19716
Világbajnok: Olaszország
-
#327 És ki az a Hethéssy Zoltán? -
#326 De miért istenem miért?
Bárki csak a Léderer ne közvetítsen!
Legalább a döntő Hajdúé lesz! -
#325 De... :DDDDD
Beszarás ez a madár. Annnyi köze van a focihoz, mint nekem a harangöntéshez. -
Kanál #324 ez a vilagi peter nem egy ilyen betelefonalos gane musort nyomott? -
#323 Hát jah... Fülöp László is kár, hogy nem fog közvetíteni, pedig a válogatott meccseket ő közvetítette az rtlklubbon... -
gergelyanevem #322 ez valóban jó lépés volt tőlük...egy normális kommentátor, még kellett volna Faragó meg egy két sport1-es(2es) -
#321 Legalább leszerződtették Hajdút, úgyhogy a fontosabb meccseket biztos, hogy ő fogja közvetíteni... -
#320 ha az a két idióta tejbetök kommentál akkor megőrülök -
#319 Vb 2006: 54 mérkőzés az RTL-en, 18 találkozó a Sport Klubon
Az RTL Klub kedden sajtótájékoztatón ismerette a június 9-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság televíziós közvetítéseit érintő híreket, s ami a legfontosabb: 54 mérkőzést az „anyacsatornán”, 18-at pedig a nemrég létrehozott Sport Klubon követhetnek figyelemmel a szurkolók. Mivel a németországi eseményen 64 találkozót rendeznek, így egyértelmű, hogy lesznek „közös meccsek” is.
Az is fontos hír, hogy a Sport Klub minden összecsapást felvételről is bemutat. A játéknapok befejezése után mindkét csatorna 30 perces összefoglalót is sugároz.
A mérkőzéseket Hajdú B. István, Léderer Ákos, Világi Péter és Hethéssy Zoltán közvetíti majd, a riporterek munkáját szakkomentátorként Kovács Kálmán és Urbán Flórián segíti. A budapesti studióban Bozsik Péter szövetségi kapitány, valamint a volt szakvezető Bicskei Bertalan, illetve a korábbi kiváló válogatott játékos, a jelenleg szintén trénerként tevékenykedő Nagy László mondja el véleményét.
Az RTL Klub május 30-án tart főpróbát, amikor a Manchester United stadionjából, az Old Traffordról közvevíti az Anglia-Magyarország felkészülési találkozót. -
#318 ez most komoly? És melyik az a közvetítő csatorna? -
Unreal1942 #317 Ez sajnos nem vígasz azoknak a honi szurkolóknak kik majd itt nem látják.
-
Girondins #316 Nem csak a magyar nézőkkel lett kiszúrva a VB-vel kapcsolatban!!!:-)
Tegnap ért véget Szerbiában az a tender, amely arról volt hivatott dönteni, hogy mely televíziók kapnak országos frekvenciát a sugárzásukhoz. Nos, a döntés értelmében a BK Telecom amely a televizios közvetitési jogokat megvette a FIFA-tól, nem kapott országos sugárzási jogot, csak Belgrádi helyi jellegű TV lesz. Ugyhogy, az amugy a VB-re kijutott Szerbia lakosságának mintegy 15-20% fogja tudni élőben követni a kedvenceit! -
#315 BANNT NEKI!!!! -
doggie #313 ja magyarország kivételével!!!!!! -
#312 ronaldo-t én a keretbe se tenném -
#311 ő se hiányozhat de Adriano mindenek előtt :D -
#310 +Ronaldo természetesen -
#309 AdrianoRonaldinho csatársor és kész -
R9 #308 -
#307 LOL -
#306 Hellosztok! Tudom h ez nem illeik ide de nincs valakinek egy eredieti Stand Up Speak Up-ja? Vagy nem tudna esetleg egy boltot mondani ahol lehetne venni? elöre is THX!!! -
#305 Ugyanaz a 2 csapat lesz megint a döntös,de most a hazai pálya máshogy fog lejteni. -
gergelyanevem #304 ismételve biztos adja majd...de mivel nemzetközi csatorna így élőben nem hiszem, minden nemzet saját tv csatornája adja a meccseket -
doggie #303 ja elfelejtettem.... IN GÖ LÖND IN GÖ LÖND IN GÖ LÖND -
doggie #302 Én úgy tudom, hogy a FIFA (vagy aki adja a licencet) nem adhatja ki egy olyan szolgáltatónak akinek csak 5% a lefedettsége az országnak..... valami nem stimmel itt..... EUROSPORT nem adja a meccseket???? -
Gabe18 #301 Egyszerüen hihetetlen hogy ezt meg lehet csinálni.A világ legnagyobb sporteseménye (az olimpia mellett) a Mónika Show-k,meg Barátok Közt mögé szorul.
Az meg hogy a Léderer vagy a Horti ilyen mérkőzéseket közvetithet,hát az esemény megcsúfolása. -
#300 Költségkímélő okokból csak egy forgatócsoport megy ki.:| -
#299 Biztos nincs rá pénz... -
Unreal1942 #298 Nem mennek ki? Pedig ennél közelebb nem is lehetne...vicc...
-
SLi #297 hát igen az elég gáz hogy nem mennek ki ahelyszínre -
gergelyanevem #296 jah, ez lesz a legjobb megoldás, még jó hogy tudok németül :D -
#295 Méghogy nem kell parázni a sportklub miatt?? A délután 3 órakor kezdődő meccsek mind a sportklubon lesznek. Amúgy meg az egész sz*rt se ér, mivel NEM mennek ki a helyszínre! És akkor a gagyi, idegesítő, képzetlen riporterekről még nem is szóltam (Világi, Léderer, Horti). Szóval ennyit a VB-ről. Én valszeg külföldi csatornákon fogom nézni. -
Grenzjager #294 megjegyezendő, hogy A Sportklub az RTL Klubbé
a Sport1 és Sport2-ben meg a UPC-nek van érdekeltsége -
babaluga #293 Sziasztok!
Ha jók az információim, nem kell parázni a sportklub miatt! Ugyanis: a reklám eléggé megtévesztő (sportklub, egyetlen csatorna ahol az összes meccset megnézheted). Na persze.. A meccseket az RTL KLUB is fogja közvetíteni! Csak ha egy időben két meccs van - a kieséses rendszerben ugye ez lesz a módi - , akkor a sportklub leadja egymás után mindkettőt! Az rtl meg kiválasztja a neki szimpatikusabbat.. Ennyi lenne a trükk -
#292 :| -
#291 Brazíliaaaaaaaaa...
Meg egy kicsit az angoloknak is szurkolok... -
#290 [fogad hogy angoloknak :C] -
#289 Jaja:))) alig várom!!:))
Forza Italy!!(meg persze Brazilok) És Te kinek? -
#288 Hú de jó, már csak kevesebb, mint 2 hónapot kell már a kezdésig! -
#287 száksz..:c