19716
Világbajnok: Olaszország
-
#487 Clarence Seedorf és Roy Makaay után Edgar Davids sem lesz ott a holland válogatottban a június 9-én kezdődő németországi labdarúgó-világbajnokságon.
Marco van Basten szövetségi kapitány ezúttal hat játékost húzott ki listájáról, a Tottenham 33 éves középpályása mellett Wilfried Bouma (Aston Villa) valamint Ron Vlaar (Feyenoord) is kiesett a kegyeiből.
A játékosként háromszoros aranylabdás tréner a május 15-i határidőig alakíthatja még 23-as keretét. A hollandok Szerbia-Montenegróval, Argentínával és Elefántcsontparttal találkoznak majd a vb csoportküzdelmeiben.
hááát ő tudja...(igaz nb1.hus a hír) -
#486 ugye hogy jó :) -
#485 hmmm, ez elég jónak tűnik:) valaki megcsinálhatná:) a sajátban meg lenne hozzá fórum -
Unreal1942 #484 Szerintem fejezzük be az erről való diskurálást itt. (esetleg nyissunk topikot neki sajátban) :P
Nem ide való. A döntése megszületett. Attól, hogy nem jó még el kell fogadni.
-
#483 pl. Predictionleague, link itt
csak egy mysql és egy php futattási lehetőség kell hozzá, ilyet használtam 1.5 évig a tippligámhoz -
#482 ha már játékot akartok, akkor miért nem olyat csináltok, hogy az összes meccsre lehessen tippelni számszerű végeredményt? és a vb végén győztest hirdetnénk -
#481 Nem értelek Gábor... Ez egy szavazós topic lenne amit 1-2 hónap mulva már lehetne is törölni...azért gondolom hogy a sportba kéne mert végülis a vébéről szavaznánk vagy mi fene... de mind1 Te vagy a moderátor.... -
#480 szerintem meg ne nyissa meg a sportba, mert most töröltem amit megnyitott...
mondom mégegyszer sajátba mehet -
#479 Szerintem nyugodtan nyisd meg!
Természetes hogy kell neki uj topic mert órákig tartana innen kiválogatni a végén...és nyugodtan jöhet ide a sport fórumhoz...aztán ha vége a vébének és összesítettünk akkor lehet majd törölni a topikot... szvsz -
Unreal1942 #478 Ez foci téma. Szerintem ide vág. Miért nyitnám a sajátba? Nem sajátot akartam hanem a foci kedvelőknek.
Neked nem tetszik, hogy itt akartam nyitni és kész.
Szerintem ide való és kész.
Te vagy a kapitány itt. Ez van.
Szerintem kár ezen vitázni mert az nem ide való és nem jutunk közös nevezőre úgysem.
-
#477 teljesen normálisan kértelek hogy nyissál egyet a sajátba, de nem tudom hogy miért kell ezért így viselkedned :) -
Unreal1942 #476 Értettem parancsnok!
Akkor mindenki nyomja ide aztán majd átválogatjuk....
Én csak jót akartam nem külön VB topikot. Sajnos ezt pont az nem látja át akinek ez lenne a dolga.
NC.
Mindenesetre az biztos mester ,hogy a digók nem lesznek a 4 közt :P -
Unreal1942 #475 A játáknak lenne külön topik. Mi ezzel a baj? Átlátható lenne itt meg mehetne a diskurancia nyugodtan. -
#474 nem kell külön topik, ha annyira akrsz akkor a sajátba légyszives -
Unreal1942 #473 Szerintem kezdjünk el egy egyszerű játékot itt a VB vel kapcsolatban :)
Persze tét nélkül.
Talán indítok is egy külön topikot az átláthatóság kedvéért.
Oda mindenki csak azt a 4 országot írja akik szerinte a 4 közt lesz.
Komment nem szükséges hozzá.
És továbbra is ez a topik maradjon a VB topikja minden egyéb más bővebb témában.
-
#472 már alig várom. Hajrá Spanyolország, és Brazília :DD Spanyoloknak jobban örülnék ha már 4 közé bejutnának végre -
#471 király az új banner: így betéve még szebb:D
-
#470 és ezt gondolom a vébé kezdetekor kezdik kiadni...!? -
#469 ok nekem 8 én a dvd-set veszem mindig ^^ -
Zséé #468 azért nem emelhetik fel az árát, mert akinek nem kell a dvd az nem fogja megvenni drágábban. max az lehet, hogy 2 verzióban lehet majd kapni. egy dvd-s ami drágább meg egy sima ami alapáras -
#467 szerintem meg annyi lesz^^ -
#466 ja és gondolom nem száz forint lesz -
#465 a tévébe a reklámba azt mondták , minden kedden dvd meléklettel hogy a vb szurkoli semmiről ne maradjanak le , gondolom ez avb goljait , riportjait , összefoglaloit , emlékezetes pillanateit takarja -
#464 az komoly:) akkor vesszük:) (pontosan mi lesz a dvd-n?) -
#463 azt halottátok hogy minden kedden foci vb-s dvd lesz a nemzeti sportba ? -
#462 éljen az új bannerünk -
R9 #461 -
#460 jobb mint a mostani:)
-
faláb #459 Zigic helyett inkább Vucinic -
#458 Szerbia és Hollandia fog tovább jutni:))
(banner csere hol marad?) -
#457 Ez nagyon zsír lett, köszönjük! -
Girondins #456 Jevrics - Gavrancsics,Vidics,Krsztajics,Dragutinovics - Koroman,Duljaj,Vukics,Sztankovics- Zsigics,Kezsman
EZ LESZ A VB MEGLEPETÉSCSAPATA!!!!
C csoport:
1.Hollandia
2.Szerbia és Montenegró
3.Argentina
4.Elefántcsontpart
KURVA IZGALMAS KIS CSOPORT LESZ EZ! -
#455 frankó a banner! cserét kérünk!:) -
#454 b+ ez kurvajó O::: -
#453 azta(WOW) De szép!Gratula:) (milyen lett volna ha nem uncsizol? :P ) -
Zséé #452 -
#451 kira lett nagyon -
#450 Uncsiztam, összedobtam egy bannert. :D Játékost/játékosokat szándékosan nem tettem rá, mert akkor az úgy lenne korrekt, ha minden csapat minden játékosa rajta lenne
-
#449 Ütős keret:) (vagy csak az efem beszél belőlem ^^)
#447 :Hú ebből mindet elfogadnám^^ kivéve a Franciát... -
Kanál #448 franciake meg az argentinoke csunya