303
Szal...
-
#263 Megvan, egy kis visszaolvasás elég volt.:D -
#262 A 4. és 5. évadhoz szinkronos változatához tud vki elérhetőséget?, ilyen rapidos vagy vmi egyéb feltöltő oldalas link lenne a legjobb. -
Pretorianus #261 Találtam egy helyet ahol TV-sorozatokat lehet venni, DivX-ben, jó minőségben. Akit érdekel írjon: [email protected] -
ba32107 #260 Jeeee a legjobb sorozat!! -
És persze:
-
Monoton #258 Újjászületik a Futurama
-
PawK #257 Hamarosan fent lesz itt az összes rész, de még béta az oldal:
http://futurama.cwahi.net
-
ba32107 #256 Láttátok már az új filmet? -
ba32107 #255 :D:D
"We're owl exterminators!"
:D:D -
#254 -
#253 lol xD -
#252 -
#251 A Futurama: Bender's game-hez kinn a felirat a hosszúpuskán, ez úton is köszönet Nyussznak és punkernek! :)
-
#250 sztem a 2. szar volt. Feleslegesen hosszú és erőltetett. Nem tudom hova tünt a kreativitás, a sorozat zseniális volt : ( -
ba32107 #249 Szerintem jó volt én végigröhögtem az egészet. -
#248 Az eddigi legrosszabb.
Idézem a HW-s üzenetem, egyszerűbb:
Tényleg ez az eddigi legrosszabb. Az előző kettőt képes voltam többször is végignézni, de erre már nincs ingerenciám. Az eleje egy nagy összevisszaság, a vége meg pont az amit vártam: egy LOTR paródia.
Az is probléma, hogy túl sokat nyúlnak vissza a sorozathoz poénforrásokért. Gondolok itt például a transz-szex robotra (igazán írhattak volna neki valami más mondókát mint a "you couldn't afford it honey"), vagy a második filmben a Charleston Chew tűzijátékra, plusz egy-két apróbb dolgot is felrúgtak a sorozatból (Nibbler tudtom szerint azért ment a Vergon6-ra, hogy a "prófécia" miatt ott találkozzon a legénységgel és nem csak úgy ottmaradt). -
#247 nem volt még rá időm, jó? -
ba32107 #246 Na mivan senki se látta az új filmet? :D -
#245 jó, csak úgy láttam hogy 2x is linkeled szegény Mattot :) akkor linkeld a képét mert nem látom hogyan lehet megnézni mostmár a szereplőket -
asszongyahogy #244 A Bender's Big Score-t láttam. Nem rossz,de szerintem túl elnyújtott, sok rövid részen jobban szórakoztam. Bár van benne néhány gyilkos poén. -
#243 hát, annyira nem tetszett. feleslegesen hosszú és annyira nem voltak jók a poénok sztem -
#242 Nem őróla beszéltem (tudom ki az a Matt Groenig, csak egy anti-leech kép jön be ahelyett amit eredetielg akartam :P). Van egy figura aki fehér ruhában van és egy nagy kilences van rajta. De már őt is megtaláltam (az első Omicronian-os rész, és még pár helyen feltünik egy-két képkocka erejéig). Csak egy régi koncepció maradványa az audio-kommentár alapján. -
#241 Tudjátok, ő már a leges legelső epizódban is szerepelt, valamint minden epizód elején láthatod a nevét :) Matt Groening -
#240 Nem tudjátok, hogy van-e a másfél órás filmekhez magyar felirat? -
#239 na, megnézte már vki? -
#238 tévedtem mégis az :) -
#237 nem az :( -
#236 Anthology of Interest 1 -
#235 Hali
Nem tudja valaki, melyik rész volt ez?
Leela megöl mindenkit a csapatból, kivéve Fryt fa jól rémlik :) -
#234 -
#233 ok htx :) -
#232 4 évad ment le teljesen, az 5.-et a vége előtt nem sokkal lelőtték, most filmek formájában folytatják, de igazából 1 hét alatt végig fogod nézni ha van időd, nagyon addiktív, mert nagyon jó :)
nem tudom, hogy milyen a magyar szinkron, de egy-két kirívóan jó magyar szinkrontól eltekintve, általában pocsék, és csak meggyalázzák a sorozatokat, kezdd el angolul nézni szerintem, azt hiszem van is hozzá felirat. -
#231 Na megnéztem a "karácsonyi történet" részt magyarul, meg már korábban is láttam ezt a sorozatot, de most már látni akarom az összes részt :) írták itt hogy angolul jobb már csak a poénok miatt is. hány részes? meg látom van film is belőle :) -
#230 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Közeledik a karácsony. :-) -
#229 Nem tudja valaki, hogy a DVD-n volt-e kommentár? Nagyon bírtam őket a sorozatnál is, és érdekelne mit alkottak a filmhez. :-) -
#228 na megnéztem, tetszett, volt olyan jó mint egy-két jobb epizód, bár egy kicsit hosszú volt ez így egybe, de jó volt látni a régi arcokat, szívesen látnék még új részeket. -
#227 Na, ma én is megnéztem. Baromira tetszett, hogy tonnaszám voltak visszautalások a sorozat eseményeire. Majd érdekel hogyan is akarják feldarabolni 20 perces epizódokra.
Kicsit vártam a végére egy "Anthology of Interest 1" szerű megoldást, mintha mindez meg se történt volna, mert akkora kavarások voltak. De azért így is nagyon tetszett.
"Aah, paradox resolved. Someone get a mop!" :DDD -
#226 jah és egész jó volt :) -
#225 ez egy másfél órás film -
#224 szal..
Nekem ebből az jött le, hogy ezeket a filmeket szétvágják és lesz új évad
Köv címek:
Futurama: The Beast with a Billion Backs (2008)
Futurama: Bender's Game (2008)
Futurama: Into the Wild Green Yonder (2008)