Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
steam hibaüzenet
örülök hogy cs:s newbie létemre tudok újat mutatni <#idiota>#idiota>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
hegeszd bele sztem azt,és megvan oldva...csak nekrekkeld😄
Minap, mikor teljes reinstall volt, mert már 24 óra alatt se lehetett teljesen töredezettségmentesíteni a winyót, akkor szedtem le a teljes source-ot, és kb 4,5 óra alatt lent is volt. Szintén dobozos, és amikor elõször tettem fel akkor kérte a cd-t is az aktiválás miatt, de mióta éll az acc., azóta nem kell neki... meg akkor lusta is voltam elõhalászni valamelyik tégelybõl.
Épp most azon gondolkodok, hogy van-e hozzá agyi kapacitásom, hogy "lövöldözzek", vagy maradjak mára a Theme Hospitalnál. 10 percenként nézegetem a szervert, de max 2 ember volt, az is kb 3/4 órája.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
1. leszeded a sztímet
2. create account (azt tuti engedi,kulcsnélkülis, ahoz késõbb is hozzátod rendelni a kulcsot)
3. kulcsir pontosan
olyan nincs hogy nemenjen... de komolyan ilyen rõl nemhallottam még...
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Egy haverom megvette a hl2 game of the year editiont, de jelenleg csak a cd kulcs van meg neki. mert a testvére aki megvette neki másik városban lakik. Steamnel amikor mebprobálja a games/activate product on steam
-et azt írja ki rakja be a hl2 game of the year edition lemezt ami csak hétvégén lesz nála. Meg lehet oldani ezt a gondot a cd nélkül is?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hozzá lehet szokni, volt idõ amikor énis ezzel tóltam. De jobb az mikor egy stabil értéken van, mert ahoz biztos hogy hozzá lehet szokni nagyobb pontosságot lehet elérni a rántásoknál(hozzászokás kérdése).Igazából nincs mit errõl beszélni, elméletben is rájön az ember mi lehet az egyszerûbb, célravezetõbb.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
keresd õt
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
meg amíg nem veszem meg addig a törten kéne tolni,de patcheket kéne felrakni.Valami 7,8,9 -eset.
valaki nem tudna segíteni hogy honnan lehet letölteni?
The.All.Seeing.Eye.v2.6.0.WinALL.Cracked-EMPORiO
Ide:
hiip://rapidshare.de/files/22809159/TASE.2.6.0.rar.html
Én még a v2.5c-t használom, ezt még nem próbáltam, remélem müx. 😊