Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Fúúúúj!
- Egy fog van a levesemben!
- Vigyori! Megtaláltuk!
- Szeretem a hepiendet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Feltaláltam a pités-tortás pitét!
- Hmmm, nem rossz, bár nem olyan jó, mint a tortás-pités torta.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Az életünk tele van megbánással.
- Így van.
- Te megbántál valamit?
- Persze.
- Az étellopást? Ubul lerúgását az asztalról? Pókok agyoncsapását?
- Soha nem tanultam meg gépelni.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
-Nincs valami állatorvosi eskü?!!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
-Csokidarabos.
-Egy jó felderítõ pótolhatatlan.
-Elõre a cukrostálhoz.
1. (*böff*) Ah, micsoda kaja volt ez
2. Bezonyám, benyomtam egy nagy szaftos legyet
3. Imádom azokat a testnedveket - Hé! Éppen eszem!
Bazinga!
Régen az MTV1-en 7:00 vagy 7:25 -kor ment szombatonként,még a intro is szinkronizálva volt és akkor Jon hangja is más volt.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
1. Híreim vannak számodra, macska
2. Mostantól kedvesnek KELL lenned velünk...
3. Van egy túszunk! - POKOLFAJZATOK!
Bazinga!
- Figyelj, ha kiolvastad az újságot...
- Szeretném elolvasni a képregényeket.
- Túl átlátszó volt, ugye?
- De azért ügyes próbálkozás.
- A világ egy jobb hely lenne, ha mi, pókok uralkodnánk.
*PAFF*
- Kezdetnek kevesebb ilyesmi történne!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Én biztos adasfasfgsdgdfh-nak fordítottam volna <#idiota>#idiota>
-... szóval azt tervezem, hogy lamináltatom a bélyeggyûjteményemet.
- mit szólsz hozzá?
-Azt hiszem letette.
-Úgy egy órája.
xoplbrqydafelknmcsjg
Vagy várja õt is a "csendes intézmény"?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
-Vau!
-Ennyi? Egyetlen ugatás?
-Igen, de tökéletes volt.
-Felismerem a lustaságot <#eljen>#eljen>
-Észrevetted, hogy valaki kitakarította a konyhát?
-Nos?!
-A manók mégis léteznek!
-Jon, irány a mentõcsónak!
1. Nem...
2. ...itt sincs.
3. Hol van az a nyamvadt fûnyíró? - Megtaláltam az újságkihordó fiút.
Bazinga!
-Éhes vagy, Garfield?
-Talált.
-Ajaj, itt jön Jon.
-Ma gonosz napom van.
-Meg kell dolgozni érte.
-Tudom, hogy hûvös van ma reggel.
-De nem itt kéne ülnöd.
-Akkor mégis mire való a melegszendvics sütõ?
-Ki szeretnél menni, Garfield?
-Vagy inkább bent maradsz?
-Látom rajtad, hogy csináltál valamit, Garfield.
-Megetted a pitémet?
-A borsos steaked.
-Lássuk csak, fel kéne borzolnom a szõr a hátamon, hátrahõkölni és hanyatt-homlok menekülni.
-Vaagy hátrahõkölni, felborzolni a bundám és menekülni...
-Esetleg menekülés közben a kettõt.
-Fenébe az egésszel.
- *vrumm*
- *vrumm*
- Senkit se versz át!
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
1. Garfield, gyönyörû napunk van ma!
2. Kiraklak egy kicsit a szabadba!
3. Szökdécselhetsz! - Talán elfelejtette hogy a macskáknak visszahúzható karmaik vannak?
Bazinga!
- Ezt a hûtõ hátuljában találtam. Kíváncsi vagyok, jó-e még?
- Tessék, Ubul, próbáld ki!
- Mmmm...! <#law>#law>
- MMmmmmmm! <#taps>#taps>
- <#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting>-
- Soha ne alkalmazz egy kutyát elõkóstolóként.
Tegnapi:
- Elsõ üzenet: Jon, itt Liz!
- Alig várom már a randevúnkat!
- ó, igen, és hagyd a harmonikát otthon.
- Fenébe!
- Jó a csaj.
- Teljesen felfrissültem!
- Újra élek!
- És te HHHHHHHOOOOOOGY érzed magad? HHHHHHHHE?
-Új szájvize van.
rosszul emlékeztem 😊
Bazinga!
1. ...és azt mondja: "Az nem egy tengerimalac volt, hanem a feleségem!"
2. "fúúúj" * "fúúúj"
3. Még a tücskök is fújolnak
Bazinga!
- Nem hiszem hogy megtudom enni az összes kaját...KAJA CSATA!
- Placcs
- Te maradj ki ebbõl, hétfõ!
(szabad fordítás vagy félre sikerült fordítás döntsétek el xD)
1. Hogyan jellemezném Jon -t?
2. Egy álmodozó, kedves, gyengéd...
3. ...szereti a rágógumit
Bazinga!
"Elemek"
- Csak 5 lépésnyire van tõled!
- Lányok..
- Ubul!
- Valaki van az ajtónál!
- VAkk,VAkk,VAkk,VAkk...
- HMMMMMM?
- Te lángész!
- ...és õ szereti az állatokat anya!
- Errõl az emberrõl jókat hallok,drágám.Mi a foglalkozása?
- Képregényrajzoló
- Anya! Anya?
- Liz drágám itt az apád,miket mondtál édesanyádnak?
- Mi a baj apa?
- Anyád erõteljesen lélegzik a papírzsákból.
- Annyit mondtam hogy a pasim egy képregényrajzoló...
- Apa?
- Gyerünk már Betti add ide azt a rohadt zsákot(szabadford.).
és a folytatás:
- Boldog diétát, Garfield. Tessék, egy banán a reggelid.
- Bumm!
- Ha már diétázol, miért nem mozogsz is egy kicsit?
- Végülis... miért ne?
- Ha már van egy akasztófakötél a nyakam körül, miért nem ugrok le a lóról?
- Jól bírod a diétát?
- Aha
- De megettem a képeket a szakácskönyvbõl.
- Soványabbnak tûnsz, Garfield!
- Köszi!
- Nem találtam fûzõt, úgyhogy kölcsönkértem Jon egyik szûk zokniját.
- Azt mondják szombaton kettõtõl négyig van látogatás.
- Eltûnt! Az összes kaja eltûnt!