ARGO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog Karácsonyt!
(bithumen)
dehogy maradjunk a témánál, meg a vígjáték/akció filmeknél: hasonlítsd össze mondjuk a Magyar Vándorral. Abszolút vérgyenge az egész, a product placement rohadt pofátlan, és egyetlen épkézláb poént alig találni az egészben. vagy mondjuk Európa Expressz... asszem nem is szükséges kommentár, elég csak megnézni, hogy pl milyenek a fegyver "effektek" (kb ilyen patronos játékpisztoly), vagy a zene milyen benne, meg a product placement (nekem is kell egy nokia kommunikátor)
Egy kosztümös film elkészítése elég drága. Itt a nyersanyag sem volt ua, mint ott. Azonkívül az egyetlen nagyobb pénzkidobás egy Audi szétkúrása volt. Ez el is vitt 10 millát ... 😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
Tyson télleg kicsit sok néha, vagyis inkább sokat szövegel. (de a szökõkútas jelenet betett azért)
mondjuk ha azt veszed, 180 millióból megcsinálta ezt a filmet, a hídemberhez meg kellett 7-800 millió...
*Második rablásos rész (kettõ van).
Hányok attól a filmtõl.
Az Argo. Nos,
(SPOILER ...)
Jól indult, bár agyoncsapnám a narrátort, annyira romantic channeles volt az egész arc. Ha ettõl eltekintek, nem rossz a nyitó jelenet. A "rablásos rész" viszont már szar. Az angol kiejtés kb. olyan, mint Pierre Richarnak volt a Félénk vagyok, de hódítani akarokban: "TANK JÚ DZSON! Tankoljon Dzson!". Na ezt sem kéne, különösen, hogy a "bonyolultabb" mondatszerkezeteknél már magyarul röfögi a vakert.
A rablásos rész már jobb. Képi és humor szinten is. De szerintem a Tysont alakító figura karaktere vicces, de a faszi túljátsza a szerepet. Ide pl. a Növényi jobb lett volna, mert õ legalább - akárhogyis - képzett színész. A professzor is harmatgyenge.
Aztán a Tiby Securitytõl beindul a film. Jók a karakterek, bár sokkal több is lehetett volna bennük.
Van benne pár nagyon jól összerakott jelenet: a "gyors"büfés (már Jáksó megölése miatt is), a benzinlopós, a fürdõs, az áramos, a betelefonálós, ... és végsõ leszámolás, amolyan magyar módra, amikor már senkinek sincs tölténye, kapát-kaszát ragad ... :[)
Ez egy nézhetõ film volt, jó színészekkel (Kovács Lajos, Nagy Feró karaktere is fasza), de nem volt olyan hatalmas élmény, mint amit vártam és mint ami lehetett volna (köszönhetõen annak, hogy a fél Árpa család producerkedett benne), de idõtöltésnek és szórakozásnak megtette a magáét. Viszont, ha magyar színészeken akarok röhögni egy jó vígjátékban (bohózat), akkor veszek egy jegyet a Páratlan Páros valamelyik részére a Madáchban ... 😊
mikor csinálnak egy jó kis magyar krimit, mondjuk?
nem pedig hyppolit, meseautó, apám beájulna...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
az alap egy kicsit összelopkodott, de inkább nézek egy ilyet, mint 10, saját ötleten alapuló vérgyenge "remekmûvet"
ajánlom mindenkinek hogy minél elõbb nézze meg.
Az elejétõl(10perc) eltekintve nagyon nagyot üt a film!
(a kamaera csak vicc volt)
*Posse*T.W.D*
Szeptember 16-án kerül a mozikba Árpa Attila elsõ rendezése.
Ön várja már az Argót?
Számolom a napokat 49 2.9 %
Alig várom 128 7.6 %
Csak annyira, mint a Getnót vártam 122 7.2 %
Várja a franc 1300 77.0 %
Látványosan bojkottálom 90 5.3 %
Összesen:
1689
Köszönjük, hogy szavazott!
lol?
Boldog Karácsonyt!
a mondandód többi részével egyetértek, de ezzel természetesen nem😊 tavaly is és most is tele volt a nyár gigabukásokkal (a 100M alatt maradt macskanõ, artúr király vagy a közepesen teljesítõ terminál, vagy a hatalmas pénzbõl készült 100M-ót éppcsak elérõ van helsing, falu és trója), valamint volt az évben eddig 3 óriási siker a 370M-ós pókember2 és passió, valamint a 438M-ós shrek 2.
amire célozni akartam, hogy a pókember nyitánya az a marketingen múlott, ez igaz, de utána (amerikában) hetente nem 50-60%-kal csökkent a látogatottsága, mint ahogy az átlag, nagyköltségvetésû filmeké, hanem 25-35%-kal, ami arra utalt, hogy sokan megnézték újra, és jó volt a szájhagyománya - szóval erre akartam célozni a pókember sikere esetében. (és a 2. rész nyitásban felülmúlta az elsõt - ez is az elsõ rész sikerének volt köszönhetõ)
sok sz*rt megszik a közönség, de szerencsére nem mindent😊 (bizonyíték: gondolta volna valaki, hogy a shrek2 elsõ péntek-szombati bevétele több, mintmondjuk a tomb raider2 ÖSSZbevétele)
Mondjuk ez mind igaz de ezt közzétenni elég gáz. 😊
Ennyi erõvel minden filmhez adhatnának ki egy ilyet.
Én a KONTROLL-t néztem meg egy bizonyos "rendezõi változat"-ban ahol jó szar volt a képminõség, volt ahol hang nem volt szóval én a felhívástól függetlenül a mozit részesítem elõnyben olyan filmeknél amiket meg akarok nézni. 😊
Ami meg annyira nem érdekel, hogy moziban megnézzem azt majd gépen ha meglesz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Kérjük, hogy tekintettel az alkotók szerzõi jogaira ne töltse le Árpa Attila ARGO címû filmjét az internetrõl!
Tudomásunk szerint a szeptember 16-án bemutatásra kerülõ vígjáték egy kópiája, illetve a film négy betétdala 2004. augusztus 19-én került fel a világhálóra, egyelõre tisztázatlan körülmények között. A szerzõi jogok ilyen jellegû megsértését a törvény szigorúan bünteti! Az 1999. évi LXXVI. törvény 10. és 11. paragrafusának alapján az ARGO illegális letöltése BÛNCSELEKMÉNYnek minõsül, így magas pénzbírságot vonhat maga után.

*Posse*T.W.D*
amugy meg a teállításod tükrében nem lenne jogosultsága a akritikusoknak sem, sõt senkinek sem véleményt nyilvánítani semmirõl.
közben észrevettem hogy a kritikai siker is ott bújkál a hozzászólásodban. arrol meg ennyit: maradjunk akkor a mozinetnél csakhogy kis ellentmondást is mutassak az oldallal kapcsolatban Pókember 1 elsõ élmények
uiratnak csak annyit hogy nem kötekedni nem állt szándékomban! ez csak az én véleményem
*Posse*T.W.D*
"Én már töltöm a DC-rõl a Matrix Hubról, Argo.XVID-EBSZ, valami
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ez nem egy történelmi film lesz, sõt nem is dokumentumfilm! annyi ideig lesz benne ókori jelenet tudomásom szerint amig megtudjuk kik hogyan és hova rejtették el a kincset, amit majd keresni fognak a film alatt! ez egy akcióvígjáték ne is várjatok tõle mást
*Posse*T.W.D*
szerintem mások különbözõ ízlésérõl írni ilyet elég merész dolog. a pókember tipikusan az a film, ami hatalmas anyagi, kritikai és nézõi siker volt. az, hogy neked nem tetszett (és nekem sem annyira) az nem jelent semmit. atól még sok mindenkinek tetszett
*Posse*T.W.D*
na mind1 reménykedjünk.
*Posse*T.W.D*
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
A mozineten egyelõre 50%-ot kapott.