19716
Világbajnok: Olaszország
-
#982 Vééégre már van Sport Klubunk is kábel tv-n! -
#981 Durva... -
#980 és sokáig is elmenének ezek a csapatok... -
Zséé #979 érdekes -
#978 -
#977 NE SPEMMELJETEK!
-
viktor8806 #975 úgy is a németeknek szúrkolok -
viktor8806 #974 nekem mind1 te ... -
#973 3:6 te pontpontpont:ÐÐÐ -
viktor8806 #972 én 4:6-ra emlékszek,de akár lehet 0:6 is -
#971 4:6 nem volt. -
#970 nem 3:6? -
#969 Ezt miért ide? :o -
viktor8806 #968 Hehe jó lenne ha megint: Anglia vs Magyarország 4:6 lenne -
viktor8806 #967 Akkor jó -
#966 "Buffon tisztázta magát, ellene az eljárást megszüntettük" – mondta Pietro Errede torinói államügyész, aki hozzátette: a kétórás kihallgatáson Buffon azt állította, hogy a fogadási botrányban vádlottként szereplő barátjának januárban elküldött 10 ezer eurót nem a Juventus meccsére kellett feltenni. A vallomást csütörtökön ellenőrizték és kiderült, Buffon ismerősén keresztül valóban más sporteseményekre fogadott. A hálóőr az ügyészségen azt mondta, az elmúlt két évben közel kétmillió eurót veszített különböző szerencsejátékokon, ez azonban nem számít törvénybe ütköző cselekedetnek.
Giovanna Melandri sportminiszter csütörtökön találkozott az Olasz Labdarúgó Szövetséget (FIGC) ideiglenesen irányító Guido Rossival és a játékvezető-küldés rendszerének felülvizsgálatára, illetve a televíziós közvetítési jogok értékesítésének reformjára szólította fel.
-
#965 23-as keretek -
#964 igazábol így képen viccesnek néz ki, de valóságban nagyon szép -
#963 kamu, egyértelműen, nem írja oda hogy authentic/genuine/puma product
és mint korábban említettem, Ázsiából semmikép!!! (a location igaz hogy UK, de a user thai, és a legtöbb fake mez, onnan származik)
-
Kanál #962 (Y) egy ilyenbe en is beruhazok ajgesz -
#961 -
#960 Csak a párjának kedveskedik ajándékokkal ez a szépfiú -.- -
#959 ha ez kívánságműsor akkor, már én is jelentkeznék :) -
#958 nekem is hozol valamit?:)
-
#957 Nehogy anyagilag padlóra küldjelek ( egy héten belül itt legyenek ám -.- )
-
#956 válassz még valamit -.- -
#955 Ez faszán néz ki! :)
Nekem egy ilyen kell, htx -.-
-
#954 szerintem vagány, de lehet hogy énis maradok a kéknél.. -
#953 én majd egy ilyet tervezek
-
#952 Hát ez tök csúnya. -
#951 ez az eredeti ala Lion Sport
-
#950 az hogy elvan kúrva nem azt jelenti hogy Puma helyett egy medve van ott
a minősége rossz -
#949 hát akkor lehet jó a cuccos, mondjuk az egyik United Kingdom-ból van szóval lehet hogy nem kamu, de azért 5000ft egy mezér, na jó plussz 2000postak.
de ez akkor is kevésnek tűnik :) -
#948 az lehet. De azt azért beláthatod, hogy ha elvan kúrva egy puma jel, akkor az már nem számít igazi pumának. Ez olyan mintha elfelejtenének féket rakni az autóba...
-
#947 márpedig Puma márkaboltban is undorító volt a Puma jel a válogatott mezén -
#946 hát azért ez szerintem nem így megy:P
-
#945 a Puma jel miatt ne aggódj,az összes olasz mezen elbaszták,csak nem értem hogy az Elefántcsontpart mezén miért tudták normálisan megcsinálni -
#944 vedd meg, oszt kiderül:-)
-
#943 nemtom, van rajta címke is :) -
#942 hajjaj