Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És picit irritáló az IQ harcod.
1. ez nem chat
2. ha kérdésed van, tedd fel
3. ha a kérdésed nem a counter strike sourcera vonatkozik, NE ITT TEDD FEL.
4. használd a válasz erre funkciót
a gépem gyenge mind a video felvételhez,vágáshoz, amivel szembesültem sajnos,mert nem egy percet töltöttem vele hiddel..
másik ,meg hogy a megfelelõ tömörítési formára majd ráérzek idõvel, valóigaz ,hogy nem szántam rá sok idõt,inkább alszom,ha van idõm 😄
ezt mondtam hogy 5perc alatt dobtam ösze Abdul tutorialja alapján...ahoz képest sztem szinvonalas lett
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
#38878 ezen a fórumon nem fogsz találni
#38884 <#ejnye1>#ejnye1>
#38879 ahogy sword mondta nincs pár embernek adminja , de te mindig lázadsz az adminok ellen , nehéz értékelni a helyzetet és helyesen dönteni én is régebben inkább ha nem tudok dönteni inkább nem cselekszem típus voltam .
#38880 abszólut korrekt válasz , annyit tennék hozzá a css team 70%nak van vlmilyen szintû joga
#38896 vitábaszállnék vele
#38899 TEK eléggé vágja a témát de nem fogadja meg a tanácsait
#38905 pár képen tiszta cs_Assault feeling
#38907 ez kell nekem ! rakjuk fel !
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
De szerintem nemkéne ilyen scripteket vadászni.
Amúgy ezt nem értem, most feljött egy õshonos francia gyerek aki szidta a magyarokat? És akkor itt egy magyar esett neki fikázni õt amit megérdemelt (magyar szerveren francia gyerek tudhatná hogy vigyázzon mert nem lesz ott senki aki megvédi...) vagy minden ok nélkül röhögtek azon hogy õ francia? Szerintem kurvára mindegy, lehet aki röhögött rajta az nem is tud franciául... De mindegy is, ez magyar szerver, saját felelõsségre merészkedik fel, ha nem tudja magát megvédeni ilyenektõl az az õ baja, senki sem tartóztatja hogy maradjon, ott a disconnect gomb. Szerintem magyar public-fun szerveren elõbb szolgálunk ki egy magyar faszfejet mint egy francia progamert. És semmi fajgyûlölet, felõlem annyi francia meg német játszik akármelyik magyar szerveren amennyi befér a slotokra, de nem övék az elsõbbség ha gond van. Nem fogunk a kedvükért angolul beszéni magyarok egymásközt, meg miket szoktak még néha kérni. 😄
És szerintem attól hogy admin joga van bárkinek, de nem a zöldbetûs vagy consolos adminsaybe írogat, illetve a nevében, írásaiban sem tünteit fel véletlen se hogy admin (tehát semmiféle admin featuret nem használ, épp csak bennevan az ID-je a cfg-be hogy admin) és nem él ezzel vissza addig ugyanazok az erkölcsi normák vonatkoznak rá mint bátki másra. Ha ép olyanja van akkor baromkodik, amíg a többségben nem kelt zavart addig elfér, ez publikus szerver, amúgy ott van a votekick/voteban szavazás is hozzá...
Blood for Blood-Ain't like you
Egyébként jó fun movie, effectben meg minõségben van mit fejlõdni azért, csak ugy mondom😊
Jah és a hudot letakarítani.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
SRY
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Egy általam nem ismert de többiek által sem kifejezetten támogatott emberke majmol, lámáz, fikáz egyfolytában, officeon T oldalról, miért kempelünk címszóval. Statban második, persze nem áll át. Egy SG elõtagot használó egyén SG KURVAANYÁD .-. ra változtatja a nevét. Játszik egy francia gamer is, bármit ír megy a fikázás, a pro majmozó részérõl persze a legjobban, minõsíti a magyarokat kérem, hisz ez net megtahati. Admin kérdésemre sülthal válasz, nem tesznek semmit. SG elõtagú volt fenn. Az állás mindezek mellett 12v6, ekkor inkább kiléptem. Borg te ezt komolyan így gondoltad? Vagy egyátalán az adminjog megkapásával nem jár egy bizonyos erkölcsi morál is? Vagy ezt nem mérlegeled? Kérdem én kinek jó ez? Vagy csak én nem tudom megérteni miért jó vesztesnek lenni? Én persze az elsõ helyrõl álltam ki a CT csapatból 12:8-al. De így unalmas volt :p Igazából érdekelne Borg, hogy ezen akarsz e, ill az admin gárda akar e változtatni. Komolyan. Tudom hogy csak én rinyálok, de ez már tényleg gyerekes ami itt megy. Ha nem publikusan, de legalább magánban válaszolj.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...