49762
  • Plata
    Meg a csontikat is.
    Sőt a csonti boss-t is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.22. 21:23:11
  • gunji
    A boszikat is lehet asszimilálni :D
  • Plata
    Olyan idióta barom bandát fogtam ki hogy jézus.
    CLR—Infected Space Elite[8:56]— Dmg(DPS) —Liesa 124 046 976(231 431) AhSciKa Ta 91 461 992(170 957) Martin 17 705 364(33 032) Nyau' Nyau 17 516 648(32 926) Landora 4 517 514(8 444)
    Max. One-Hit: 3 048 070 (Maelstrom Quantum Torpedo)
  • Orbancapitan
  • gunji
    Igen, a redditen is írják, hogy boxos lesz. De kár :(
  • Plata
    Jöhetne már zenes is.
    Hát én jobban örültem volna ha egy zombi helyett valami mást lehetne megidézni. XD
    Ha már Crusher-nek lehetett szellem szeretője miért ne lehetne egy hasonló csak nőben. :D
  • PiszkosFred
    TOS Zombikat tudsz idezni akik megtamadjak az ellenfeleket, illetve ha a summon alatt meghalsz, te is feltamadhatsz TOS zombikent X secre. Ha megint meghalsz, akkor respawn. Pvpben ez 2 halalt er. Nagyjabol ennyi, fun, de semmi extra. Ha kozossegi helyen idezed meg, akkor nem tamadnak hanem tancolnak.

Az omega ship jol nez ki, 4+4-es es speedbol kapja a dmg buffot es lesz egy ideiglenes immunitasa rear arcra, ertheto okokbol. Dobozos lesz ha jol ertettem, nem zenes, de nem figyeltem.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.10.21. 21:20:05
  • Plata
    Na és van valami infó?
    Mi lesz a mostani jutalom?
  • PiszkosFred
    Szoval ha holnaptol lehal a szerver vagy 1 fps lesz kozossegi hubokon, akkor tudjuk, hogy mindenki tancoltatja a zombijait :D Ezt tuti nem fogja birni a szerver.
  • PiszkosFred
    Na, akkor holnap mar Halloweeni event, nem lesz RA, igy raerek hajokat oltoztetni.
  • Orbancapitan
    IGEN
  • gunji
    Erről a USS Omegáról lehet szó?
    Forrás: a Last Starship képregény wiki oldala (link)
    A képet nem sikerül betenni, így a link : klikk ide
  • Plata
    Ugye hogy jó?
    Próbáltad az álcáját?
    Ugyanaz van rajta mint a B'rel-en,spéci álca,boff képességeket és torpedót vagy aknát tudsz használni álcázva is.
    Sanda gyanúm hogy az álca mivel ugyanaz valószínűleg ez is bugos és halhatatlan leszel tőle. XD
  • PiszkosFred
    En megvettem most a lego bortast (a bundlet), azzal elvagyok egy ideig :)
  • Plata
    Kíváncsi vagyok mi a bánat sül ki belőle,nem remélem már úgysem hogy jön jó klingon hajó.
    Vagy legalább is olyan nem ami nekem tetszik,a negvar sosem volt az én világom.
  • PiszkosFred
    En sem talalkoztam meg vele se redditen, se facen, sehol, ami furcsa. Na mindegy, koszi azert. A ma esti musorbol talan majd kiderul.
  • Plata
    Gondolom mostmár bármikor kiszivároghat.
    Bár fura hogy még töltőképernyőn semmi nincs.
    Boszis eventre legjobb szerintem engivel menni,a winter eventes lánccal össze lehet rántani a hülye csontikat egyhelyre.
  • PiszkosFred
    Ez oke, manapsag mar a csapbol is T6 token vagy T6 eventes hajo folyik, engem az erdekelt volna, hogy bukkant e mar fel a neten valami, eseleg egy veletlenul megjeleno loading screen a kovetkezo spookyszarsag datumaval?

Mert holnap veget er a mostani, es mas karakterrel mennek egy egyhetes RA "alibi" eventre es massal a halloweenire. De, mind a kettore uj recruittal mennek, amelyeket elobb rendbe kellene tenni s annyi idom es energiam nincs, hogy most mind a kettonel elkezdjem menedzselni az eroforrasokat, kiszedni a szukseges geareket missziokbol, flottabol, a boffok szaros skilljeirol es az uj hajok station eloszlasairol nem is beszelve, amitol agyfaszt kapok akarhanyszor belekezdek (egyenkent promotalni, megvenni, berakni, urben ujrarendezni az osszes skillbart, mert minden kib.szott hajo default szarral indul, stb. Mar felcseszi az agyam ha csak irok rola. Jo, ertem, vegyek Zenert upgradet es kesz, elerheto minden, es csak a hajoval kell szopni, de addig alljanak fel labon amig en erre koltok... :)

Ha egybol a boszik jonnek, akkor az konnyebb, de oda meg akkor lowlvl (50 alatti) karakterrel mennek, nekik meg modulokat kell kivennem recruit levelingbol vagy reclaim cuccokbol, az gyorsabb, de az is pepecselos.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.10.21. 10:03:29
  • Plata
    Napi bónusznál még mindig nem pontosan írja ki a jutalmat.

Egyébként idegesítő lag van.
  • Orbancapitan
    elv both
  • Plata
    Szerintetek most akkor melyik gorn az ami kánon?
    TOS féle lomha bazi nagy dögök,vagy a SNW féle alienek?
    Bár mintha a dominium háborúban is lett volna,de nem emlékszem hogy láttam volna.
  • Plata
    "The Omega Miracle Worker Light Battlecruiser as seen in the Comic The Last Starship will be available in-game from this week on!
    Join Sunna, our Developers and writers from IDW Publishing tomorrow at 11am PT to talk about the new ship, and get a sneak peek at our upcoming Halloween Event Rewards!
    You can join us here, and get the chance to win a T6 Ship Coupon tomorrow: "
  • Plata
    De adnám ha vágre jönne egy legendary guramba. XD
    Már a mikulás puttonya is tökig van fed hajóval.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.20. 17:44:39
  • Orbancapitan
    https://www.youtube.com/shorts/n9jUu7IF_Js
    de addnám hogy ez a excalibur jönne a sto-ba
  • Plata
    Múltkor a cseten azt mondták hogy jön valami tökös hajó event.
    Amivel állítólag valami nem túl tökös hajót kapunk. XD
    De ez csak pletyka,szóval ne vedd kézpénznek.
  • PiszkosFred
    hamarosan ennek az eventnek vege, van mar info arrol, hogy mi koveti? Red Alert idohuzasnak vagy egybol jon a halloweeni kriptas groundfest?
  • Plata
    Na ez is rohadt ritka.
    Random csapattal tökéletes korfez. :O
  • Plata
    Van két darab eventes Elite captain traning tokenem,mind a kettő kurvára bound to account,mégis annak ellenére hogy tök egyformák,nem tudom őket egy helyen tárolni,két külön slot kell nekik.
    Ilyen fasságokra miért nem figyelnek?
  • Plata
    Én is rengeteg karival kiszedtem.
    Van amelyiknek már négy is van. :D
    De újra vannak ordas bugok,vagy nem tudom mi a szösznek hívjam.
    Archer systemben álcában volt rendesen pajzsom,endeavor volt hogy öljek tholian hajót.
    Gamma kvadránsban quantum slipstream drive-ot használva aktiválódott a traitem és a torpedók kaptak hy buffot. :D
    Mellesleg megint rossz kvadránsba mentem. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.19. 17:12:57
  • gunji
    Tegnap befejeztem az eventet, sikerült vagy 30 karakternek kiszedni ezt a teknős kapacitálót. Hát..., lvl20 körüli karakterrel és rank 1-es hajóval azért nem egyszerű dolog :D Persze, maradt még jó pár karakter, akinek nincs még, de őket idén kihagyom. Hátha lesz jövőre is ilyen reward :D
  • Plata
    Másik karival kellett volna assigmentbe olcsóbb doff,le hívtam kobayashi maru-t hogy vegyek,erre bele akadt a hajómba és attól meghülyült.
    Jó nagy sebességgel elhúzott a francba.

Nem tudtam tőle vásárolni mert nem egyenesen haladt hanem kanyargott mint aki be van rúgva.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.18. 13:09:46
  • Plata
    Közepes endeavor ládában 10k dili volt.
  • Plata
  • Orbancapitan
    akkor csak mute-old addig xd
  • PiszkosFred
    Sorry, ha meghallom a "howdy guys, Spencer here"-t (marpedig a legtobb itteni video elejen elhangzik :)), akkor mar lovom is le. Biztos, hogy komoly szaktekintely es biztos, hogy millioszor jobban ert a jatekhoz, mint en, de kosz, nem.

A giveawayt az Epicen lattam reggel, alienware cuccok kornyeken 1-2 naponta rakeresek a star trek online kifejezesre az aruhazban, hogy van e uj ingyenes "dlc" (giweaway pack) ellensulyozando a PC-s kulcsokat, ott lattam ezt. Az, hogy bugos, azon nem lepodtem meg, de gondolom idovel majd elerheto lesz, addig is erdemes behuzni a csomagot. Ki tudja, lehet csak idoszakos, jobb nem lemaradni rola.
  • Orbancapitan
    ez a promo fülben hiányzik vagyis missing ezt már a giveaway-t casualsab is mondta az egyik videóban amit ide be linkeltünk
  • PiszkosFred
    Ha esetleg valakinek Epicen van a bankos accountja, hozza be az epic store kliensbol/launcherbol az alabbi ingyenes pakkot:

Hívd a legénységet, irány az ellenséges terület, zúzzátok szét az Aetherian Collective-et a Miniatűr spóra-relé csomag segítségével!
    Hívd össze a legénységet, irány az ellenséges terület, és zúzzátok szét az Aetherian Collective hatalmát a Miniatűr spóra-relé csomag segítségével, kizárólag az Epic-en!

A csomag tartalma:
    •1 univerzális készlet modul – Miniatűr spóra-relé
    •5 főnix doboz T2 token
    •25 000 tapasztalat bónusz pool

A Miniatűr spóra-relé modullal 5 méterrel előre teleportálsz, 3 aknát hagysz a helyeden, amelyek 2 másodperc múlva élesednek és felrobbanhatnak.

Váltsd be a Zen Store Promóciók lapon. Fiókonként egyszer igényelhető. Az igényléshez teljesített tutorial szükséges.
  • Plata
    Nem tudom hogy ezen segít-e az hogy ha a doff eltűnik,de most reggel már többen is jelezték hogy a frissen vásárol vagy régebbi nagyon drága doff egyszerűen eltűnt és nincs meg.
    Van akinek csak negyed milliárdos doff hiányzik,de van akinek a 900+ milliós.
    Feljöttem kb félórája hogy megcsinájam eventet,de cset miatt még elmaradt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.16. 06:15:53
  • Plata
  • pite
    Type the following into your chat window: /fixassignmentitems
    Borticus/Cryptic/DECA válasz, átmeneti megoldásként.