Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindez egy ocsmány zöld steam ablakban 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A kin esetében, pl most leszedtem egy coltot, ami telejsen megváltozott, mert a formája is más lett például, ezenkívül lõni is máshogy kell vele... ezt úgy értem hogy pl ha egybe lövöm ki a ful tárat akkor nem szór annyira mint eredeti, stb.. ezekre gondoltam. meg például gyorsabban is tölt mint az eredeti.
.: mobilize.hu :.
nem kéne kihagyni 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
És bekiabálunk majd a nézõtérrõl, hogy "dust pls" 😄
CSMovie by Uwe Boll XD azon jót röhögtem XD de CSbõl hogyan lehet filmet csinálni?
@
Uwe Boll, aki futószalagon gyártja a játékokból készített filmeket, idén január végén írta alá a szerzõdést a Sony-val és a Valve-val, miszerint õ fogja készíteni a Counter Strike mozifilmet is. Boll saját bevallása szerint, mihelyst felkérték a munkára, több álmatlan éjszakán keresztül csak a CS-t nyomta, annyira ráizgult a témára (talán most játszott vele elõszõr?). Boll elmondta még, hogy célkitûzése egy olyan mozi elkészítése, melyrõl a legfanatikusabb rajongók is elismeréssel beszélnek majd. A legutóbbi hírek szerint a produkció fõszerepére a filmvilág két nagy CS játékosa, Ben Afflect és Colin Farrel is pályázik.
Nem tudom mi igaz belõle. De féljetek Mert Uwe Boll lecsap.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
telepités legelején megtod csinálni
de én ugyemléxem hogyha sp2-t felrakod akkor simán felismeri 130gb fölött is
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
(meg némely winyokon jumper is van, ami lekorlátozza 128GB-ra)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
.: mobilize.hu :.
De már alig várom a holnapot. Minden gammát feltolok a gépre és maxon tolom <#wink>#wink>.
A legelsõ biztos egy valves game lesz.
Monnyuk szntem az italy (nemtom mi a pontos neve), is szépen fog festeni nem?
Azt azé bírom, ha megölök vkit a csapatomból véletlen, a köv. körbe elégetnek bosszúból. hehe
@
@
Najó amúgy nem maxon játszok még directx 8.0-ba se, de meg tudja jeleníteni a maxot, csak akkor akad.
Szal a textúrák meg ezek maxon vannak, csak az ien reflect world, meg hát igen az anti-alaising.
De cs-be télleg nem a graf a lényeg... Az csak egy hangulat elem 😊.
Majd inkább a hl-be, de az már más téma....
THX!!!
Amúgy eléggé zavar engem ha bevan kapcsolva a csapattárssebzés.
Nem nagyon 1.6oztam, ezért nem szoktam meg a skineket hehe, ezért hezitálok ha jön pl. egy ellenség, hogy lelõjjem-e és amire rájövök, legyen az fél msp, már halott vok 😄.
Szal pl. nem lehet a modelleket vhogy megpiszkálni? Pl. beszínezni a ctf-eket feketére a terroristákat pirosra. lol.
😄D.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.