Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nem kérdezem meg én is 😄

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Cseten is többen keresik hogy hova lett.

PiszkosFred írta (#51220):
Nincs ott, ott kezdtem a keresest, se a fegyverek kozott a sniper rifle, se a personelban a pet, sehol sincs. Sot, anno egy karakterrel behuztam, ott van az inventoryban a pet es nem engedi berakni a megfelelo helyre, inaktiv az egesz.

JAH inaktív

Orbancapitan írta (#51219):
promó ful

Üres.

PiszkosFred

Orbancapitan írta (#51219):
promó ful

Nincs ott, ott kezdtem a keresest, se a fegyverek kozott a sniper rifle, se a personelban a pet, sehol sincs. Sot, anno egy karakterrel behuztam, ott van az inventoryban a pet es nem engedi berakni a megfelelo helyre, inaktiv az egesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred írta (#51216):
A Platinum Tardigrade petet es a Phaser Sniper fegyvert - ami abban a 60-as csomagban volt - kivontak vagy kikapcsoltak? Mert sehol sem talalom a tobbi karakterrel a zen storeban, vagy azt hol kell/lehet (re)claimelni?

promó ful
PiszkosFred

Plata írta (#51217):
Nem találom,sem a 60-as sem a platinum változatot.

Akkor nem nalam van a gond.

PiszkosFred írta (#51216):
A Platinum Tardigrade petet es a Phaser Sniper fegyvert - ami abban a 60-as csomagban volt - kivontak vagy kikapcsoltak? Mert sehol sem talalom a tobbi karakterrel a zen storeban, vagy azt hol kell/lehet (re)claimelni?

Nem találom,sem a 60-as sem a platinum változatot.

PiszkosFred

Plata írta (#51214):
Franc tudja,ma valaki arról panaszkodott hogy a fene tudja melyik hajó máris 200 misivel lett olcsóbb.

igen, de ki giftelne a zen store-ból ec-ért? erről beszéltünk és nem a icons-ról

Orbancapitan írta (#51213):
EC? ki az a hülye aki ec-ért tenné?

Franc tudja,ma valaki arról panaszkodott hogy a fene tudja melyik hajó máris 200 misivel lett olcsóbb.

Plata írta (#51212):
De ha Ec-ért adja el?

EC? ki az a hülye aki ec-ért tenné?

Orbancapitan írta (#51211):
vagy bannolják a real money-val kereskedő játékosokat a log alapján

De ha Ec-ért adja el?

Plata írta (#51210):
Szerintem azt akarják elérni hogy a zenben gazdag játékosok elcsesszék a zenüket,hisz így pénzt is lehet kresni gondolom. Mármint Ec-t.

vagy bannolják a real money-val kereskedő játékosokat a log alapján

Orbancapitan írta (#51209):
akkor furcsa tőlük hiszen simán fel lehetne számolni + 100-150 zent kezelési költségként hiszen a gift-elési rendszer célja hogy több zent vegyenek és költsenek a playerek

Szerintem azt akarják elérni hogy a zenben gazdag játékosok elcsesszék a zenüket,hisz így pénzt is lehet kresni gondolom. Mármint Ec-t.

PiszkosFred írta (#51205):
Nem láttam, hogy felszámolt volna, szerintem nincs.

akkor furcsa tőlük hiszen simán fel lehetne számolni + 100-150 zent kezelési költségként hiszen a gift-elési rendszer célja hogy több zent vegyenek és költsenek a playerek
Nekem a 3. opció, az űrmisszió jött be, a napi három pont begyűjtésére: hasonlóan az előzőhöz - nebula hajókiszabadítós - , nagyjából negyed óra alatt megvan az egy karakter tisztába tétele - doff, admy' - és csá.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

PiszkosFred írta (#51206):
Az "okosant" nem gunyosan ertettem, hanem tetszik, hogy a cimzett kivalaszthato egy listabol (friend list vagy fleet tagok, stb. kozul nagyon konnyen megkeresheto modon), kovetheto a gift folyamata es van history az egeszrol, vagyis mindenre gondoltak egyelore, ezuttal nem lett fapados.

Láttam a rendszer azt is tudja hogy akinek küldenéd annak már az a cucc megvan-e.

PiszkosFred

PiszkosFred írta (#51205):

Az "okosant" nem gunyosan ertettem, hanem tetszik, hogy a cimzett kivalaszthato egy listabol (friend list vagy fleet tagok, stb. kozul nagyon konnyen megkeresheto modon), kovetheto a gift folyamata es van history az egeszrol, vagyis mindenre gondoltak egyelore, ezuttal nem lett fapados.

PiszkosFred

Orbancapitan írta (#51203):
Plusz díj?

Szerintem semmi díj nincs.

PiszkosFred írta (#51202):
Kiprobaltam a giftelest a zen storebol, kifejezetten okosan oldottak meg.

Plusz díj?
PiszkosFred
Kiprobaltam a giftelest a zen storebol, kifejezetten okosan oldottak meg.

Én is ott akadtam el a küldiben,háromszor is visszadobott,szóval csesszék meg.

Moopsy can eat a boss xD

Captains - there are two bugs in the new mission that we're working on fixing. One is locking progression at a certain point - details in comments to avoid spoilers. The other is Moopsy. Moopsy can eat a boss and break the mission. Do not bring Moopsy.

PiszkosFred írta (#51196):
Igen, ezt javasoltam 😊 Toled teljesen fuggetlen az, hogy beenged vagy sem, van amikor azonnal enged reloggolni a kliensbol es van, hogy csak launcherbol enged be a login szerver. Nem tudom mi az oka, evek ota igy mukodik, de legalabbis azota, hogy visszatertem, minden heten belefutok es kettovel tobbet kell kattintanom 😊

Steam kliensről most se enged be,még mindig invalid acc.😎

Nekem is csinálta egy jó ideig, aztán mióta már nem proxy-zok, e probléma is megszűnt (hol kopogjam le).

PiszkosFred

Plata írta (#51195):
Nem azt írta ki hogy invalid acc name or passworld.😊
Pár perc idegeskedés után eszembe jutott hogy ne steamről indítsam hanem arc launcherből,na úgy jó vót.

Igen, ezt javasoltam 😊 Toled teljesen fuggetlen az, hogy beenged vagy sem, van amikor azonnal enged reloggolni a kliensbol es van, hogy csak launcherbol enged be a login szerver. Nem tudom mi az oka, evek ota igy mukodik, de legalabbis azota, hogy visszatertem, minden heten belefutok es kettovel tobbet kell kattintanom 😊

PiszkosFred írta (#51194):
launcherbol inditsd es beenged

Nem azt írta ki hogy invalid acc name or passworld.😊
Pár perc idegeskedés után eszembe jutott hogy ne steamről indítsam hanem arc launcherből,na úgy jó vót.

PiszkosFred

Plata írta (#51192):
Na engem meg ledobott és to many attempt dumával nem enged be.

launcherbol inditsd es beenged

Köszi. A TFO-ról azt írta a google AI-je, hogy földi, nem űr. Így bízzon meg az ember bennük xD
Én végül encountereztem, azt hiszem, egyelőre ez is marad.

Na engem meg ledobott és to many attempt dumával nem enged be.

PiszkosFred

gunji írta (#51185):
Új kieg? Szóval mégsincs Red Alert?
Melyik a leggyorsabb/legkönnyebb műsorszám? Elsőre valahogy nincs fűlik 120 encountert csinálni (2 acchoz).
A 60th-s dobozt fel kell bontani, vagy el lehet tenni? Ha hajó esik belőle, akkor az char bound vagy átvihető másik karakterre (azonos accounton belül).
Jájj, megannyi kérdés. (Úgy érzem magam, mintha öt év után térnék vissza a játékba xD)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026. 09. 22. 20:42

RA azt hiszem konzolra jott, lattam rola twitteren posztot, de Kael megint hulye, a promo cuccot sem talalta el tegnap igy lehet vaklarma volt. Mindenesetre pc-n event kezdodott. 😊
TFO nekem bejott, 12+2 perc, (bar a vegen nincs timer, igy kell dps az "ismert" Fed hajok ellen), jo endeavornek is egyben (van egy rakas dreadnought is).
Promo ladabol nekem ket hajo esett a bankos accokkal egyutt. Mind a fleet avenger, mind valami Z..akarmi frigate ladaja eladhato, atadhato, nem boundos.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 09. 22. 21:28

Volt ilyen küldetés, emlékszek rá. Kipróbáltam, tetszik, kéne több idő.

Jah kivétel a gázos DSE.
Ott nem kell csinálni semmit,csak űrfingot gyűjteni háromszor és leadni,de ne lőjj mert a fing berobban.

gunji írta (#51187):
Bevallom, DSE-szűz vagyok még 😄

Én már többszázat toltam,unalmas unalmas unalmas unalmas unalmas.
Ne menj olyanra ami defense mert bugos.
Könnyűek de uncsik.
Amikor 11 karival toltam naponta attól elment az életkedvem is.😎

Bevallom, DSE-szűz vagyok még 😄

gunji írta (#51185):
Melyik a leggyorsabb/legkönnyebb műsorszám? Elsőre valahogy nincs fűlik 120 encountert csinálni (2 acchoz).
A 60th-s dobozt fel kell bontani, vagy el lehet tenni? Ha hajó esik belőle, akkor az char bound vagy átvihető másik karakterre (azonos accounton belül).
Jájj, megannyi kérdés. (Úgy érzem magam, mintha öt év után térnék vissza a játékba xD)

TFO rohadt rossz,küldetés nekem bugos és másfél óra alatt többször is újra kezdte magát.
Szóval az felhúzott a francba.
TFO minimum 15 perc.
Három DSE egyszerűbb.
Ma egy T6 Ship token az ajándék.

gunji írta (#51183):
Meg azt, hogy klingon hajópack is jöhetne 😛

Alap.

Meg azt, hogy klingon hajópack is jöhetne 😛

Mai ajándék 1 T6 hajó kupon.

Ez az event idegesítő,a küldetés nekem romulán karival bugos és bugos és bugos és bugos.
Kb végtelenségig,jó másfélóra után feladtam,az új TFO az meg b+, rohadt hosszú szar,fix ideig ott kell rohadni,kb15 perc.
Inkább 3 DSe.

PiszkosFred írta (#51178):
Ertem. Lehet at kellene olvasnom az uj szabalyokat. 😊 Azt lattam, hogy van most mar itt is gift opcio par cuccnal, igy az altokkal gyujtott zennek tobb ertelme van, mint a kulcsokat vasarolgatni.

yeap
A küldetés nagyon bugos.
Kész lettem a küldetéssel nem kaptam jutalmat vissza dobott arra a részre amikor b'vat hajóján vagyunk.
Szerintem feladom.

PiszkosFred

Orbancapitan írta (#51177):
új szabály

Ertem. Lehet at kellene olvasnom az uj szabalyokat. 😊 Azt lattam, hogy van most mar itt is gift opcio par cuccnal, igy az altokkal gyujtott zennek tobb ertelme van, mint a kulcsokat vasarolgatni.

PiszkosFred írta (#51176):
Nekem egy fleet avenger dobozban, eladhato formaban (nem boundoskent), amin csodalkozok, hogy van olyan,mert azt hittem a fleet cuccok char boundok minimum.

új szabály
PiszkosFred

Plata írta (#51172):
Ingyenes 60-as izében ez volt.

Nekem egy fleet avenger dobozban, eladhato formaban (nem boundoskent), amin csodalkozok, hogy van olyan,mert azt hittem a fleet cuccok char boundok minimum.

Bugos az új küldi.
A gornok átestek a padlón és nem tudom hova lettek.
Nem tudom megölni őket.