19716
Világbajnok: Olaszország
-
Gabe18 #899 Nem baj,legalább lesz itt még egy német szurkoló,nem csak én egyedül... -
viktor8806 #898 1 kicsit viszont sajnálom hogy nem Kahn a Bayern kapusa már,nélküle nem olyan lessz mint volt -
#897 ja, paypallal -
viktor8806 #896 félre hitted 1 kicsit:D -
Gabe18 #895 Pedig volt egy olyan gyanúm hogy BayerN-t akartál írni,csak elrontottad.
De akkor nem. -
viktor8806 #894 hát az a király csapat -
Gabe18 #893 Nahát,egy Leverkusen szurkoló! -
Gabe18 #892 Dehogyis,hát láthattad tegnap hogy Új-Zélandnál kapásból jobbak vagyunk... -
viktor8806 #891 szurkolok.elnézést -
viktor8806 #890 talán?:D
amúgy a bayer miatt szutkolok nekik -
React #889 Hajrá Németek??? Jajj... :D
Bár a Ballack gyerek jól néz ki -
viktor8806 #888 nem érdekel mit mondasz,akkor is szarcsapat -
#887 jól vagy?
én a helyedbe szégyellném magam, hogy ilyet mondok. Akkor biztos nem vagy tisztában dolgokkal...
Csak sajnálni tudlak
-
viktor8806 #886 a leg szarabb csapat a Magyar
Hajrá Németek!! -
#885 kártyával fizettél?
-
#884 Ebay UKről rendeltem, 27 font volt ami kb 10.000 FT. Kedden adta fel a srác és ma már itt is van :)
Aki Ebayről akar rendelni annak: semmiképpen ne ázsiából rendeljetetk mert azok fakek, minden kamu. Csak Európából!!!
itt a link ahonnan vettem -
G_ArchAngel #883 Lion's Sportból van? -
#882 hogy híjják a postátst? nyomd már ide a telszámát?
mennyivót'?:-O
-
#881 csöngetett ma délben a postás bácsi és ezt hozta :) :
-
#880 elég szép törvény/szabály/rendelet
-
#879 Valami olyasmi törvény/szabály/rendelet vagy mittomén mi van,hogy csak olyan adó közvetíthet ami lefedi az ország 5%-át,ami egy nevetséges szám,hiszen így elég ha elérhetővé teszik a sportklubot bp felén(se),bár már azt is olvastam valahol hogy már ez is megszűnt. -
#878 hál istennek, nekem tegnap óta ,,magától" lett. Szívok eleget Sport2 hiánya miatt, de ez most bejött -
#877 de mondom, hogy nincs.
Igaz a UPC tányérja megvan, de ugye beltéri nincs. Vettem ugyan eggyet, amire a hotbird-ot állítottam, ami tele van német adókkal, ez az esély még fennáll
-
Zséé #876 valami külföldi adón biztos meg tudod nézni élőben is -
#875 elég gáz dolog, specc nekem nincs UPC-m, meg semijen műholdas, és kábeltévés adást nem fogok, (aláb is írtamm, ugye,) így nlhány érdekes meccseről maradok le. Egyébként már most is van Sport Klun UPC, de a színvonala elég gáz.... -
G_ArchAngel #874 ezaz, vagy egy részét buktuk...
ezt amúgy, hogy engedheti meg az ORTT (vagy akárki), hogy sportvilágesemény nem mindenhol elérhető csatornán legyen? -
#873 remélem, mert nem nagyon akarok lemaradni egyikről sem:-)
-
#872 Hát mivel már non-stop megy az adás, biztos fognak éjjel ismételni meccseket. -
#871 azok a meccsek, amelyek a sport klubbon mennek élőben, az RTL nem fogja leadni éjszaka?
-
#870 -
#869 Köszönjük:-)
-
#868 Hogy a végén is legyen hajtás, nehogy az legyen, hogy a tuti továbbjutó lesz@rja az utolsó meccset, aztán a 2. helyért meg több csapat is versenyben van még. -
#867 Ez már az EB-n is így volt.Gondolom nem csak én nem értem hogy ezt miért kell így?Ha addig rendesen el vannak osztva a meccsek akkor miért pont a csoportkörök végére van szarul megcsinálva?? -
#866 kösz
gondoltam én is, csak a gépen amin vagyok most, nincs semmi :DD -
#865 -
#864 Összeillesztettem a menetrendet, itt megtaláljátok :) -
#863 Csak a 3. csoportmeccsek fognak egyidőben zajlani. -
#862 tényleg. Hülyék, csoportmeccsek végig külön mennek, a kiesések meg egyszerre... -
React #861 okés, én is egy pöppet túlreagáltam -
React #860 Hmmm... június 20 után végig üti, vagy én vagyok a hülye? :)
Nekem meg érettségire kell készülnöm (szóbelik)