Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Itt a pizza
- Épp' idõben
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
- Se email, se üzenet nem jött.
- Nahát...
- Ez csak egy dolgot jelenthet...
- Hogy nincsenek barátaid?
- Rabolnak a földönkívüliek!
- Õt vigyétek! Õt vigyétek!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Mit szólna egy vacsorához ma este, doki?
-Persze.
-Ha semmi jó nincs a tévében.
-Hallottad ezt, Garfield? Szabályosan rám tukmálta magát.
-Imádkozz, hogy ismétlések legyenek, nõcsábász.
-Csak egyszer szeretnék randira menni Garfield nélkül.
-Hová lesz, uram?
-Ez egy puccos étterem, Garfield. Macskákat nem szolgálnak ki.
-Vedd ezt fel.
-Ülj egyenesen... fiam.
-Csak érjünk haza... apa.
-Jó estét, Liz. Örülök, hogy csatlakozik hozzánk.
-Hozzánk?
-Én és a macskám.
-Ugye magam nem valami fura fazon, vagy?
-Még a felét se látta, hölgyem.
-Mikor mulattál utoljára ilyen jól, Garfield?
-Azt hiszem, mikor egy szõrgombóc akadt a torkomon.
-Köszönöm a kellemes estét, Liz.
-Szerencsés fickó, ritkán csókolózok az elsõ randin.
-Hmm, Jon golf sapkája.
-Senki sem vezet gyorsabban, mint a nagy Enzio Bodoni.
-Adakozzanak a sztepptáncos macskának!
-Ellenõrizze az olajszintet, uram.
-Háp-háp-háp.
-Néha aggódom miattad, Garfield.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1. Imádom az olyan férfit aki meg tud nevettetni, Jon
2. Igen, tényleg van humorérzékem
3. Én a ruhásszekrényedrõl beszélek
Bazinga!
1. Voltam a kisállat kereskedésben - Nem mondod...
2. Vettem neked valami mókásat! - Szédületes
3. Ál kutyafülek! - Ez az oka, hogy a jó macskák rosszak lesznek
Bazinga!
*szimat*
- Fura.
- Ubulnak kellemes a lehellete.
- Kisérõnek küldte a kölnidet a fogkrémed után, attól ilyen.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Végre tiszta a ház
- Ah, az élet körforgása
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
1. Jonnak rossz kedve van
2. Pontosan tudom mit kell ilyenkor csinálni
3. Ha! Ha! Ha! Ha!
Bazinga!
- Garfield, muszáj ennyire idegesítõnek lenned?
- Igen. Az Általános Macskatulajdonosi Egyezmény 137. oldalára hivatkozom.
Bazinga!
-Csapdába estem!
-Nem kaptam levegõt!
-Aztán nagy nehezen kiszabadultam...
-Figyelmeztetõ felirat kellene a fogselyemre.
-Garfield!
-Kiszállnál végre a virágos ládámból és jönnél ebédelni?
-Nem kösz, most fejeztem be.
-Nem mondom, hogy kövér vagy, Garfield.
-De te vagy a két legkedvencebb macskám.
-Lássuk csak, hallókészülék, hajvágószalon, hullaszállító (<-bérgyilkos).
-Hadd találjam ki, azt akarod mondani, hogy nem ízlik az ételed.
-Finoman utalok rá.
-Mi macskák, nagyon egyediek vagyunk.
-Ki más ennyire büszke, stílusos és kifinomult?
-Ki más tud elpazarolni egy egész délutánt a szúnyoghálón függve?
-Köszi, hogy hagytál nekem egy szárnyat.
-Hát mire valók a barátok?
-Erre a fotelre ráférne egy kis puhítás.
-Sokkal jobb.
-Csak miután elnyerte a bizalmad, fordul ellened. (?)
1. Jó veled beszélgetni, Liz
2. Órákig tudnék veled beszélgetni
3. *lerak* - Halló? - Nem szép dolog embereket fenyegetni Jon
Bazinga!
- Nincs energiám, Garfield.
- Talán edzenem kellene...
- Vagy aludnom egyet.
- Jöjj a sötét oldalra, Jon.
- Fúúúúj!
- Egy fog van a levesemben!
- Vigyori! Megtaláltuk!
- Szeretem a hepiendet.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Feltaláltam a pités-tortás pitét!
- Hmmm, nem rossz, bár nem olyan jó, mint a tortás-pités torta.
- Az életünk tele van megbánással.
- Így van.
- Te megbántál valamit?
- Persze.
- Az étellopást? Ubul lerúgását az asztalról? Pókok agyoncsapását?
- Soha nem tanultam meg gépelni.
-Nincs valami állatorvosi eskü?!!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
-Csokidarabos.
-Egy jó felderítõ pótolhatatlan.
-Elõre a cukrostálhoz.
1. (*böff*) Ah, micsoda kaja volt ez
2. Bezonyám, benyomtam egy nagy szaftos legyet
3. Imádom azokat a testnedveket - Hé! Éppen eszem!
Bazinga!
Régen az MTV1-en 7:00 vagy 7:25 -kor ment szombatonként,még a intro is szinkronizálva volt és akkor Jon hangja is más volt.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
1. Híreim vannak számodra, macska
2. Mostantól kedvesnek KELL lenned velünk...
3. Van egy túszunk! - POKOLFAJZATOK!
Bazinga!
- Figyelj, ha kiolvastad az újságot...
- Szeretném elolvasni a képregényeket.
- Túl átlátszó volt, ugye?
- De azért ügyes próbálkozás.
- A világ egy jobb hely lenne, ha mi, pókok uralkodnánk.
*PAFF*
- Kezdetnek kevesebb ilyesmi történne!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Én biztos adasfasfgsdgdfh-nak fordítottam volna <#idiota>#idiota>
-... szóval azt tervezem, hogy lamináltatom a bélyeggyûjteményemet.
- mit szólsz hozzá?
-Azt hiszem letette.
-Úgy egy órája.
xoplbrqydafelknmcsjg
Vagy várja õt is a "csendes intézmény"?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."