49763
-
Plata #49643 Napi endeavor 30 borg hajó,elmegyek elitre,be hív,elindul TFo négy csapattárs meghal azonnal,majd egy lelép,maradunk négyen,a többiek dps-e együtt van kb 10k.
Mi a bánatos franc van már? -
Orbancapitan #49642
JÖN MOOPSY -
Orbancapitan #49641 mintha a hellbore fix után elszállt vmi a tfo-kon de csak az elite-ken -
Plata #49640 Valami van,tegnap elite öszintén rémszar volt.
Ma reggel dettó.
Tegnap este is még próbálkoztam,de elite random ilyesztően szar volt komolyan.
Sw ToR-ban voltam egy állati degeneált bandával random FP-n,az első boss után leléptem,mert egyedül öltem meg,a többiek megdöglöttek,vagy lószart sem csináltak.Felhúztam magam hogy hogy az úristenbe lehetnek ilyen elbaszott állatok,felmentem STO-ba és ugyanazt kaptam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.08. 10:35:01 -
Kotomicuki #49639 A hajó összeépítése és bemutatása az ajándékkészlettel együtt - yt videó, magyarul. -
Orbancapitan #49638 most voltam egy igen idegesítő inf eliten az egész csapatból én voltam dps/élet képességből a legjobb volt rajtam kivül még egy dps de őt 2 sec alatt szét kapta a borg a többieket pedig one-shota a borg engem meg állandóan triggeretek és gruppenbe vágtak 8-szor haltam meg új hogy volt hogy 20km-ről lőttek ki mint még a régi időkben mikor volt az a idegesítő bug lehet hogy plata te még emlékszel rá -
Plata #49637 Sok hülye zombitól lagol a játék.
-
Plata #49636 Mivel endeavor borg TFO így jelentkeztem advancedre,valamiért az elite nem mindig adja meg.
CLR—Infected Space[2:34]— Dmg(DPS) —Liesa 20 469 490(136 463) Morf 8 292 505(54 199) Xintia 7 618 801(50 792) Olson 2 487 869(16 155) Burizin 704 610(4 666)
Ilyen elcseszett bandát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.07. 12:28:22 -
gunji #49635 Sajna elég méregdrága lett, így ezt a készletet is megint főként az ügyeskedő feketézők fogják tudni beszerezni, vagy az olyan sznobok, akik azt se tudják, hogy mi az a 'felső rész', amit el lehet távolítani a hajóról (ahogy a srác mondta).
Amúgy sajnos annyira nem lehet jól legoból ST hajót építeni. De azért, ha olcsóbb lenne, lehet, hogy bewarpolna a karácsonyfa alá. -
Kotomicuki #49634 LEGO Enterprise D
Magyar yt az oldalról.
Az előrendelői(?) jutalom a készlethez - Ro Laren-nel.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2025.11.06. 21:06:26 -
gunji #49633 Köszönöm, akkor valami miatt nem vettem észre a nagy gombot :(
Igen-igen, a macskák miatt éreztem nehezebbnek. Engem is követtek és így az utóbbi hatból négyszer húzódott el, hogy újra le kellett lőni a nagy koponyát. -
kedden, ez volt a harmadik nap 3/5.
Boszis resz nekem reggel ugyanolyan volt, mint eddig, 3 perc az egesz lvl15 es lvl60+ karakterrel is. Viszont a nemito fekete macskak kikeszitenek, ujabban mar kovetnek is. -
gunji #49631 A Red Alert ma kezdődött? Mert hülyén jönne ki az öt napos event öt napra.
Közben szétizélődtek a hajóskillek, new feature \o/
Szerk: meg mintha kicsit nehezebb lenne megint a boszi bossos rész
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.11.06. 18:09:47 -
Plata #49630 Táncoló zombikat idéző ketyere szerintem kicsit hülye ötlet volt.
ESD tele van táncoló zombihordákkal. -
Plata #49629 Én ebből szeretnék egy modernebb erősebb változatot.
Vagy egy raptort.
Van bundle erősségű raptor,kettő is,de mamuskám,olyan hülyén néznek ki hogy a frász kitör tőlük.
Plusz pilot hajók. raptorral piruettezni,na mennyen má a múmia hátsójába. :D
Guramba amúgy egy nagyon érdekes és fura jószág,az alakváltása poén.
Bár a régi T5 guramba eredeti Javelin animációja jobb volt,látszott a hajón hogy tölt a javelin és el is lehet sütni.
T6-ról ez teljesen hiányzik.
Na és az eredeti hang effekt is nagyon király vót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.05. 19:12:18 -
Plata #49628 Nagyon rohadtul nem. :D
Egy Lego guramba vagy raptor kellett volna,vagy bármi fordulékony és erős tac hajó,ez egy neghvár,lassú lomha viziló. :D
Szerintem a Bortas megeszi reggelire.
De meglátjuk. -
Nem neztem tegnap a streamet, de milyen a klingon hajo, ilyesmire vartal? -
Plata #49626 -
Plata #49625 Sajnos a kelvin filmeknek is kampec,lelőtték a negyedik kelvin filmet és végeztek a kelvin trek-el. -
Orbancapitan #49624 szerintem már beteg egy ideje a st legacy lett volna tényleg az utolsó neki ha a paramount nem köcsögösködik és több lett volna a capitan seven -
Plata #49623 Kár.
Lehetett volna még valami Picard folytatás. -
Orbancapitan #49622 https://x.com/MCUFilmNews/status/1985692939344040121
patrick stewart vissza vonul ez a szerep után -
Plata #49621 Our new Legendary Ship Bundle is only a week away! Join Counselour Sunna and our Developers today at 11am PT in a Ship Reveal Livestream to find out everything about them!
Join us here, and chat with other players and the developers for a chance at a T6 Ship Coupon: https://www.twitch.tv/decagameslive -
Plata #49620 Egy pofás Star Trek lego lehet érdekelne.
De nem igazán vagyok Lego őrült,nincs is lego-m.
Gyerekeknek volt sok,de nem igazán szerettem összeszerelni. :D -
Pár hete azt írtam a sok dili és átváltása kapcsán: "a zen megromlani nem fog".
Ha lelövik az STO szervereket, akkor ebből híres utolsó mondatok egyike lesz. -
Gondoltam, megtrollkodlak és belinkelek egy keresést/találatot Star Trek Klingon LEGO hajókról (nem lego=legendary, hanem LEGO blokk).
Plata, az élet kegyetlen, még LEGO blokkból sincs klingon hajó hivatalosan. :D
De vannak huligánok, akik már rászánták az időt és energiát és összekalapáltak egy Klingon hajó modellt... Ehhh, mi? 12 éve?
LEGO IDEA
Persze van Mega bloks, Gobricks, Playmobil meg más kuytafüle hajó ha az kielégíti a szomjadat. -
Plata #49617 Én akarok egy új klingon lego hajót. :D -
Ez a tipikus "akarok 10 perc kieroszakolt figyelmet" eset, amikor valaki ir valami baromsagot a csetre, vagy barhova, barmilyen nyilvanos kozossegi terbe es elvezi a figyelmet, pedig tudja, hogy kamu az egesz.
Mindenki tudja, hogy mar nem sok van hatra az STO eletebol, de azert nem szuk ket honap, a DECA meg probalkozni fog mielott lehuzzak a rolot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.11.04. 12:05:48 -
Plata #49615 Sok cseten vagyok fent.
De azt hiszem vagy a reddit vagy no public cseten kezdték ezt a január egytől lehat a sto dolgot. Legalább is én ott láttam először.
Szerintem is hülyeség,a hivatalos streamben az volt hogy még sokéig szeretnének dolgozni rajta.Meg sok ötletük van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.04. 11:52:42 -
Bar a csetjeiden akkora baromsagokat irnak az emberek, hogy mar tanulhattal volna belole, de az teny, hogy benne van a pakliban, hogy lassan vege a dalnak. De nem januar elsejen, azt mar bejelentettek volna. Jovo ev vegen mar elkepzelheto, elotte akkor is lesz egy totalis ingyenes idoszak, ahol minden hajo es upgrade ingyen kiprobalhato, aztan csokolom.
De, szerintem a DECA meg tervez a jatekkal, egy-ket evig meg jonnek frissitesek, minimum - igaz en is csak tippelek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.11.04. 11:00:58 -
Plata #49613 Én azon lepódtem meg hogy reggel öt óra után milyen istentelen balfasz csapatok vannak.
Reggelente olyan jó csapatokat kapok más eventeken,itt meg csupa majmot.
Egyébként már nem csak a külföldi cseten de a flottában is szó volt róla hogy január elsején lelövik a szervereket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.04. 10:30:55 -
Csak harom hetet kesett vele, lassan vege az eventnek :)
Hozzateszem, barki, akinek elege lett a jatek faekegyszerusegu mechanizmast lesz.ro ostoba PUG partikbol, az valoszinuleg mar a masodik-harmadik napon raprobalt a patrolokra es szembesulhetett azzal, hogy sokkal konnyebbek, mint par eve es alig par perc letolni azokat. Aldom a napot, amikor annyira felb.sztak az agyamat, hogy raneztem en is ezekre, igy csak egy hetet kellett kibirni, azota minden gyors es olyan, mint amilyennek lennie kell :) Ma be is huztam a rewardot es a 8000 dilis elso bonuszt, es a ket run nem volt osszesen 10 perc. Egyedul a markokat sajnalom, de azok majd jonnek random space puggal, ott a legtobb TFO bolondbiztos, egy-ket f.sz nem boritja fel mindenki jatekat (nyilvan nem eliterol beszelek, oda nem jarok).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.11.04. 09:56:40 -
Plata #49611 -
Plata #49610 The Galaxy Goes to Red Alert
Captains on PC can go to Red Alert for one week to earn an Ultimate Tech Upgrade and a Specialization Point!
By Fero November 03, 2025, 07:00 AM
The entire Galaxy is going to Red Alert! From November 4th at 8am PT to November 11th at 12pm PT on PC, all of our Red Alert events will be returning at once, as the Final Frontier is caught in a massive invasion on all sides. During this event, you’ll be able to play the following content:
Borg Red Alert
Elachi Red Alert
Tholian Red Alert
Tzenkethi Red Alert*
Nakuhl Red Alert
*Please note: As the only Red Alert with a fail condition, the Tzenkethi Red Alert will not grant daily bonus progress if you fail the TFO. The fail condition will likely be removed in future runs of this event.
In addition to their usual rewards, these Task Force Operations will also grant daily bonus progress. You’ll receive one Daily Progress each day for completing one Red Alert – doesn’t matter which one – on any character on your account. After you receive five daily progress, you’ll be rewarded with a package containing the following, once per account:
An Ultimate Tech Upgrade
A Specialization Point
You can also purchase this Grand Prize on the events page, if you’d prefer. The price will be prorated as you earn Daily Progress, becoming cheaper the more you play.
If you earn, or purchase, the event’s Grand Prize, you can still complete Red Alerts to earn Bonus Progress. Completing a Red Alert TFO each day will grant a bonus amount of Dilithium Ore, beginning at 8,000 and increasing by 1,000 for each completion thereafter.
Red Alert Task Force Operations are available to Captains of level 50 or higher. Head out and defend the Galaxy, Captains! Go to Red Alert!
-
Plata #49608 Admiralty Bonus Week
Captains on PC can earn bonuses to their Admiralty Projects this week!
By Fero November 03, 2025, 08:00 AM
We’re launching the Admiralty Bonus event! From November 4th at 8am PT to November 11th at 12pm PT on PC, your Admiralty missions will give out bonus rewards! During this special event, you’ll find that all of your assignments give out extra Campaign XP, allowing for faster progression, no matter whose missions you’re completing. Get in good with the Ferengi, serve the Federation or the Klingon Empire, or help rebuild the Romulan Republic. In addition, all Tour of Duty missions will award bonus Dilithium Ore during this event!
We hope you enjoy this special event, Captains. Command your fleet to take to the stars! -
Plata #49608 Voltam elite infected én, indulásnál valamit rálőttek az első borg kockára, a játék kB 5-7 másodpercre totál megakadt, mintha elment volna net. Én a helyemen maradtam mert előtte is álltam. De volt aki a kapu mögé került vagy a generátor mellé. Vagyis ők is fagytak csak mivel mozgásban voltak tovább ment a hajójuk. Nem tudom mi volt ez a képesség, de így kinyírja a szervert az tuti. -
Plata #49607 Ez a két szellem nagyon poén.
-
Plata #49605 Bent van imperial szett,3k zen.
-
Plata #49605 Nem tudom imperial szett bent van?
Az meg érné az árát.
Voltam én is fent és admiraltyt toltam amíg tudtam.
Imperial szett szerintem brutális jó.
Egyes szinttől használható.
Alt karinak is szuper.
Recruit karinál sztoriba tök jó.
Passzív képessége jóljön.
Aktív meg op. -
Kozben megneztem megint - reggel meg nem utott a kave -, ugyanaz, a fo accounttal nem is engedi megvenni, mert par eve mar meglett eventbol. Nem lattam a 75%-os akciot, csak ma, szerencsere meg van idom atnezni, hatha talalok valamit :)