303
Szal...
  • Hmuda
    Mindta valaki régebben azt írta volna, hogy elkezdték az ötödiket de nem fejezték be.
  • Gnome
    mivel csak 4 szezon van...
  • Hmuda
    Már csak a negyedik szezont tudom leszedni a lenti linkekkel. Nem tudja valaki az utolsó szezon lelőhelyét? Amúgy szvsz a legjobb szereplő az Dr. Zoidberg. Annyira hülye hogy az már fáj néha (a röhögéstöl :-) ). :D
  • Sephi
    Ha' nalam meg 4 resz es vege...
  • Hmuda
    Úgylátszik amcsiban az 1. szezon végét és a 2. szezon elejét láttam. Kira, ezentúl már vatta új részek jönnek. :-)
  • Hmuda
    Hmmm. A második szezon 16. részében Leela "milenne-ha" filmje csöppet nem egyeztethető a sorozat témájával. Szerintem ezt nem kellett volna.
  • Sephi
    Egybkent mar csak 7 resz es vege
  • Sephi
    Ez eleg erdekes. Havernak is pont ezt csinalta. O ugy oldaotta meg hogy volt valami hulye bealitas amit ki kellet kapcsolni de igy hirtelen nem tudom mi a neve volt neki.

Most ezt tudom hogy marhara nem jon ide de vigyaz nehogy virusod vagy tojaid esetleg valami hulye kis regbug legyen a gepeden....
  • Hmuda
    Nem rossz progi ez a bittorent csak gáz hogy néha minden látható előjel nélkül ujraindítja a gépet, ami egy éjszakai töltésnél kimondottan idegesítő tud lenni.
  • tmate6
    Na kész lelehet tölteni
  • Hmuda
    Tetudod. :-)
    Annó a KOTOR oldalammal rengeteget szenvedtem hogy jol nézzen ki és folyamatosan frissüljön. Azán váltottam PHP-ra és a gond megoldódott. Kár hogy végül megszünt.
  • tmate6
    Jajj ismerem jó nekem igyis
  • Hmuda
    Nem progi. Ez egy PHP motor. Csak felrakod egy PHP-t támogató oldalra és onan már működik. Lehet tölteni fel tartalommal, skint leszedni hozzá, új modulokat, blokkokat, stb. Sokkal egyszerűbb mert könyebb frissíteni mint egy statikus HTML oldalt.
  • tmate6
    mért ezt amugy progioval gondoltad?
  • Hmuda
    Én se értettem de pl a php-nukehoz nem is kell érteni.
  • tmate6
    Zene elvileg menne magától de midjárt megoldom és csinálok egy letöltés menüt
    PHP-hez nem értek
  • Hmuda
    Megvannak a zenék? Merre? Nem találom az oldalon és a hírben sincs link. Inkább használj valami PHP motort oldalkészítésre. Eszméletlenül megkönnyíti a munkát.
  • tmate6
    Használjátok egézséggel az én oldalam
  • Hmuda
    Köszi. Láttam két részt de hülyére röhögtem magam rajtuk. Meglátjuk milyen a többi.
  • Gnome
    Brak:
    Season 1 , Season 2 , Season 3....De most sztem terjunk vissza a Futuramahoz:P
  • Gnome
    Adult Swimen megy itt ...sztem eleg nagy hulyeseg az egesz:PP....nekem onnan az Aqua Teen Hunger Force tetszett nagyon..Nemhiaba szedtem le a DVDt torrenttel:P
  • Hmuda
    Márcsak azt a mesét kéne valahogy megszereznem amiben a Brak nevű macskaszerű valami szerepelt a Spaceghost meséböl (vagy miböl). A haverja a sáskaszerű bogár volt (szintén a SpaceGhostból), illetve volt egy totál normális apja, egy "érdekes" anyja, a szomszédjuk egy megabrutál űrrobot, az egész világ televan szörnyekkel akik tökéletesen megszokott kertvárosi életet élnek tökéletesen kertvárosi helyen. Irtóbrutál jó mese volt.
  • Hmuda
    Ah de jó újra látni ezeket a részeket. :-)
  • Hmuda
    Hát a bittorentes cucc angol.
  • tmate6
    De ne angolul mert fasz vok és Németet tanulok
  • Hmuda
    "Good news everyone!"

Lejött végre és már a 11. résznél tartok. Pont ezeket néztem amcsiban.

"Another job well done."

:D
  • Adam II
    Lick my frozen metal ass:))))
  • Sephi
    En ma kellet megkapjam a jatekot bazz es nem hoztak el :(
  • Gnome
    Ezt: biztos nemszeret a gep.....

egyebkent olvass faqjut az angol neked biztos megy...
  • CSOCSO
    ha en limitalom az uploadot akkor a download is csak annyi lesz.. nah ehez mit szolsz?
  • Hmuda
    Köszi. Én alapbol az Azureust raktam fel mert az volt belinkelve szóval arra kerestem rá a google-ön.
  • Gnome
    sztem nehasznald az alap bittorrentet mert azon nincs upload limit...keress ra googlen az Azureusra alitsd be az upload limitet 10kb/secre....azutan ha van tuzfalad akkor hagyd nyitva a 6881 portot...egyebkent az oldalukon van FAQ is ha tudsz angolul...sztem nagyon jo progi nekem mindig normalis sebesseggel jott le (4.3GB egy ejszaka alatt)

hasznald egeszseggel:P
  • tmate6
    meg Futuramaval kapcsolatos anyagok minden ami Futurama
  • tmate6
    nekem meg rengeteg kép kéne
  • Hmuda
    Ahham oks. Nekem még van 16 óra hátra. Addig még megnézek pár filmet. :P
  • CSOCSO
    azt amit te mar leszedtel...
    azt tudom hogy soha nem jott ertelmes sebeseggel.. bar azert 10 gigat leszedtem mar vele...de eletemben nem toltottem meg fel ennyit.. viszont a gepem meg ment tobb napig:(
    jo is a torrent meg nem is...
  • Hmuda
    De mit tölt fel?
  • CSOCSO
    torrentrol annyit hogy nekem sosem jot ertelmes sebesseggele.. neha par k.. aztan neha felcsuszott 20-30.. esetleg 40 k ra.. csak az erdekes az hogyha beallitod hogy 128 a feltoltesed akkor .. pl 16k val toltesz fel.. de max annyival is szedsz lel.. beallitod 256 ra akkor mar mondjuk 30 al toltesz fel es felkuszik ennyire a aletoltesed.. beraktam vegtelenre de annal feljebb nem csuszott mint amekkora a feltoltesem.. igy az 5.4 g-s anime alatt 5.2 g-t birtam feltolteni!!!!!
  • tmate6
    nem tom
  • Hmuda
    Mostmár elég türhető sebességgel jön, kb 60kb/s-al. De mit tölt fel? Folyamatosan megy az upload de nemtom eldönteni hogy mit.