46682
-
Plata #46642 Szerintetek ezzel a Ds9-es inváziós hüyleséggel mi a szöszt akarnak tesztelni teszt szerón?
Ti mentek majd teszt szeróra kipróbálni? -
Plata #46641 Sajnos a boffokat mindig újra kell rakni,mivel minden hajóban más féle a boff kiosztás,bár a játék néha alapból rak be boffot.
Amikor egy lego boosteres karival hajót válasz még cikibb.
Mert meghülyülhetnek a boffok és nem is tudod a skilljeket kiválasztani csak ha relogolsz egyszer kétszer.
A skillek helyén fekete kocka lesz.Vagy nem megfelelő rangú skillt rak be.
Ugyanis a lego boffok minden kicseszett skillt ismernek és ettől hajó váltásnál megzakkanhatnak. :D
A felszerelést ha mázlid van azt jól rakja fel,de a boffokat sajna iszonyú ritkán.
Például ha mondjuk sima T6 hajóról a flottás változatára váltasz,akkor például egész szépen átpakolja,mint egy klónozza.
De ott is lehet defekt, vagyis nem csinálja meg. -
#46640 Felreerted, nem a traittel van gond, az idovel meglesz.
Most az eventek alatt szintezgetem az altokat is, hadd legyen mindenki 65-os, es van, akinek A hajot, van akinek B hajot, van akinek C hajot hivok le az event rewardok vagy zenes hajok kozul, aztan van, hogy nem jon, be, megprobalom egy masikkal.
Es amikor uj hajora valtok, akkor az elso alkalommal megint kezdodik ez a szamomra nagyon unalmas es idegesito dolog, hogy megint mindenkit posztokba rakni, majd skilleket valogatni, majd az urben az actionbaron megint az 20+ skillt kirakni a megfelelo helyre, a nem hasznaltakat elrejteni valahol a 8-10 barra, mert a nyomorult jatek visszarakja az ures helyekre a kovetkezo loginnal, stbstb. Na ez az, amitol elmegy az eletkedvem is :)
Erre lenne jo valamifele export-import lehetoseg, meg ha nincs is ket azonos kiosztasu hajo, de ha csak a fele skillt automatikusan kirakna a megfelelo helyre, mar orulnek.
Nyilvan ez csak az en hulyesegem, lustasagom es turelmetlensegem, mert kb 5 perces munka es abba meg az is belefer, hogy vegyek skill bookot (vagymit) ha az adott boffnak nincs meg az a skillje, amit akarok - csak hat na, neha annyira korulmenyes ez... :)
Aztan ha egy hajoval kesz vagyok es elmentem a kiosztast/loadoutot, onnantol persze nincs gond. (amig egy ujabb hajot ki nem akarok probalni) -
Orbancapitan #46639 én csak megkérem plata-t hogy ha ráér jöjjön velem 2-3 patrol-t ha az adott hajóból csak a trait kéne. -
#46638 Persze, hasznalom is aktivan, megzakkannek ha nem lenne ilyen lehetoseg :) A gond akkor jon elo, amikor a karakterrel olyan hajot hivok elo, amivel meg nincs elmentve, foleg szintezes kozben, na akkor megint kezdodik ez a babra melo elolrol. Ki lehet birni, nincs itt gond, csak lusta vagyok :) -
Orbancapitan #46637 the loadout system ha nem tudnál róla -
Orbancapitan #46636 Ha van loadoutot mentve az aktív hajóidon akkor nem kell körökket futni max igazitani a trait és slot bar-on -
Orbancapitan #46635 nem minden hajó egyforma az a gond ezzel. :D -
Orbancapitan #46634 jó de neked bugos az acc-od szóval lehet h a más bug kioltotta ezt a bugod :D Ezért működik nálad jól xD -
Plata #46633 ATTENTION CAPTAINS! This is Q, with a beautiful present for you all. This Monday, at 12:00 PM PT, I will be invading your Tribble Test Server, and there is nothing you can do to stop me! I will appear at Deep Space Nine, and drown you in an invasion of your worst nightmares! Why? Because I'm BORED, that's why!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.15. 17:07:40 -
Plata #46632 Megcsináltam a bug hunt eventet afkolva,nem szándékosan,kb a feléig elmentem és harcoltam is,de rácsesztem hogy meló közben próbáltam és megzavartak,plusz el is kellett mennem,mire vissza értem az űrben voltam a hajómmal,de megkaptam a jutalmat. Na és a napi progress is megvan.
De nem is az volt az érekes,hanem ahogy be mentem az eventre a skillbarom defektes lett és megjelent rajta plusz két rendellenes kocka. :D
Érdekes hogy meg kaptam a jutalmat afkolva is,bár lehet talán azért mert alt+tab-ot nyomtam amíg el kellett mennem?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.15. 11:11:21 -
Plata #46631 Szerintem ez karakter függő.
Van olyan karimnál akkor sem hajlandó átpakolni ha szeretném. -
#46630 Ertem, koszi a figyelmeztetest, ez esetben tiszavirag eletu lett az oromom :D (eddig is elvoltam enelkul, nincs gond, csak meglepodtem, hogy ratalaltam)
Mondjuk az nem lenne rossz, ha a jelenlegi hajom loadoutjat, boffokkal, actionbarral, stb. elmentett minden adatot lehetne copyzni vagy import/exportalni - mondjuk mint a fodrasznal a karakter designt -, egyszeruen hulyet kapok amikor ujra es ujra ugyanazokat a koroket kell futni, csak mert hajot valt az ember.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.11.15. 06:52:34 -
Orbancapitan #46629 viszont ha üres a hajó akkor nem gáz -
Orbancapitan #46628 De igen akkor is a jelenlegi hajód cuccai kerülnek rá és a standert cuccai mennek az invbe -
Plata #46627 Ha nincs loadout akkor nem. -
Orbancapitan #46626 NE HASZNÁLD AZÓTA BUGOS AMIÓTA BETETTÉK! hiába van mentett loadoutot az adott hajóra elfogja csesszni -
Orbancapitan #46625 ha belga székhelyű a cég akk az fog történi de ha német akkor lesz egy kiskapujuk mert limitálva lesz a pénzért zen egyszere való vásárlás mondjuk nap/napok mint anno a fifában tette az ea a packoknál -
Plata #46624 Azt hiszem valami eu-s jogszabályoknak nem felel meg a mostani loot box rendszer.
Én egyébként mást hallottam,aminek lehet ákos örül majd,valami új Mirror Voyager b-ről pofáztak.
Bár biztos promós lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.14. 22:18:38 -
gunji #46623 Kora este arról beszélgettek chaten, hogy talán megszűnik a master key. -
Plata #46622 Hát az biza mindig ott volt azt hiszem. :D
De nem szeretem túlságosan,hajlamos meghülyíteni a traiteket. XD -
#46621 Hat nincs olyanom, igy passzolom.
Viszont ma vettem eszre, hogy ESD mellett az inventory menu bal also reszen van egy switch ship gomb, igy bmeg nem kell ESD-re leszallva a dokkmesterhez rohanni ha hajot akarok valtani... tutira ott van mar tizenpar eve, de en hulye csak most vettem eszre :) -
Plata #46620 Nem tudjátok véletlen hogy a vulkáni eventes scout ship-nek van-e egyedí hídja? -
Plata #46619 Én csak vpn-el tudok játszani.
De nem volt rossz most. -
Orbancapitan #46618 nem kis lag van épp klingonnal vagyok bent húzom az inquiry-t -
Plata #46617 Tudom én is voltma már olyanon,de általában az a gond hogy egy bogár a plafonon ragad.
Nem lehet lőni,csa úgy hal meg ha sniper nézetben valami aoe képességgel alápörkölsz.
Csak akkor ciki ha nincs ilyen kit modulod.
Sw ToR-ban bugos Hammer stationnal találkoztam,olyan gyorsan lecsaptuk a második boss-t hogy a flaishpoint észre sem vette és az volt a feladat hogy csapjuk le. XD -
#46616 Nem mindig az, de amikor igen, akkor epp' mindig sietek es nincs ido masik tfora, foleg ha a partyt elhagyva meg kapsz deserter debuffot. :) -
Plata #46615 Voltam bugos hunton,de nekem most nem volt bugos. -
Plata #46614 Naná.
-
Orbancapitan #46613 most lényegesek azok? neked nyilván :D -
Plata #46612 Engem a válaszok érdekelnének. :D
Plusz nem tetszettek a kérdések sem,kihagyta a klingon dógokat és az egyéb frakciók dolgait. -
Orbancapitan #46611 érdekes kérdéseket vett fel.
-
Plata #46610 Ez meg mi a szár.
Azért elég durva energiát kap. -
Orbancapitan #46609 új inf boxos hajó -
Plata #46608 Bug hunt ha bugos akkor szét kell nézni,valószínúleg a plafonon valahol egy bogár beakadt,amíg nem hal meg nem megy tovább,ilyenkor térsebzős képességekkel kell bombázni sniper nézetben.
Ami a B bőtű megnyomásáva gyün elő.
Célszerű olyan kit modullal bombázni amivel lehet célozni és térsebzős.
Vagy ha van két caitian engi a csapatban akkor építsenek létrát és menjetek fel. XD
Két caitian engi összedolgozva bárhova felmászik.Hátom a legjobb,de kettő is megfelel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.11. 16:10:42 -
Plata #46607 Nekem egy nap kimaradt. -
#46606 Igen, jon a bug hunt (remelem megint bugos lesz minden masodik run). Plusz ez lesz az idei utolso kampany event, igy 21 napos lesz ez is. Aztan gondolom valami rovid red alert megint es johet a teli event. -
gunji #46605 5 nap kell a rewardhoz, s ma van az 5. nap, így vagy holnap (kedd), de inkább csütörtök a plusz napok miatt.
A következő event holnap kezdődik, ha jól emléxek. -
Plata #46604 Meg akartam nézni játékban hogy red alert meddig tart,de valami nem stimmel,azt írja január 1 1:00am- 1:00am.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.11. 10:15:54 -
Plata #46603 Heritage hajókat külön is megveheted,nem bundliba.
A 12-esért kapsz 1 T6 tokent úgyis.
Bár tény a heritage is nagyon klassz.
De a 12 terran marhaságai nagyon jók.
Főleg ha szereted a terran dolgokat.