ARGO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mov ah,4ch int 21h end
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
megnéztem a kedvedért, bizony a dvdmagazin egyik tavaly évvégi száma az argóval a címlapján jelent meg. természetesen a dvdmelléklet nem az argó volt.
Mission Impossible 2010: PRO Class
viszont lassan 5 hónapja mutatták be a filmet, dvd meg még mindig sehol <#confused>#confused>
?? példa?
Én most szedem épp. Belenéztem, de sajna csak moziból, kamerából fölvett van fent...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Boldog Karácsonyt!
Ez sem lóg ki a sorból, hatalmasat moziztam rajta.
Boldog Karácsonyt!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Aki látta, tudja miért mondom. Az egy nagyon jó alaptéma volt.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szóval ha akció filmet akartak csinálni, az nem jött be, mert sokszor "vicces" volt a dolog, ha meg vígjátékot akartak, akkor az sem sikerült, mert annyira viszont nem volt vicces..
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Egyébiránt osztom,hogy a Valami Amerika sikerült mostanában a legjobbra,nem akart sok lenni,de egész kellemes humorral,egy komplett egészet alkot,Schütz Ila pedig fenomenális volt benne....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem a film egyszerûn gagyi. Megpróbáltak egy "Ravasz az Agy és a két füstölgõ puskacsõ" stílusú filmet csinálni, de nem sikerült. Aki látta, az tudja miért.
Az utolsó értékelhetõ magyar film a "Valami Amerika" volt.
Szerintem
Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nem tudjátok mi annak a számnak a címe, mikor a repcsivel megérkezik a csávó, és a stewardesseket éppen szivattyúztak?
Hát szerintem nem lehet akkora durranás, ez a film, hogy ekkora herce-hurcát csapjanak körülötte. Személyemben pl. csak egy újabb érdeklõdõt vesztett el, mert annyira nem érdekel, hogy pénzt adjak ki a filmre, max legtöltöttem volna, de így ez elvetett ötlet, tehát csökkenni fog a népszerûsége. Persze olyan is van akinek pont ezzel hívja fel a figyelmét, de sztem nagyobb azoknak a tábora akik az én véleményemen vannak.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nagyon jó film, tegnap néztem a moziba... Naon jóóó
Azért nem egy Ravasz az agy és 2 füstölgü.... vagy blöff film, de akkor is jó
TiBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
hihi, az olyan birkákat nem is sajnálom, akik olyan sznobok, hogy valamit azért nem néznek, mert x szerepel benne, vagy y csinálta. szánalmasok:)))
Ha tudná hogy neten hány fiatal tölti le az Argóját sírva fakadna.
hány? 100? 200? 500? nem egy nagy tétel.
telleg szar
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
El se tudja képzelni Árpa Attila mi folyik a neten.
Ha tudná hogy neten hány fiatal tölti le az Argóját sírva fakadna.