303
Szal...
  • Sephi
    angolul van meg ... nekem jobb angolul :)

Hmuda : sajnos 5 giga az oszes... nem tudnam mert szar a netem de ha adol cimet ahova erosen fel lehet tolteni akkor tudd meg megoldhato!
  • CSOCSO
    adultswim?:)
  • tmate6
    Húúú kikopilom az első hozzászólásodat ok?
  • Hmuda
    Huhú amcsiban esténként ez ment a tévében és én képes voltam minden áldott este éjfélig fent kotlani a TV előtt hogy lássam. :DDD

Sephi nem tudod felrakni valahova? Ugye angolul van meg? Nem tudsz nyitni a gépeden egy FTP-t? ÁÁÁÁ! :DDD
  • Random_
    Hú én is imádom ezt a sorozatot!
    Sajnos nincs meg az összes rész mert a múltkor is a Viasat elfelejtette leadni az első 7 részt.

Sephi neked szinkronosan van meg?
  • Sephi
    Tudd meg hogy nem sokan ertekelik ezt a humort. Havert aki imadja a vigjatekokat fapofaval ulte vegig az leso negy reszt... en mar masodjara neztem es meg mindig rohogtem :)
  • tmate6
    Éppen egy olyan oldalt csinálok eddig igy áll mindjárt adok linket
  • Sephi
    Hehe :)
  • tmate6
    fasza nagyon de szerintem ajd fojtatják még csak nyárn áltak le biztos
  • Sephi
    De gondolom nem az oszes resz ugye? Es milyen volt?
  • tmate6
    jaja a Viasaton ment
  • Sephi
    Ez a sorozat tenyleg van magyarul is?
  • Sephi
    Milyen mely az igazi hangja :))
  • CSOCSO
    :)))
  • tmate6
  • tmate6
    Jó kis oldal a szereplőről
  • Sephi
    Mit lovod le a poent ? :((((((((((
  • CSOCSO
    amikor tudom en is nezem a sorozatot.. valoban eszmeletlen zsir!!:)
    amugy ugy kezdodik az egesz hogy egy kis urleny megloki a szeket es ezert esik bele a hibernalogepbe.. persze a tobbi poent nem lovom le.. valoban nagyon cool a sorozat.. bender, fly es a rozsaszin vagy piros idiota csako tetszik nekem:)
  • Sephi
    Nekem ezek kozott akkor is ez a kedvencem. Egyszeruen fenomenalisak a poenok benne es tenyleg Bender a legszimpatikusabh de Zoiberg se semmi:)

Fry meg annyira hulye neha hogy az ma' faj :)

Van jatek is errol a sorozatrol. Meg kell szerezni :)
  • KG21
    Bender a robot, ő a legnagyobb figura :)))
  • winnie
    nagyon jó, kár, hogy csak 5 évadot ért meg (az 5. tényleg gyengébb volt, mondjuk). a family guy és a simpsons után a sout parkkal és a king of the hills-zel holtversenyben erős 3.
  • tmate6
    Imádom ezt a sorozatot főleg Fry meg a robotot hogy is hívják na lényegtelen au a lényeg hogy IMÁDOM
  • Sephi
    Naszal. A Simson csalad alkotoi par evvel ezelott keszitetek ezt a sorozatot de sajnos bizonyos penzugyi oko miatt nem folytatodott :( Nekem megvan eddig az oszes es ell kell mondani hogy siman veri az oszes fajta ilyen jellegu humoros razfilmet. (talan vetelekedik a Sout Park-al de azon en szemely szerint nem szorakoztam ilyen jol).

A lenyeg hogy arrol van szo benne hogy a foszereplo Fry pizzaszalito fiu es 1999 utolso napjan kivisz egy pizzat egy techinkai laborba de miutan rajon hogy atvertek veeltlenul pont ejfelkor belesik egy hibernalo gepbe es 1000 ev mulva kell fel :))))

A srozoatban minden percben van egy poen es szokszor konyekkel rohogok :) Eszmeleten.

Ismeri meg valaki ezt? tudd rola valamit?