46739
  • Plata
    Próbáltam én már mindent,de semmi.
    Sw ToR-ban simán játszottam gond nélkül,de ide nem enged fel.
  • gunji
    Mondjuk úgy, hogy az adatok útvonalát mutatja meg/mutatná meg a gépedtől a STO patch-szerverig. Egyszerűsítve, mint amikor nézed az elvirán, hogy egy személyvonat milyen állomásokon áll meg.
  • PiszkosFred
    Igen, itthon ket netem van (munkam miatt muszaj, hogy legyen instant backup isp, ha beszarna az egyik), a digi a lassabb csomag, ritkan hasznalom, de ha vacakol a tkom, csak benyomom a wifi sticket es a digivel megy tovabb. Ennyit meger az a havi parezer forint.
  • Plata
    Ezt kifejtenéd bővebben?
    Mondjuk úgysem értek hozzá.
  • Orbancapitan
    voda-val is működik
  • gunji
    Digivel működik (lassan amúgy is megint csak egy szolgáltató lesz). Hogy mit tiltanak T-ék, abban esetleg parancssorban egy trace route hátha segít:
    tracert patchserver.crypticstudios.com
  • Plata
    Párszor kihúztam,de sömmi.
  • PiszkosFred
    Inditsd ujra a modemet, proba, restart, proba, restart, proba amig be nem enged, mert olyan ip-t kapsz. Ne kerdezd miert, valamit nagyon elbasztak fel eve, nem tudom mit akartak tiltani, de nagyon rosszul csinaltak. Redditen volt rola poszt a neverwinteres threadben, hogy melyik tartomanyokat blokkoljak a tkomnal/dtnel, csak azota sem talalom. De, lehet benne valami, mert neha digivel tokeletesen megy, tkommal meg van, hogy azonnal mukodik, van, hogy egy restart utan, van, hogy 2-3 restart utan. Minden mas mmo tokeletesen fun, jatszok egy parral, sosincs vele semmi gond, meg csak csucsidoben sem. Csak a STO-nal, ami kb fel eve kezdodott, a DTvsCF balheval.
  • Orbancapitan
    12735000 volt ami jó és 1270000 lett át számoltam úgy tán meg lett volna a 1.7b
  • Plata
    Hát mivel nem tudok felmenni,így nem tudom most mennyi a kulcs.
    Nem tudom hogy a túróba tudnék felmenni,csak T-s netem van,még telefonokon is az van.
    Próbáltam telefonokról felmenni,azt sem engedi.
  • Orbancapitan
    am ha lesz annyi ec-m mert vki durván nyomja le a kulcsok árait feltettem egy párat erre már most -30%
  • Plata
    Sem mobilnetről sem otthoniról nem enged fel.
  • Plata
    Sajnos úgysem enged fel.
  • PiszkosFred
    Irodaban vagyok, tkom, megint szar nekem is. Reggel mukodott. Idokozben rajottem, hogy a cryptic meg blokkol is bizonyos DT ip tartomanyokat, valami miatt, igy neha egy-egy modem ujrainditas (ha dinamikus az ipd) akkor mukodhet.
  • Plata
    Na nekem sem megy az upgrade,reggel óta nem tudta a launcher frissíteni agát.
  • Plata
    De promós hajó,vagyis ha valaki hirdeti hogy 1.7 burgonyáért ad promós hajót akkor nem fogja az árat felemelni ha te mondod hogy neked ez a hajó kell.
  • Orbancapitan
    mert canon ship és a prodigy kedveltebb mint a disco ugye véletlenül nyitottam anno egy kirk bc-t és nem ment el csak jóval áron alul
  • Plata
    Szerintem tévedsz,nem fog olyan drága lenni,az 1.7 bibircsókot isalig tudtam átadni mikor vettem,végül nem is kérte el érte a teljes összeget,mivel a játék nem engedett nála több pénzt.
    Mi a szöszért menne fel ilyen hirtelen?
  • Orbancapitan
    egy hét múlva 1.8 lesz bf-kor 1.9-1.95 lesz netán 2
  • Orbancapitan
    mert utolsó napra már 155m-el lett drágább
  • Plata
    Miből gondolod?
  • Orbancapitan
    ma annyi de mire meg lesz a hiányzó ec lesz annyi amit írtam h drágább lesz
  • Plata
    De én most akarok klingon legót. XD
    Láttam hogy írtál nekem,de nem voltam gépnél mert jöttek hozzám vendégek és leléptem gép elől.
    STO meg nem dob ki.
    Egyébként nincs igazad.
    Ma délelőtt és dékután is láttam hirdetni promós hajót 1.7 bütyökért.
    Amíg én kerestem kurvára nem volt,most meg reklámozzák a köcsögök. XD
    Érdekes hogy a STO egy óráig sem dobott ki,te kb háromnegyed órája írtál.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.07. 19:56:26
  • Orbancapitan
    de nem hiszem h lesz most új lp mert a legtöbb artis-t meg modellezőt ki rugták jó esetben december januárban kapunk egy új hajót és utána a decma-tól függ
  • Orbancapitan
    v csak 20
  • Plata
    Gondolom akkorára új Lego pack jön és utána majd jön Bazinagy Feketenap és lesz 50%-os leárazás.
  • gunji
    Érdekes... három héttel BF előtt. [a hiányzó fejvakarós smiley]
  • Orbancapitan
    hmmm
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.11.07. 16:55:42
  • Plata
    35%-os akció van bundlikra és hajókra.
  • PiszkosFred
    Na hamar orultem, ugyanolyan szar a telekommal. Szolgaltatot kell lassan cserelnem, ez a DT es Cloudflare vita kinyirja a netezest.
  • Plata
    Nem tudom neked segítene-e,de nekem is rossz volt a steames,nem tudta frissíteni magát.
    A launcher helyett fekete ablak volt.
    Kinyomtam steamest és arc-ból indítottam,frissítette magát arc és be tudtam lépni,ezután újra próbáltam steamest és már az is jó volt.
    Az a threatening skill a wiki szerint univerzális,vagyis mindenki megkapja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.06. 10:56:40
  • PiszkosFred
    Akkor tutira az lesz, hogy csak nem vettem eszre/nem raktam ki, ground tfo-n meg szerintem sose nem is hasznaltam.

Ma reggel jo par honap utan ismet elojott az a launcher inditasi/frissitesi bug, amit lammaer kollega is emlitett par napja. Reggel le akartam tolni a kastelyos tfot, erre hirtelen ez fogadott a steames launcher inditasa utan. Minden mas mukodott, gyorsan megneztem a wowot, ESO-t

Na gyorsan atvaltottam a kabeles Telekomrol Digis wifire, ujra elinditottam a steames launchert es nem volt gond.
    Lenyomtam a TFO-t, majd az epices bankos karakterrel is
    Miutan vegeztem, lelottem a wifit es gondoltam megnezem ujra a telekommal.
    Megint ugyanez fogadott.
    Ket napja volt ujrainditotva a telekomos modemet/router, mert aramtalanitottam villanyszereles miatt, de mondom akkor inditsuk ujra megint, ugyis ezt tancsolom en is es mas is mindig legeloszor. Bar eddig meg sosem mukodott, de ma csodak csodaja, igen, miutan helyreallt a modem, ismet ment normalisan a launcher.

• Plata
    Ez ilyen.

• Plata
    De van az mindenkinek,csak lehet nincs kirakva a skillbarra.
  • PiszkosFred
    Hasznalom, bar ugy emlekszem, csak tac karakternel van, a tobbinek talan nincs.

Illetve, engivel szoktam lerakni a turreteket a gyertyak melle, mert azok is vonzak a csontikat es prioritaskent azt tamadjak :)
  • Orbancapitan
    ismerős
  • Plata
    Már elértem az 5 misi dilit a klingon karimmal,de még mindig nem jött T6 karfiol,vajon hány misi kell még? :D
  • Plata
    Ha benyomot threatening posture-t akkor rád fókuszálnak a csontik és ki jönnek abból a zsákutcából.
    Azt hiszem az mindenkinek alapból van.
    +300% Threat generation
  • PiszkosFred
    Hja ertem, akkor ez mas. Mindenesetre ez a tolcseres dolog is hasznos, foleg az elso szarnyban, amikor a masodik trash packen az egybites gyokerek nekiallnak harcolni azzal a par csontival, akik egy ilyen benyilasban/L alaku folyoson/zsakutcaban spawnolnak es a kornyeken nincs gyertya (odabenn is csak leghatul, takarasban).

Akkor szoktam alttabolni, amikor meg pet is van, ami meg inkabb ott tartja a semmi kozepen ezeket a csontikat :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.11.05. 17:52:35
  • Plata
    Ez más Fred.
    Egy ellenséget megcélzol a képességgel,erre az ellenségből láncok lövellnek ki mindenfelé,ami az összes ellenséget rárántja.
    Van egy fegyver is ami az ellenséget hozzád rántja,de nem tudom fejből melyik az.