ARGO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzermeyer
Csak csatlakozni tudok. Elég sokan leszólták, és féltem, h. rossz lesz, de naygon jót szórakoztam rajta.

mov ah,4ch int 21h end

Dynamic
Szokás szerint ezt a filmet is szarrá fikázták, ehhez képest elég jókat nevetgéltem rajta.Az elején még martam magam az idióta akciózáson("pájp szisztem klír"), de aztán rájöttem, hogy nem kell ám mindent komolyan venni.A karakterek nagy része rendeben volt(kár, hogy Mucsi nem kapott nagyobb szerepet).A film sokak szemében gagyinak tûnhet, de nekem az igazi ízét pont az adja meg, hogy magyar.Máshogy jönne át minden, mintha mondjuk a németek próbálkoznának egy ilyen "Guy Ritchie utánzattal".
dikki*yysw
Ez az ARGO... ez az effekt igazából valami olyasmi, hogy üldözik a neten, és nehéz beszerezni (persze minden relatív). És bár mindenki tudja hogy egy szar, a tömegpszichózis azt hozza ki az emberekbõl, hogy mégis ezen görcsöljenek, hogy megszerezzék, hogy mikor lesz már dvd... vagy rosszul látom?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Csacsi
Nah tegnap sikerült megszerezni DVD-n a filmet. Lehet, hogy lesz másik vferzió is, mert ez sima egylemez, és semmi extra nincsen rajta, csak a film. Azért én megint jókat röhögtem a poénokon.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Az egyik haverom dolgozik itt nálunk a videotékában....és már megvan neki a papír...hogy a héten milyen filmeket hoz be a tulaj. És szerdán hozzák be az argót a tékába. Még bent sincs, de már le van nekem foglalva.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

LOL:) azért nem kell mindennek bedõlni. (és ahogy látom mást is sikerült ezzel megszivatnod:)))

megnéztem a kedvedért, bizony a dvdmagazin egyik tavaly évvégi száma az argóval a címlapján jelent meg. természetesen a dvdmelléklet nem az argó volt.
petesilver
Nah, ma elmentem az újságoshoz. Valóban jól emlékeztem, a relay újsághálózat árulta kb október-december környékén a filmet, de már visszarendelték a megmaradt példányokat az üzletekbõl. Sajna ennyit tudtam csak meg.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Csacsi
Az a gáz....hogy sehol nem hallanni semmi hírt a dvd-rõl. Teljes hírzárlat van.

petesilver
Komoly! Tele volt aggatva a bolt reklámzászlókkal, nagy piros számokkal a tetején, hogy 3500 meg hogy ARG Árpa Attila filmje. De mondta is anno, hogy másképpen fogja teríteni a piacon, mint a többiek.

Csacsi
Azért azt megnéztem volna. Biztos, hogy szar kamerás verzió volt. Még nem jött ki DVD-n. Pedig már nagyon megnézném.

zaki
komoly??? ahhoz képest neten eddig sehol sem láttam

petesilver
Nem akarlak elkeseríteni, de az újpesti végálomás Relay újságospavilonban már decemberben lehetett kapni a DVD-t 3500-ftért.

zaki
jó kérdés :P

viszont lassan 5 hónapja mutatták be a filmet, dvd meg még mindig sehol <#confused>

aham, lassan már itt lenne az ideje. Késõbb vetített filmek már régen dvd-n feszítenek

?? példa?
aham, lassan már itt lenne az ideje. Késõbb vetített filmek már régen dvd-n feszítenek

zaki
jöhetne már dvd-n <#rolleyes>

nem tudm. Argo weblap: nincs jogosultságom a lap megtekintésére... LOL

zaki
dvd mikor lesz?

Akkor már többet érsz, ha megnézed moziban, kamera nélkül. :-)

Hentes Bill
a kép még tûrhetõ, de a hang...

Boldog Karácsonyt!

miért nézze meg?:) jó neki, addig míg nem látott
Narancs
Ki lett tiltva?
Én most szedem épp. Belenéztem, de sajna csak moziból, kamerából fölvett van fent...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Hentes Bill
nem láttál még rossz magyar filmet? akkor nézd meg az apám beájulna c. filmet

Boldog Karácsonyt!

Még nem láttam rossz magyar filmet.
Ez sem lóg ki a sorból, hatalmasat moziztam rajta.

Sil3nt
mi a klip címe (szám címe) amit néha napján adnak? (argo)

Hentes Bill
na, ma én is megnéztema múvit, nem volt rossz. azért egy kicsit többet vártam tõle. vagy csak lehet azért ez a véleményem, mert itthon néztem meg a filmet, a képpel nem is volt gond, csak a hang borzalmasan silány minõsgû volt, sokmindent nem értettem :P lehet, hogy a moziba kellett volna megnéznem :D

Boldog Karácsonyt!

Laalee
személyeskedést privátba intézzétek sérelmeket a megfelelõ topikba kérjük

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Waterhorse
Na ma leszedem én is, sikerült rálelnem ingyenesen:))

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

AnuluWork
Kéne egy "remake" vagy folytatás a "Mami Blu"-ból is (Gáspár, Dörner, Bán) ...

Aki látta, tudja miért mondom. Az egy nagyon jó alaptéma volt.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

shaba23
ennek a filmnek a legnagyobb baja az volt, hogy nem tudtam komolyan kell-e venni bizonyos dolgokat, vagy most poén volt.
Szóval ha akció filmet akartak csinálni, az nem jött be, mert sokszor "vicces" volt a dolog, ha meg vígjátékot akartak, akkor az sem sikerült, mert annyira viszont nem volt vicces..
Ja és az még hagyján, hogy vérdíjat tûztek ki, meg minden, de legalább akkor elérhetõ lenne DVD-n a boltokban.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Látjátk. Én ezért nem olvasok egy filmrõl se véleményeket mielõtt megnézem. Úgy mentem el a moziba, hogy valaki elhívott, hogy nézzem meg. Nem fûztem hozzá sok reményt, de a végig szétröhögtem magam.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Alien!
mert továbbmásolnád...:)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
azé vicc,hogy a világon a RIAA mit meg nem tesz a kalózkodás ellen,itthon,meg emiatt berezel mindenki...a másik fele,hogy télleg sz*r a film,bár ahogy látom ugyanúgy megoszlik az emberek véleménye,mint a hasonlóan sz*rul sikerült Magyar Vándor esetében...A kamaszoknak biztos bejön majd a szövege miatt is,de én már a felénél elkezdtem unni...Nagy Ferótól többet vártam,õrá inkább írtam volna jobb poénokat,Tibi a felétõl már kezdett idegesítõ lenni,ráadásul az a bizonyos telefonos poén 2x lett elsütve....Tyson,meg egyszerûen hiteltelen volt,rossz volt hallgatni...

Egyébiránt osztom,hogy a Valami Amerika sikerült mostanában a legjobbra,nem akart sok lenni,de egész kellemes humorral,egy komplett egészet alkot,Schütz Ila pedig fenomenális volt benne....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

miért nem rakják fel a kiadók egy saját szerverre, ahol egy mozjegy áráért le lehetne tölteni. aki lusta elmenni moziba (mint pl én is) az is legálisan juthatna hozzá a filmhez

Sephi
Nekem az utso magyar film amin halara rohogtem magam az majig is a Zimmer Feri volt :))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"Mi magyarok tudunk filmet csinálni."
Szerintem a film egyszerûn gagyi. Megpróbáltak egy "Ravasz az Agy és a két füstölgõ puskacsõ" stílusú filmet csinálni, de nem sikerült. Aki látta, az tudja miért.
Az utolsó értékelhetõ magyar film a "Valami Amerika" volt.
Szerintem

Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.

fifi
Pontosan azért megy a gatyamadzagpengetés körülötte, mert azért nem lett ez akkora film! És ugye kell a hírverés!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

VinylToy
Csalódtam :C

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

I.C.ram
filmzene kijött már?

Nem tudjátok mi annak a számnak a címe, mikor a repcsivel megérkezik a csávó, és a stewardesseket éppen szivattyúztak?
Waterhorse
Tehát ezáltal veszít a népszerûsûgébõl és sokan le fogják miatta húni már látatlanban a filmet, a DC-zõk 90%-a szinte biztosra vehetõ, mert írtó nagy felháborodás követte a kitiltást, ez kb. olyan 4 ezer ember.

Waterhorse
Ki lett tiltva a film a DC magyar hub-jairól, mert Árpa vérdíjat tûzött ki az illegális terjesztõk fejére.
Hát szerintem nem lehet akkora durranás, ez a film, hogy ekkora herce-hurcát csapjanak körülötte. Személyemben pl. csak egy újabb érdeklõdõt vesztett el, mert annyira nem érdekel, hogy pénzt adjak ki a filmre, max legtöltöttem volna, de így ez elvetett ötlet, tehát csökkenni fog a népszerûsége. Persze olyan is van akinek pont ezzel hívja fel a figyelmét, de sztem nagyobb azoknak a tábora akik az én véleményemen vannak.

Laalee
eleve meg sem akartam nézni, csak annyi jo véleményt olvastam róla, hogy úgydöntöttem megnézem. KÁR VOLT. ennyire lapos majmolást rég láttam. a szinészek kb annyira voltak hitelesek mint a barátokköztben, és még a történet is lapos, amit a kevésapénzre sem lehet fogni. ennél szarabbul magyar filmen nem is tudom mikor "szórakoztam". kár volt a mozijegyért

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ALCATELGOD
TIBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon jó film, tegnap néztem a moziba... Naon jóóó

Azért nem egy Ravasz az agy és 2 füstölgü.... vagy blöff film, de akkor is jó

TiBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

es hany nem, mert faszan nem kivancsi a VV-s RTL-s bohocra

hihi, az olyan birkákat nem is sajnálom, akik olyan sznobok, hogy valamit azért nem néznek, mert x szerepel benne, vagy y csinálta. szánalmasok:)))
El se tudja képzelni Árpa Attila mi folyik a neten.
Ha tudná hogy neten hány fiatal tölti le az Argóját sírva fakadna.

hány? 100? 200? 500? nem egy nagy tétel.
Debi
a film nagyon jó csak Kristóf GAGYI

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Mike at home
minap megneztem a Getnot

telleg szar

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
es hany nem, mert faszan nem kivancsi a VV-s RTL-s bohocra

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CalebJoe
Most volt az RTL Klub-on.
El se tudja képzelni Árpa Attila mi folyik a neten.
Ha tudná hogy neten hány fiatal tölti le az Argóját sírva fakadna.