19716
Világbajnok: Olaszország
-
#206 ok
legyen hollandia az 1., elefántcsontpart pedig a 2., argentínok meg essenek ki a francba -
#205 Ez igy oké, de a hollandok most nem azért jók mert hude nagy nevek vannak hanem mint csapat iszonyat jók. Láttam az utóbbi 7-8 meccsüket és nagyon össze lett rakva ez a csapat, főleg a védelem (kivéve az olaszok ellen).
Nem mondom azt hogy rossz csapat Elefántcsontpart csak suxx hogy pont ide kerültek :/. Majd nyáron meglátjuk melyikünknek van igaza. -
#204 attól, hogy jobbak, még nem jutottak tovább. franciák is hgoy beégtek a múltkor. nézd meg szenegált mit csináltak a 2002es vb-n. elefántcsontpartnak sokkal jobb csapata van, mint akkor szenegálnak. én abból a csoportból nekik fogok szurkolni. egyébként meg a braziloknak -
#203 és? jobbak lennének a hollandoknál? kétlem...htx -
#202 nézzél már utána milyen játékosokból áll elefántcsontpart, htx... -
#201 mé esnek ki a hollandok? soha nem volt ennyire jó az oranje az utóbbi pár évben mint most, elefántcsontpart meg mitől olyan nagy ász? attól hogy van egy Drogba? nem fogja megváltani a világot...Szerbek is sokkal jobb náluk. -
Girondins #200 A kurva életbe! a két kedvenc csapatom( Hollandia, Szerbia) összekerült...
Na sebaj sajnos kiesnek az argentinok idejekorán de ez van. ettől nehezebb csoportot ki sem találhattak volna! Egyforma erős mind a 4 csapat. Nüanszok fognak dönteni! -
#199 LÁÁÁÁÁL a fene egye meg, ezé imádkoztam, hogy a hollandok meg az argentinok ne egy csoportba kerüljenek, erre.... áááááááhhhhhhhh -
#198 hát igen, majd lerágtam akörmömet az izgalomtól
na, sztem a németeknek a legkönnyebb a helyzetük. b csoportból angolok sztem továbbjutnak, 2. hely kérdéses. nekem inkább a c csoport tűnik "halálcsoportnak", nem tudom, hogy a "szakértők" miért ugrották át 2 mp alatt, hogy hát itt az argentínok és a hollandok tuti továbbjutók. argentín és elefántcsontpart(!) a tippem. hollandok beégnek szvsz. d csoport vicces, abból 1 meccset nem fogok megnézni, az tuti. e csoportból olaszok lesznek az elsők, . hely sztem a cseheké. f csoportból brazilok 1értelmű, 2. horvátország is biztosnak tűnik, g csoport is rém egyszerű, h szintén. -
#197 ha te is a reteklubbot választottad, akkor gondolom téged is esz a méreg... nem hiszem el, hogy egy egyszerű sorsolást sem tudnak leközvetíteni tisztességgel, csak így összevágva, és még ki sem húzták az országot, de már kiírták nekünk a képernyőre, hogy melyik csoportba fog kerülni... ekkora egy idióta barom csatornát, még ezek akarnak saját sportadót...!!! -
#196 nem vagyok benne biztos hogy irán el fog jtni erre a vb-re:P -
#195 szerintem a japók meg a horvátok ellen vért fognak izzadni -
#194 C csoport eléggé gyilok, bár alapból argetin-holland továbbjutást mondok, de a szerbek eléggé bekavarhatnak.
Amúgy FORZA ITALIA!
Ja, és FORZA TOGO! (csak amiatt, mert utálom a franciákat) -
R9 #193 Braziloké is elég könnyű -
#192 -
#191 hehe, jo kis meccsek lesznek majd (angol-svéd, holland-argentin, brazil-japán, korea-franciao.) németek eléggé könnyű csoportba kerültek na meg Mexikó és Portugália
már csak 182 nap :) -
#190 de a büdös eurosport vagy legalább a zdf nem tudná adni... -
R9 #189 az erste német csatorna (aminek a jele egy 1-es) az adja a sorsolást ;-) -
#188 Hmmm... Most őszintén, kit érdekel a sorsolás? Viszont annál érdekesebb a műsorvezetőcsaj! Nem rossz bige... :) -
#187 na jó, én inkább megnézem felvételről, addig meg nem nézem meg a sorsolást -
R9 #186 ha így folytatják retek klub élőbe leadja -
R9 #185 http://www.sopcast.org/download/SopCast_032.zip
ott sports | cctv5 -
#184 -
#183 link? -
R9 #182 én streamen nézem élőbe -
#181 ja -
R9 #180 megy a flash? -
#179 KEZDŐDIK -
#178 én is :DDDDD -
R9 #177 ez jó mert mellette tudom nézni a Barátok Közt-t is :D -
#176 én itt fogom "nézni"
de ha tud vki jobbat... -
R9 #175 retek klubon lesz igaz csak felvételrők -
#174 szerencsétlen szerbekkel így kicseszni... mondjuk a hollandok és csehek sem örülhetnek túlságosan, ez az egész erősorrend-megállapítás elég bundaszagú nekem :(
vagy legalábbis az erősorrendet a nemzetek mögött álló üzleti érdekcsoportok és szponzorok érdekei alapján állították össze, na persze "tisztán eredményesség alapján" nevetséges... -
Gabe18 #173 És akkor a sorsolást élőben hol lehet látni?
Azért hajrá Németország!Igaz a mostani válogatott együtt nem ér annyit mint a szövetségi kapitányuk (Klinsmann forever ,örök kedvencem),de azért csak nyerjenek.
Na jó,ez reálissan nézve túlzás persze,de kis szerencsével a 4-be bekerülhetnek hazai pályán.Azzal már elégedett lennék.
Ja és bárki nyerjen csak a Brazilok ne!(tudom ezzel sokak lelkébe belegázoltam...) -
Rudee #172 Az Eurosport nem közvetíti a holnapi sorsolást, csak a honlapjukon lehet követni az eseményeket 20:15-től. -
Girondins #171 Jól kitoltaka szerbekkel a kalaposztáskor, betették őket a concacafosok, meg a del-amerikaiak közé egyedüli európaiként, és az első kalapból sem kaphatnak európait, szóval Brazilia, Argentina vagy Mexikó lesz az egyik ellenfél.
Én a brazilokat szeretnem a jugóknak, az lenne jo meccs! -
#170 kekeke, tippmixen megszedem maga -.- -
#169 Jó,csak nekem egy jó döntö lenne!:D -
Girondins #168 azt hogy arrafele meg mindig nemzeti ügy a sport, nem pedig penz dolga hogy elmegy-e valaki a válogatottba jatszani vagy sérültet jelent.
Tanulhatnank tőlük, de igaz ez a mentalitás a horvátokra is.
Szoval szeretem a balkani focit. -
#167 lol :DDD
jugókon mit szeretsz?