19716
Világbajnok: Olaszország
-
#1182 mér pont ott?szereti a Realt? -
React #1181 Tényleg az amúgy... viszont olyan szívesen nézegetném őket minden évben -
#1180 kikérjük magunknak, most először volt :DDD -
#1179 Léderer olyan nagy Madridista h mindig ott van?:D -
#1178 Aha, csak elfelejtik, hogy így is túl vannak hajtva a játékosok, és egy nyár se lenne teljes pihenőre + még több meccs a BL miatt. Gratulálok, halott, pénzhajhász ötlet... -
#1177 azért inkább levettem a voluméból :) -
#1176 azért Világi Péteren látni vmi törekvést.most a magyar bajnokság zárófordulójában nem idegbetegeskedett ha szerzett a Debrecen egy gólt -
#1175 hozzád nem szolt senki -
#1174 Tényleg nem kéne minden kis bakin fennakadni,főleg hogy nem hinném hogy a vezérígazgató(a tényleges főg*ci,aki lapátolhatja a pénzt otthon) gépelte el,hanem csak egy egyszerű jómunkásember.
Úgyhogy inkább jöjjön egy hír:
"Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke arra kérte a pénteken kezdődő németországi világbajnokságon közreműködő bírókat, hogy könyörtelenül büntessék a könyöklést.
A svájci sportdiplomata elárulta: ez volt az egyetlen kérése a játékvezetőkhöz, amikor meglátogatta őket frankfurti edzőtáborukban.
"Kértem, hogy védjék meg a jó játékot, a jó futballistákat és fordítsanak külön figyelmet a sportágban feltűnt új ördögre, a könyöklésre" - mondta Blatter."
Az előző vb-n a játékvezetés ugyebár enyhén szólva is bicskanyitogató volt(olaszok kiejtése koreaiakkal szemben,merthogy sztem bundát növesztett az a bíró),most remélem nem lesz az főleg úgy hogy tényleg csak a legjobbak lesznek ott belőlük is tudtommal. -
#1173 igen főleg azér, mert lehet találni bőven...
-
gergelyanevem #1172 engem egyszerűen nem érdekel...az rtl minősíti magát az összes műsorával...ezért nem lepődöm meg semmin. -
#1171 egyetértek
eleinte még nekem is vicces volt,de mostmár kurvára unalmas az állandó "hüha találtam egy elirt szót" tipusu emberek irása -
#1170 :|
De nem felháborító?
Úgy őszintén, és csodálkoznak az emberek, hogy le***-uk őket...
Kétségbe-ejtő -
gergelyanevem #1169 szerintem is szánalmas az rtl klub, de az sem kevésbé az, hogy ilyenekkel képesek vagytok foglalkozni... -
#1168 hát az enyhén dúrvább volt
nemcsak a nevét,de a debüt. dátumát is enyhén elirták :W -
#1167 Nem az első, a múltkor Henry nevével küzködtek...:D
-
#1166 ... -
#1165 hát egy ekkora tv csatornánál nem kis hiba ilyet nem észrevenni... -
#1164 jajj azér minden szarba ne kössünk má bele... -
#1163 Hol debütált Owen?
1; farncia(!!!) VB-n
2; portugál EB-n
szép kis helyesírás grat Retek klub! :D -
#1162 Én is csípom, de ez már off... :) -
Monoton #1161 real_funghi: Az hogy történhet meg, hogy a vb-n szereplő sztárok bemutatásakor óriási szarvashibák is becsúsznak a szövegbe? Ezeket persze gondolom, nem te állítod össze, de nagyobb rálátásod van a dolgokra. Ki a felelős a tartalmukért?
LÁ: Ennek az a titka sajnos, hogy egy nemzetközi cég magazinműsorát, illetve egyperces játékosbemutatóit vásárolta meg a csatorna, amelyekhez mi nem nyúlhatunk, sem képben, sem szövegben. Ez főleg a magazinoknál éles, amikor olyanok nyilatkoznak, akik ott sem lesznek. A másik probléma, hogy ezek a kisfilmek akkor készültek, amikor még nem volt meg a keretkijelölés, tehát a készítők sem tudták, hogy kik lesznek ott pontosan.
Léderer Ákos válaszolt a madridista.hu chaten! -
#1160 nane.
Ez nem fog bejönni. Szerintem ezt a hagyományt nem szabad megbojgatni...
-
#1159 én nagyon kedvelem azt a pasit.....
-
Monoton #1158 LOÁL -
#1157 az egy őrült az az ember
mindent tud a kosárlabdáról,a fociról,az nhl-ről
eltudná mondani milyen volt 1930-ban az uruk öltözőjében a törölköző színe -
React #1156 Német? Lehet nagyon nem értek hozzá, de sztem ők sehol se lesznek :) Amúgy elefántcsontpart milyen? -
angelus #1155 Nálam a legjobb négy csapat a csoportbeosztást is figyelembe véve az Angol, Brazil, Cseh, és Argentín válogatott... érdekes különben, mert egy hónapja kábé 2-1-es Angol-Német döntőt álmodtam... -
#1154 Télleg én még nem is láttam róla képet, tudsz róla mutatni egyet, mert Sport TV oldalán nincs semmi róla ^^ -
#1153 ő csak sci-fi történeteket mesél NBA szereplőkkel -
#1152 Arra a szakállas csókára gondolsz? Ő Török Péter. -
gergelyanevem #1151 Méhes Gábor? -
#1150 az rtl klub kommentátorok topikban megvan a neve de nem emlékszek -
#1149 nem is az a célom, hanem hogy rájöjjön, hogy egyszerűen semmi a közvetítése...
-
#1148 szerintem nem mész vele sokra:) -
#1147 Megírom, de úgyse fog válaszolni.
De segítsetek. Ki az az NBA-s aki mindenféle infóval nyomja teli a közvetítéseit?
Sosem tudtam a nevét:)
-
Kanál #1146 hajra, ird meg -
#1145 Kellene írni egy levelet Léderenek, hogy színvonalasítsa a közvetítéseit, úgy mint az NBA-s kommentátorok!
-
#1144 kösz -
#1143 CCTV5