19716
Világbajnok: Olaszország
-
R9 #367 gabber banner hogy áll? -
#366 D?:S_A?:_DAS -
R9 #365 őő :D -
#364 Remélem Rooneynak nem annyira súlyos a sérülése, mint amilyennek látszott a Cherlsea meccsen... :( -
#363 :((((((((((((((( Pedig szívesen néztem volna a játékát:( -
#362 Inzaghi sokkal jobb lesz mint Vieri -
gergelyanevem #361 én is mert jó volt ő régen de már nem nyújtja azt amit kellene -
#360 sajnálom
-
gergelyanevem #359 ez jó hír, Inzaghi amúgy is jobb nála -
#358 Olaszország: Vieri nem játszik a vb-n
A 32 éves játékos egy hónapja szenvedett térdsérülést, ezért nem lesz benne Marcello Lippi szövetségi kapitány 23 fős keretében.
Vieri először február 28-án az olasz válogatott edzőtáborában sérült meg, és később a Paris Saint-Germain elleni bajnokin tért vissza, de nyolc perc után ismét megsérült.
A támadó a bajnokságban biztos nem játszik és, így a nemzeti csapat keretében sem kap helyet.
Helyette Marcello Lippi szövetségi kapitány valószínűleg az AC Milan csatárát, Filippo Inzaghit hivja be a keretbe. -
#357 Berlin, Olimpiai stadion
Építési éve: 1934 (átépítve: 2004)
Befogadóképessége: 74 500 fő
A játéktér mérete: 105x70 méter
Parkolóhelyek száma: 3600 személygépkocsi
-
Gabe18 #356 Tavaly is volt VB?És ki nyert?
Amugy szerintem egy ilyen "vegyes" topicba olyan banner kellen ami nem utal egyik csapatra sem kifejezetten.Elég lenne a hivatalos logo + valami egyszerű háttér. -
#355 nem, nem olyan drága.
Ismerősöm arrafelé dolgozik, és ő mondta, hogy a jegy annyiba kerül, mint a haza (nagyobb) meccseken (pl Magyar - Brazil) (12.000 től szinte bármeddig), de eljutni borzalmas, az autópálya mocsok drága...
-
Thief55 #354 Jajaja, evidens. :) Már alig várom! szerezni kéne rá jegyet, szívesen megnézném élőbe is, csak gondolom mocsok drága... -
#353 igyvan -
R9 #352 ja..a tavalyi világbajnokról nincs semmi meg a kép minőségi is gyenge meg nézd meg gabberét és hasonlítsd össze ;-] -
Gabe18 #351 Tökéletes ez a banner,a megfelelő csapat játékosai vannak rajta teljessen... -
R9 #350 ADRIANO!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D -
#349 legyen rajta pizza, spagetti, meg jó csajok:DDD -
Jól teszed:DDD -
#347 ok összedobok vmi Olaszos bannert -.- -
Kanál #346 robi carlos xD -
#345 a francia válogatott,htxvm:D -
#344 mi legyen rajta kb.? -.- -
R9 #343 gabber: csinálhatnál vmi rendes bannert mert ez ...nem méltó a vb-hez :D -
R9 #342 csak kár hogy a brazilok nyernek -
#341 jaj de várom már, Forza Italia persze -
#340 Palik közvetített egyáltalán már focimeccset? -
#339 a kommentátorok nevét olvasva hiányzik nekem Palik, mi történt? :DDDD -
#338 A Vitár szerintem humoristának készült eredetileg. Többek között ezt is ő produkálta:
"Az argentinok vezetik a támadást, majd történik valami a 16-oson belül, nem is értem, micsoda, hoppá, egy gól, úgy néz ki tizenegyes volt. Érdekes döntés. De lássuk csak, az argentinok újabb támadást vezetnek, lekopirozzák az előző akciót, és tizenegyes, újra, es újabb gól.
azazhogy bocsánat, ez az előbbi gól ismétlése volt." -
Gabe18 #337 Már hogy lenne az?Robi bá egy klasszikus!Horti hozzá képest csak kezdő,de az unalmas meccseken ugy fel tudja viditani az embert egy-két elmés gondolatával... -
#336 A Hortit inkább ne emlegesd! Vitár Róbert kategória az a fickó. -
Gabe18 #335 Elképzelem majd amikor szerencsétlen Hajdú B. elgondolkozik "istenem,hova kerültem?".
Léderer vajon hogy fog bejelentkezni?Jó vacsorához jó focit kívánok!?
És hol a Horti mester?Azon legalább röhögni lehet.
Hogy "csak" 10 meccs kizárólag sport klubos,erre még azt mondom,ha már jobb nem lehet,akkor ez még belefér.Ráadsául akkor amikor még napi 3 meccs van,tehát kettőt láthatunk.Persze ez biztos nem vigasztalja azt aki esetleg kedvelt csapatát nem láthatja.(Pl. a Csehek 2x is csak sport klubosok,vagy a svédek is egyszer) -
#334 Végre, ezek szerint élőben nyomják majd kintről a kommentátorok.
Stúdióbeszélgetést meg úgysem fogom nézni... :c -
#333 Gyulainak legalább jó a vérvonala:\ -
Kanál #332 A vezető kommentátorok és szakértők a helyszínről jelentkeznek majd, a budapesti stúdióbeszélgetéseket, elemzéseket pedig Héder Barna, Gyulai Balázs és Kovács "Koko" István vezeti majd.
ezeknek ugye semmi kozuk nincs a focihoz? :D -
#331 hát az már jó előjel hogy nem rtl-es "felfedezett" -
#330 Itt megtaláljátok a meccsközvetítések menetrendjét.
És ki az a Hethéssy Zoltán?
" Hetthéssy Zoltán 2000-ben a Telesportnál kezdte pályafutását, idén januártól a Sport Klub kommentátora " -
#329 ez nem olyan rossz...akinek nincs port klubja az "csak" 10 meccsről marad le! Mondjuk aki fanatikus az ezért is mérgelődik:)) (szerencsére nekünk van s.k) -
#328 Fingom sincs.