303
Szal...
  • magus
    énvmi olyasmit hallottam, hogy ezeket darabolják szét, és adják ki dvd-n. Ez egybefüggő egészestés film, vagy sok rész egymás után?
  • N3v3rland
    Ez nagyon nagy! Most szombaton néztem meg és sok kérdést megválaszolt, úgyhogy az előző részek ismeretében muszály megnézni. Viszont én úgy tudom, hogy ez egy normál estés filmnek számít, amiből lesz még kb. 2-3 rész, a rendes sorozat pedig 08-ban kezdődik.
  • magus
    Futurama Benders Big Score
  • AntiHero
    ?
  • magus
    új részek !
  • lala ala
    Nekem azt mondjátok meg,hogy lehet Futurama képregényeket magyar forditással letölteni?
  • ronihun
    honnan lehetne letölteni futurama epizódokat?
  • AntiHero
    7UP

Más: Hány szériát adtak le MO-n?
    Mert nekem csak 2 teljes magyar szériám van:(
  • macselek #215
    up
  • Kmarha
    Futurama 01x08 Egy kupac szemét

Mikor rájönnek hogy a bombát fordítva nézték, és nem 25 percük van a robbanásig, hanem csak 52 másodperc :D
  • RadyR
    Sziasztok!

Tudja valaki, hogy hogyan tudnám beszerezni az összes évadot (legálisan) DVD-n? Próbálkoztam amazon-on, de ők nem engedik a vásárlást kis hazánkból.

Egyéb lehetőség?
  • Hmuda
    Most vettem észre, hogy az utolsó szezon olyan OGM-ben van meg amin rajta van az audio-kommentár. Most azt hallgatom már egy ideje. Billy West igazi hangja leginkább Fry-ra hasonlít, de eszméletlen, hogy a kommentár közben is hipp-hopp váltogatja a hangját a proff és Zoidberg között. :-)
  • 062020
    Köszi
  • threeman
    free: szinkronosan: http://luksfb.freebase.hu/indexx.html feliratos: irc-ről, vannak csatik, keress a searchirc.com-no..
    fizetős: tvrip.try.hu
  • 062020
    hi
    honnan lehet viszonylag gyorsan letölteni a részeket?
    Az mindegy hogy szinkronos vagy feliratos
  • magus
    tesóm hozta haza usa-ból.
    magyar felirat nincs:/ van angol, francia és 2 fajta spanyol (nem tudom miért...)
    amúgy annyira nem drága, ha azt nézed h az amerikai nindzsa vagy vmi hasonló z kategóráis akciófilm is kerül 3k-ba, ez meg 20-25 usd akkor nem rossz, csak a szállítás rádob:/
  • N3v3rland
    Rendelted? Van rajta magyar felirat?
    Én az összes részt megvettem volna díszdobozban, de nagyon drága.
  • magus
    itt pihen mellettem az első 2 évad eredetiben, nagyon jól néznek ki:)
  • Prof William
    Na ez mikor volt?

Fry: - Jáháháháhááháháháh Meg fogunk halni! (Lehiggadva) Ugye?
    Bender: - Igen.
    Fry: - Jááháháháháháháh!
  • Rossing
    Sziasztok!!Nem tudjátok hol lehetne fuurama figurákat vásárolni??!Tesómnak szeretnék venni egy bendert karácsonyra(Ő a pélaképe):)
  • magus
    nem tudja vki, folytatni fogják végül? azt olvastam, hogy 2008-tól a comedy centralon fog menni
  • magus
    5. azért szakítottak, mert Frynak elege lett abból, h Amy mindenhol ott van ahol ő (igazából csak túlreagálta), aztán Amy testére került Fry feje gy darabig.
  • magus
    nem tudtam, hogy a Futurama ennyire jó, széthalok rajta, 1. évad 5. részénél tartok de tényleg sírok néha a röhögéstől, más mint a simpsons de nagyon bejön:))
  • gro0ms
    Nekem megvan a teljes 1. 3. 4. 5. évad felirata.
    Ami pedig hiányzik az az S02E12-S02E20, ez sajna nekem sincs meg.

Dobjon emilt, ha kell valakinek.
  • N3v3rland
    Én a legelső rész feliratát nem találom, meg a 2. évadét a 12. résztől.
    A többi nekem is megvan. Ha valakinek meglenne az pls szóljon.
  • muttley00
    Feliratok ha vki nagyon nem találna:
    http://www.feliratok.hu/
    http://hosszupuska.freeweb.hu/
  • Pretorianus
    futurama forever
  • TienLevy
    Hy all! Bodesz, az oldalad nem jön be nekem. Be tudnád újra linkelni?
    Amúgy nekemmegvan mind az 5évad magyar felirata:D (Majdnem. Egy néhány rész hiányzik)
  • Sephi

FUTURAMA 2008 !!!!
  • Pretorianus
    Senkinek sincs eladó ?
  • Pretorianus
    megvenném a futurama Mo.-on leadott összes részét, szinkronnal. akinek megvan ide írjon [email protected]
  • Pretorianus
    Vagy fizetek is ha másképp nem megy
  • Pretorianus
    Hello. Ha valakinek megvan szinkronnal a Futurama avval szívesen cserélnék. The Simpsons-t tudok adni cserébe. (szinkronos)
  • winnie
    folytatódik a sorozat
  • ROKICA
    dehogynem én nemrég felirattal néztem!:) (gondolom)
  • Nightcrawn
    Ne csináljátok má hogy senki nem csinált jozzá feliratot minden szarhoz csinálnak manapság feliratot :S
  • Pharaoh
    Magyar csak a 3. ig van
  • Nightcrawn
    Valaki nem tud véletlenül egy linket ahonnan le tudnék tölteni a Futurama 4-5 évadjához feliratot vagy esetleg valaki el tudná nekem küldeni mailban, azt megköszönném. Jah és a feliratok.hu-n nincs csak a 3.-évadhoz.
    Köszi
  • Pharaoh
    Űrutas 3000 a magyar címe, bár szerintem ez nem sokat ront rajta.
  • guardian hero
    Hááát, ezt a sorozatot nem nézném szinkronnal, elég sok lefordíthatatlan poén van benne. Persze aki nem tud kellően angolul, annál érthető, de sajnálom hogy ők sok dologról lemaradnak. Pl. rögtön az első rész címe, Space Pilot :) - hogy lehet ezt értelmesen magyarítani?? (angolban ugye a sorozatok bevezető részét éppúgy Pilot-nak nevezik, mint a pilótát)