46682
  • Plata
    Szerintem tévedsz,nem fog olyan drága lenni,az 1.7 bibircsókot isalig tudtam átadni mikor vettem,végül nem is kérte el érte a teljes összeget,mivel a játék nem engedett nála több pénzt.
    Mi a szöszért menne fel ilyen hirtelen?
  • Orbancapitan
    egy hét múlva 1.8 lesz bf-kor 1.9-1.95 lesz netán 2
  • Orbancapitan
    mert utolsó napra már 155m-el lett drágább
  • Plata
    Miből gondolod?
  • Orbancapitan
    ma annyi de mire meg lesz a hiányzó ec lesz annyi amit írtam h drágább lesz
  • Plata
    De én most akarok klingon legót. XD
    Láttam hogy írtál nekem,de nem voltam gépnél mert jöttek hozzám vendégek és leléptem gép elől.
    STO meg nem dob ki.
    Egyébként nincs igazad.
    Ma délelőtt és dékután is láttam hirdetni promós hajót 1.7 bütyökért.
    Amíg én kerestem kurvára nem volt,most meg reklámozzák a köcsögök. XD
    Érdekes hogy a STO egy óráig sem dobott ki,te kb háromnegyed órája írtál.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.07. 19:56:26
  • Orbancapitan
    de nem hiszem h lesz most új lp mert a legtöbb artis-t meg modellezőt ki rugták jó esetben december januárban kapunk egy új hajót és utána a decma-tól függ
  • Orbancapitan
    v csak 20
  • Plata
    Gondolom akkorára új Lego pack jön és utána majd jön Bazinagy Feketenap és lesz 50%-os leárazás.
  • gunji
    Érdekes... három héttel BF előtt. [a hiányzó fejvakarós smiley]
  • Orbancapitan
    hmmm
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.11.07. 16:55:42
  • Plata
    35%-os akció van bundlikra és hajókra.
  • PiszkosFred
    Na hamar orultem, ugyanolyan szar a telekommal. Szolgaltatot kell lassan cserelnem, ez a DT es Cloudflare vita kinyirja a netezest.
  • Plata
    Nem tudom neked segítene-e,de nekem is rossz volt a steames,nem tudta frissíteni magát.
    A launcher helyett fekete ablak volt.
    Kinyomtam steamest és arc-ból indítottam,frissítette magát arc és be tudtam lépni,ezután újra próbáltam steamest és már az is jó volt.
    Az a threatening skill a wiki szerint univerzális,vagyis mindenki megkapja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.06. 10:56:40
  • PiszkosFred
    Akkor tutira az lesz, hogy csak nem vettem eszre/nem raktam ki, ground tfo-n meg szerintem sose nem is hasznaltam.

Ma reggel jo par honap utan ismet elojott az a launcher inditasi/frissitesi bug, amit lammaer kollega is emlitett par napja. Reggel le akartam tolni a kastelyos tfot, erre hirtelen ez fogadott a steames launcher inditasa utan. Minden mas mukodott, gyorsan megneztem a wowot, ESO-t

Na gyorsan atvaltottam a kabeles Telekomrol Digis wifire, ujra elinditottam a steames launchert es nem volt gond.
    Lenyomtam a TFO-t, majd az epices bankos karakterrel is
    Miutan vegeztem, lelottem a wifit es gondoltam megnezem ujra a telekommal.
    Megint ugyanez fogadott.
    Ket napja volt ujrainditotva a telekomos modemet/router, mert aramtalanitottam villanyszereles miatt, de mondom akkor inditsuk ujra megint, ugyis ezt tancsolom en is es mas is mindig legeloszor. Bar eddig meg sosem mukodott, de ma csodak csodaja, igen, miutan helyreallt a modem, ismet ment normalisan a launcher.

• Plata
    Ez ilyen.

• Plata
    De van az mindenkinek,csak lehet nincs kirakva a skillbarra.
  • PiszkosFred
    Hasznalom, bar ugy emlekszem, csak tac karakternel van, a tobbinek talan nincs.

Illetve, engivel szoktam lerakni a turreteket a gyertyak melle, mert azok is vonzak a csontikat es prioritaskent azt tamadjak :)
  • Orbancapitan
    ismerős
  • Plata
    Már elértem az 5 misi dilit a klingon karimmal,de még mindig nem jött T6 karfiol,vajon hány misi kell még? :D
  • Plata
    Ha benyomot threatening posture-t akkor rád fókuszálnak a csontik és ki jönnek abból a zsákutcából.
    Azt hiszem az mindenkinek alapból van.
    +300% Threat generation
  • PiszkosFred
    Hja ertem, akkor ez mas. Mindenesetre ez a tolcseres dolog is hasznos, foleg az elso szarnyban, amikor a masodik trash packen az egybites gyokerek nekiallnak harcolni azzal a par csontival, akik egy ilyen benyilasban/L alaku folyoson/zsakutcaban spawnolnak es a kornyeken nincs gyertya (odabenn is csak leghatul, takarasban).

Akkor szoktam alttabolni, amikor meg pet is van, ami meg inkabb ott tartja a semmi kozepen ezeket a csontikat :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.11.05. 17:52:35
  • Plata
    Ez más Fred.
    Egy ellenséget megcélzol a képességgel,erre az ellenségből láncok lövellnek ki mindenfelé,ami az összes ellenséget rárántja.
    Van egy fegyver is ami az ellenséget hozzád rántja,de nem tudom fejből melyik az.
  • Orbancapitan
    nem ezek láncok
  • PiszkosFred
    De, szoktam latni reggelente, amikor lenyomom a dailykat. Legalabbis ha errol beszelt Plata, egy ilyen nagy tolcser, ami - mint valami vakum - odaszivja magahoz a csontikat.

Van egy masik haszos joszag is, amit szoktak hasznalni, az egy lasszo szeruseg, csak lanccal, siman odarantja magahoz a csontit a jatekos, de csak egy-egy ellenfelre hat.
  • Orbancapitan
    na meg van a rendes cikk cikk
  • Plata
    Nem sok,vagyis inbkább nagyon nem sok.
    De nekem ez sokk.
  • Orbancapitan
    annyit tudok ami x linken van
  • Orbancapitan
    x link
  • Plata
    Hogy hogy nem az a legacy?
    Ezt légyszi fejtsd ki.
  • Orbancapitan
    na áll a bál a st legacy terén jeri ryan vissza utasította hetes kapitány szerepét mert nem az a st legacy amiről volt szó tehát kurtzman és a többiek variáltak
  • Plata
    Az a bibi ez engi kit,eddig szinte csak sci karival toltam.
  • Orbancapitan
    hmmm okos ötlet de rajtad kívül senkinek se jutott eszébe
  • Plata
    Ezen a csontvázas dilis eventen a winteres engi kit marha hatékony,összehúzza az összes csontit,ha pont a fénybe sikerül öket rántani akkor gyorsan halnak.
    Ma jutott eszembe régebben is használtam,csak eddig más volt betéve az engi karinak. mert mindig vicces modulok vannak neki berakva.

Ha rányomod egy csontvázra az összes többi hozzá lesz láncolva,majd a lánc odarántja őket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.05. 09:38:39
  • Plata
    Elméletileg jövőre jön valami nagy újítás,az idén ősszel elmarad az új season cserébe jövőre valami nagyot mutatnak,ha igaz.
  • PiszkosFred
    Hat, a Cryptic bemondta az unalmasat (koszonhetoen az Embracer fiaskonak) igy most a DECA tartja fenn a jatekot. Az eves event pedig nem token vagy token vagy lobbi, hanem es-es-es jutalmakat osztanak most mar.
  • Plata
    De,az idén marha sok cuccot adtak az éves kampányban,T6 hajókat,promós hajót marha sok lobit,plusz már csak úgy adnak néha t6 hajót eventen.
  • lammaer
    Amúgy az eltelt 1-2 évben történt vmi érdekes a játékban vagy csak a szokásos sablon - új hajók, új itemek, néha egy-két epizód azt doszt? Semmi nagy átalakítás, vagy meglepetésszerű fordulat?
  • PiszkosFred
    Miota az anyaceg, a Deutsche Telekom osszebalhezott a Cloudflareval par honapja, azota szop mindenki aki telekom/tcom/thome, stb. "magenta" csaladban van. Csucsidoben vagy mar elotte a CF kiesese miatt sokkal lassabb es korulmenyesebb minden azt hasznalo szolgaltatas elerese (hatalmas kerulovel jut el hozzad az adat, plusz "alacsonyabb rendu utvonalakon".

Emiatt pl a beepitett proxy (vagy sajat vpn) nelkul kb. jatszhatatlan telekommal az STO, es semmit sem tudsz tenni ellene, maximum szolgaltatot valtasz.

A DT-nel igy dontottek (penz miatt, nyilvan) es emiatt mindenki szop az egesz euban.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.11.03. 14:10:33
  • lammaer
    Na, közben meglett a megoldás, bekapcsoltam a Cloudflare Warp ingyenes VPNt, és hasít a letöltés mint a veszedelem. Akkor lehet vmi a thomecal nagyon nem jó....
    Mondjuk ez a cloudflare máskor is nagy szolgálatott tett, volt hogy hónapokig nem tudtam Mechawrrior Onlineozni mert mindig ledobtak a szerverek - de ezzel nem...