303
Szal...
  • balee4
    Megvan, egy kis visszaolvasás elég volt.:D
  • balee4
    A 4. és 5. évadhoz szinkronos változatához tud vki elérhetőséget?, ilyen rapidos vagy vmi egyéb feltöltő oldalas link lenne a legjobb.
  • Pretorianus
    Találtam egy helyet ahol TV-sorozatokat lehet venni, DivX-ben, jó minőségben. Akit érdekel írjon: [email protected]
  • ba32107
    Jeeee a legjobb sorozat!!
  • trident

És persze:

• Monoton
    Újjászületik a Futurama

• PawK
    Hamarosan fent lesz itt az összes rész, de még béta az oldal:
    http://futurama.cwahi.net
  • ba32107
    Láttátok már az új filmet?
  • ba32107
    :D:D
    "We're owl exterminators!"
    :D:D
  • trident
  • Aquir
    lol xD
  • trident
  • trident
    A Futurama: Bender's game-hez kinn a felirat a hosszúpuskán, ez úton is köszönet Nyussznak és punkernek! :)

• magus
    sztem a 2. szar volt. Feleslegesen hosszú és erőltetett. Nem tudom hova tünt a kreativitás, a sorozat zseniális volt : (
  • ba32107
    Szerintem jó volt én végigröhögtem az egészet.
  • Hmuda
    Az eddigi legrosszabb.

Idézem a HW-s üzenetem, egyszerűbb:

Tényleg ez az eddigi legrosszabb. Az előző kettőt képes voltam többször is végignézni, de erre már nincs ingerenciám. Az eleje egy nagy összevisszaság, a vége meg pont az amit vártam: egy LOTR paródia.

Az is probléma, hogy túl sokat nyúlnak vissza a sorozathoz poénforrásokért. Gondolok itt például a transz-szex robotra (igazán írhattak volna neki valami más mondókát mint a "you couldn't afford it honey"), vagy a második filmben a Charleston Chew tűzijátékra, plusz egy-két apróbb dolgot is felrúgtak a sorozatból (Nibbler tudtom szerint azért ment a Vergon6-ra, hogy a "prófécia" miatt ott találkozzon a legénységgel és nem csak úgy ottmaradt).
  • magus
    nem volt még rá időm, jó?
  • ba32107
    Na mivan senki se látta az új filmet? :D
  • Aquir
    jó, csak úgy láttam hogy 2x is linkeled szegény Mattot :) akkor linkeld a képét mert nem látom hogyan lehet megnézni mostmár a szereplőket
  • asszongyahogy
    A Bender's Big Score-t láttam. Nem rossz,de szerintem túl elnyújtott, sok rövid részen jobban szórakoztam. Bár van benne néhány gyilkos poén.
  • magus
    hát, annyira nem tetszett. feleslegesen hosszú és annyira nem voltak jók a poénok sztem
  • Hmuda
    Nem őróla beszéltem (tudom ki az a Matt Groenig, csak egy anti-leech kép jön be ahelyett amit eredetielg akartam :P). Van egy figura aki fehér ruhában van és egy nagy kilences van rajta. De már őt is megtaláltam (az első Omicronian-os rész, és még pár helyen feltünik egy-két képkocka erejéig). Csak egy régi koncepció maradványa az audio-kommentár alapján.
  • Aquir
    Tudjátok, ő már a leges legelső epizódban is szerepelt, valamint minden epizód elején láthatod a nevét :) Matt Groening
  • dudusrac
    Nem tudjátok, hogy van-e a másfél órás filmekhez magyar felirat?
  • magus
    na, megnézte már vki?
  • biomage
    tévedtem mégis az :)
  • biomage
    nem az :(
  • Hmuda
    Anthology of Interest 1
  • biomage
    Hali

Nem tudja valaki, melyik rész volt ez?
    Leela megöl mindenkit a csapatból, kivéve Fryt fa jól rémlik :)
  • trident
  • Aquir
    ok htx :)
  • magus
    4 évad ment le teljesen, az 5.-et a vége előtt nem sokkal lelőtték, most filmek formájában folytatják, de igazából 1 hét alatt végig fogod nézni ha van időd, nagyon addiktív, mert nagyon jó :)

nem tudom, hogy milyen a magyar szinkron, de egy-két kirívóan jó magyar szinkrontól eltekintve, általában pocsék, és csak meggyalázzák a sorozatokat, kezdd el angolul nézni szerintem, azt hiszem van is hozzá felirat.
  • Aquir
    Na megnéztem a "karácsonyi történet" részt magyarul, meg már korábban is láttam ezt a sorozatot, de most már látni akarom az összes részt :) írták itt hogy angolul jobb már csak a poénok miatt is. hány részes? meg látom van film is belőle :)
  • Hmuda
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    Közeledik a karácsony. :-)
  • Hmuda
    Nem tudja valaki, hogy a DVD-n volt-e kommentár? Nagyon bírtam őket a sorozatnál is, és érdekelne mit alkottak a filmhez. :-)
  • magus
    na megnéztem, tetszett, volt olyan jó mint egy-két jobb epizód, bár egy kicsit hosszú volt ez így egybe, de jó volt látni a régi arcokat, szívesen látnék még új részeket.
  • Hmuda
    Na, ma én is megnéztem. Baromira tetszett, hogy tonnaszám voltak visszautalások a sorozat eseményeire. Majd érdekel hogyan is akarják feldarabolni 20 perces epizódokra.

Kicsit vártam a végére egy "Anthology of Interest 1" szerű megoldást, mintha mindez meg se történt volna, mert akkora kavarások voltak. De azért így is nagyon tetszett.

"Aah, paradox resolved. Someone get a mop!" :DDD
  • threeman
    jah és egész jó volt :)
  • threeman
    ez egy másfél órás film
  • N3v3rland
    szal..
    Nekem ebből az jött le, hogy ezeket a filmeket szétvágják és lesz új évad
    Köv címek:
    Futurama: The Beast with a Billion Backs (2008)
    Futurama: Bender's Game (2008)
    Futurama: Into the Wild Green Yonder (2008)