Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos mindenki más a hülye, és csak te vagy helikopter.
folytatásos teleregény, imádom 😄!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Na látod <#rolleyes>#rolleyes>
Egyébként meg, ha jól emlékszem mindig én voltam az, aki próbált békíteni, meg mellédállt amikor a team szinte minden egyes tagjával összevesztél már valami baromságon. És ez az, amit a jövõben nem teszek meg, mert folyton magad alatt vágod az ágat a nagyképûségeddel, és én ebbõl nem kérek már.
Lépten nyomon felvágsz valamire, utána meg lépten nyomon pofára esel vele.
Hogy milyen über szerveretek van, hogy milyen über klánotok van, milyen über a cs2hu meg hogy milyen über vagy te... legyen így, de a franc se akarja ezt hallgatni nap mint nap. Ne csodálkozz már, ha mindenki fúj rád. Meg azt ahogy röhögnek rajtad a szerveren is, amikor ilyeneket reagálsz...
Még egyszer mondom, és utoljára, és többet nem szólok bele a dolgaidba, mert tényleg csak magam teszem nevetségessé: Vedd már észre magad.
A nehezebb ellenfeleket max smalla1en osztom, másutt csak azért lehet nehezebben érvényesülni mert az egy oldalra került klántagok ventrit használnak. Azután meg gondolkozhatsz miért pont feléd fordulva állt a pro :p Még smallán is csendben lesznek ha a ventrit vagy a tst felhozod. Sztem amugy erõs a mezõny az SGn.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Amúgy 3. voltam és leszarom hányadik leszek , de akkor se mond nekem hogy az eddigi összes fragem mióta sg-n vagyok csalásból fakadt
Ja meg ne kezd el magyarázni hogy szokás szerint tulreagálom és emögé bujsz , más is zokon vette volna ha 1 év játékára azt mondták volna csalásból fakadt
Nem is tudom tegnap ki csíterezte át az egész napot álnéven, még a kis 10 éves gyerkõcökre (akiket elõtte 2 órán át úgy lõttünk halomra másokkal, mint a botokat) is délután ratehaxort kiabálva, mert nem tudtál lelõni senkit. És akkor már Koltenes szituról nem is ejtenék szót, mert rá más is prüszkölt ugye.
Csak egy picit csodálkoztam, hogy mindez pont egy új ratehax szûrõ script felrakása után történt, úgy, hogy elõtte ugye te voltál a 2. top10-ben. De én nem vontam le következtetést ebbõl, csak furcsállottam a helyzetet. Bezzeg te csuklóból röhelyessé tudtad tenni magad, a reakcióddal. Nem lenne semmi gond, ha szokás szerint nem reagálnád túl a dolgokat. Az meg ugye nem engem jellemez, hogy egybõl személyeskedni is kezdesz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Szega!
Aki 26-1-t csinál 30-as serveren 5 kör után, az nekem már überpro.
Nekem, aki megaláma vagyok./ bár még mindig tudom a netem szarakodására fogni:-)))
Akkor ott mennyid van, 3-10 helyett 0-20? 😄
Sry, nem lehetett kihagyni 😄DD
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
Bizonyos fokig persze bele kell szólni, és ha valami nem tetszik, akkor szólj nyugodtan, hogy egy admin vágjon rendet. Ha van éppen a szerveren. Alapvetõ jogai a legtöbb sgteam tagoknak vannak. Ha meg vitás eset volt, akkor tessék felírni az illetõ(k) nevét, steamid-ket, idõpontokat, aztán majd visszanézem a logban.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Azert a vélemyényem marad, s ha nem jött volna át:
-a SG mint szervezõdés elsõ rangú
-egyedülálló pályagazdagság
-viszonylag telt ház
-jó elérés
-naprkész fejlesztések, updatek
-aktív fórummal megtámogatva
-szavazások
-zéró admin tevékenység, ami a csapatmunkára és a kiegyenlitettebb küzdelemre vonatkozik, és ösztönözné a szerveren játszókat. Soha nem raktak senkit át, nem is nagyon kértek meg erre. A legnagyobb cselekedet az volt hogy maga az admin állt át. Meg talán az hogy szavaztatott.
Nekem sajnos nem jön be az ultrafunprepublik stilus. Fegyelemre és igényes játékra vágyom. A felépítés és a régi emlékek miatt próbáltam itt jelezni ezirányú elveimet, sajnos nem talált megértõ fülekre, tudomásul vettem, lépek.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
1. én is ott voltam, bár nekem nem tûnt naon durvának
2. én is használom az
3. Ha valaki admin jogot kap, akkor azt azér kapja mert mi megbízunk az ítélõképességében, ezért a döntés joga az övé
4. más helyettnem válaszolhatok, hogy ADMIN-e vagy sem
Láttam sokan válaszoltak neked, de ezt nem jól vezetted elõ, itt rontottad el!<#ejnye1>#ejnye1>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
A weapon_hegrenade pedig entity név, tehát bindben semmit nem fog csinálni, max akkor ha world szinten spawnoltatsz egyet a földre/kezedbe, mint pl warmupban manival hegrenadet, ammokat stb.
ez a parancs mit csinál?
ezt beirtam müködik
bind "1" "buy hegrenade" de ugyanezt a nighthawk.50c pisztolyal nem tudom megcsinállni mert hiába rakom akármelyik gombra nem veszi meg.MÉRT?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Mellesleg tegnap láttam a madaras teszkóban 9E-ért Philips tv jelátvivõt.
(azonkívül, hogy utálom a focit valamiért, nem is rossz)
Milyen fülest ajánlotok? Nagyon vágyok már arra, hogy köztudatba illesszem sûrû anyázásaimat. A noti mikrofonjával az a baj, hogy a csuklótámaszon van épp a csuklóm alatt, ezenkívül baromi gyenge, még akkor is ha a boostot maxra állítom.
Én a Sennheisser PC 155 USB-jére gondoltam, de anak az a legfõbb baja, hogy nem zárt, illetve nem bõr(-szerû) a tappancsa. A szivacstól meghülyülök. Másik alternatíva egy Motorola BT-s Stereo headset lenne, csak konkrétan nemmi tesztet nem találok róla.
Ami követelmény: usb-s legyen, mert a gép hangkeltõje iszonyú zajos, és minden motor hallatszik benne (venti, winyó), elleben lehessen használni 3,5-ös jackel (ezért Logitech kizárva).
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Budakeszin a Darskside-ban😄 mostszereltek fel egy plazmát ,egész kultúrált a hely,ha kijössz iszunk pár sört😄
http://thenamelessphoto.com/
Tettek rá egy overbright-ot, ami inkább idegesítõ mint jó...
mario: sajnos nangyon igénytelen, kicsi és egyszerû.. még egy iceworld szintjét sem üti meg
de_troit: Nem rossz map, ha nem nyomna hibákat a konzolba, feltenném a szerverre.
Miért áladóan nekem tûnnek fel a nagatív dolgok mindenben? Még a végén Marvin nickre váltok. =(
Zoli... gyenge a videóvágáshoz... és ezt kinek akarod bemegyarázni? A mai napig egy dual 433-as cerkával veszem fel a dv kamerából a cuccot, és utána vágom. és csak 3db 128-as SD modul van benne.
(Hol voltál kihalt kocsmában, ahol lcd van? Ez érdekel 😉 Bár azok a jó helyek ahol zenegép helyett egy szgép van, és azt választasz ki winampban amit akarsz )
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
A másik meg hogy én mint admin ott voltam de honnan a redvás pi**ából tudnám hogy mi folyik a chatben amikor ti már hullák vagytok de én még élek??!!
Nem kell mindjárt basztatni az embert. Ha észrevettem volna azonnal rájuk szóltam volna. De mivel épp éltem és játszottam fogalmam sem volt mi történt és most hallottam ezt elõször.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360