303
Szal...
-
#183 Nekem megvan az első két évad DVDrip és jó minőségű magyar szinkron van rátéve. -
#182 Muhaha megvan DVD-en az elso 3 evad! Most kezdtem ujranezni kurva jo :DDD -
OlsenSAJT #181 Emberek!
Nekem megvan DVD-n az első két szezon (3+4 DVD).
Magyar feliratot és jó minőségű (!!!) szinkront keresek. Lehetőleg videokazin amit hifi sztereo videomagnóval vettek fel. A netes AVI-knak hagy kívánnivalót maga után a hangjuk és csak nagyon kevés belőlük sztereo.
Igazából mindjárt a végére érek a munkálataimnak (első szezon: 13 rész, második szezon 10 rész van meg és a maradék 9-ből 6-hoz van szinkron), de egy jó minőségű alapanyag kedvéért szívesen megcsinálnám a v2.0_hu-t.
Privátban írjatok. -
#180 http://futurama.10111110.info
írkáljatok ide is, jo lenne olyat csinálni mint a http://www.peelified.com csak magyarban, nem tudom mennyire van rá lehetőség magyar keretek közt, próbálkozom... -
arturo #179 megszerzem. de akkor minek reklámozod, hogy felrakod, ha nem is??!!?? és ezért a minőségért meg ne kérj pénzt. ezt úgysem nézi meg senki... (senki, akiben egy csepp jóérzés lakozik)ha nem megy, mert lassú a neted, várd meg, amíg elvégzed a 8.-at, aztán leéretségizel, aztán majd elmész dolgozni, vagy az egyetemen is könnyebben megy már. addig meg keress más munkát. valami rendeset :P -
#178 figyelj.szerezd meg mindent 500mbosan.jó???így is nehéz volt összeszedni
amúgy meg ha nagyon kell várj egy kicsit mert lassú a netem.majd simpsons után töltöm fel futuramat...
-
arturo #177 hmm. a simsonok minőségéről meg ne is beszéljünk... hát legalább kiírhatnád, hogy milyen a filmek minősége... -
arturo #176 Hát a futurama 3. episod felirattal miért azt jelenti nálad, hogy csak a felirat????????
:(
persze én is előbb regisztráltam, aztán néztem meg. erre apelláltál? a sok gyogyósra? :/ -
#175 gyerekek.ma este töltöm fel 3.szezont.még nincs mind1ikhez felirat de regizzetek és szedjétek...van simpsons is :D.
na szal itt... -
#174 Én már az összes létzező rész megnéztem és sehogyan se akar beugrani. Lehet, hogy a képregények valamelyikében szerepelt, de nem tartom valószinűnek. -
arturo #173 biztosan a másik 3 évad közül van valamelyikben..
amire nekem is fáj a fogam, de senki nem ír, hogy: "itt van! vigyed!!"
pedig jó lenne! -
#172 Nemrég néztem végig mindkét évadot, de nekem sem rémlik ez az arc. Furi... -
#171 Most esett le, hogy ott is van anti-leech. :P Talán a link már jó lesz:
Szóval tudja valaki, hogy ez a fickó melyik részben szerepelt? Nekem nem ismerős sehonnan. -
#170 Ez melyik részben szerepelt?
-
arturo #169 de nekem az első kettő megvan magyarul, legjobban a 3-4-5 évad kéne, mindegy angol-magyar... -
Darkboy #168 nekem dvd-rip van, kb. 160 MB egy rész, mind a 2 évad megvan -
arturo #167 Persze jó angolul! :) -
arturo #166 Nekem megvan magyarul az első két szezon, de jó lenne a többi is. Szóval ha valaki tud helyet, ahonnan le lehet tölteni, vagy elküldi nekem dvd-n ; cd-n, az jó volna.... -
#165 Most néztem egy kis Rém rendes családot és leesett: aki Leelát szinkronizálja az játsza Peggy-t. Fogadjunk, hogy Ed O'Neil volt Al szinkronhangja abban a részben, amikor Leela találkozik a csaló küklopsszal. :D -
#164 koszke mar vagom..csak a season meg a dvd-k rohadtul nem egyeznek..szal hiaba elso dvd.. azon rajta van 9 resz az elso szeriabol es masik negy a masodikbol.... -
#163 http://tvtome.com/Futurama/eplist.html -
#162 jaaamar ertem.. a masodik seasonbol 4 epizod atvandorolt a dvd 1 re.. tehat a season 1 csak 9 reszbgol all.. de van rajta masik 4resz a season 2 bol -
#161 nem ertem itt az oldaon azt mondja hogy az elso season csak 9.. a masodik mar 20
neked tok mashogy van -
#160 a masodik season 20 epizodbol all... az oldalon is es nalam is.. igaz a hatos hianyzik de azzal egyutt meglenne a 20 epizod -
#159 Megvan a megoldás. Menj el ide és ott mindegyik rész ki van listázva. Az alapján be tudod lőni, hogy mi hiányzik és mi nem (nekem az alapján 100%-os a gyüjteményem). -
#158 ja.. a byclops es a deep south kimaradt...
de a 6 os valoban hianyzik szal akkor balami el van irva es elvileg 19 nek kene lennie.. de a hatos hianyzik:(
vagy nem hianyzik csak el van irva valami. -
#157 Ez csak 17 -
#156 fligth to remember
mars univerity
when aliens attack
fry and the slurm factory
i second that emotion
a head in the polls
xmas story
why must i be a crustacean in love
put your head
lesser of two
raging bender
how hermes
a clone of my ownthe seep south
bender gets made
teh problem
mothers day
anthology -
#155 Írd már be, hogy mik a címeik. Lehet átcsúszott egy valamelyik másik szezonba. -
#154 erdekes hogy a masodik season ban nekem 20 db epizod van... hm -
#153 Én csak a négy "gyártási" sorzatot tudom berakni:
1: 13 epizód
2: 19
3: 22
4: 18 -
#152 nah megvan:
Futurama S03E10 - Luck.Of.The.Fryish
szerintem ez az egyik legszomorubb resz...
ez a loheres -
#151 az elso seasonbol hianyzik az utcso 4:(
a masodik full megvan
a harmadikbol meg 15 van es elvileg 22 nek kene lennie:(
szerintem egesz jol ertheto felirat es szink nelkul -
#150 az volt a baj Amy es Fry kozott hogy Amy szeretett logni Fry al.. es ez Fry-t megremitette es szunetelni akart... -
#149 1: kedvenc rész. /nemtom..sok van/
2: legviccesebb rész.
3: legszomorúbb rész./mikor Fry a loherejet meseli/
4: legroszabb rész.
5: kedvenc szereplő./fry de amugy mindenki
6: legjobban utált szereplő./legkevesbe hermes-t kedvelem a csapatbol.. de mindenki ok/ -
#148 en mar leszedtem az elso 3 seasont netro.. igaz par resz sajna hianyzik beloluk. de kb a 80% at mar lattam a tv ben:( -
#147 Szóval kinek vannak meg azok a bizonyos hun DVD-rip részek amikről beszéltem?
Csak kiváncsi vagyok meddig csinálták meg, és esetleg jó lenne egy olyan http, vagy ftp cím, ha van, ahonnan letölthető, mert dc-ről irtó lassan jön. -
#146 Hm, nehogymár leapadjon a lelkesedés. :-/ -
#145 1: kedvenc rész.
2: legviccesebb rész.
3: legszomorúbb rész.
4: legroszabb rész.
5: kedvenc szereplő.
6: legjobban utált szereplő.
Még csak most a 3. sorozat 10. része körül járok (és az első megnézésnél :)), szóval nem emlékszem mindenre így hirtelen, de első nekifutásra:
1: A legelső talán (Space Pilot)
(Fry szerencsétlenkedése, suicide booth, ironikus karrierválasztás, poénkodás Leela szemével, + a földhözbaszó "-Bite my shiny metal ass - It doesn't seems too shiny to me" párbeszéd, nagyon ütött, szerelem első látásra :))
2: Általában mind, amiben a Bender-Fry duó alkot, Leela meg szörnyülködik :)
3: Az jutott most eszembe, mikor a jövőben újra találkozik Fry a régi csajával, de ismétli magát a történelem.
4: Amiben túl sok Zoidberg van, azt nem szeretem. De az se volt túl jó, amiben a rasztacsávót lefokozták, legalábbis a dalolászós iratrendezés kicsit erőltetettnek tűnt. Persze még így is szuper minden rész :).
5: Bender és Fry holtversenyben + Amy, amíg nem jött össze Kief(?)-el (a zöld kaméleonlénnyel). Fry-al sokkal jobban összeillenének. Volt egy rész, mikor jártak, csak már nem emlékszem, mi volt végülis a baj.
6: Zoidberg néha sok, meg Zack Brennigen kapitány nagy arca is időnként jobban irritál, mint amennyire vicces :). Jah, meg a konzervált fejek is tudnak idegesíteni. -
#144 Ilyen ház nekem is kell! :D