Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
mondom olyanon lovagolsz aminek köze nincs a dologhoz , nem hülyézek le senkit , nincs is rá okom . 1 sg tag ra nem tudok rámutatni hogy ez azért meg azért rossz ember , az hogy régen kirõl mit gondoltam az 1 dolog , nem a multból élek

Sejtettem. De ez sem gondolkodtat el, ugye?
Biztos mindenki más a hülye, és csak te vagy helikopter.
Szega87
nem szeretném mert tudom ki mit gondol

Pl azt, hogy mit gondol a team az ügyrõl. Csak hogy lásd te is. Vagy nem szeretnéd?
Szega87
mit kéne megszavazni ? kiléptem , részemrõl ennyi

Mi lenne ha megszavaznánk a teamben ezt a dolgot?
Szega87
ez a legjobb felhozolol régi sérelmeket azt lehet rajta csámcsogni , mondtam én nem kérek SG tagságból , kihúzhatod a nevem , nem is kell békíteni és az hogy régen összekaptam mindenkivel valóban igy volt , de 1 év távlatából én se igy csináltam volna a dolgokat , de persze nekem a nagykéspüség volt a legrosszabb tulajdonságom , de neked csak jó oldalad van . Ne menjünk el más vizekre mert az egész nem errõl szólt amiket felvettettél

BiG G
hm lángolnak az érzelmek errefele -.-
folytatásos teleregény, imádom 😄!

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Miért ki mondta ezt?
Na látod <#rolleyes>

Egyébként meg, ha jól emlékszem mindig én voltam az, aki próbált békíteni, meg mellédállt amikor a team szinte minden egyes tagjával összevesztél már valami baromságon. És ez az, amit a jövõben nem teszek meg, mert folyton magad alatt vágod az ágat a nagyképûségeddel, és én ebbõl nem kérek már.
Lépten nyomon felvágsz valamire, utána meg lépten nyomon pofára esel vele.
Hogy milyen über szerveretek van, hogy milyen über klánotok van, milyen über a cs2hu meg hogy milyen über vagy te... legyen így, de a franc se akarja ezt hallgatni nap mint nap. Ne csodálkozz már, ha mindenki fúj rád. Meg azt ahogy röhögnek rajtad a szerveren is, amikor ilyeneket reagálsz...

Még egyszer mondom, és utoljára, és többet nem szólok bele a dolgaidba, mert tényleg csak magam teszem nevetségessé: Vedd már észre magad.
Akor olyan embert kell adminnak választani aki fel meri ezt vállalni. Ha tenni is akar vmit a leírt jelenség ellen. Da csak ugy adminnak lenni és semmit nem csinálni ez számomra érthetetlen. Strucc effektus meg szánalom. Azt büntetni kickkel aki szólni mer az megint.

A nehezebb ellenfeleket max smalla1en osztom, másutt csak azért lehet nehezebben érvényesülni mert az egy oldalra került klántagok ventrit használnak. Azután meg gondolkozhatsz miért pont feléd fordulva állt a pro :p Még smallán is csendben lesznek ha a ventrit vagy a tst felhozod. Sztem amugy erõs a mezõny az SGn.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Szega87
nevetséges hogy azt mondod én csitereztem holott elsõ körbe fal mögül kaptam tmaron 1 fejest ts be irtam "aimos geci" , mást nem irtam végig és nem is hallhattál ennyit errõl

Amúgy 3. voltam és leszarom hányadik leszek , de akkor se mond nekem hogy az eddigi összes fragem mióta sg-n vagyok csalásból fakadt
Ja meg ne kezd el magyarázni hogy szokás szerint tulreagálom és emögé bujsz , más is zokon vette volna ha 1 év játékára azt mondták volna csalásból fakadt

Hát hogyne.

Nem is tudom tegnap ki csíterezte át az egész napot álnéven, még a kis 10 éves gyerkõcökre (akiket elõtte 2 órán át úgy lõttünk halomra másokkal, mint a botokat) is délután ratehaxort kiabálva, mert nem tudtál lelõni senkit. És akkor már Koltenes szituról nem is ejtenék szót, mert rá más is prüszkölt ugye.

Csak egy picit csodálkoztam, hogy mindez pont egy új ratehax szûrõ script felrakása után történt, úgy, hogy elõtte ugye te voltál a 2. top10-ben. De én nem vontam le következtetést ebbõl, csak furcsállottam a helyzetet. Bezzeg te csuklóból röhelyessé tudtad tenni magad, a reakcióddal. Nem lenne semmi gond, ha szokás szerint nem reagálnád túl a dolgokat. Az meg ugye nem engem jellemez, hogy egybõl személyeskedni is kezdesz.
stp4trick
s

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
p

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
a

stp4trick
m

Szega87
nagyfékû faszkalap vagy , csak nem értem mire föl

stp4trick
?

Szega87
meg te highskill is vagy

Szega87
és persze én se tudtalak lelõni soha

Szega87
még az életbe nem volt rá példa hogy téged lelõtt volna valaki

stp4trick
Értem én, csak Te nem értetted, amit ki akartam hozni belõle. A lényeg az elejében volt. Nem egyszer futottam már össze Kodiakkal, Akiraval, mégis tudtak normálisan játszani és a dolgokhoz hozzáállni, nem úgy, mint ez a hokimaki.

Szega!
Aki 26-1-t csinál 30-as serveren 5 kör után, az nekem már überpro.
Nekem, aki megaláma vagyok./ bár még mindig tudom a netem szarakodására fogni:-)))

"ha átmész más publicra jóval nehezebb ellenfeleket találsz"

Akkor ott mennyid van, 3-10 helyett 0-20? 😄

Sry, nem lehetett kihagyni 😄DD
Szega87
aki feljön SG re és 26-1 et csinál nem überpro és a klánja se , ha átmész más publicra jóval nehezebb ellenfeleket találsz

fruhwirth
nézd, sztem az nem baj, ha 1 klán játékosai publicon gyakorolnak, hisz mégiscsak más a hangulata, mint 1 warnak, kötetlenebb, nincs akkora tétje, kicsit lazábban foghatja fel az ember. Ebbõl kiindulva pedig ha felmennek vhova, biztosra veszem, h szeretnének együttlenni. Persze egyértelmú, hogyha egy összeszokott csapat megy fel vhova, netán sikerül is 1 oldalra beállniuk, nagyobb az esélyük a gyõzelemre, mivel ha a leader aszongya, h fakapu, nem az lesz, mint átlag publicon, h mki széled szét, hanem mki egyfele megy. Szóval nagyobb az esélyük persze. Amúgymeg ilyenkor, ha visszaszólnak az adminnak, az admin figyelmeztetheti õket, h vagy visszavesz a hangjából vagy mehet máshova. Ezek után csináljon, amit akar, szólva lett neki. Minden szerveren elõfordul anyázás, noobozás, stb. Ezt el kell fogadni. És mint mondtam, sosem lesz egy publicon mindenki számára jó a felállás. Vki mindig sirni fog. Én is szoktam, de még mennyit:\\

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

stp4trick
Amióta ezt a játékot fragre, meg statra meg mittomén milyen mérõegységekre játszák(mindig is), kevesen foglalkoznak a csapatmunkával, a taktikával meg a másikkal. Csak az a lényeg a többség számára, hogy minél több fragje, pontja legyen. Múltkor vmi serveren egy überpro clan tagja volt fenn és 26-1 statnál zokon vette, hogy admin átrakta a gyengébb csapatba, mindamellett, hogy mindenkit lelámázott, lenoobolt. Minek jön az ilyen publikolni? A clantársai büszkék lehetnek rá. Nevet direkt nem írok.

fruhwirth
jah és mki Wörmszözzön!

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
ez azért sztem igaz. általában mindig van fenn vki, akinek van joga, de ált. akkor is vki folyamatosan sir, h nem jó az elosztás, mér lett extend, mér nem tud átmenni vki, erre ha netán átrakok vkit, mert már 11-1van, akkor elkezd k*rva anyázni, h hogy képzelem, h átrakom, stb. szóval hidd el Pavel, nem olyan eccerû ez. sosem lehet mkinek jó egyszerre.

GenGeorge
Zoli, Budakeszin lakol? vagy mit keresel te a Darksideban? (me én itten lakolok.)

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

leszokóban vagyok a csérõl 😛 kövessétek csak órácskáim kúszását felfelé😛 majd meglásssátok,hogy ittajóidõ,és ellesz felejtve a csé😄 😄 ikszdé,megminimum egy SZPEM _:_
janos666
Volt idõ mikor mereven pakolgatott egy script embereket a kiegyenlített csapatok jegyében. De ez érthetõ is ha felbassza azokat akiekt naponta többször rak át. Meg is lehet értnei, van aki egy adott pályán T-bõl kurva jól nyomja, de CT-bõl alig tud hozzászólni, és akkor pont õt dobálja át mire nehezen behelyezkedett és játszana, viszont nem is lesz hasznára a másik csapatnak. Ha meg az admin csinálja ugyanezt még veszélyesebb, mert egy scriptet másabb kurvaanyázni ha épp nem tetszik hogy megváltozott alattad a csapatod, mint egy élõ személyt aki épp ott is van melletted és válaszolni is tud.
Azért azt remélem belátod, hogy ha acél szigor lenne a szerveren, annak se lenne túl sok értelme 😊 Ez egy fun szerver, mindenki játszik ahogy tud, csak jó kedve legyen.
Bizonyos fokig persze bele kell szólni, és ha valami nem tetszik, akkor szólj nyugodtan, hogy egy admin vágjon rendet. Ha van éppen a szerveren. Alapvetõ jogai a legtöbb sgteam tagoknak vannak. Ha meg vitás eset volt, akkor tessék felírni az illetõ(k) nevét, steamid-ket, idõpontokat, aztán majd visszanézem a logban.
k9duli
Szerintem túl komolyan veszed, ez nem a hadsereg.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

5w0rdf15h
<#wave><#wave>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

k9duli
Ha füles, és a játék az nagy elõny akkor, valami 5.1es.Én azt vennék legalábbis.Persze ha 5.1 hangkarid van.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

OrioN the S
zsír

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ugy vezettem elo ahogy. Teljesen mindegy. Lehet hogy masnak sem tetszik neha ami itt megy, de sajnos csak én szólok. Többet nem teszem 😊 Akivel meg akartam megbeszéltem a dolgokat. Régen jobb volt. Nekem. Ennyi. Mivel nem jó, nem játszom itt, ugysem hiányzom, s a kritikat sem tul jol turik egyesek 😊
Azert a vélemyényem marad, s ha nem jött volna át:
-a SG mint szervezõdés elsõ rangú
-egyedülálló pályagazdagság
-viszonylag telt ház
-jó elérés
-naprkész fejlesztések, updatek
-aktív fórummal megtámogatva
-szavazások
-zéró admin tevékenység, ami a csapatmunkára és a kiegyenlitettebb küzdelemre vonatkozik, és ösztönözné a szerveren játszókat. Soha nem raktak senkit át, nem is nagyon kértek meg erre. A legnagyobb cselekedet az volt hogy maga az admin állt át. Meg talán az hogy szavaztatott.
Nekem sajnos nem jön be az ultrafunprepublik stilus. Fegyelemre és igényes játékra vágyom. A felépítés és a régi emlékek miatt próbáltam itt jelezni ezirányú elveimet, sajnos nem talált megértõ fülekre, tudomásul vettem, lépek.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Lompi73
Szeretnélek tájékoztatni! :
1. én is ott voltam, bár nekem nem tûnt naon durvának
2. én is használom az elõtagot, és nincs admin jogom
3. Ha valaki admin jogot kap, akkor azt azér kapja mert mi megbízunk az ítélõképességében, ezért a döntés joga az övé
4. más helyettnem válaszolhatok, hogy ADMIN-e vagy sem

Láttam sokan válaszoltak neked, de ezt nem jól vezetted elõ, itt rontottad el!<#ejnye1>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

urbijoe
kösz

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Azért mert annak "deagle" a bind neve.

A weapon_hegrenade pedig entity név, tehát bindben semmit nem fog csinálni, max akkor ha world szinten spawnoltatsz egyet a földre/kezedbe, mint pl warmupban manival hegrenadet, ammokat stb.
urbijoe
bind "x" "weapon_hegrenade"
ez a parancs mit csinál?

ezt beirtam müködik
bind "1" "buy hegrenade" de ugyanezt a nighthawk.50c pisztolyal nem tudom megcsinállni mert hiába rakom akármelyik gombra nem veszi meg.MÉRT?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

T-boy
Láttam már olyat, hogy enyhén spicces egyén beakadt egy 220-as kábelbe a plafonon, és magával rántotta majdnem a teljes világítást 😄 Szóval erre ne építsünk. Jobb az a vájörlessz.
Mellesleg tegnap láttam a madaras teszkóban 9E-ért Philips tv jelátvivõt.
(azonkívül, hogy utálom a focit valamiért, nem is rossz)

Milyen fülest ajánlotok? Nagyon vágyok már arra, hogy köztudatba illesszem sûrû anyázásaimat. A noti mikrofonjával az a baj, hogy a csuklótámaszon van épp a csuklóm alatt, ezenkívül baromi gyenge, még akkor is ha a boostot maxra állítom.
Én a Sennheisser PC 155 USB-jére gondoltam, de anak az a legfõbb baja, hogy nem zárt, illetve nem bõr(-szerû) a tappancsa. A szivacstól meghülyülök. Másik alternatíva egy Motorola BT-s Stereo headset lenne, csak konkrétan nemmi tesztet nem találok róla.
Ami követelmény: usb-s legyen, mert a gép hangkeltõje iszonyú zajos, és minden motor hallatszik benne (venti, winyó), elleben lehessen használni 3,5-ös jackel (ezért Logitech kizárva).

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

stp4trick
itt az egyik helyi kocsmába projektort raktak ki, csak a marhája sajnálta a kábelért a pénzt, mert kellett volna vagy 15 méter (viszonylag jó minõségû is csak 3-4k), erre vett egy jelátlövõt (min. 20k-ért), amit meg minden szar zavar (a sok betérõnél meg nincs egy darab mobil se pl.:-)))))

ha 90 fps ssel szedem ki a képeket az összefûzésnél érezhetõen akad...plusz a demo már amit kiszedek ugyebár a rekorddal az önmagában sajnos "lagos":S
Budakeszin a Darskside-ban😄 mostszereltek fel egy plazmát ,egész kultúrált a hely,ha kijössz iszunk pár sört😄
Sikerült tegnap pozitívan csalódni csben. valami hihetetlen volt ,h az esetek 95%ában mindent beadott(desert,egylövés,egyhalál) lehet jót tett a netnek ,h multhéten baszkuráltak itt valamit a környéken.(Y)

http://thenamelessphoto.com/

Ez már több hetes, de semmi extra az eredetihez képest, ami ugye ki lett szavazva.
Tettek rá egy overbright-ot, ami inkább idegesítõ mint jó...

mario: sajnos nangyon igénytelen, kicsi és egyszerû.. még egy iceworld szintjét sem üti meg

de_troit: Nem rossz map, ha nem nyomna hibákat a konzolba, feltenném a szerverre.
Szega87
😄DDDDDDDDDD <#gonosz1><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

T-boy
A mario pályának egyetlen baja, hogy 6 fõs, kicsi pálya. Anno volt 1.6 alá egy olyan pálya amiben szétlõhetõ kockák voltak, és a pálya közepén, ill a 4 sarka közelében ilyenbõl állt egy piramis szerûség.
Miért áladóan nekem tûnnek fel a nagatív dolgok mindenben? Még a végén Marvin nickre váltok. =(

Zoli... gyenge a videóvágáshoz... és ezt kinek akarod bemegyarázni? A mai napig egy dual 433-as cerkával veszem fel a dv kamerából a cuccot, és utána vágom. és csak 3db 128-as SD modul van benne.
(Hol voltál kihalt kocsmában, ahol lcd van? Ez érdekel 😉 Bár azok a jó helyek ahol zenegép helyett egy szgép van, és azt választasz ki winampban amit akarsz )

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

Zsoltika 007
Figy én fent voltam akkor. Cheaternek már majdnem szóltam hogy írja át a nevét de már abban a pillanatban visszaírta. Szerintem nem is akarta használni mert mikor fellépett már ez volt a neve, és elsõ vagy második körében vissza is írta.
A másik meg hogy én mint admin ott voltam de honnan a redvás pi**ából tudnám hogy mi folyik a chatben amikor ti már hullák vagytok de én még élek??!!
Nem kell mindjárt basztatni az embert. Ha észrevettem volna azonnal rájuk szóltam volna. De mivel épp éltem és játszottam fogalmam sem volt mi történt és most hallottam ezt elõször.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360