26244
-
#10341 OMG! XD -
Cat 02 #10340 TUNA ból h következtetted ? :) -
W B #10339 huh. meg rémített -
- CSÖNG!!4
- Eléthosszig tartó ingyen lasagneért nyomja meg az egyes gombot.
- Ki az?
- 'Csába. Ez egy álom. -
#10337 :D -
#10336 *hiszékenyek -
- Miért is másznak fára a macskák?
- Talán ösztönből?
- Vagy netán a kilátás miatt?
- Esetleg azért, hogy fittek maradjunk?
- *Tonhal a fa tetején*
- Vagy csak, mert szimplán hülyék vagyunk? -
#10334 A "Here you go" egy kifejezés, ami egész pontosan azt jelenti, hogy "Nesze" vagy "Tessék". Ne eröltessétek a tükörfordítást mert a legtöbbször közel nem az jönne ki amit igazából jelent egy kifejezés. -
#10333 sztem meg egyszerre mondja h tessék polly és ide mész polly -
#10332 Na ezen legalább elmosolyodtam. :) -
#10331 szerintem is. -
#10330 Gyurrrrika kekszet akarrrr :D
-
#10329 sztem a végén azt mondja, hogy "Tessék Polly" -
- Polly kekszet akar
- Gyere ide, Polly -
#10327 Ez vicces akkor is, meg most is :DDD -
#10326 Itt kezdődik:Link Jon elmegy vacsorázni egy amnéziás csajjal egy étterembe, ahol épp ott van Liz is egy s*ggállú taggal az oldalán.
Kattints, olvass és szörnyűlködj, hogyan oldották meg. -
#10325 Nemrég akadtam erre a topicra, és eléggé meglepődtem (úgy látszik rég olvastam Garfieldet). Régen Jon mindig ehhez a doktornőhöz vitte a macskáját kivizsgálásra, de a nő állandóan lekoptatta. Mi volt a nagy áttörés? Valaminek csak kellett lennie. Mert így nemcsak Liz változott meg, hanem Jon is, hiszen egész életében egy nőre vágyott, most meg amikor itt a lehetőség (valaki végre nem mond nemet), játssza a hülyét. Vagy csak egyszerűen berezelt?
Ez a mostani viszonyuk kezd arra hasonlítani, mint ami Mr. Bean és a szőke barátnője, Irma között volt. -
1. Liz, egyenesen áll a nyakkendőm?
2. Jobbra csúszott egy picit
3. És most? -
ihobpgf #10323 Ez a link, utána mindenki be tudja írni:
http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar
-
#10321 De -
#10320 A "sit up" az nem a "pitizz"? -
ihobpgf #10319
-Űlj fel Garfield, Űlj fel!
-Szomorú..
-Felrúgtad ma már a kutyád? -
ihobpgf #10318 Amúgy egyet kell értenem, ha csak a 90-es évekhez hasonlítom (nem mintha azokkal elégedettlen lennék), akkor is gyengébbek a mai stripek, a magyar kiadványokban pedig a "klasszikusok" résznél mindíg ugyanazt az x számú már lefordított stripet teszik be, néha a hajdu-napl* c. újság hátoldalán is újabb képsorokat látok, amiket a magazinban nem ( a zseb-G. kiadványokat nem is említve), pedig 99 óta nekem is mind megvan (előtte pedig szórványosan néhány). Amúgy hol vannak a depressziós, filozofálós, az amerikai életformát kigúnyoló képsorok már... Ezek mintha eltüntek volna.. -
ihobpgf #10317 Elnézést, akkor most NEM Jim rajzolja a képsorokat????? Vagy kiadta alvállalkozásba (mint az egyik strip-en G. a vedlést)?? Most akkor mivan??? -
#10316 Tudom, már párszor leírtam, de:
Hiányolom a poént. Meg még ha nem is poénos, akkor legalább legyen egy hangyányit életszerű. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy diplomás orvos csaj egy sokáig útált geek makkal most így kijön. A szőr feláll a hátamon a mostani sorozatoktól.
Tom, most majd jönnek páran az "Akkóminekóvasod" meg a "Nemkötelezőám" szövegekkel, de nem érdekel.
Lehet, hogy abba kéne hagyni, mint a Calvin and Hobbest, vagy kirúgni a jelenlegi gárdát és újra Jim kezébe adni a cerkát. '99 óta olvasok Garfieldot, sokáig már a megjelenés napján azonnal megvettem, mert egyszerűen király volt. Már a borítók is ütősek voltak, egy-két posztert meg még a falra is kiraktam, mert marha jó aranyköpések voltak rajta.
A mostani sorozatokkal kb. a tízéves korosztályt célozzák meg, ami elég lehangoló. Túl érzelmes, poéntalan, és egyre több a régebbi sorozatokból merített "valami". Már vagy 3 éve nem vettem újságot, mert annyira gagyi.
Bocs, de ennek ki kellett jönni. :P -
#10315 elég rámenős csaj ez a Liz :)
bár ha Jonon múlna a dolog... -
- Tudod mi lenne jó móka?
- Na mi?
- Léggömböt fújni rágóból.
- Netán a smárolásnál is mókásabb?
- Mondtam én ilyet?
WTF?!OMG!LOLROLF!ROLFLOL!
Na ne, ugye ez most valami vicc? Tegnap is meg ma is, amikor reggel rénéztem a desktop comicomra, valami leszakadt bennem... -
#10313 mondjuk ha belegondolunk hogy mennyi új poénra ad majd lehetőséget, ha Jon megkéri Liz kezét, a házasságuk, Liz szüleinek megismerése és pláne, ha megszületik a kis Jonny :) -
#10312 Nme tom de én jobban szeretném ha egy jó vastag könyv jellenne meg a boltokban Garfieldről! -
#10311 ok -
#10310 NEm kötekedésként, de az "I see" kifejezést arra is használják, hogy "Értem". Talán így jobban kijön a "kiokító dokis" stílus. -
1. Tényleg szeretem Jon -t
2. Ah, látom...
3. Hány ujjat mutatok? Sokszor fáj a fejed? -
#10308 Háát, mindegyik égésére nehezen emlékezhet. Ez igaz, Na de azokra ne emlékezne, amikor Liz megdícsérte?! -
Skill #10307 esze elvesztése után már nem fog hiányozni :D -
W B #10306 úgytűnik Liz most elveszti kezét... -
#10305 csak nem fog Jon emlékezni élete összes napjára -
#10304 xDDD -
#10303 :DDDDDD -
#10302 Ehhhh... ugyanakkor -
- Új pékség nyílt nem messze a házamtól
- Szerintem Garfield észrevette
- Fahéjas-tekercs illatod van drágám