3106
3DMark 2005, és az eredmények!
-
Akuma #61 Ma van a D egy kicsit összevissza... Vagyis addíg tuti megvagyunk, hogy DOWN, márcsak a LOAD kell... -
#60 Elnézést nemolvastam vissza az admin akkor szedje le ha gondolja!
-
#59 elötte O, a D-t nem láttam :) -
#58 tegnap W volt -
Akuma #57 Állítólag ez a betűzés azt fogja kiadni, hogy "DOWNLOAD" most az N-nél tartunk, tehát kb 5 nap van még. -
Zsoldos #56 mind2 be van linkelve kicsit lejjebb rendes felbontasban is -
#55 Egy kis kép!
3Dmark05 kép
3Dmark05 kép 2 -
#54 Elvileg siman kell mennie pedig... -
#53 ismerős, a főnök felrakta a laptop-jára, neki még nem csinált galibát de ez még nem jelent semmit -
Borg #52 Nekem haverom felrakta, de már a haját tépi. Nem megy az autocad, stylexp meg egy csomó más program se. Egyszerűen el sem indulnak.
Szal én hanyagolom egyelőre. Majd ha egyszer rákényszerülök valami miatt, max akkor.
Sőt, van új nforce2 driver is, de azt sem fogom felrakni. Tanulva a legutóbbi ati driveres szívásomból. Amig rendesen megy minden, hozzá nem nyúlok :D -
#51 itthon én se mertem még fölrakni, majd ha a boltban leteszteltem rendesen akkor felrakom de addig nem :) -
Borg #50 Az még semmi, de "latest service pack"... anyátok. Majd ezért elbaszom a windowsom egy SP2-vel, mi? -
#49 szerintem ebből még nincs warez -
tajfun #48 Fenn van mar valahol warezban? Ugyis mindent kilopnak a gyarbol +jelenes elott... -
#47 mi az a Dx9 update legalul? -
#46 3DMark05 Minimum System Recommendations/Requirements:
* DirectX 9 compatible graphics adapter with support for Pixel Shader 2.0 or later, and graphics memory of 128 MB or above.
* x86 compatible processor with SSE support, 2GHz or above
* 512 MB system memory or more.
* 1.5 GB of free hard disk space.
* Windows 2000 or XP operating system with the latest Service Packs and updates installed.
* DirectX 9.0c runtime installed with the latest updates.
* Microsoft Internet Explorer 6 installed, for some 3DMark functionality.
* Microsoft Excel 2000, 2003 or XP, for some 3DMark05 Pro functionality.
* Microsoft DirectX 9 Summer Update 2004 System Development Kit is required to run the image quality test using the reference rasterizer (3DMark05 Pro).
-
Akuma #45 http://service.futuremark.com/counter/counter.jsp -
Akuma #44 -
#43 még mindig nincs? -
Wing Rockling #42 Én hiába rohannék anyuhoz nem akarna újat venni, főleg h azt se tudja mire jó az a videókártya -
Zsoldos #41 ujabb hivatalos kep!
ugyanaz a hajos terep, mint a lenti betas kepeken -
Zsoldos #40 Mert nem is lesz. Max ugy hivtak a betat, esetleg az eredeti elkepzeles az volt, hogy ilyen neven hozzak ki. Hogy fake lenne az valoszinutlen ket okbol is: nagyfoku egyezes a hivatalos keppel. Es a kepek alapjan ugyanolyan utanozhatatlanul szerencsetlennek tunnek az animaciok, mint az eddigi 3dmarkokban :)
Amugy tokmindegy, par nap es kiderul. -
#39 Hát, úgy emléxem, hogy soha nem volt arról szó, hogy lesz 3dmark04. Ezért is gyanús a dolog. -
Zsoldos #38 Mert azokon a korabban keszult kiszivargott kepeken meg az volt a program neve. Kb mint a Leisure suit Larry 4 esete. 3 utan jott az 5, az about menuben meg 4-et irt ki :) -
#37 inkább azt mondjátok mikor jön már ki? -
Borg #36 De akkor miért 04 beta van a képeken, amikor a nyilatkozatban is 05-ről beszéltek...? -
Zsoldos #35 Hat par nap mulva jelenik meg a progi, ezt a kepet meg ma raktak ki a hivatalos oldalra. En mernek ra fogadni. -
Borg #34 Honnan veszed, hogy a 30-ban a véglegesből vannak képek?
Ráadásul oda tényleg 3dmark04 beta van irva, és nem 3dmark05. Simán lehet fake az egész. -
Zsoldos #33 Miert baj a beta? Annal csak jobb a full. #30-ban veglegesbol van kep. Hat ez a szintu reszletesseg szerintem meg a kovetkezo generaciot is megfingatja. -
#32 Kár, hogy 3dmark04 beta van a screenshotokon... -
Zsoldos #31 2-es teszt atlag 5 fps 6800-al :) -
Zsoldos #30 kep
jokis gfx -
#29 Hát igy most hogy látam ezt lehet hogy kevesebb mint 200 pont :( -
#28 biztos?
-
#27 neveccséges 3dmark.... -
Zsoldos #26 egy pure dx9 alatt nem mindig lehet csalni buntetlenul lasd far cry 1.1 esete ;) -
mEkLaU #25 Gondolod h ellesznek keseredve?Akinek van pénze 140ér 9800 Xt-re annak lesz pénze x800xt-re is erröl ennyit...
-
#24 "És már el is érték a célt, hogy a sok kis gyikarcú rohan anyuhoz hogy nézdmármilyenkevesettudcsakvegyélújatnekem."
Újfent látom lelki szemeim előtt a sok újgazdag "gyíkarcú" 15 évest, aki pöttyökre veri hónapokig, és hogy mennyire elkeseredett lesz majd, ha a 2 hónapos, kb. 100-140.000 Ft-os XT-nél kiírja neki, hogy Hardware not supported! skipping test! azé ez eléggé LOL. :) -
Borg #23 Naja, de azt azért tegyük hozzá, hogy az FX-ek csak bizonyos forceware segítségek útján csinálnak "soksok pontot" 3dmark03-ban... -
Zsoldos #22 Igazad van, de el kell ismerned, ha dx9 kartyakat viszonyitasz egymassal (es valojaban itt a jelentosege egy ilyen tesztnek, nem az 'elorejelzes'), nem igazan kaphatsz hiteles eredmenyt 1 dx7 2 dx8 es egy dx9 szituacio atlagolasabol. Hisz meg egy fx is soksok pontot csinal, pedig a tenyleges dx9-teljesitmenye ettol igen messze van.
Aki meg 3dmark es nem jatekbani alacsony fps miatt vesz uj cuccot az meg is erdemli :)