19716
Világbajnok: Olaszország
-
#819 Biztos inkább lehalkítom majd a TV-t :DD -
#818 mondom, Jún1-től lesz:-)
-
Gabe18 #817 Kösz.
Közbe körülnéztem de UPC-nél még nem találom.Nem baj a VB-re legyen... -
#816 egyébként felhívom a figyelmeteket, hogy kommentár szidás a vb alatt is, a szpemtopikba legyen:-)
-
#815 most a BL döntőt ismétlik, valami Világinál is balfékebb kommentárral :DD -
#814 sztem keressétek, hátha -
#813 szeed melett lakok, és kis Kiskunhalasi kábelszolgáltató.
Még Sport 2-m sincs, csak most a Rai Uno helyén Sport Klub van ennyi -
#812 semmi extra, csak az alapcsomag, + a sport 1,2
de lehet veszek digiTV
de ne tudd meg, hogy mennyit rimánkoddtam a lánykának a telefonban, hogy megszübtesük a szerződésem:P:P
-
gergelyanevem #811 nálunk sem upc van...valami más kütyü ami pest közelében van csak(am mikró vagy mi a rák) -
Gabe18 #810 7000-et?Az meg milyen csomag? -
#809 'Há sztem ez, de akko én szívtam, me nincs UPC-már
borzalmas volt, 7000-et fizetni érte havonta így hát visszamondtam
-
Gabe18 #808 De jó lenne ha biztos,mert akkor elkezdem itt keresgélni... -
gergelyanevem #807 mondjuk ebben jún. 1-et írnak... -
gergelyanevem #806 ez nem az? -
gergelyanevem #805 upc talán -
Gabe18 #804 Ehh...nem is tőled akartam csak rosszra kattintottam. -
#803 ne tőlem kérdezd
-
#802 nekem már ez EB-n sem volt szimpatikus. Az tette naggyá, hogy egy meccsen rúgott -asszem- három gólt...
-
Gabe18 #801 Milyen szolgáltató?
-
Gabe18 #800 Igazából nem értem ezt a Rooney mizériát?Nem tudom miből gondolják hogy ő lesz most a megváltó.Ugyanis pl. a selejtezőkön EGY GÓLT SEM RÚGOTT...
Ettől még jó játékos,de nem értem miért kell neki mindenáron ott lenni,ráadásul egy ilyen sérülés után,ugyhogy ez nekem kicsit magas,de mindegy.
Ráadásul véletlenül valaki az első meccsen lerugja megint hogy rásérül erre,na akkor aztán az ellenfél lesz mindenféle gyilkos szemét... -
gergelyanevem #799 olvastam már valahol (nem itt volt?) hogy elrhető lesz(főleg a vb miatt) -
#798 hanyadik???
-
#797 Ma vettem észre, hogy már van Sport Klub csatornám, csak azért szólok, hogy figyeljétek ti is, lehet, hogy a VB miatt teszik elérhetővé -
#796 hát, szerencsétlen egy hétig zárt oxigénsátorban "élt"
-
#795 "Rooney pénteken már edzhet?
Angol lapértesülés szerint Wayne Rooney pénteken már aktívan részt vehet a világbajnokságra készülő angol labdarúgó-válogatott edzésén. Az információt maga Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitány is megerősítette."
Wayne Rooney április 29-én szenvedett lábközépcsonttörést a Chelsea elleni bajnokin, s akkor az orvosok legalább hat hetes kényszerpihenőt jósoltak. De a támadó sokkal gyorsabban gyógyul, ebben hatalmas segítséget nyújt a klubja.
Azért ez dúrva,tudnak valamit ezek az orvosok,lassan ott tartanak hogy ha valakinek leszakad a lába visszavarják és másnap mehet játszani,aztán jön az hogy csak leviszik a pályáról és helyben megcsinálják a playa meg 5 perc múlva jelentkezik játékra a bírónál -
#794 Hát ez elég karcsú, azért kösz... :D -
QPR #793 Ma kezdődik az U21 EB.
Senki nem követi?
Attraktívabb a játék mint a "nagyoknál".. -
#792 igen, azet énis keresem folyamatosan. Remélem, hogy holnap vagy holnapután már tényleg meglesz, bár semmi sem biztos, ugye:P
-
#791 Eurosporton végülis elég korrekten meg van már csinálva sztem: ITTEZAZ -
#790 Reméltem, hogy valamelyik oldal gyorsabban feltette az adatokat! -
#789 #734:"A FIFA egy hét múlva, azaz május 25-én nyilvánosságra hozza a benevezett játékosok kibővített adatlistáját."
Méghozzá a te kommented. -
#788 nekem olyan oldal kellene ahol játékos képek vannak (pl. mint az uefa.com-on) -
#787 Van már olyan oldal, ahol fent vannak a játékos statisztikái? Pl hogy ki hány válogatott meccsen játszott már, meg ilyenek. -
#786 Lippi marad az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
______________________________________________________________________________________________________________
Marcello Lippi marad az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakembert hétfőn 12 órára berendelték az Olasz Labdarúgó Szövetség székházába, ahol a szervezet élére kinevezett kormánybiztos, Guido Rossi megerősítette pozíciójában.
______________________________________________________________________________________________________________
A helyi sajtó az elmúlt néhány napban az ügyészség által tanúként kihallgatott tréner fejét követelte, mivel állítólag nyomást gyakorolt rá a GEA játékosügynökség, hogy mely futballistákat hívja be a válogatottba. Lippi helyzetét nehezítette, hogy fia, Davide is belekeveredett a botrányba, ugyanis munkatársa volt a Luciano Moggi, a Juventus lemondott főigazgatójának fia, Alessandro irányította ügynökségnek, amelyet azzal is vádolnak, hogy a szövetségi kapitány mellett a játékosokat is megfenyegette, hogy a Juventushoz igazoljanak.
Az idősebb Moggi a vádak szerint a bajnoki mérkőzésekre "megrendelte" a bírókat, akikkel "elbeszélgetett" a Juventus számára kedvező eredmény érdekében. A bundabotrányban elsősorban a Juventus, másodsorban az SS Lazio és a Fiorentina, harmadsorban pedig az AC Milan érintett. -
#785 Mark Vidukát,
az UEFA Kupa-döntős FC Middlesbrough 30 éves támadóját
nevezte ki csapatkapitánynak Guus Hiddink, a június 9-én kezdődő németországi labdarúgó-világbajnokságra készülő
ausztrál válogatott szakvezetője.
"Mark már a selejtezők során is rendkívül felelősségteljesen viselkedett a pályán, és nagyon komolyan vette a feladatait" - indokolta döntését a holland tréner.
Az ausztrálok 32 év szünet után szerepelhetnek ismét vb-n, a csoportküzdelmek során a címvédő brazilokkal, valamint a japánokkal és a horvátokkal csapnak majd össze Németországban.
(MTI) -
Girondins #784 Hajrá Szerbia és Montenegró! Habár szerintem addigra az sem biztos létezni fog-e még ez az ország, hiszen montenegróban ma döntenek a függetlenségükről. -
#783 âkkor töröld a #775-öt is -.- -
#782 Namost akkor világosan!
Ki lettem ide nevezve HG-nek, hogy rendben tartsam a topikot, Ezért nem fogotk itt spemmelni, emin3m!!! -
#781 flém off -
#775 örülök!
Na, akkor elmondom neked, hogy képzeld, énis focizom, és képzeld, foci fan vagyok, és képzeld, még kedvenc csapatom is van. De nem óhajtom ezt ITT megbeszélni veled.
(tudod ez nem az a topik)