31698
-
#4289 Nyerjenek és kész :) -
#4288 azt hiszem ez jó lesz végszónak :) -
#4287 'De gustibus non est disputandum', azaz ízlések és pofonok -
#4286 hát,h őszinte legyek,azért attól a "szép focitól" sem voltam nagyon elájulva -
#4285 Nem. Lehet szép focit játszani, és a kapu előtt beszarni. Ez van az arsenal-nál most. -
#4284 a mutatott játékba nem számít bele szted a hatékonyás? :P -
#4283 Lemaradt a " " bocs -
#4282 A hatékonyság és a mutaott játék nem ugyanaz -
#4281 az túlzás,h szenvednek,de az arsenal most nem a túlzott hatékonyságáról híres -
#4280 Hát erről van szó, leírtad a lényeget. A focit gólra játszák :) -
#4279 Ugye-ugye, akkor ezek szerinte nem csak én látom úgy, hogy az utóbbi meccseken csak szenvednek, mind a BL-ben mind pedig a ligában. -
#4278 Azt hiszem a helyezés is számít! És a mutatott játékkal nincs gond, csak a helyzet kihasználással. -
#4277 te beteg vagy, mó! Hát olyan tetszetős támadásokat vezetnek, hogy sírok örömömben, de mikor már a kapu előtt vagyunk, akkor pedig bánatomban, mert ott még 0,4méterről is sikerül kihagyni a helyzetet. -
#4276 no,ezt akartam én is írni.
vmvr:ne a helyezést nézd,vagy te csak ezt látod?itt a mutatott játékkal van a gond. -
#4275 Azért nagyon remélem ,hogy nyernek a végén :) -
#4274 Nem minden a helyezés, nállam a játék a lényeg, és hát az nem az igazi az idén. -
#4273 Érdekes figura vagy, nálad a PL 3.helyezett csapata szar? -
#4272 Hát ebben igazad van nem ettől lett szar. :) -
DJ BP #4271 GRAT neki, és Arsenalnak ezért -
DJ BP #4270 most egy bekapott góltól még nem lesz szar :DD -
#4269 Hát ilyen szar ez az arsenal? Hihetetlen. -
#4268 bazmeg dyer -
#4267 Basszus 0-1 oda...nc. -
#4266 arsene wenger tisztelet neki, h ilyen szépeket mond. -
#4265 semmit nem nyert, de hallod leállhatnál már, mindig jössz ide és írod a hülyeségeidet, menjél a real-barca flémtopikba égetni magad AS:DFA:D_A_S -
#4264 igen én is ezen filóztam hogy ha nem lkett volna a fejelés akkor komoly esélye lett volna rá neki is! de így sajna... -
#4262 áá ez hülyeség.Cannavaro semmit nem csinált.csinálta tavasszal a szokásosat.a VB-n jó volt mondjuk én nem láttam tőle semmi érdekesett.aztán meg kiesett a Juventussal a másodosztályba és elment a Real-ba ahol egy fos. -
#4261 rosicky? -
#4260 henry mit nyert? -
#4259 De még nem elég:) -
#4258 vb legjobb játékosa semmi? ja bocs elnézést h ilyen fax vagyok.. -
#4257 Megint csak jöhet akkor, mit nyert idén? semmit -
#4256 zidane kaphatná, ha nem lett volna a bizonyos incidens. ha az nem lett volna, sztem ő kapta volt! -
DJ BP #4255 most attól hogy egy játékos nyert mittudomén egy bajnoki címet attól még lehet hogy ha 3szor beállt akkor is szarul játszott...mégis nyert egy címet:\
Nem azt mondtam, hogy csak az számít, de sokat számít. Nem én találtam ki -
Csesza #4254 sztem a vébé nagyon sokat nyomott a lattba...
és az idei idényt szvsz nem nézik
de Henry igaz már évek óta ott van azok között akik már nagyon megérdemelnék -
#4253 hátde dik :@
és az kit érdekel hogy nem nyert semmit henry??
most attól hogy egy játékos nyert mittudomén egy bajnoki címet attól még lehet hogy ha 3szor beállt akkor is szarul játszott...mégis nyert egy címet:\
kánnáváró a vb-ig,és a vb-n nagyon jó volt,kész ezt lekopogom,de miután elment a realba oylanokat csinál mint egy nb6os nyugdíjas ember
tény,hogy juvéba jó volt.thurammal nagyon megértették egymást...tény,hogy vb-n nagyon jó volt..
de henry ÉVEK óta anglia magsan legjobb játékosa,a bl-t is szinte csakis neki köszönhetjük,hiszen ő vitte a hátán a csapatot...igaz nem nyerték meg a döntőt...ott már nem volt elég a rettentő tehetséges,de nagyon tapoasztalatlan fiatalocska csapat
vb-n igaz nem ő volt a legjobb összességében,de így is hozta a teljesitményt és lőtt pár gólt... a vb-t sem nyerték meg...ott már nem volt elég az a nagy akarás mint addig...ezek ellen az alibi focit játszó akárkik ellen.. -
#4252 Neked ilyenkor nagyon fáj a fejed?
A hír még nem hivatalos. -
#4251 világbéke -
DJ BP #4250 a tejesítményére, mi másra? Mert kinek kellet volna adni? Dinhonak, Zidane-nak? Ugyan. Henry meg nem nyert semmit idén se sajnos... Most ő érdemelte ki, teljesen megérdemelt. -
#4245 kánnáváró kapta a aranylabdát :