Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<2okból írtam , mert télleg jó , másfelöl pontok>2okból írtam , mert télleg jó , másfelöl pontok>
on
<#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
😮 :
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Én úgy tudom,hogy kell egy enable big lba patch(48 bites cimzés kell hozzá)SP2 ezt tartalmazza.szvsz.ez ami kell]itt
a csillag és a perjel pedigcsak simán csillag és perjel😊 tehát bins "*" "name autoszimulator"
KP_UPARROW
KP_PGUP
KP_MINUS
KP_LEFTARROW
KP_5
KP_RIGHTARROW
KP_PLUS
KP_END
KP_DOWNARROW
KP_PGDN
KP_ENTER
KP_INS
KP_DEL
ezeket tudom. csillagot meg perjelet passzolom...
@
Amúgy ha megnézed a dods pályák sokkal komolyabak mint a css. Sokkal részletesebb, példáúl nézd anziónál csináltak még egy baszott nagy tengerpartot.Meg egyáltalán mekkora mapok már sokkal nagyobb belátható tér.
Vagy amikor kilõsz valakit akkor nem csak a vér jön belõle meg a fegyverét eldobja hanem a sisak is valahova elgurúl.Még egy plusz dolog amit számolni kell.
Lehet azt mondani hogy a kurva sisak, de azért nagyon jól néz ez ki.
Meg példáúl nézd meg a dodsourceban a víz minõségét meg a cssben.
bind <gomb> <szöveg> , tehát pl:
bind F1 bet t all
.: mobilize.hu :.
pl. sok szerveren lehet fogadni... be szeretném bindelni az "F1" billentyûre mondjuk, hogy "bet t all" az "F2" billre meg hogy "bet ct all"... ezt akkor hogy csinálom? <#confused>#confused>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
elsõként az, hogy a numpad a billentyûit hogy lehet bindelni? mert a többi gombot vágom, de ezekre mi a parancs? bind numpad1 szöveg <#zavart1>#zavart1>
másik meg hogy a neveket hogy lehet bebindelni? köcce
.: mobilize.hu :.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
De furcsa az egesz, mintha csak a favourites szart volna be.. Az internet servers lista meg nem szurheto orszag szerint, ezert nem tul hasznalhato.
Parancssorbol lehet kapcsolodni egy szerverre? Az all seeing eye -al elvileg tudna ilyet(hl1-el jol mukodott) de ezzel command error-t ad. Be lehet allitani valahogy rendesen, hogy asebol duplaklikkel kapcsolodhasson egy szerverre?
Vki akinel jo tudna kuldeni egy ase beallitast? (azt a mezot ill a parameterezeset, ami a jatek inditasahoz szukseges filet tartalmazza)
Annyira gyors hogy szinte nem is látom.<#mf1>#mf1>
Bezzeg a kurva mario az mindig elindúl.
Van egy kis gondom, es nem talalok ra megoldast. All seeing eyet hasznalok serverek megtalalasahoz. A gond az, hogy hiaba jelzi az eye ok-nak a servert, maga a cs legtobbszor nem talalja. (mikor hozzaadom a favouriteshoz, nem tortenik semmi) Ha jo kedve van, kb 3-bol 1x sikerul es akkor jol mukodik, de van hogy szinte semmilyen szerver nem mukodik.
Mit lehetne tenni ezugyben? A kapcsolat adsl, egy router mogott van. Nem blokkolhat tuzfal, demilitarizalt zonat allitottam erre az ip-re. Cs 1.6 is tokeletesen ok.
Volt mar valakinek ilyesmi?
Egyszer akar az ember játszani, egy hét után azt akkorsem, kapja be a faszomat az ilyen takony rendszer.
Biztos megint ilyen nagyszerû volt a bug javítás.