Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol mario rullz!
stargate
nem ir ki semmit csak nem csatlakozhatok a szerverhez

Sokat ittál, az a gond.
És picit irritáló az IQ harcod.
1. ez nem chat
2. ha kérdésed van, tedd fel
3. ha a kérdésed nem a counter strike sourcera vonatkozik, NE ITT TEDD FEL.
4. használd a válasz erre funkciót
egy dolog,csakhogy tisztán láss...
a gépem gyenge mind a video felvételhez,vágáshoz, amivel szembesültem sajnos,mert nem egy percet töltöttem vele hiddel..
másik ,meg hogy a megfelelõ tömörítési formára majd ráérzek idõvel, valóigaz ,hogy nem szántam rá sok idõt,inkább alszom,ha van idõm 😄
ezt mondtam hogy 5perc alatt dobtam ösze Abdul tutorialja alapján...ahoz képest sztem szinvonalas lett
janos666
Mit ír ki?
stp4trick
ha seggedbe toltad, akkor az, ha meg türelmetlen vagy mint itt, akkor az

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stargate
nah az a gáz hogy feltoltuk a cs.1.6-ot és nem megy mi a gond?
szerinted?

komolyan nem,sry
stargate
nah most komolyan?!

nem, mert már kérdeztél
stargate
kérdez hetek?
valamit!

Szega87
Akkor most sorba az egész :
#38878 ezen a fórumon nem fogsz találni
#38884 <#ejnye1>
#38879 ahogy sword mondta nincs pár embernek adminja , de te mindig lázadsz az adminok ellen , nehéz értékelni a helyzetet és helyesen dönteni én is régebben inkább ha nem tudok dönteni inkább nem cselekszem típus voltam .
#38880 abszólut korrekt válasz , annyit tennék hozzá a css team 70%nak van vlmilyen szintû joga
#38896 vitábaszállnék vele
#38899 TEK eléggé vágja a témát de nem fogadja meg a tanácsait
#38905 pár képen tiszta cs_Assault feeling
#38907 ez kell nekem ! rakjuk fel !

Köszönöm a kimerítõ válaszokat.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

janos666
Idegesít hogy ittvan a hüvejkújamnál egy gomb az egéren amire vigyázni kell be ne nyomjam, aztán akkor már akarok neki találni valami hasznos funkciót.
Én 4-el veszem elõ, katt eldobom.

De szerintem nemkéne ilyen scripteket vadászni.
janos666
Tudna adni valaki egy olyan scriptet ami egy gombnyomásra elõveszi és el is dobja a gránátot? Magamtól csak olyat sikerült csinálni ami összezavarja a többi bindet (mereven elõrefut míg újra kattintok egyet), neten meg csak olyat találok ami 1 nyomásra elõveszi, 2. nyomásra eldobja. De utóbbi sehol nem kénylemesebb mint görgõvel elõvenni és mouse1-el eldobni.
janos666
12/6 neked már egetrengetõ galádság? 18 körbõl csak minden 3.-at megnyerni? Jujj, megesik a játékban hogy feleennyinek örül valaki. Meg amúgyse arról szól ez a játék hogy mindenkinek hozzuk tökéletesen egyenlõre az esélyeit és legyen 10/10, mindenkinek 10/10-es egyéni stattal. Mikor szopni kell szopni kell, vagy ki kell lépni. (de nem tüntetõen spectátorba, quit a konzolba)
Amúgy ezt nem értem, most feljött egy õshonos francia gyerek aki szidta a magyarokat? És akkor itt egy magyar esett neki fikázni õt amit megérdemelt (magyar szerveren francia gyerek tudhatná hogy vigyázzon mert nem lesz ott senki aki megvédi...) vagy minden ok nélkül röhögtek azon hogy õ francia? Szerintem kurvára mindegy, lehet aki röhögött rajta az nem is tud franciául... De mindegy is, ez magyar szerver, saját felelõsségre merészkedik fel, ha nem tudja magát megvédeni ilyenektõl az az õ baja, senki sem tartóztatja hogy maradjon, ott a disconnect gomb. Szerintem magyar public-fun szerveren elõbb szolgálunk ki egy magyar faszfejet mint egy francia progamert. És semmi fajgyûlölet, felõlem annyi francia meg német játszik akármelyik magyar szerveren amennyi befér a slotokra, de nem övék az elsõbbség ha gond van. Nem fogunk a kedvükért angolul beszéni magyarok egymásközt, meg miket szoktak még néha kérni. 😄
És szerintem attól hogy admin joga van bárkinek, de nem a zöldbetûs vagy consolos adminsaybe írogat, illetve a nevében, írásaiban sem tünteit fel véletlen se hogy admin (tehát semmiféle admin featuret nem használ, épp csak bennevan az ID-je a cfg-be hogy admin) és nem él ezzel vissza addig ugyanazok az erkölcsi normák vonatkoznak rá mint bátki másra. Ha ép olyanja van akkor baromkodik, amíg a többségben nem kelt zavart addig elfér, ez publikus szerver, amúgy ott van a votekick/voteban szavazás is hozzá...
Én nem gondoltam sehogy, mivel nem voltam a szerveren.
jaja,köszi,csak azé hegesztettem mert nem voltam megelégedve az ott kitett alkotásokkal😄, hogy joggal fikázzak majd a közeljövõben...a full full igényes lesz😄
Blood for Blood-Ain't like you
k9duli
Shotival küldted szét a fejeket a movieban ott mi a zene címe/neve?
Egyébként jó fun movie, effectben meg minõségben van mit fejlõdni azért, csak ugy mondom😊
Jah és a hudot letakarítani.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

mégszerencse hogy nem voltam fennt😄 inkább részegedtem egy kihalt kocsmában focivébét nézünk lcd tévén😄 lol volt😄
sztem a 64bitet felejtd el,mégnagyon képlékeny:S
OrioN the S
<#nyes><#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zetorg
kedves igazgatónk mondta nekünk ezeket párszor...

5w0rdf15h
LEBONTALAK! D:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
dik...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

GenGeorge
Ti a legnagyobb erkölcstelenségekbõl is képesek vagytok viccet csinálni! Szégyeljétek magatokat!!!!<#ejnye1>

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

Zetorg
ELTÁVOLÍTALAK!

OrioN the S
halott madár...jelentkezz az irodába -.-

Zetorg
azonnali hatállyal...

OrioN the S
<#ejnye1><#felkialtas>

CheAteR88
de még mekkorát....<#szomoru1>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
sry én voltam a "kurvaanyátok"😞
SRY

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
<#wow3><#rinya> Mozs tuti kapjuk az ívet 😞

OrioN the S
de egyéb kötsögséget nem csináltam -.-

OrioN the S
Én télleg majomkodtam a franciáva 😊 SRY 😊

5w0rdf15h
figy te honnan szeded h minden tagnak van admin joga?? ha meg nincs admin akkor talán beszéljétek meg h cseréljen vki találjátok fel magatokat, nem kell rögtön sírva ide rohanni és panaszkodni nem lehetünk mindig fenn csak azér h neked jó legyen pfff gondolkodj már mielõtt ide jössz panaszkodni

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gratulálok a szervernek. Igen színvonalas mostanában. Végre jó értékeim voltak rajta.
Egy általam nem ismert de többiek által sem kifejezetten támogatott emberke majmol, lámáz, fikáz egyfolytában, officeon T oldalról, miért kempelünk címszóval. Statban második, persze nem áll át. Egy SG elõtagot használó egyén SG KURVAANYÁD .-. ra változtatja a nevét. Játszik egy francia gamer is, bármit ír megy a fikázás, a pro majmozó részérõl persze a legjobban, minõsíti a magyarokat kérem, hisz ez net megtahati. Admin kérdésemre sülthal válasz, nem tesznek semmit. SG elõtagú volt fenn. Az állás mindezek mellett 12v6, ekkor inkább kiléptem. Borg te ezt komolyan így gondoltad? Vagy egyátalán az adminjog megkapásával nem jár egy bizonyos erkölcsi morál is? Vagy ezt nem mérlegeled? Kérdem én kinek jó ez? Vagy csak én nem tudom megérteni miért jó vesztesnek lenni? Én persze az elsõ helyrõl álltam ki a CT csapatból 12:8-al. De így unalmas volt :p Igazából érdekelne Borg, hogy ezen akarsz e, ill az admin gárda akar e változtatni. Komolyan. Tudom hogy csak én rinyálok, de ez már tényleg gyerekes ami itt megy. Ha nem publikusan, de legalább magánban válaszolj.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Valami Middle Clan nincs ? Ahova van tagfelvétel? Szivesen mennék.

RaSTaBaNDiTa
hát eddig csak neten játszottam és azért vettem meg mert csak 2 magyar server volt, meg jó lenne warozgatni néha. megnézem majd hogy viselkedik 64 bites xp-n

Nivea
de az fps attol is függ onlibne va csak ugy eljáccodozola gépen és mivel az elözö verzioddal nem hsizem h sokat jáccotál neten ezért ez rosszabul fog futni sztem

OrioN the S
<#felkialtas><#gonosz1><#eljen>

fruhwirth
A "mi az a warez?" is warez kérdésnek minõsül?

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Sajna nemtom 😉
19-60
RaSTaBaNDiTa
elöször a warezzal játszottam (fúúúj) átlag 60-90 fpsel de 50 alatt sose volt aztán nemtom mi történt lement 40-50 fpsre azóta megvettem h2-õt és maradt a 40-50 fps csniáltam már bios meg alaplapi driver frissitést kipróbáltam vagy 5féle forcewarét de maradt a 40-60 fps <#zavart2>

GenGeorge
:S 40 sztem, de attól függ mien pálya...nekem hasonló de gyengébb a gépem, nekem mondjuk dust1-en van 30-40 fpsem a HDR vagy milyen lighting miatt.

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

RaSTaBaNDiTa
még egy kérdésem volna:

asus a8ne athlon64 3200+ 1024 kingston 400as ram msi 6600gt (555/1115) konfigon ha minden be van kapcsolva 1024/768ban hány fpsnek kéne lennie?