Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ase kiválóan alkalmas
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
mert a nevetest meg mostse birom abbahagyni
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nekem is kb 30 fps-el kevesebb lett az update óta,konfigom mondhatni ugyanaz mint a tiéd,csak a proci 478-as tokozású.
Én visszaraktam a directx-et 8.1-re,úgy nyertem pár fps-t,de még ez sem az igazi<#gonosz3>#gonosz3>
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vmit nagyon nem jól számol a source, mert tegnap pl lecsítereztek. Dust2-n sötétbõl ólálkodtam ki és jobbra fent volt egy csóka már vagy 8 kör óta mindig onnan gyepálta a népet. Gondoltam kibaszok vele, és szint hasoncsúszva kisettenkedtem, rögtön ráfordultam és lehajszárítóztam. Az meg ahogy én láttam elég késõn vett észre és hiába lõtt felém, mind mögém ment és 0 sérüléssel elmentem. Vissza lefutottam fakapuhoz a lépcsõn. Kezembe akadt egy soti szembõl két CT. Durr bele, egyik kifekszik a másik lelõ.
És akkor látom, hogy lecsítereznek, merthogy a dobozon kuksoló szerint csak a fejemet lõtte. A másikat a meg a sotival dobozon át lõttem ki állítólag(bár ez elõfordulhat), de én a folyosó közepén álltam. Szóval teljesen másképp látták a dolgokat. Ezek szerint az interpoláció nagyot hibázik, hatalmas eltérések vannak.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az hogy mennyit ért meg az majd akkor derül ki ha le tudok ülni vele pár nap pár órát és kiderül hogy megbírom-e szokni, utánna meg még 1-2 hét múlva hogy javított-e valamit az egerezõs kézügyességemen.
Meg érdekes hogy akkor az ügyesen mókolt savmaratott üveged most nem olyan teljesen mint az "eredeti" vagy csak ilyen szar az eredeti😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Amúgy meg ma van az a nap amikor meg kelél magam erõltetni 😄 (kredit)
tud vki seggíteni nekem angol levélírásban a valvének?