304
Szal...
-
Hááát, ezt a sorozatot nem nézném szinkronnal, elég sok lefordíthatatlan poén van benne. Persze aki nem tud kellően angolul, annál érthető, de sajnálom hogy ők sok dologról lemaradnak. Pl. rögtön az első rész címe, Space Pilot :) - hogy lehet ezt értelmesen magyarítani?? (angolban ugye a sorozatok bevezető részét éppúgy Pilot-nak nevezik, mint a pilótát) -
Nekem megvan az első két évad DVDrip és jó minőségű magyar szinkron van rátéve. -
Muhaha megvan DVD-en az elso 3 evad! Most kezdtem ujranezni kurva jo :DDD -
OlsenSAJT #181 Emberek!
Nekem megvan DVD-n az első két szezon (3+4 DVD).
Magyar feliratot és jó minőségű (!!!) szinkront keresek. Lehetőleg videokazin amit hifi sztereo videomagnóval vettek fel. A netes AVI-knak hagy kívánnivalót maga után a hangjuk és csak nagyon kevés belőlük sztereo.
Igazából mindjárt a végére érek a munkálataimnak (első szezon: 13 rész, második szezon 10 rész van meg és a maradék 9-ből 6-hoz van szinkron), de egy jó minőségű alapanyag kedvéért szívesen megcsinálnám a v2.0_hu-t.
Privátban írjatok. -
http://futurama.10111110.info
írkáljatok ide is, jo lenne olyat csinálni mint a http://www.peelified.com csak magyarban, nem tudom mennyire van rá lehetőség magyar keretek közt, próbálkozom... -
arturo #179 megszerzem. de akkor minek reklámozod, hogy felrakod, ha nem is??!!?? és ezért a minőségért meg ne kérj pénzt. ezt úgysem nézi meg senki... (senki, akiben egy csepp jóérzés lakozik)ha nem megy, mert lassú a neted, várd meg, amíg elvégzed a 8.-at, aztán leéretségizel, aztán majd elmész dolgozni, vagy az egyetemen is könnyebben megy már. addig meg keress más munkát. valami rendeset :P -
figyelj.szerezd meg mindent 500mbosan.jó???így is nehéz volt összeszedni
amúgy meg ha nagyon kell várj egy kicsit mert lassú a netem.majd simpsons után töltöm fel futuramat...
-
arturo #177 hmm. a simsonok minőségéről meg ne is beszéljünk... hát legalább kiírhatnád, hogy milyen a filmek minősége... -
arturo #176 Hát a futurama 3. episod felirattal miért azt jelenti nálad, hogy csak a felirat????????
:(
persze én is előbb regisztráltam, aztán néztem meg. erre apelláltál? a sok gyogyósra? :/ -
gyerekek.ma este töltöm fel 3.szezont.még nincs mind1ikhez felirat de regizzetek és szedjétek...van simpsons is :D.
na szal itt... -
Én már az összes létzező rész megnéztem és sehogyan se akar beugrani. Lehet, hogy a képregények valamelyikében szerepelt, de nem tartom valószinűnek. -
arturo #173 biztosan a másik 3 évad közül van valamelyikben..
amire nekem is fáj a fogam, de senki nem ír, hogy: "itt van! vigyed!!"
pedig jó lenne! -
Nemrég néztem végig mindkét évadot, de nekem sem rémlik ez az arc. Furi... -
Most esett le, hogy ott is van anti-leech. :P Talán a link már jó lesz:
Szóval tudja valaki, hogy ez a fickó melyik részben szerepelt? Nekem nem ismerős sehonnan. -
Ez melyik részben szerepelt? 
-
arturo #169 de nekem az első kettő megvan magyarul, legjobban a 3-4-5 évad kéne, mindegy angol-magyar... -
Darkboy #168 nekem dvd-rip van, kb. 160 MB egy rész, mind a 2 évad megvan -
arturo #167 Persze jó angolul! :) -
arturo #166 Nekem megvan magyarul az első két szezon, de jó lenne a többi is. Szóval ha valaki tud helyet, ahonnan le lehet tölteni, vagy elküldi nekem dvd-n ; cd-n, az jó volna.... -
Most néztem egy kis Rém rendes családot és leesett: aki Leelát szinkronizálja az játsza Peggy-t. Fogadjunk, hogy Ed O'Neil volt Al szinkronhangja abban a részben, amikor Leela találkozik a csaló küklopsszal. :D -
koszke mar vagom..csak a season meg a dvd-k rohadtul nem egyeznek..szal hiaba elso dvd.. azon rajta van 9 resz az elso szeriabol es masik negy a masodikbol.... -
http://tvtome.com/Futurama/eplist.html -
jaaamar ertem.. a masodik seasonbol 4 epizod atvandorolt a dvd 1 re.. tehat a season 1 csak 9 reszbgol all.. de van rajta masik 4resz a season 2 bol -
nem ertem itt az oldaon azt mondja hogy az elso season csak 9.. a masodik mar 20
neked tok mashogy van -
a masodik season 20 epizodbol all... az oldalon is es nalam is.. igaz a hatos hianyzik de azzal egyutt meglenne a 20 epizod -
Megvan a megoldás. Menj el ide és ott mindegyik rész ki van listázva. Az alapján be tudod lőni, hogy mi hiányzik és mi nem (nekem az alapján 100%-os a gyüjteményem). -
ja.. a byclops es a deep south kimaradt...
de a 6 os valoban hianyzik szal akkor balami el van irva es elvileg 19 nek kene lennie.. de a hatos hianyzik:(
vagy nem hianyzik csak el van irva valami. -
Ez csak 17 -
fligth to remember
mars univerity
when aliens attack
fry and the slurm factory
i second that emotion
a head in the polls
xmas story
why must i be a crustacean in love
put your head
lesser of two
raging bender
how hermes
a clone of my ownthe seep south
bender gets made
teh problem
mothers day
anthology -
Írd már be, hogy mik a címeik. Lehet átcsúszott egy valamelyik másik szezonba. -
erdekes hogy a masodik season ban nekem 20 db epizod van... hm -
Én csak a négy "gyártási" sorzatot tudom berakni:
1: 13 epizód
2: 19
3: 22
4: 18 -
nah megvan:
Futurama S03E10 - Luck.Of.The.Fryish
szerintem ez az egyik legszomorubb resz...
ez a loheres -
az elso seasonbol hianyzik az utcso 4:(
a masodik full megvan
a harmadikbol meg 15 van es elvileg 22 nek kene lennie:(
szerintem egesz jol ertheto felirat es szink nelkul -
az volt a baj Amy es Fry kozott hogy Amy szeretett logni Fry al.. es ez Fry-t megremitette es szunetelni akart... -
1: kedvenc rész. /nemtom..sok van/
2: legviccesebb rész.
3: legszomorúbb rész./mikor Fry a loherejet meseli/
4: legroszabb rész.
5: kedvenc szereplő./fry de amugy mindenki
6: legjobban utált szereplő./legkevesbe hermes-t kedvelem a csapatbol.. de mindenki ok/ -
en mar leszedtem az elso 3 seasont netro.. igaz par resz sajna hianyzik beloluk. de kb a 80% at mar lattam a tv ben:( -
Szóval kinek vannak meg azok a bizonyos hun DVD-rip részek amikről beszéltem?
Csak kiváncsi vagyok meddig csinálták meg, és esetleg jó lenne egy olyan http, vagy ftp cím, ha van, ahonnan letölthető, mert dc-ről irtó lassan jön. -
Hm, nehogymár leapadjon a lelkesedés. :-/ -
1: kedvenc rész.
2: legviccesebb rész.
3: legszomorúbb rész.
4: legroszabb rész.
5: kedvenc szereplő.
6: legjobban utált szereplő.
Még csak most a 3. sorozat 10. része körül járok (és az első megnézésnél :)), szóval nem emlékszem mindenre így hirtelen, de első nekifutásra:
1: A legelső talán (Space Pilot)
(Fry szerencsétlenkedése, suicide booth, ironikus karrierválasztás, poénkodás Leela szemével, + a földhözbaszó "-Bite my shiny metal ass - It doesn't seems too shiny to me" párbeszéd, nagyon ütött, szerelem első látásra :))
2: Általában mind, amiben a Bender-Fry duó alkot, Leela meg szörnyülködik :)
3: Az jutott most eszembe, mikor a jövőben újra találkozik Fry a régi csajával, de ismétli magát a történelem.
4: Amiben túl sok Zoidberg van, azt nem szeretem. De az se volt túl jó, amiben a rasztacsávót lefokozták, legalábbis a dalolászós iratrendezés kicsit erőltetettnek tűnt. Persze még így is szuper minden rész :).
5: Bender és Fry holtversenyben + Amy, amíg nem jött össze Kief(?)-el (a zöld kaméleonlénnyel). Fry-al sokkal jobban összeillenének. Volt egy rész, mikor jártak, csak már nem emlékszem, mi volt végülis a baj.
6: Zoidberg néha sok, meg Zack Brennigen kapitány nagy arca is időnként jobban irritál, mint amennyire vicces :). Jah, meg a konzervált fejek is tudnak idegesíteni.