Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Látható, hogy 10 fps különbség is van. Szal 84.24 78 fps, 81.?? pedig 88.
Azé 10 fps nem kevés. Monnyuk 77, v. 88 az mind1 szinte, de pl. 28 vagy 38 az már közel sem.
De a többi gamehoz ez a driver meg tökéletes. Na mind1...
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
majd lesz rá még alkarom h bepótoljam a hecsátod 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
én nemrég vettem (olyan fél éve), egy ideig nem is kívánok tõle megválni, meg különben sem vagyok nagy tuningolós, a mostani gépem is a teljes kiegyensúlyozottság jegyében van összerakva 😛 (P4 Prescott 2,4 GHz @ 2,8 GHz, 2x512 ram @ 400mhz, 6600 alapon egyelõre, igaz VF700Cu-val)
Duli: én egyszer próbáltam ki még anno a Radeon9600 XTG-men a szûréseket, és számomra túl sokat visszaesett az fps, ahhoz képest hogy mennyivel lett csak szebb... mondjuk ez játék, és driver függõ, ez volt 1,5 éve, azóta valószínûleg javult a helyzet.
6600gt-nek ez már megsem kottyan.
Az élsimítást a házak távoli peremei, az anizotróp szûrést meg a földön fektettett kõ érzi meg leginkább...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem hülyeség ez a steamsupport <#hehe>#hehe>
Ki kellett törölni a Steam.dll,a SteamUI.dll,és a Clientregistry.blob fileokat.
Valószínû hogy az utolsó update-et szarul szedte le...
Mondjuk már 2napja ezt csinálja folyamatosan <#szomoru1>#szomoru1>
Nah mind1 akkor próbálozom tovább<#vigyor3>#vigyor3>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Error verifying STEAM UserID Ticket.
<érti mit ír csak nem tud rá megoldást>érti mit ír csak nem tud rá megoldást>
Valaki segítsen.
Thx!
Azé a mûanyagé? Bazze annak kb 200 ft az elõállítási költsége!!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
CSirke: Jah shoti is vot aziske :😄 de van v.mi aksis AK én azt rendeltem 😊 átállítos autora és lõ mint örût :o
Amúgy innen szedtem a driverokat, de mind1....
Nah felment a cs:s, szal kipróbálom azis gázos-e..
7900 gt-m van és még amikor geforce 4-em volt megértettem, de így is folyton beakad meg minden, még amikor kicsi grafra is állítom.
Más gammánál nincs ien gond. Monnyuk a lost coastot próbáltam, de ugyanaz a motor, szal a cs:s-be is valszeg ugyanez lenne a gond.
De minja kipróbálom eztis.
atomdurva, full fekete, légpuska gyakorlatilag, a mûanyag golyóból (olyanból amit az ugyanilyen elvû pisztolyba kell tenni) 5-6-ot bele lehet tenni, felhúzod és lõsz 😄 (milyen meglepõ-.-)
Súlyra olyan 2-2,5 kg, kívülrõl sok a mûanyag, de nem néz ki gagyinak, fogásra és feelingre is odavág 😄 Méretre ugyanakkora mint az igazi, már amennyire azt meg tudom állapítani... viszont belelõttünk a falba, nemmessze egy ház bontásán, és egy fél tenyérnyi darab kiomlott belõle... majd rakok képt😊
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Erre rámegyek az ikonjára és kéri hogy nyomjak yest mondom hát persze kinyírom a steamet, erre kidob egybõl egy errort.Mondom mi faszom ezt sem lehet már leszedni. Erre mit csinált valójában nem találjátok ki??????😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Leszedte mind a 15gb ami a steamhez tartozott az összes rohatt gamet letörölte figyelmeztetés nélkül😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Köszönöm szépen ez nagyszerû!!!
Beveszek egy nyugtatót, ezt nem bírom már sokáig.