Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Jó reggelt.
-Korán felkéltél.
-Még nem csináltam meg a reggelidet.
-Asszem kihagyom, és megyek futni.
-Ó de jó! Holnap hétfõ lesz
-Ez volt életem legszörnyûbb rémálma.
Becsapott a villám pedig én hittem neki,
-Mi ez a hang?
-De aranyos. Garfield a hóembere fejét õrizgeti
-GARFIELD!
He asked me if I knew the way to the train station. - Megkérdezte tõlem, vajon tudom-e az utat a vasútállomásra.
Vagy a képsorban: "Megkérdezte tõlem, esetleg öreg vagyok-e?"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Do you love me? - He asked me if I loved him.
Have you ever been to Mexico? - She asked me if I had ever been to Mexico.
Are you living here? - She asked me if I was living here.
A me elhagyható, élõ beszédben el is szokták hagyni.
a példák innen
A második mondat milyen nyelvtani szerkezet?
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Egy kölyök megállított az utcán.
- Megkérdezte, hogy öreg vagyok-e.
- Összekötöztem a cipõfûzõit <#eplus2>#eplus2>
- Van még néhány jó éved, pajti.
- Gyerünk, mássz meg
- Dehogy is
- Sajnálni fogod
- Ja perszer, mit fogsz tenni te kéregess leheletû

- Hmm
- Ez a cikk azt írja, hogy sokat tanulhatsz a saját macskádtól.
- Ki kéne próbálnod.
* lapátol * habzsol * nyel
* BÖÖÖÖÖF *
- Jól kitanítottam!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
-Segítség, zuhanok!
-Becsaptalak😊
-Felülrõl készült a felvétel.
- Aranyhalat tettél a cipõmbe!
- Szülinapja van 😊
-Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla...
-...és amikor nem volt semmi dolgunk, Doki bátyó és én elkértük a traktort és lementünk a városba bulizni. Ott áldogáltunk a benzinkút mellet egy üveg bambival, a fogunkkal nyitottuk ki. Azt számolta, hány piros autó meg el a benzinkút mellet, én azt számoltam, hogy hány kék autó megy el a benzinkút mellet.
-Te olvasol?
-Ahelyett, hogy rám figyelnél?
-Ez a cikk rólad szól.
-Tudok várni.
-Hé, Ubul!
-Mindegy...
(amúgy a sima tök még ilyen a növények között, szinte teljesen semleges az íze)

[/spam]™
- Liz és én nagyon közel vagyunk egymáshoz.
- A legrejtettebb titkainkat is megosztjuk egymással.
- Szerinted elmondjam neki, hogy nem sok érzékem van a divathoz?
- Szerintem már sejti.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
-Ezen a napon lehetek még boldogabb?
-A hangyák megették az összes tofunkat.
-Hát igen lehet xD
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Ubul! Gyere ide! Gyere kutyus! Ubul!
- Miért nem figyel rám?!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- A találmányom a világ javára válik!
- Felszabadítja a kisállat-tulajdonosokat az elnyomás igája alól!
- A hordozható alom!
- Ezt még megbosszulom.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
-Kóstoló bekötött szemmel!
-Utállak
-Köszönöm a véleményét uram!
Vajon hogy bírja el Garfieldot? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
4.: Odakint van egy új világ, új kihívásokkal!
5.: És mind az enyém! (miénk - ours)
Amúgy hajrá 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Garfield! Ébredj!
- Gyerünk Garfield! Ne pazarjuk az idõt!
- Ez az újév haver.Itt az idõ egy új kezdetre!
- Ez a világ tele új kihívásokkal!
- És ez mind a mienk!
- Tallyho!
- Újév,Új kezdet,új világ,szinte ugyanaz Jon.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
BÍÍÍP - Önnek nincs üzenete.
BÍÍÍP - Önnek még mindig nincs üzenete.
BÍÍÍP - Üzenete érkezett: Maga lúzer!
- Ne kínozd már szegényt.
Legalábbis mintha kerti sütögetéshez faszenet árulnának a tetkóban
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-Garfield! Megjöttem a boltból!
-Ma este kókusz lesz! Hoztam Staket, kukoricát és...
-... és a kajához briquettet. (Vagy mi a franc.)
Elsõre próbáld megérteni, hogy mirõl szól a képsor. A legtöbbször nem túl bonyolultak. Ha látsz benne kifejezéseket, vagy látványos utalásokat, azoknak nézz utána ha nem ismered, hátha módosítanak az elsõdleges jelentésen.
Utána készíts egy magyar változatot úgy, hogy az emberi szövegnek tûnjön, nem gépi fordításnak, és írd be ide.
Végül itt páran bele fognak javítani, azokból tanulj, és/vagy védd meg az álláspontod 😊

(helybõl miért kellene a lyukas zoknik rejtélyét banditákra bízni?)
Régebben is volt már, hogy néha a képsorok átmentek egy idõre fekete-fehérbe, aztán elmúlt.
"avenger" - nem bandita, bosszúálló (ahogy a filmcímben is)
- Garfield, megtaláltam Micit!
- Húha, mi történik?
- A belsõ kényszerek nehezen halnak el.
-Kis aranyos vagy, Garfield.
-Nocsak köszi.
-Legalábbis ezt reméli az egész emberi faj.
-Utállak.
-Az elsõ hópehely
-Jon! Jon!!!
-És most tekeõrültek figyelem!
-ÁHÁ!
-Csak keresgéltem a csatornák között.
-Miiii...?
-Minden zoknimon lyukak tátonganak!
-Bízd az ügyet az álarcos banditákra!
*sóhaj*
- A családi utazásokra emlékszem.
- Itt van Earl kuzin.
- Véletlenül ottfelejtettük egy útmenti pihenõben.
- Évekig nem tudtunk róla.
- Kiderült, hogy befogadta õt egy farkascsapat.
- Küldött egy képeslapot.
- "Megszerettem az apróvadakat"