ARGO

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill
hehe

olyan dumák lesznek, meg az a néma faszi már most a kedvencem lett, tudod a Psycho 😄 meg Nagy Feró is kúl , de az egész az lesz

Boldog Karácsonyt!

Kaszi46
látom akkor kb ugyanaz jött le😄

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
most láttam a bemutatóját , és sztem ez KIBEBASZOTT NAGY FILM LESZ!
igazi magyar humor nagyon nagy szereplõgárda, remélem a megvalósítás is hasonloan frenetikus lesz! de ha nem a többi akkor is el kell hogy vigye a filmet.

*Posse*T.W.D*

Hentes Bill
hát bazzeg, most volt az rtlklubbon egy kb fél órás "hgoyan készült a film", basszus ez nagyon nagyot fog ütni
kegyetlen jó lesz 😊

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
szeptember 16-án jön a film

"Egy igazi profi mindenre fel van készülve - kivéve a Magyar Valóságot. Fekete Versace öltönyben és csúcstechnológiával felszerelve érkezik Magyarországra az az "ügyintézõ", akit a szakmájában csak a Tejesembernek hívnak. Feladata, hogy végrehajtson egy újabb különleges megbízást: egy titokzatos ókori kincset kell megtalálnia. A "rutinmunka" azonban hamar élete legnehezebb küldetésévé válik. Nem számolt néhány zavaró tényezõvel: Balogh Tibivel, és ex-biztonsági õrökbõl álló csapatával, akik szintén szemet vetettek a kincsre - ezzel véresen keresztülhúzva terveit; valamint a kincsvadászatba akaratlanul belecsöppenõ lúzer diákokkal, akik úgy gondolják - nekik is járna egy kisebb sikerélmény. A hajsza Budapestrõl a Balaton parton keresztül egészen a Puszta közepéig vezet, ahol hirtelen mindenki szembe találja magát a másikkal - na meg sok, sok puskacsõvel..."

Boldog Karácsonyt!

zaki
Jáksónak csak egy kicsi szerepe lesz (hála az égnek 😄)

Dynamic
Egy trailert azért megnéznék.Nem tudom mit fog összehozni, de egy-két nyúlfarknyi szerepen kívül még nem igazán láttam Árpát a filvilágban jeleskedni.Mucsi és Csuja ígéretes név, Jáksót meg hagyjuk.
zaki
már kíváncsian várom, én biztos vagyok benne, hogy jó film lesz

szeressük....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

zaki
Szeptemberben jön Árpa Attila elsõ filmje

Szeptember 16-án érkezik a mozikba Árpa Attila elsõ filmje, az ARGO. Az akcióvígjáték A ravasz, az agy és a két füstölgõ puskacsõ nyomdokain szeretne haladni.

A 2003-ban forgatott film vágási munkálatai nemrég fejezõdtek be. A bemutatót eredetileg márciusra tervezték, de elhúzódtak az utómunkálatok.

A rendezõ a Színház-és Filmmûvészeti Egyetemen tanulta a filmezést. Az egyik kereskedelmi csatorna kreatív igazgatójaként vált ismertté, késõbb botránykönyvet írt a hazai médiavilágról.

Az akcióvígjáték egy kétezer évvel ezelõtt Magyarországon elrejtett kincs keresésérõl szól. Három csapat vág bele a kalandba, a high-tech bûnözõbanda, a lúzer diákok és a magyar alvilág piti emberei.

Az ARGO-ban olyan neves színészek vállaltak szerepet, mint Oszter Sándor, Csuja Imre, Mucsi Zoltán, Görög László, Kovács Lajos, Scherer Péter. A rendezõ által trash-mesének nevezett filmben feltûnik Nagy Feró és Jáksó László is. A forgatókönyvet Trunkó Bence és Huszár Péter írta.

Árpa szerint a film a magyar közönség számára készült, de egy német forgalmazóval is kötöttek szerzõdést az ottani terjesztésrõl. A rendezõ nagyon elégedett lenne, ha az ARGO itthon elérné a százezres nézõszámot.

A film állami támogatás nélkül készült, bár indult az Alapítvány nézettségigarancia-pályázatán. A zsûri azonban úgy döntött, hogy a Kontroll-hoz hasonlóan az ARGO-t sem támogatja.

Info: Origo Filmklub

← ElőzőOldal 4 / 4