46682
  • Orbancapitan
    kb hall of fame lett volna eredetileg ha nem lett volna f2p a sto hamarabb mint ahogy tervezte a cryptic
  • Orbancapitan
    amúgy jah 4 napja néztem is h tökjó lett azóta a captan table-ön vagyok
  • Orbancapitan
    ott nincs a romulánoknál mert mini frakció tudod
  • Orbancapitan
    VIP Hely volt lifetimereknek mára elég kihalt csak pár játékos van akik szeretnek nyugizni
  • Plata
    Nem,az bizony egy zártkörű klub aminek a bejárata ESD mellett van,vagy a kronoszon.Lehet a romulánoknál is van,azt nem tudom.
    Igazából azt hittem izgisebb hely,talán van még nudibár is,de semmi iyesmi. XD
    Mikor beszabadultam romulánnal akkor feltérképeztem,de csalódás volt,többet vártam.
  • PiszkosFred
    Captain tablerol hallottam, lattam a zen storebol lehivhato cuccot, de azt hittem valami extra bridge cucc, vagy ilyesmi. Sose probaltam ki.
  • Plata
    Elfelejtettem a wiki linket.
    Link.
  • Plata
    Mi a manó,tényleg nem tudtál róla? :O
    Pedig lifetimereknek külön bulizóna van.
    Captain table vagy mi a bánatos rosseb.
    Rég voltam ott,amikor kijöttek a romulányok és a romulán didivel betudtam repülni. XD
    Az bulis korszak volt,a romulán didinek a szingularitás ágyúja is bugos volt,ESD mellett vegzáltam vele a többieket. XD
    Vagy Ds9-en,nem volt romulán klingon karim,így csak ott tudtam szekálni a klingonokat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.25. 11:44:34
  • PiszkosFred
    Nem is tudtam rola, ranezek majd, koszonom.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.25. 11:38:12
  • Plata
    Hát ezek le vannak maradva,már nem a teszt szerveren van,hanem élesen.

Itt a lifetimerek portálja ESD mellett.
    Szép lett.
  • Plata
    Szórakozik a launcher,de már uncsi a szövege.
    "The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected."
    Ez má vót,újat kérnék.
  • Plata
    Az a portál ami a rusnya magdi tudja milyen nebulába vezet,ahol a lifetimerek saját speckó zűrje van,saját zűrállomással,spéci NPC-kkel.
    Én is voltam már ott. :D
    Mert hát nincs olyan hely ahonnan engem csak úgy ki lehet zárni. XD
    Megtalálom én a bejutás módját előbb utóbb,így vagy úgy.
    Jah megvan,Aenigma nebula. Ott van a bejárata ESd közelében sol systemben,vagy a klingonoknál nem tudom hol.
    Fedes karival bugoltam be magam. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.25. 11:16:30
  • PiszkosFred
    Mi az a lifetimer portal?
  • Plata
    Tegnap megpróbáltam a klingon bugot,de nekem csak diplomáciai vagy 11-edik évfordulós legendary bundle klingon boffom van.
    Azokkal nem megy a bug.
    Viszont az orion karimnak van klingon boffja ami fedesnek látszik,vele sem megy.
    Azt mondják teszt szerveren vannak változások.
    Új lett a lifetimer portál,új lett az admirális ESD-en,plusz a horizon class korház hajó kapott felújítást.
  • Orbancapitan
    a klingon boff https://imgur.com/a/RNb9t0H
  • Orbancapitan
    plata itt
    ha nem tölti be https://imgur.com/a/y7wwxPU
  • Orbancapitan
    yep csak ki kell húzni a spec-ket
  • Plata
    Közben megnéztem másik karinál,eddig észre sem vettem,de minden maxolt spec ad traitet.
  • Plata
    Klingon recruittal csinálom a random TFO-kat,még kell vagy 10 a 150-hez,voltam egy egyperces infecteden,ha mind ilyen gyors lenne hamar meg lenne a 150. XD
    Max. One-Hit: 1 471 430 (Enhanced Weaponized Mycelium Emitter)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.24. 11:12:23
  • Plata
    Az új karimnál észrevettem valamit,ami nem tudom hogy normális vagy sem,most lett elég fleet credit a kis karimnak hogy megvegyem a starship trait bővítőt,mivel még egyetlen traitet sem vettem ki neki,mert lusta vagyok és még nem tudom milyen buildet kéne neki csinálni,így csak a legendary meg acc wide traitek vannak.Plusz spec trait,na itt akadtam valami érdekesre,a traitek közt ott van a pilot spec traitje,de a karimnak nem is pilot spec-e van,hanem temporal és strategist,a traitek közt mégsincs ott sem temporal sem startegist trait,hanem pilot.
    Igaz a pilot spec is ki van fullozva mert a kiskarimnak már 4 fullos spec van kihúzva.
    Vagyis akkor már nem kell hogy a spec aktiválva legyen anélkül is jár a trait-je?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.24. 10:39:48
  • gunji
    Elkezdtem írni, de inkább legyen ez költői kérdés, úgy jobban üt, szvsz. :)
  • Plata
    Hát igen,úgy lenne tisztességes,de akkor hogy tudnának érte elkérni pár hónap múlva rengeteg zent mudd shopban?
  • gunji
    Pedig az lenne a normális szvsz, hogy többször menne az ilyen event is, hogy az újak is meg tudják szerezni, meg aki valamilyen oknál fogva kiesett közben (pl. sokan panaszkodtak a tornádókra).
  • Plata
    Hát az úgy nem érdekel.
  • PiszkosFred
    "Just note that this is the second chance buyout period, for ZEN, not a second round of the event."
  • PiszkosFred
    Szerintem 0/14-rol indul mindenkinek, nem hiszem, hogy folytatnak. De igy, hogy megvan a hajod, a 14. napon maximum a hajo melle jaro extra csomagot huzhatod majd ujra (a 25k dilit meg a 3 TFO-s awardot vagy mi szokott lenni)

Vagy lehet, nem is lesz event, hanem mindenkinel csak a buyout opcio lesz ervenyben a par hete lezarult aktualis progress alapjan, megiscsak second chance-kent hirdettek.

Kiderul
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.22. 13:22:19
  • Plata
    Mi a túró.
    Akinek kész az meg mehet dilizni?
  • PiszkosFred
    a sok bug es tech gond miatt ujrazik az event, megint be lehet huzni azoknak, akik lemaradtak rola.
  • Plata
    Tudom hogy a launcher hülye néha,na de ez mi?
    "Dimensional Typhoon event on PC available for you starting this Thursday, 10/24, and it will be running until November 23."
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.22. 12:38:16
  • Plata
    Úgy vettem észre az elacsi fazonok tudják sebezni a csontikat bárhol.
  • gunji
    "Mindenki meghülyült ma?"
    Ma? Mindenki!

xD
  • Plata
    Ma aztán zajlik az élet a cseten. :D
    Van itt minden,van aki a fehéreket szapulja van aki a zsidókat.
    Mindenki meghülyült ma?
  • Plata
    Szerencsére csak ilyesztgetni.
  • PiszkosFred
    Nalam kb mindennap jon az uzenet. Van, hogy a launcheres bejelentkezesnel, van, hogy a steames inditasnal, sot neha az engage gomb utan. Nagyon szar a login kb 2 hete, bizok benne, hogy nem azert, mert okt10 utan mashova koltoztek a szerverek es igy a kapacitast nem birja el.
  • Plata
    Launcher mostanában vicces feliratokkal örvendeztet meg.
    "Failed to talk to Cryptic servers for initial connection. Please try again."
  • Plata
    Épp nimbuson csinálgattam az endeavor küldiket,ölj x bogarat és ölj x gornt.
    Talán 20 és 50?
    Ölöm a gornokat erre mikor épp végeznék oda spawnol egy gorn boss,valami engineer,rálövök erre eltűnik nyom nélkül.
    Ez meg mi a szösz?

Nyoma sem maradt.
    Egyébként doffozással is lehet dilit farmolni,ma az egyik critelt doff küldi 700 valamennyi dilit adott. :O
    Kiskarinak húzom a dili skilleket,különben nem foglalkoznék vele.
    Az a küldi ami Extremely profitable vagy Critical adhat többszáz dilit.
  • Plata
    Rizsa kit modulok zárt térben eszetlenül erősen vakítanak. XD
    Valszeg csapattársak már frászt kaptak. :D

Nyílt terepen egyáltalán nem ilyen durva.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.20. 13:49:46
  • Plata
    Kiskarival mentem random TFO-ra,azért random mert sokkal több dilit és markot ad.
    Mázlimra vault lett,vault végén beadja hogy válasszak flotta,romulány vagy nukara markot,romából kevés van ezért azt választottam,erre kaptam egy rakás flotta markot is.
    Na ez most vagy új vagy eddig is így volt csak nem vettem észre?
  • Plata
    Launcher ezzek a szöveggel fogadott.
    "The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected."
  • Plata
    Star Trek: Section 31 premieres January 24, 2025!