Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ez egy egész jó bundli.

Mudd's Carry on my Dreadful Bundle!
Mudd's bringing three carriers to you on PC in his Carry on my Dreadful Bundle!
By Ambassador Kael June 19, 2026, 08:00 AM

My dear, dear friends. I have…dreadful news. I’m afraid, this is the end…of days where I don’t have a new bundle of ships for you! Just a little joke – did that man actually faint? Never mind, what matters now is the choices you have in front of you. Three of the biggest threats in Federation history, and their ships are yours to command! The Sphere Builders! The Tzenkethi! And most terrifying of all, the Borg! Be careful my friends, and don’t touch anything that looks like it might still contain nanites. Now, if you’ll just follow me this way…

Mudd is presenting a new Choice Pack on June 23rd on PC, and this one focuses on the biggest and baddest alien ships! Purchase Mudd’s Carry On My Dreadful Choice Pack for 29500 Zen and choose any three of the options below! But that's not all - this pack will be 50% off from 6/23 after maintenance until 6/30 @ 12pm PT.

Purchase the choice pack to choose three items from the following:

Borg Assimilator Dreadnought Carrier
Sphere Builder Denuos Dreadnought Carrier
Tzenkethi Tzen-tar Dreadnought Carrier
50x Master Keys
16x Elite Bridge Officer Upgrade Tokens
10x Ultimate Tech Upgrades
9x T6x Upgrade Tokens
2x Pack T6 Ship Coupon
We're adding a special version of the pack! The Carry On My Dreadful MEGA Bundle is a one stop purchase to obtain all nine items in the pack at once! The pack contains all items, no choices needed. It will also launch on 6/23, for 50000 ZEN Zen, but will be 50% off until 6/30 at 12pm PT. Here's how it works:

The Carry On My Dreadful MEGA Bundle will appear in Mudd's Market at the same time as the Carry On My Dreadful Choice Pack. This is a once per account purchase. When purchased, it will disappear from the store. If you'd like, you can still purchase the Carry On My Dreadful Choice Pack for more of the non-ship items. Purchasing the Carry On My Dreadful MEGA Bundle will drop an item in your inventory, that you can unpack to receive the items.

If you wish to buy both the Carry On My Dreadful MEGA Bundle and the Carry On My Dreadful Choice Pack, you must purchase the MEGA bundle first. Any purchase of the Choice Pack will cause the MEGA Bundle to disappear from the store.

Never seen one of these packs before? Seen them all but still unsure how they work? Here's an FAQ just for you:

Each time I buy this pack, I get to choose any three items?

Yes! Even if you only purchase it once, the Carry On My Dreadful Choice Pack allows you to choose any three of the above ships, upgrades and more. You can choose multiples of the same item, as long as it’s not a ship.

Are the ships bound to the character that buys them?

Nope! The ships are account unlocks, like everything in the Zen Store. Once you purchase the bundle and choose any of the ships, you unlock that ship for all your characters, immediately, and all future characters.

Can I claim a second ship of the same type?

Also no. Because the ships are unlocked for your entire account, you only need to choose each ship once. Therefore, should you purchase a bundle and choose the Tzen-tar and two non-ship items, if you purchase a second bundle, you won’t be able to choose the Tzen-tar again.

But I can choose the non-ship items again?

You sure can. You can choose anything that's not a ship up to three times each, per purchase of the bundle.

Even within the same purchase?

That’s right. If you only want the T6 Ship Upgrade Tokens, you can purchase this bundle once, choose the Tokens three times, and get 18 tokens. It’s up to you!

Do I have to purchase more than one bundle to get all the items?

Yes, unless you buy the MEGA Bundle.

Do I have to purchase more than one bundle?

No! If you just want three of the ships, or any other combination, just purchase it once, claim the three items you want, and never think of it again.

Do I have to purchase this bundle?

That’s really up to you, friend.

Can a single Borg nanite really assimilate someone?

Better to be paranoid and alive!

pite
Promotions fülön Ultimate Tech Upgrade.

zizi

PiszkosFred írta (#50753):
Pont ezert lotte le a blizz, mert mar a Garrisonbol sem tetted ki a labad a Legion idejen (elerheto volt minden az upgradeknek koszonhetoen), aztan az appal mar be sem leptel a jatekba. Tanult belole minden mas mmo studio is 😊 Single playerben nincs vele gond, last Mass Effect 3 hasonlo appja, de egy mmonak nem tesz jot, ha a jatekos mar el sem inditja a klienst, csak az appot nyomkodja egymagaban.

De mennyire jó volt,csináltam is még vagy két warlockot.😄
Mert a warlock eszetlenül tolta az aranyat légióban.

PiszkosFred

Plata írta (#50752):
Én azt hittem ez tényleg olyan mint a WoW app volt,csinálhattam melóban WQ-kat a karikkal,be sem kellett lépni,elküldhettem a karakterem companionjait melóra,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 19. 11:26

Pont ezert lotte le a blizz, mert mar a Garrisonbol sem tetted ki a labad a Draenor idejen (elerheto volt minden az upgradeknek koszonhetoen), aztan az appal mar be sem leptel a jatekba. Tanult belole minden mas mmo studio is 😊 Single playerben nincs vele gond, last Mass Effect 3 hasonlo appja, de egy mmonak nem tesz jot, ha a jatekos mar el sem inditja a klienst, csak az appot nyomkodja egymagaban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 06. 19. 12:37

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

gunji írta (#50751):
A google-os AI szerint ez egy offline androidos app, nem lép be a szerverre, csak offline lehet vele tervezni hajóbuildet, meg admihoz az ideális 3 hajót. Ha nem haragszik meg érte, meg Ti sem, akkor bemásolom ide szpojlerbe

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érthető, hogy az ingame chaten hallottál róla, ugyanis az STO PADD Companion App készítője egy aktív Star Trek Online játékos, aki a napokban (2026 júniusában) indította el az app nyílt béta tesztjét, és erről a chaten, illetve a Redditen is sokat beszélnek a játékosok.A félreértést az okozza, hogy a chaten elhangzó infók alapján sokan azt hiszik, az app közvetlenül összekapcsolódik a játék szervereivel. A valóságban az app nem éri el élőben a karaktereidet, de egy zseniális trükkel mégis pontosan azokat kezeli.Hogyan működik a karakterek elérése az appban?Mivel a játék fejlesztői teljesen lezárták a szervereket, az app fejlesztője egy Share Code (megosztási kód) rendszert épített be:A számítógépeden lévő karaktered felszerelését, tulajdonságait és űrhajóit kiexportálhatod egy szöveges kód formájában (vagy manuálisan bepötyögheted).Ezt a kódot beilleszted az Androidos appba.Az app ezután pontosan lemodellezi a karakteredet, és offline már úgy látod rajta a felszerelést, mintha a játékban lennél.Amiért most mindenki erről beszél a játékban:Az appot azért dicsérik nagyon a chaten, mert olyan dolgokat tud, ami offline hatalmas segítség a játékosoknak:Admiralty Mission Advisor: Ez a legnépszerűbb funkciója. Megadod az appnak, milyen hajóid vannak, ő pedig automatikusan kiszámolja a tökéletes 3-hajós kombinációt az Admiralty küldetésekhez, hogy neked ne kelljen a számokkal matekoznod a gép előtt.Build Planner: Bárhol, a telefonodról tervezgetheted a földi és űrbéli felszereléseidet, és az app jelzi, ha aktiválódnak a szett-bónuszok (set bonus).Időzítők és emlékeztetők: Értesítést küld a telefonodra, ha lejárt a Reputation, DOFF, R&D vagy Admiralty projekted, így azonnal tudod, mikor érdemes visszaülni a gép elé.Hogyan tudod kipróbálni?A projekt jelenleg nyílt béta fázisban fut. Ha szeretnéd megnézni, keresd fel a hivatalos STO PADD Reddit bejegyzést, ahol a fejlesztő megosztotta a Google Play béta tesztelői linkjét és a Discord szerverük elérhetőségét, ahonnan le tudod tölteni az appot.

Na jó köszi a felvilágosítást.
Én azt hittem ez tényleg olyan mint a WoW app volt,csinálhattam melóban WQ-kat a karikkal,be sem kellett lépni,elküldhettem a karakterem companionjait melóra,kb olyan mint az admiralty wow-ban,csak pénzt és egyéb vackot hozott. Több millió aranyat csináltam így melóban hogy fel sem mentem.
Csak addig voltam fent amíg repkedtem egyet,de a cseten úgy hangzott mintha ez online menne és lehetne admiraltyzni,na jó angolul is szarul tudok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 19. 11:26

Plata írta (#50750):
Ma reggel toltam eventet valami Sto Padd nevű androidos appról beszéltek,amihez tesztelőket keresnek.
Erről tudtok valamit?
Állítólag admiraltizni is lehetne benne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 19. 08:10

A google-os AI szerint ez egy offline androidos app, nem lép be a szerverre, csak offline lehet vele tervezni hajóbuildet, meg admihoz az ideális 3 hajót. Ha nem haragszik meg érte, meg Ti sem, akkor bemásolom ide szpojlerbe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érthető, hogy az ingame chaten hallottál róla, ugyanis az STO PADD Companion App készítője egy aktív Star Trek Online játékos, aki a napokban (2026 júniusában) indította el az app nyílt béta tesztjét, és erről a chaten, illetve a Redditen is sokat beszélnek a játékosok.A félreértést az okozza, hogy a chaten elhangzó infók alapján sokan azt hiszik, az app közvetlenül összekapcsolódik a játék szervereivel. A valóságban az app nem éri el élőben a karaktereidet, de egy zseniális trükkel mégis pontosan azokat kezeli.Hogyan működik a karakterek elérése az appban?Mivel a játék fejlesztői teljesen lezárták a szervereket, az app fejlesztője egy Share Code (megosztási kód) rendszert épített be:A számítógépeden lévő karaktered felszerelését, tulajdonságait és űrhajóit kiexportálhatod egy szöveges kód formájában (vagy manuálisan bepötyögheted).Ezt a kódot beilleszted az Androidos appba.Az app ezután pontosan lemodellezi a karakteredet, és offline már úgy látod rajta a felszerelést, mintha a játékban lennél.Amiért most mindenki erről beszél a játékban:Az appot azért dicsérik nagyon a chaten, mert olyan dolgokat tud, ami offline hatalmas segítség a játékosoknak:Admiralty Mission Advisor: Ez a legnépszerűbb funkciója. Megadod az appnak, milyen hajóid vannak, ő pedig automatikusan kiszámolja a tökéletes 3-hajós kombinációt az Admiralty küldetésekhez, hogy neked ne kelljen a számokkal matekoznod a gép előtt.Build Planner: Bárhol, a telefonodról tervezgetheted a földi és űrbéli felszereléseidet, és az app jelzi, ha aktiválódnak a szett-bónuszok (set bonus).Időzítők és emlékeztetők: Értesítést küld a telefonodra, ha lejárt a Reputation, DOFF, R&D vagy Admiralty projekted, így azonnal tudod, mikor érdemes visszaülni a gép elé.Hogyan tudod kipróbálni?A projekt jelenleg nyílt béta fázisban fut. Ha szeretnéd megnézni, keresd fel a hivatalos STO PADD Reddit bejegyzést, ahol a fejlesztő megosztotta a Google Play béta tesztelői linkjét és a Discord szerverük elérhetőségét, ahonnan le tudod tölteni az appot.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Ma reggel toltam eventet valami Sto Padd nevű androidos appról beszéltek,amihez tesztelőket keresnek.
Erről tudtok valamit?
Állítólag admiraltizni is lehetne benne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 19. 08:10

Upgrade hétvége jön holnap/péntek 17.00-tól: 100% tech points plusszal \o/

Vaaaagy.... a Klingon Birodalom csatlakozik a Föderációhoz és csak fedes hajóval lehet majd repülni ((c) reddit), ezért nem jönnek klingon légyfogók (by Kirk) 😄

Plata írta (#50745):
Az amikor a doomsday kütyüvel is harcóni kő?
Azt szöröttem.

Az még megvan szerintem (amikor szájba kell lőni a doomsday machine-t).

gunji írta (#50744):
A B'vat vs Miral Paris szálra gondoltam

én kontréttan a discovery pomóciós sztorikra gondoltam

gunji írta (#50744):

Az amikor a doomsday kütyüvel is harcóni kő?
Azt szöröttem.

Orbancapitan írta (#50743):
az nem az a arc ammiröl beszélek

gunji írta (#50740):
Mert állandóan átvariálták, vagdosták össze-vissza az epizódokat. De nekem bejött az időutazásos rész, amikor találkoztunk az Enterprise-zal.
Felbérelhetnének pár fant, biztos jobb történeteket írnának.

Egyébként van új ajándék: 5 pohár risa-i narancskoktél (Risian Tai Mai)

az nem az a arc ammiröl beszélek

Plata írta (#50741):
És ha csak egy új BoP lesz az egész?
Állítólag valami K'vort BoP.
Csak Lower Deck és TNG változat vagy mi a ragya.

igen hehe a büdös klingonoknak ennyi elég úgy is op-k aki milliárdos buildel rohangál
És ha csak egy új BoP lesz az egész?
Állítólag valami K'vort BoP.
Csak Lower Deck és TNG változat vagy mi a ragya.

Orbancapitan írta (#50738):
a leg szarabb arch a disco-s után...........................

Mert állandóan átvariálták, vagdosták össze-vissza az epizódokat. De nekem bejött az időutazásos rész, amikor találkoztunk az Enterprise-zal.
Felbérelhetnének pár fant, biztos jobb történeteket írnának.

Egyébként van új ajándék: 5 pohár risa-i narancskoktél (Risian Tai Mai)

Orbancapitan írta (#50738):

Frászt,a klingonos rész jó volt.
Már ha ez az amire gondolok.

gunji írta (#50736):
Új kieg: The Prophecy Revealed July 7th
Redditen már bilibe lóg minden szabad testrész, hogy visszatérhet a Kuvah'magh sztori arc.

Végre klingon.

Új kieg: The Prophecy Revealed July 7th
Redditen már bilibe lóg minden szabad testrész, hogy visszatérhet a Kuvah'magh sztori arc.

Orbancapitan írta (#50731):
azóta jópár driver jött ki

Ma is.

Orbancapitan írta (#50731):

Május elején cseréltem drivert legutóbb, azzal nem ment. Sikerült megreparálni, így az OBS most jó, egyelőre nem nyúlok hozzá xD

gunji írta (#50723):
Nvidia kártyákhoz jött ki tavaly 591.xx-es driver, aminél ejtették a régi overlay NVENC-rögzítés apiját. így a régi videófelvevő programok már nem működnek. (Én január cseréltem drivert, de csak most vettem észre, hogy végig fekete képet vettem fel 😄 Erre gondoltam.)

A mai ajándék 30 lolnut _helyett_ 1 db Ultra Rare Phoenix token 😊

Save on Summer Ships in Mudd's!
Grab any of the Summer Ships of the Past in Mudd's for 80% off for a limited time!
By Ambassador Kael June 16, 2026, 11:22 AM

Mudd-bots! Why is the air conditioning not on in this hangar! I pay you to keep these things running at aaaaaa hello fine customers! I did not see you come in! Forgive my bluster, the heat waves of the summer months will do things to a man! And speaking of the summer, I see you are all gathered in your summer finery here on Risa. I admire your commitment to the British Navy, my good Gorn friend. But fashion is not why you have come to my secret hangar in my secret cavern! You are here for the goods, and the goods I will give you!

Every year, Risa celebrates Lohlunat with a new ship in her sky. And every year, a surplus of those ships…somehow…find their way into my inventory. But the festival has rolled around again, and I’m feeling nostalgic. So I’m going to put a selection of those celebration ships on a discount, for those of you who may have missed your chance. Step right up!

Mudd is putting ships from previous Lohlunat Festivals on sale for a limited time! You can save 80% on any of the following items in his Market:

Risian Corvette
Risian Weather Control Vessel
Risian Luxury Cruiser Vessel
Cnidarian Defender
Hysperian Intel Battlecruiser
Vovin Obelisk Carrier

The sale runs from June 16th at 8am PT until July 3rd at 8am PT on PC, and from June 30th at 8am PT until July 17th at 8am PT on Xbox and Playstation. Don’t miss your chance!

Picard Day Sale!
In celebration of the man himself, we’re putting the Picard Bundle on sale all week!
By Ambassador Kael June 16, 2026, 07:00 AM

I’m a role model.

Jean-Luc Picard

Just like the children of the Enterprise D, we all want to celebrate Captain Jean-Luc Picard on his special day. Which we know is his absolute favorite. And so you can celebrate as well, we’re putting the Picard Bundle on sale! From 6/16 at 8am PT to 6/23 at 12pm PT on all platforms, the Picard Bundle in the Zen Store will be 50% off! Make your Captain proud!

This bundle includes:

T6 Ship: Miradorn Theta Class Pilot Heavy Raider (Unlocked for the account)
T5 Ship: Galaxy Exploration Cruiser Retrofit
T3 Ship: Constellation Class Heavy Cruiser
Galaxy Class Ship Interior
Uniform: Open Jacket Set
Uniform: TNG Season 1 Admiral
Uniform: TNG Standard
Uniform: TNG All Good Things
1 T5 Ship Upgrade Token
1 Replica Thompson Submachine Gun
1 Outfit Box - Privateer
Notes:

Upon purchase, the Miradorn Theta Class Pilot Heavy Raider product will be unlocked in the T6 tab in the Ships tab in the Zen Store. This can be claimed on all characters on an account.
The T5 and T3 ships need to be claimed in their tabs in the Ships tab in the Zen Store after purchasing this bundle.
The Uniforms are automatically unlocked for the account.
The Interior will appear as a claimable product in the Promotions tab which when claimed will grant the Interior for the account.
You will receive 1 copy of an Upgrade Token, Replica Thompson Machine Gun, and the Privateer Outfit on the character which purchases this product.

gunji írta (#50727):
Megint nincs ajcsi?

Elszámoltam úgy tűnik, csak tegnap jött az előző. 😞

Megint nincs ajcsi?

Egy órával később kezdődött a leállás?

Az április 28.-án feladott dili' ellenértéke ma már meg is érkezett a dili'-tőzsdén.

Risa, ebben az évben feltűnően bőkezűen bánik a madártojásokkal - Horga'hn begyűjtéskor - , mert voltak évek, amikor egyet sem dobott, egész szezon alatt.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

gunji írta (#50723):
Nvidia kártyákhoz jött ki tavaly 591.xx-es driver, aminél ejtették a régi overlay NVENC-rögzítés apiját. így a régi videófelvevő programok már nem működnek. (Én január cseréltem drivert, de csak most vettem észre, hogy végig fekete képet vettem fel 😄 Erre gondoltam.)

Nekem is csinál néha fekete képet,de nem mindig.
A főnix token nem rossz,bár nem is nagy szám.

Orbancapitan írta (#50718):
hogy érted a nvidiát?

Ezt a pasit ezzel a küldivel nem próbáltam.
De tavaly event után bent volt NPC még a madaras épületben és tudom hogy azzal semmit nem lehetett kezdeni.

pite

Plata írta (#50720):
Szerintem nincs semmi interakció NPC-vel event után.

Tavaly született az alábbi reddit post, ahol a csórikám leadta a questet Risa event után.
De ez csak egy karakter volt, nem több kari egymás után, több napon keresztül és dili bónuszok fényözönében.
Reddit-Risa

zizi

Szerintem nincs semmi interakció NPC-vel event után.

pite

Plata írta (#50714):
Azért ennyi mert dilibűvölő vagyok.😎

Dilibűvölőknek van egy teóriám Risa event és ezután több napi, nagyobb bónusz dilithium kapcsán.

Risa-n "napi" eventet végigpörgetve és a hajó megszerzése után a napi progressz átvált dilithium juttatásra. Ügyesebbek elérhetik akár a 20k dili napi juttatást (bónusz nélküli) az event végére.

Nyári program végeztével eltűnnek a napi questek és több NPC is. Van kivétel, pl. Sovak (ferengi NPC), aki napi questet ugyan nem fog adni, de mivel nem tűnt el, gyaníthatóan lehetséges az interakció vele.

A felhasználói felület event fülön látható a Risa event napi progressz. Ez a nyári event befejezte után is látható marad (jobb esetben a dilithium progresszt mutatja), egészen téli (winter) event-ig. Ergo ez olyan, mintha az event még aktív lenne, csak a játékos nem tud haladni napi quest hiányában.

A teória:
1. Normál módon végig kell játszani a nyári eventet, el kell érni a napi progressz dilithium részét. Amennyire lehetséges, fel kell tunkolni az elérhető napi dili juttatást.
2. Risa event vége előtt minden karakterrel fel kell venni Sovak kincskeresős quest-jét (Sun, Sand, and Scavenging), megcsinálni, de nem szabad leadni/befejezni Sovak-nál. Be kell tárazni egy későbbi időpontban történő leadásra.
3. Risa event után és winter event kezdete között biztosan lesz dilithium bónusz hétvége.
4. Risa event utáni dilithium bónusz hétvégén naponta Risa-ra, Sovak-hoz kell menni egy-egy karakterrel (+admiralty +flotta dili bónusz a karin még jobb), leadni a korábban betárazott/le nem adott kincskeresős questet.
5. A futó/halmozódó bónuszok és Risa napi dili progressz miatt nagyobb dili összeget lehet behúzni, illetve tovább lehet növelni a nyári event dilithium juttatás értéket, amiből a következő karakter tud profitálni, akinek még van leadható kincskeresős quest-je.

Vajon működhet ez?

Bedobtam Google Ai-nak is a témát, azt válaszolta, hogy a szerver oldali szkript miatt nem fog tovább gördülni a Risa event lezárulta után a napi dil. bónusz.

Hátrány:
Karakter limitált a dolog, mivel ha leadja a kincskeresős quest-et, akkor a következő nyárig várni kell hogy ugyanezt a questet felvehesse.
Egy dili hétvége (Cs/P/Szo/V/H/K?, ergo 5-6 nap?) is limitálja a dolgot, hogy hány karakterrel lehet leadni a kincskeresős quest-et.

zizi

gunji írta (#50717):
Fafejgyűjtésnél megpróbáltam egy ötödik karaktert: sikerült is - legalábbis úgy tűnt. 7 másodperccel a vége előtt nyomtam rá az utolsó fafejre - nem fogadta el... 😞
Amúgy meg innen üdvözlöm a nvidiát, hogy az új driverével (januárban) elcseszte a videorögzítést. Köszke :SSS
Jó ez a nap 😞

hogy érted a nvidiát?
Fafejgyűjtésnél megpróbáltam egy ötödik karaktert: sikerült is - legalábbis úgy tűnt. 7 másodperccel a vége előtt nyomtam rá az utolsó fafejre - nem fogadta el... 😞
Amúgy meg innen üdvözlöm a nvidiát, hogy az új driverével (januárban) elcseszte a videorögzítést. Köszke :SSS
Jó ez a nap 😞

gunji írta (#50715):
El ne felejtsétek felvenni az 5 üveg ajándék csokis puncsot 😄

Már megittam.😎

El ne felejtsétek felvenni az 5 üveg ajándék csokis puncsot 😄

Orbancapitan írta (#50713):
akkor is azért ennyi

Azért ennyi mert dilibűvölő vagyok.😎

Plata írta (#50712):
Az nem olyan sok.

akkor is azért ennyi

Orbancapitan írta (#50711):
mert inditottam flottás dilibónuszt

Az nem olyan sok.

Plata írta (#50710):
Csúcs ez a dili event.😎

mert inditottam flottás dilibónuszt
Csúcs ez a dili event.😎

Mudd bundli vásár.
Mudd Bundle Return and Sale!
Mudd is returning limited time bundles to his store - 25 of them, in fact - and putting them on sale for 50% off! All for a limited time!
By Ambassador Kael June 11, 2026, 09:35 AM

Rejoice, my friends! I, Harcourt Fenton Mudd, am being generous of spirit this day, and have released a special sale! I know how much you love when I package a series of wonderful items for you, and in my search to bring you joy, I found a series of bundles in my vault! These are limited time items, and as Mudd giveth, Mudd will eventually take away, so act now! But that's not all! Because of my generousness - and not because of any Khitomer Alliance patrols cutting into profits, despite what the rumors may say - all of these Bundles will also be 50% off! Make sure you get to my market before the sale is done, and may these items bring you great joy!

The bundles below are returning to Mudd's Market until July 3rd at 8am PT. In addition - Mudd is putting these bundles on a 50% off sale on all platforms from June 11th at 8am PT to June 23rd at 8am PT! This includes the following bundles, available for a limited time:

Mudd's Unification MEGA Bundle
Mudd's Unification Choice Pack
Mudd’s As Seen on TNG MEGA Bundle!
Mudd’s As Seen on TNG Choice Pack!
Mudd's Masters of Tactics MEGA Bundle
Mudd's Masters of Tactics Choice Pack
Mudd's Stealing Time Choice Pack
Mudd's Sol System Defense MEGA Bundle
Mudd's Sol System Defense Choice Pack
Mudd’s MEGA Secret Intel Bundle!
Mudd’s Secret Intel Choice Pack!
Mudd’s Primary Faction Mega Bundle!
Mudd’s Primary Faction Choice Pack!
Mudd's Lower Decks Miraculous MEGA Bundle
Mudd's Lower Decks Miraculous Choice Pack
Mudd’s MEGA Into Darkness and Beyond Bundle!
Mudd’s Into Darkness and Beyond Choice Pack!
Mudd’s MEGA In Command Bundle!
Mudd’s In Command Choice Pack!
Mudd’s Forged Alliance MEGA Bundle!
Mudd’s Forged Alliance Choice Pack!
Mudd’s Fighter Pilot MEGA Bundle!
Mudd’s Fighter Pilot Choice Pack!
Mudd's Faith of the Heart Choice Pack
Mudd's Masters of Picard Engineering MEGA Bundle
Mudd's Masters of Picard Engineering Choice Pack
Mudd's Outta this Wormhole Choice Pack!
Mudd's Disco Inferno MEGA Bundle
Mudd's Disco Inferno Choicepack!
Mudd’s MEGA Lost in the DQ Bundle!
Mudd’s Lost in the DQ Choice Pack!
Mudd’s Cruiserweight MEGA Bundle!
Mudd’s Cruiserweight Choice Pack!
Mudd's Masters of Science MEGA Bundle
Mudd's Masters of Science Choice Pack
Mudd's MEGA Bundle of Dread - Through the Ages!
Mudd’s Choice Pack of Dread - Through the Ages!
Mudd's Choice Pack of Dread!
Mudd’s Carried Away Mega Bundle!
Mudd’s Carried Away Choice Pack!
Mudd's 32nd Century Legacy MEGA Bundle
Mudd's 32nd Century Legacy Choice Pack
Mudd's Old Rival MEGA Bundle
Mudd's Old Rival Choice Pack
Mudd’s Awesome Mix MEGA Bundle: Volume 1
Mudd’s Awesome Mix Choice Pack: Volume 1

De ezzel az a baj hogy sosem tudom eldönteni melyiket is válasszam.:/