/elzavarták/lekoptatták. Most azt kell megszoknia hogy ha beszél egy lánnyal az másnap nem költözik el az anktartiszra. 😊
precision
én nem drukkolok annak h rosszul sikerüljön...csakhát valószínûsíthetõ hogy el fogja szúrni :|

Bazinga!

Dzsini
mindenki drukkolt neki, hogy végre egyszer összejöjjön jól egy randi, most meg, hogy van egy barátnõje mindenki azon drukkol, hogy rosszul menjen megint a dolga... pfff

precision
hát igen, egy újabb sikerélmény már tul jó lenne a mi Jonunknak, biztos hozni fogja a formáját 😊

Bazinga!

Fantos
vagy elsõ sorba vesz jegyet vagy megijed a horrorfilmen vagy az inge alá bújtatja Garfield-ot a hibák száma sok

precision
😊)

Bazinga!

Lehet, hogy elfogja rontani<#crazya>

Gus92
<#vigyor2>

CattiBrie
hihi

[/spam]&#8482;

RelakS
^_^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini

-Szia Liz, Jon vagyok. Van kedved eljönni a moziba péntek este?
-Igen?
-...csak ilyen egyszerûen?
.Ez még egy kis megszokást igényel

Fantos
ezt a ajzflim effektet sose bírtam amikor megbújnak a tû mögött is

belebújt Ubul a lámpába

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!