Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plata írta (#50575):
Ma reggel volt ez az izé téma cseten,megnéztem a linket is amit raktak be,egy kép volt egy enyhén szteroidos defiant intrepid hibrirdről aminek volt galaxy-s nacellája vagy mi a szösznek is hívják.
Ha felmegyek játékba majd megnézem mi is a neve annak az alkatrésznek.
Már hajnalban tolom az eventet,sikerült átvinni,így ma is öt után toltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 05. 14. 16:48
Ez lenne az?
USS Schrödinger?
zizi
Plata írta (#50575):
Ma reggel volt ez az izé téma cseten,megnéztem a linket is amit raktak be,egy kép volt egy enyhén szteroidos defiant intrepid hibrirdről aminek volt galaxy-s nacellája vagy mi a szösznek is hívják.
a googleszerint az egy fanart
Orbancapitan írta (#50574):
miről beszélsz?
Plata írta (#50573):
Ahogy elnézem a hülye hibrid fed hajókkal nem állnak le.
Schrödinger class igazán menjetek a picsába kategória.
Van benne minden Intrepid Defiant és még Galaxy is.
miről beszélsz?
Schrödinger class igazán menjetek a picsába kategória.
Van benne minden Intrepid Defiant és még Galaxy is.
Ez a hajó idáig tetszik: cirkáló parancsok (pl. -25% weapon power cost) + Raider Flanking, azaz hátulról +33% sebzés.
5+3 tiszta beam-, vagy gun boat, jó mozgással.
Semmi "komoly", de kezdő játékosoknak - szerintem - egy jó választás lehet.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az upgrade token jól jönne.
Gulyás meg ruha megvan már eventből.
Captains – from May 14th at 8am PT to June 11th at 8am PT, you’ll be able to claim a new giveaway in the Epic Store on PC! This limited time pack has everything a new Captain will need to start their journey in Star Trek Online, including a rare ship, outfit and more.
This pack includes:
- Civilian 2399 Outfit (Picard)
- Ship T6 upgrade Token
- XP Boost
- Elachi Qulash Frigate T6
This pack can be claimed in the Starter Packs tab of the in-game Zen Store after purchase. Can be claimed once per account. Must have completed tutorial to claim.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Orbancapitan írta (#50567):
de nem starship trait hanem a másik
Na úgy már érdekes.
Plata írta (#50566):
Ha lesz T6-x5. 🤣
Mert már nem fér több.
de nem starship trait hanem a másik
Orbancapitan írta (#50565):
bekerültek a traitek inf-be és jóval olcsóbbak lettek szóval a breen shield tunneling-et érdemes beszerezni space personal trait-nek
Ha lesz T6-x5. 🤣
Mert már nem fér több.
Plata írta (#50564):
Na jó telefonról néztem meg és belelapoztam mert sok volt a fölösleges rizsa. 😊
Mi a fene van a breen-el? Azt nem láttam említeni.
bekerültek a traitek inf-be és jóval olcsóbbak lettek szóval a breen shield tunneling-et érdemes beszerezni space personal trait-nek
Mi a fene van a breen-el? Azt nem láttam említeni.
Orbancapitan írta (#50561):
több része volt az mint scifi xd
Egyszer csak meg kellene néznem.
Plata írta (#50560):
De az nem új és nem vígjáték.
több része volt az mint scifi xd
Orbancapitan írta (#50559):
stacademy xd
De az nem új és nem vígjáték.
Plata írta (#50558):
Új élőszereplős vígjáték Star Trek sorozatot jelentettek be.
Tawny Newsome és Justin Simien írja.
stacademy xd
Tawny Newsome és Justin Simien írja.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Plata írta (#50550):
Legendary battlecruiser egészen jó.
Ja nem,mert kurvára jó szerintem.
Bortas egy baszott érdekes koncepció,az hogy BoP enchanced battle álcája van az már lol,a quad ágyúi megint betegen jók.Mondjuk avenger sem rossz.
Legendary romulán bundliban meg ott van a két szuper roma hajó.
Didi is fun,de a simitár kúva jó.
Csak hát drágák, sajna 😞
pite írta (#50553):
Jó hogy mondtad ezt. Most nézem hogy a Personal meg Promotions fülre is berakott plusz dolgokat amit fel lehet venni.
Igen és úgy emlékszem egész pöpec doffot adott.
Plata írta (#50550):
Plusz jár hozzá asszem klassz doff csomag.
Jó hogy mondtad ezt. Most nézem hogy a Personal meg Promotions fülre is berakott plusz dolgokat amit fel lehet venni.
zizi
https://www.youtube.com/live/AdE9AylQi48?si=9-shgy2EYl0P8vHa
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 05. 10. 11:47
pite írta (#50547):
Ma reggeli félkómás kattintgatás eredménye:
Legendary Battlecruiser Bundle
Legendary Romulan Warbird Bundle
Mirror Universe Bundle
Van úgy hogy az ember alávág kb. 20k zen-nek...
Legendary battlecruiser egészen jó.
Ja nem,mert kurvára jó szerintem.
Bortas egy baszott érdekes koncepció,az hogy BoP enchanced battle álcája van az már lol,a quad ágyúi megint betegen jók.Mondjuk avenger sem rossz.
Legendary romulán bundliban meg ott van a két szuper roma hajó.
Didi is fun,de a simitár kúva jó.
Plusz jár hozzá asszem klassz doff csomag.
Mirror bundli a ruha miatt is megéri.
pite írta (#50548):
A korábbi kristály TFO-ban valóban volt plusz csomag 1./2./3. helyezettnek.
Én most ilyet nem láttam az event alatt.
Bár ez egy "felújított" kristály TFO, szóval lehet hogy a plusz drop ki lett gyomlálva.
Utoljára szerkesztette: pite, 2026. 05. 10. 10:54
Szerintem is kivették,kipróbáltam és semmi.
Pedig a gw-s karimmal mindig meglet az első ha akartam.
Plata írta (#50546):
Most az első nem kap két lila itemet?
Régen úgyrémlik járt.
Megpróbálok accot váltani és meg is lesem,most nem fogom elbaromkodni.😎
A korábbi kristály TFO-ban valóban volt plusz csomag 1./2./3. helyezettnek.
Én most ilyet nem láttam az event alatt.
Bár ez egy "felújított" kristály TFO, szóval lehet hogy a plusz drop ki lett gyomlálva.
Utoljára szerkesztette: pite, 2026. 05. 10. 10:54
zizi
Legendary Battlecruiser Bundle
Legendary Romulan Warbird Bundle
Mirror Universe Bundle
Van úgy hogy az ember alávág kb. 20k zen-nek...
zizi
Régen úgyrémlik járt.
Megpróbálok accot váltani és meg is lesem,most nem fogom elbaromkodni.😎
Kotomicuki írta (#50543):
Ahogy előttem írták: a nagy kristály pusztulásával vége és lehet menni a jutalommal zsebben.
De én szoktam maradni a pontokért és régen néha még bedobált elhozható tárgyakat (az új sokkal fukarabb 😞 ) - ill. ha még nem dőlt el az osztozkodás, akkor a legutolsónak bent maradó kapja meg azt/azokat.
amúgy minden tfonál így van
Kotomicuki írta (#50543):
Ahogy előttem írták: a nagy kristály pusztulásával vége és lehet menni a jutalommal zsebben.
De én szoktam maradni a pontokért és régen néha még bedobált elhozható tárgyakat (az új sokkal fukarabb 😞 ) - ill. ha még nem dőlt el az osztozkodás, akkor a legutolsónak bent maradó kapja meg azt/azokat.
MEG savage-okért is most maradtam megnézni hogy lő e és a shardok savage-okat érnek
PiszkosFred írta (#50539):
Meg kell(ene) varni a kicsik bedaralasat is? Mert ahogy a szetpukkan a nagy, megadja a progresst, a markokat, jon az npc kepernyo es lepek is lefele. Van meg utana ertelme maradni?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Meg kell(ene) varni a kicsik bedaralasat is? Mert ahogy a szetpukkan a nagy, megadja a progresst, a markokat, jon az npc kepernyo es lepek is lefele. Van meg utana ertelme maradni?
max dmg endevour miatt ha nem lett meg pont
Ha a jutalmat beadta akkor húzhatsz el a fenébe.
Esetleg ha kiírja hogy hapsikám te vagy a legjobb a csapatban akkor érdemes felmenni a hajód hídjára és megnézni a trófeákat,valószínűleg kaptál egy kristály trófeát.
Legalább is régen járt.
Még baromi régen mikor nem voltak flottás gearek a kristály trófea nagy szám volt.
Kotomicuki írta (#50538):
Akkor vmi, vmivel akad, abban az összeállításban, vagy éppen akkor nagyon megmakacsolta magát vmi.
De nagyon hervasztó volt, hogy abban a csatában 2x, egymás után jelentkezett a jelenség - nem annyira OP csapat és hagytak elég maradékot a legvégén.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Orbancapitan írta (#50537):
MŰKÖDÖTT nekem is
Akkor vmi, vmivel akad, abban az összeállításban, vagy éppen akkor nagyon megmakacsolta magát vmi.
De nagyon hervasztó volt, hogy abban a csatában 2x, egymás után jelentkezett a jelenség - nem annyira OP csapat és hagytak elég maradékot a legvégén.
Kotomicuki írta (#50531):
Kristályon mintha nem akarna működni a Fire at Will, miután a központi egység kipurcant: a lejártáig nem hajlandó tüzet nyitni semelyik szilánkra sem. 😞
MŰKÖDÖTT nekem is
gunji írta (#50535):
Hogya... ezer ? :o Biztos fotóbolt 😛 😄
Gratz 😄
Pedig nem is nekem a legmagasabb.😎
De kösz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 05. 08. 16:29
Gratz 😄
Mielőtt jött a bumm kaptam valami csapat buffot amitől lett secondary hull és pajzsom,eldurrant kristály a hajómmal nem történt semmi csak elrepült,sebződés nincs,még pajzson se,de poén hogy többé nem tudtam visszamenni álcába.😄
Csak kristály halála után lett újra álca,addig nem reagált.

Ment gond nélkül.
Bár temporal karival mentem az meg fura bímmel lő.
De ez a kristály totál le van bénítva.
Endeavor miatt gondoltam hagyom hogy a robbanás megöljön,pajzs nélkül kivártam a robbanást és lópikula,el lökött de nem sebzett.
Reméltem megöl és a temporal spec miatt a hajóm elteleportál és fel híleli magát,amivel kész a hil endeavor,de meg sem sebzezte csak ellökte.
Gyors így tudom két fiókkal is tolni könnyen.
Mondjuk ha valami régi játékos vissza jönne a játszani és elmenne krstály TFO-ra lehet hogy megkérdezné hogy ez még is mi a tetves lópikula.
Az eredeti kristály durva volt és jó volt flottával tolni és megszerezni a kristály trófeát.
gunji írta (#50527):
Mintha lett volna szó arról, hogy belenyúlnak (a CC-be).
Csak azt találtam, hogy a jutalom kit frame bugos, nem azt a modot adja, amit kellene.
Belenyúltak,vérgyönge lett.