50181
  • pite
    Nem natúr Delta Alliance Duty Officer Pack volt, hanem Infinity Promo.
    Infinity Promotion! - Duty Officer Pack

A hajók listája:
    Special Requisition Choice Pack - Tier 6 Promotional Ship Choice Pack
  • Plata
    Hááát,én úgy emlékszem amikor kinyitod és kiválasztod a hajó nem lesz bound.
    De már megsem tudom mondani mikor volt,szóval lehet tévedek.
    Viszont hajó eladásnál úgy szokták hogy a dobozt reklámozzák és te választasz hogy mit kérsz,azt kiveszi és átadja a sok sok lóvééért cserébe.
    Csak eladásnál vigyázz,mert egyszerre nem biztos hogy át tudja adni a zsét,várd meg míg mindet oda adja.
    Razer infinity prize T6 pack.-ból ösik. Vagy mi a rosseb a neve.
    Lényeg hogy infinity boxból esik.
  • PiszkosFred
    Karakter bound, igy eladni nem tudom. Max talan a hajot, amit kiszedek belole, legalabbis remelem jo a tooltip. Razort akarnam nagyon, de nincs a doboz listajaban.
  • Plata
    Mázlista. Gratula.
    Kereshetsz 1.7 milliárd lovettát,vagy lesz egy jó hajód.
    Az utóbbi nehezebb .
    Nekem legalább is.
    Még mindig a bankban van a tavalyi ilyen jutalom. :D
    Ha előveszem mindig csak felcsesz,mert nem tudok dönteni mi legyen.
  • PiszkosFred
    Dupla ajandekot kaptam :)
  • gunji
    A mai ajándék a Promotions fülön a 'Delta Alliance DOFF Pack' csomag ;)
  • Orbancapitan
    BASHIR meg uruha jó space-nek marshal janeway groundon jó crusher doki is jó lenne ha magasabb lenne a chance
  • Plata
    Hat red alert kellett.
    Az egyikre nem is hajóval mentem,hanem a karakterem warpolt be. :D
    Poénból elmentem ISE-re,a második generátornál akkora lag volt hogy nem is láttam mikor halt meg. :D
    CLR—Infected Space Elite[3:01]— Dmg(DPS) —Ella 96 454 128(535 856) Liesa 39 234 084(216 763) Teela 29 399 074(165 163) Sonya 20 124 228(111 184) Duran'tal 19 705 930(111 966)

Egyik pillanatban lőttem a generátort utána lag,generátor meg kocka sehol és a kapu előtt lő a tac kocka. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.11. 11:55:33
  • Plata
    Lag van.
    Bementem endeavort csinálni,gyakorlatilag olyan lag volt hogy 0 sebzést írt jóvá.
    Első red alert túl gyors volt és 317 ezret tudtam,másodiknál meg semmit,harmadiknál megtámadtam az első borgot jött lag és mire elment már a boss jött és megint semmi.
    De a másodiknál fix bugosan számolta,mert tudtam lőni eleget.
  • Plata
    Holo boffok nem túl jók.
    Még a legendary booster bundle-hoz adott holo boff crew valamennyire jó,mert alapból mk14 gearjük van és mindenre ki vannak képezve.
    De akkor is vacak traitjük van.
    Plusz a diszkós holo legénység kinézetre is borzadály.
  • Orbancapitan
    holo boff lehet h lesz az évforulós bundle-ban de lehet h sisko holo boff lesz benne a star trek akadémia miatt a múltheti részben megemlékeztek avery brooks munkáságról és a ds9-ról
  • gunji
    Köszi az infót az ajándékokról! o7
  • Plata
    Twitchen lehet nyerni t6 hajót.
    twicccs
  • Plata
    Lol.Hát ezen jót röhögtem. XD
  • pite
    Amire lehet számítani:
    Upgrade tokenek (tech, ship, elite BOFF, elite captain)
    Master key csomag, esetleg valami lockboxot mellévágnak
    Zen store T6 kupon

Ami kérdéses:
    Lesz-e másfajta ajándék a zen store-ból? (dry dock, bank slot, boff slot bővítés, ruha szett, stb.)
    Lesz-e lockbox-ból eső egyedi dolog ajándékba?
    Lesz-e hajó ajándék (T5 vagy T6)?
    Mivel Ezri Dax lesz a következő szezon központi karaktere, vajon lesz-e Ezri Dax DOFF vagy BOFF?
  • PiszkosFred
    Hja, ma ez a kedves boff jelentkezett (volna) szolgalatra. Hat, ugy erzem, nem tervezett gyerek volt, a mama nem gondolta tul a dolgokat a nevadasnal.
  • PiszkosFred
    Tegnap este probaltam kis expertiset bugazni a KDF recruitnak, hat a RA jatszhatatlan volt 20-22:00 korul. Reggelente nincs gond, nappal sem sok, de csucsidoben megint szar.
  • Orbancapitan
    ma ultimate upgrade van
  • Plata
    Vajon az idén lesz-e jó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.10. 19:04:28
  • pite
    Állítólag ma este 7-tól (magyar időzóna) elérhető lesz az éves ajándék a Promotion fülön.
    Aztán egy hétig(?) naponta lesz valami jóság, amit 24 órán belül fel kell venni.
  • gunji
    Kidobált red alertről, áh, mindegy :(
  • Plata
    Van szerver,de elég szár.
  • Plata
    Nem tudom én Sw ToR-oztam,de elakadtam ebben a süket dantoini sztoriban.
  • gunji
    Szerver meghalt?
  • Plata
    Bonus Dilithium Event
    Captains on PC can get bonus Dilithium throughout the game, save 20% on Ships in the Dilithium Store, and grab Vanity Shields for Dilithium!
    By Fero February 09, 2026, 08:00 AM

Star Trek Online is running a special event where you can earn bonus Dilithium Ore by playing content throughout the game! It’s time to hit the drills, Captains! The Dilithium Ore event runs on PC from February 10th at 8am PT until February 15th at 12pm PT. Additionally, you can enjoy a discount of 20% on Ships in the Dilithium Store from February 10th at 8am PT until February 15th at 12pm PT!

During the event, bonus Dilithium Ore will be provided for the following content:

Vlugta Asteroid Field:
    100% Bonus Dilithium Ore for Daily Mining Missions
    100% Bonus to all Rich Dilithium Claims
    Fleet Dilithium Mine:
    100% Bonus Dilithium Ore for Daily Mining Missions
    Everywhere else in the game
    50% Bonus Dilithium Ore
    Dilithium rewards from completing Event Reputation Projects no longer receive a bonus.
    This excludes Event Reputation Projects
    Please note: The Dilithium event does not effect rewards from the Endeavor system.

Further, it's time to deck out your ship. We're making it easier to get your hands on some of our Vanity Shields for a limited time. 15 Vanity Shields, which had previously only been available in Lock Boxes, will be appearing in the Dilithium Store for a limited time. These shields will be a per character purchase, for 280,000 Dilithium* and are bound to account. Grab the following Vanity Shields from February 10th at 8am PT until February 15th at 12pm PT on PC:

Prodigy Vanity Shield
    A Safe Galaxy Refit Vanity Shield
    Courier Raider Vanity Shield
    Emerald Chain Intel Juggernaut Vanity Shield
    Discovery Refit Vanity Shield
    Tzenkethi Vanity Shield
    Discovery Vanity Shield
    Ferengi Vanity Shield
    Hur'q Vanity Shield
    Emperor's Vanity Shield
    Section 31 Vanity Shield
    Kelvin Divergence Vanity Shield
    Borg Vanity Shield
    Ba'ul Vanity Shield
    Zhat Vash Vanity Shield
    Shrike Vanity Shield
    Fly the colors you choose, Captains (although we know most of you will choose black.)

*This price may change for future runs of this sale, if they occur.

We hope you enjoy this special event and we’ll see you in-game!
  • Plata
    Jut szembe,tegnap meg lett maxos torpedó sebzés perk.
  • Plata
    Na ma nekem is jött egy kis zen.
  • Plata
  • Orbancapitan
    GRAFIKAI motort akartál az ue5 az annak meg tenné mivel csak pluginként használná a sto motorát
  • Kotomicuki
    ...és maga az U5 milyen állapotban van, mert azért hallani arról is hideget-meleget?!
    ...meg kell-e ehhez a játékhoz-játékmenethez egy übermensch, lehet, hogy fölöslegesen erőforrás-igényes motor?!

Azt azért megcsinálhatnák, hogy újrafésülik egy egységes, újabb verzióba, már felkészítve az MMO-ság kívánalmaira: a hetenkénti hozzátoldásokra és event-ezésre.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2026.02.06. 03:01:59
  • Orbancapitan
    Hát az unreal5-el lenne esélye mint a oblivion esetében csak milyen állapotban a régi kód mert ha nem annyira gáz akkor
  • gunji
    Áh, sajna nem, 18 éves a kód (legalább is egy része) úgy, hogy eredetileg más játékmenetet terveztek. Inkább újraírni lenne értelme, de az is évekbe telne*. És még azt se lehet mondani, hogy ráengedünk egy mostanság agyonhype-olt fejlesztő AI-t.
    (*Sokan biztos besegítenének, magam is, lol)
  • PiszkosFred
    Arrol nem hallottam, en ugy szamoltam ahogy jott, par hetes lemaradasban/csuszasban erkeznek a reszek. Kiderul par nap mulva, hogy felrakjak e a tobbit vagy marad igy.
  • Orbancapitan
    de csak az első 2 rész és 5-t igértek
  • Plata
    Szerinted sikerülhetne?
  • PiszkosFred
    Na megjott az Akademia a Skyra, szinkront is kapott, ami meglepetesre nem annyira rossz, mint mostansag minden, foleg a Netflixen.
  • gunji
    Óóó, azt hittem, lecserélik a graf motort. Cseles xD
  • Orbancapitan
  • Orbancapitan
    hát az első 2 hajó benne van a terrános évfordulós bundle-ba
  • Orbancapitan
    Reduced base damage output of the Prototype Phaser Hexa Cannons by approximately 15%.
    NERFERTÉK A HEXÁT ÉS TUTI HOGY NEM 15% LESZ AZ HANEM TÖBB 20%-30%-al