Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄😄😄 és a film végén Kicked and banned by console 😄😄😄
mindez egy ocsmány zöld steam ablakban 😊
addelvegyélegy80gigásat

Nem tölthet gyorsabban, és nem is lõhet máshogy, mert egy skin csak a kinézeten változtat. Ha úgy tûnik, hogy gyorsabban tölt, az is csak az animáció, és emelett ugyanannyi idõ kell neki, hogy valójában újratöltsön. Szal nincs szinkronban.
jobb felsõ sarokban meg a "Connection error" pirosan villog 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

autoszimulator
fizikálisan nem 4 gigabájt, mert csak 2 üzemel, a maradék jelenleg kölcsön van adva.

A kin esetében, pl most leszedtem egy coltot, ami telejsen megváltozott, mert a formája is más lett például, ezenkívül lõni is máshogy kell vele... ezt úgy értem hogy pl ha egybe lövöm ki a ful tárat akkor nem szór annyira mint eredeti, stb.. ezekre gondoltam. meg például gyorsabban is tölt mint az eredeti.

.: mobilize.hu :.

aztán majd votebant is kiabálhatunk..nomeg amikor a szerver lejátsza a nyuszi az ur-t 😄😄😄
remélem majd aki mondja a Boomhecsátot is benne lesz 😄
nem kéne kihagyni 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Jaja, ott lebeg majd a szellem a halott CT felett, és anyáz, hogy "pedig fejbelõttem bazmeg, és mégis csak 13dmg!" 😄D

És bekiabálunk majd a nézõtérrõl, hogy "dust pls" 😄
összevágják az anyázásokat... pff. nézhetjük hogy mennek avaloságba d2 A röviden 😄😄😄
armageddon666
Half-Life meg nem is lesz (?) 😞 legalábbis 2005-2006 van ott meg mindenféle konkrét adat de nem jön film...
CSMovie by Uwe Boll XD azon jót röhögtem XD de CSbõl hogyan lehet filmet csinálni?

@

Black Hawk
Counter Strike: Movie
Uwe Boll, aki futószalagon gyártja a játékokból készített filmeket, idén január végén írta alá a szerzõdést a Sony-val és a Valve-val, miszerint õ fogja készíteni a Counter Strike mozifilmet is. Boll saját bevallása szerint, mihelyst felkérték a munkára, több álmatlan éjszakán keresztül csak a CS-t nyomta, annyira ráizgult a témára (talán most játszott vele elõszõr?). Boll elmondta még, hogy célkitûzése egy olyan mozi elkészítése, melyrõl a legfanatikusabb rajongók is elismeréssel beszélnek majd. A legutóbbi hírek szerint a produkció fõszerepére a filmvilág két nagy CS játékosa, Ben Afflect és Colin Farrel is pályázik.

Nem tudom mi igaz belõle. De féljetek Mert Uwe Boll lecsap.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

fec! nézdmeg hátul a dzsámpert hogy mire van állítva (master,slave).néhány vinyonál úgy van hogyha slave-be rakod a korlátozza a vinyo kapacitását.nekemis a 160 gigás vinyómrol csak 40et ismert föl és keztem befosni hogy mivan,de aztán megnéztema a papírját és lõn világosság.szoval nézd meg sztem!!
GenGeorge
megnéznéd a kedvemért? Ezer köszi!

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

Guer
van otthon 28 kilo régi szar biztos össze lehet dobni vmit...

GenGeorge
Nincs valakinek elfekvõben egy 386-os, vagy 486-os vagy valami szar gépe ami már nem kell neki?

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

Nem. Olyan XP-t telepíts, ami egybõl SP2-es.
fruhwirth
akkor csináljak egy particiót, tetszõleges méretût, rakjam fel a wint, majd SP2, és utána elvileg lemezkezelésnél meg fog jellenni a maradék 200 giga, amit nem használtam fel? mert alap winnél felrakom mondjuk 40 gigára a wint, és 89et ismer fel a win, miután telepitem (alapwin HOme nemtommi)

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Ha nincs jumper korlát, akkor sp2-es xp-vel mennie kellene.
Guer
nem kell ahoz win hogy particionáld

telepités legelején megtod csinálni

de én ugyemléxem hogyha sp2-t felrakod akkor simán felismeri 130gb fölött is

fruhwirth
és ott mit keressek? mármint van egy olyan állás, ahol maste, van 1 olyan, ahol slave, 1, ahol 32 giga limit, meg vannak olyan állások, amihez 2 olyan jumperizé kell, de nekem csak 1 van...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Ott ahol a master/slave/cs jumper is van.
fruhwirth
hát, már particionáltam próbaképp létrehoztam egy C particiót ahová feltelepitettem a winfost, mondván hogy majd a winfos látni fogja maradék 210 gigát, de bementem a lemezkezelésbe, és ott is csak a maradék 89 gigát látta a 40 mellett. Hol van az a jumper amúgy, ami lekorlátozza 128 gigabájtra, mert kb annyit irt ki nekem is. Azt mondták, h vmi szar vinyóra pakoljak fel egy winfost, majd rakjam be másodlagos meghajtónak a 250est, ezután winfosban szedjem ketté, és utána rakjam fel az egyikre a wint. Más ötletem már nincs...

Guer
csak sp2 kell hozzá és nincs vele gond nem?

Ntfs-el particionáld, és 2 felé. 2x 125gb-nak tökéletes lesz.
(meg némely winyokon jumper is van, ami lekorlátozza 128GB-ra)
fruhwirth
hát ööö, most enyimbe van 1 giga 400as DDR Kingston, aszonták az elég még fél évig...CShez biztos. Amúgy Bond, megvan új vinyó, sztem este már gyakhatunk😊 Csak van 1 olyan gond, h 250 gigás viszont csak 131et ismer fel a windows telepitõ belõle, ezzel szenvedtem már tegnap este is:\

Zsoltika 007
Nem tudni. Most optimalizálnak. De ha komolyan játszani akarsz akkor az 1 giga már most is kell. Úgy hírlik amúgy hogy kb marad a ram igénye annyi mint az xp-nek de a 2 giga idõvel úgyis kelleni fog.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

fruhwirth
mér, ennyire gáz a vista RAMigénye? mármint 1 gigával fog futni rendesen?

Zsoltika 007
Oda 2 is bõven elég.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szega87
vistára készül <#alien2>

véletlenül nemtudjátok azt a parancsot amivel látaom a szprét a falon??? mert most nemtommér de nemigazán veszem észre õket😊
Zsoltika 007
Most nézem 4 gb ramod van? Minek annyi?

Zsoltika 007
Jah ezt én se értem. Attól még ugyanúgy fejre kell tenni a célkeresztet azt nyomni a gombot. Mit lehet ezen megváltoztatni? Ja lehet volt a csomagban 1 kis recoil? <#vigyor>

Guer
miért változnának meg a tulajdonságai?
benne van a nevében ez egy skin

autoszimulator
ezekkel a skinekkel nagyot lehet szívni, fõleg ha fegyverskin... mert akárhogy is de leszedesz egy skint, sokszor a fegyvernek a tulajdonságai is megváltoznak. Nekem régen talán 1 eredeti fegyverem sem volt, de az ESL miatt ki kellett szednem õket, és utána szokni kellett az eredetieket megint <#zavart2>

.: mobilize.hu :.

Guer
nem vazze az italy az ronda lessz
vegyél még egy 7900-et meg 8 giga ramot és zsirlessz

balvin
MagyaR menj fel az efpéesbanán oldalra, és úgy skinneled az fps-játékaidat ahogy csak akarod😉

Szega87
félreérthetõ , lehet tisztába is vagy vele , de az italy az nem valve-os játék , hanem a css egyik pályája

Mien ostoba kérdések jutnak eszembe <#nevetes1>.

De már alig várom a holnapot. Minden gammát feltolok a gépre és maxon tolom <#wink>.
A legelsõ biztos egy valves game lesz.
Monnyuk szntem az italy (nemtom mi a pontos neve), is szépen fog festeni nem?

Azt azé bírom, ha megölök vkit a csapatomból véletlen, a köv. körbe elégetnek bosszúból. hehe

armageddon666
nem én voltam <#vigyor> én ennél jobban értek hozzá...

@

Amúgy egy cs2-be pl. ha beleakarnak rakni alapból egy dust_3at, az nem jelent majd gondot, hogy van már ien map, csak ugyebár funmap...

Biztos nagyon értett hozzá aki írta.
armageddon666
tudom. de ezt csak beirtam hogy én is alacsonyabb beállitásokon futtatom CSSt. amugy CS2HUn azt irták hogy mikor netre "optimalizálták" source motor akkor elbazsták és igy lett nagyobb az igénye.

@

Mert ugye egy scriptelt történetet sokkal kisebb CPU terheléssel ki lehet rakni eléd, mint egy bot AI-t, vagy netán netes game-ben netkód kezelést, interpolációt, anticheatet, és mindezt szinkron... szal logikusan utóbbihoz erõsebb gép kell.
Zsoltika 007
Jó az, de nem elég neki ha a progi csak 1 szálra van optimalizálva. Vagyis a másik proci mag pihen vagy vmi apróság fut rajta. Nekem is 2 magos van de nem használja ki tehát nyers erõ kell. (ezért van felhúzva)

armageddon666
nálam pl. HL2EO az full maxon meg 1025*768ban, de CSSben csak Aniso4 meg AAoff, hdr off, color correction off. (ha on akkor sem keveseb baz FPSem de aztmondják igen ugyhogy off...)

@

A proci az 2 magos 2*2Mb-os 3 gigaherces lesz, szal jó az.

Najó amúgy nem maxon játszok még directx 8.0-ba se, de meg tudja jeleníteni a maxot, csak akkor akad.

Szal a textúrák meg ezek maxon vannak, csak az ien reflect world, meg hát igen az anti-alaising.

De cs-be télleg nem a graf a lényeg... Az csak egy hangulat elem 😊.
Majd inkább a hl-be, de az már más téma....

THX!!!

Amúgy eléggé zavar engem ha bevan kapcsolva a csapattárssebzés.
Nem nagyon 1.6oztam, ezért nem szoktam meg a skineket hehe, ezért hezitálok ha jön pl. egy ellenség, hogy lelõjjem-e és amire rájövök, legyen az fél msp, már halott vok 😄.

Szal pl. nem lehet a modelleket vhogy megpiszkálni? Pl. beszínezni a ctf-eket feketére a terroristákat pirosra. lol.

😄D.

OrioN the S
monnyuk van egy skillesebb ,de mozs nem fogom mutogatni 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
GeForce 6600 ami kifér 😊 :$ ez

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

armageddon666
vki csinálna egy képet egy pályáról ugyanolyan helyrõl ami elvan felezve és 1ik oldalán trilinear másikon meg mondjuk aniso4 van? szal: <-- kép 😄 értitek? csak mert én nemnaon látok különbséget a két szûrés között :S

@